Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Να σου ζησει σαγκρε μου.....καλοταξιδος.....!!!!!ηρθε το μ3....γερος κ ευτυχισμενος....ηρθα χωριο ο μικρος ειναι καλυτερα..περαστικα στο μελινακι....το ρενακι ειναι καλυτερα βλεπω.....φιλια σε ολες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σαμερακι καλά να περάσετε!!

Κι ή Μελίνα είναι κάπως καλύτερα βέβαια αν έπινε σωστά το φάρμακο  θα ήταν τελείως καλά αλλά τουλάχιστον  έχει βελτίωση και μέχρι αύριο θα ναι περδικι!!

Αυτό που ήθελα να πω μέρες τώρα είναι ότι χαίρομαι πολύ που ή σαμερ και ή ρενα που ήταν πιο πεσμένες είναι πολύ καλά!!

Επίσης εχουμε μία παρέα πολύ όμορφη και ευχάριστη και έχουμε να ζήσουμε πολλές χαρές ακόμα όταν έρθουν τα σπορακια  στις κοιλιτσες!! Ελπίζω και όταν φωλιάσουν τα θαυματακια στις κοιλιτσες και όταν έρθει ή ώρα να γεννηθούν γερά στις αγκαλιτσες μας να είμαστε ακόμα εδώ και να τα λέμε , τώρα για συμπτώματα και εμφυτευσεις μετά τις πορείες από τις εγκυμοσύνες γεννητουρια και κατορθώματα!! Συγκινήθηκα ή χαζή....

Αύριο θα αλλάξει ο χρόνος και ευχομαι να ναι ο πιο τυχερός και χαρούμενος μας!! Με το καλό σε όλες κορίτσια!!

Φιλάκια πολλά σε όλες!!

yk1yp3.png

Καλημέρα κοριτσαρες μου όμορφες!!

Σανγκρε μου γερο και και καλότυχο το αστεράκι σου! Να σαι καλά εσύ και η υπεροχη οικογένεια σας!

Καλημερα στα υπολοιπα κοριτσάκια μου!

Ρενακι να περάσεις όμορφα!!! Ευτυχώς είσαι καλύτερα!

Μαμακα εδώ θα είμαστε... Να τα λέμε όλα!εχουμε παρεουλα που είναι δυνατή!

Μαρακι συγνώμη τώρα είδα για το site...το googlαρα και με έβγαλε σε διάφορα θέματα του φόρουμ που το ανέφεραν πολλές γυναίκες! Ανέφεραν και χιλιοστά γι αυτό σε ρώτησα!

Τζο Εβελινακι Μαρινακι Τόνια Abbot Βαλεντινακι Νινακι Σαμμερακι μου γλυκό  και Μαρτακι μου ομορφο σας στελνω ενα γλυκό φιλί για καλημέρα!

Εγώ κ παλι αρνητικο τεστ...δεν είμαι στα καλά μου ομολογώ αλλά θα το γυρίσω!να δω αν θα θετικοποιηθει βρε κορίτσια !εχω τόση περιέργεια τι γίνεται εκεί μέσα....κ ο γιατρός τα βλέπει όλα καλά... Κ εγώ δεν βλέπω ωορρηξία πουθενά... Φφφ!

Τεσπα τώρα εχουμε ευχάριστα να λέμε μιας η Σανγκρε μας προσθεσε και αλλη μπεμπεδοσκονη στην παρεα μας κ βλέπουμε μετα τις γιορτές!

RyZa.png

σανγκρε να σας ζησει κ το τριτο μαγκακι!γερο κ καλοτυχο να ειναι!

ρενα καλα να περασετε!

μπραβο στα μικρακια που ειναι καλυτερα

μουτζουριτσα εισαι 19η μερα;κ τα ξεκινησες απο 12;

Μουτζουρα μου γιατί δεν δοκιμάζεις ενα μήνα τα τεστ με το που σου τελείως η περίοδος? ? Τι να πω. .  Εγώ στη θέση σου αυτό θα έκανα.  Αφού ο κύκλος σου σε έχει μπερδέψει δεν ξέρεις τι μπορείνα κάνει. .Ελπίζω βέβαια να μην χρειαστείς άλλο μήνα 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

2 hours ago, vikib είπε:

σανγκρε να σας ζησει κ το τριτο μαγκακι!γερο κ καλοτυχο να ειναι!

ρενα καλα να περασετε!

μπραβο στα μικρακια που ειναι καλυτερα

μουτζουριτσα εισαι 19η μερα;κ τα ξεκινησες απο 12;

Ναι Βικακι μου 12η τα ξεκίνησα...να εκανα πιο νωρίς μου φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο.... Εσύ καλά με τα μικρακια;

1 hour ago, Τονι@ είπε:

Μουτζουρα μου γιατί δεν δοκιμάζεις ενα μήνα τα τεστ με το που σου τελείως η περίοδος? ? Τι να πω. .  Εγώ στη θέση σου αυτό θα έκανα.  Αφού ο κύκλος σου σε έχει μπερδέψει δεν ξέρεις τι μπορείνα κάνει. .Ελπίζω βέβαια να μην χρειαστείς άλλο μήνα 

Τονακι μου πως είσαι σήμερα;;; ξεκούραση!!!! Ρε κοριτσαρα φοβάμαι μήπως δεν κάνω τελικά ωορρηξιες κ είναι κάτι που δεν εχει εντοπίσει ο γιατρός...θα το δοκιμασω κ αυτό... Αλλά νομιζω πως θα πάω κ σε αλλο γιατρό με το που θα τελειώσει κ αυτός ο κύκλος... Κ εγώ εύχομαι να μην χρειαστεί αλλά μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο αυτό....με τα δεδομένα ως.τώρα...

29 minutes ago, MariaPretty είπε:

Δεν μου είπε ποσά χιλιοστά είναι το μόνο που μου είπε είναι παχύ το ενδομητριο

Οπώς ρώτησε η Τόνια δεν έχεις στα χέρια σου τον υπέρηχο ομορφιά; αν τον κοιταξεις το γράφει!

RyZa.png

Μουτζουρα μου απλά έχει τύχει κατά καιρούς να διαβάσω στο φόρουμ για κοπέλες που είχαν μεγάλους κύκλους και την περίμεναν αργά και τελικά γινόταν πολύ νωρίς και δεν το καταλαβαιναν.  Τον μήνα που έμεινα ούτε εγώ την είχα καταλάβει και φοβόμουν ότι δεν έκανα ωορηξια.  Τι να πω. .εδώ είμαστε και θα δούμε. . Μακάρι να μην ταλαιπωρηθείς άλλο 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Μουτζουρίτσα κι εγώ το σκέφτηκα αυτό για σένα μήπως δηλαδή αυτόν το μήνα έκανες νωρίτερα ωορρηξία πριν κάνεις δηλαδή τεστ. Τον άλλο μήνα, αν δεν φωλιάσει τώρα το σποράκι, ξεκίνησέ τα πιο νωρίς. Εύχομαι όμως να έχει φωλιάσει ήδη.

Μία φορά την ημέρα κάνεις τώρα με αυτα τα καινούρια;;;

k0oZp3.png

Διαφημίσεις

Μουτζουρα γιατι να μην κάνεις ωορηξια;; Μην αγχωνεσαι σίγουρα  κανείς, αν σε κάνει.να νιώθεις καλύτερα να πάρεις δεύτερη γνώμη κάντο να είσαι και σίγουρη !!

Νινακι έγινε σεισμός εχθες;;

yk1yp3.png

4 hours ago, mama82 είπε:

Σαμερακι καλά να περάσετε!!

Κι ή Μελίνα είναι κάπως καλύτερα βέβαια αν έπινε σωστά το φάρμακο  θα ήταν τελείως καλά αλλά τουλάχιστον  έχει βελτίωση και μέχρι αύριο θα ναι περδικι!!

Αυτό που ήθελα να πω μέρες τώρα είναι ότι χαίρομαι πολύ που ή σαμερ και ή ρενα που ήταν πιο πεσμένες είναι πολύ καλά!!

Επίσης εχουμε μία παρέα πολύ όμορφη και ευχάριστη και έχουμε να ζήσουμε πολλές χαρές ακόμα όταν έρθουν τα σπορακια  στις κοιλιτσες!! Ελπίζω και όταν φωλιάσουν τα θαυματακια στις κοιλιτσες και όταν έρθει ή ώρα να γεννηθούν γερά στις αγκαλιτσες μας να είμαστε ακόμα εδώ και να τα λέμε , τώρα για συμπτώματα και εμφυτευσεις μετά τις πορείες από τις εγκυμοσύνες γεννητουρια και κατορθώματα!! Συγκινήθηκα ή χαζή....

Αύριο θα αλλάξει ο χρόνος και ευχομαι να ναι ο πιο τυχερός και χαρούμενος μας!! Με το καλό σε όλες κορίτσια!!

Φιλάκια πολλά σε όλες!!

Μανούλιτσα μου με συγκίνησες!! Να ξέρεις ότι για εμένα φεύγει αυτός ο χρόνος καλά . .παρολο που έζησα αυτά τα άσχημα γεγονότα που με λυγισαν..βρήκα όλες εσάς.  .που με στήριξατε και χάρη εσάς ανέβηκε η ψυχολογία μου!! Θέλω να το ξέρετε.. πήρα πολύ δύναμη.. για να συνεχίσω..  κ είμαστε εδώ ακριβώς για αυτό.. Να βοηθάμε η μία την άλλη... σας ευχαριστώ πολύ όλες!! 

Lilypie - (Lzpn)

Γεια σας κοριτσακια μου! Μολις γυρισα απο το γιατρο που πηγα να του δειξω το τεστ Παπ. Τελικα τζαμπα αγχωνομουν... μου ειπε πως δεν ειναι κατι αυτο που εχω. Για την ακριβεια μου ειπε πως ειναι απο την υπερβολικη καθαριοτητα.. να πλενομαι μονο με χαμομηλι κ νερο στην ευαισθητη περιοχη κ τιποτα αλλο. Μου εδωσε κ μια κολπικη κρεμα να τη βαλω μετα την περιοδο για μια εβδομαδα. Τον ρωτησα επισης αν επηρεαζει επικειμενη συλληψη κ μου ειπε οχι. Μπορει να επηρεασει κυηση στο δευτερο τριμηνο κ στο τριτο. Αυτα!!! Φιλακια σε ολες!!!

2 hours ago, moutzoura2016 είπε:

Ναι Βικακι μου 12η τα ξεκίνησα...να εκανα πιο νωρίς μου φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο.... Εσύ καλά με τα μικρακια;

Τονακι μου πως είσαι σήμερα;;; ξεκούραση!!!! Ρε κοριτσαρα φοβάμαι μήπως δεν κάνω τελικά ωορρηξιες κ είναι κάτι που δεν εχει εντοπίσει ο γιατρός...θα το δοκιμασω κ αυτό... Αλλά νομιζω πως θα πάω κ σε αλλο γιατρό με το που θα τελειώσει κ αυτός ο κύκλος... Κ εγώ εύχομαι να μην χρειαστεί αλλά μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο αυτό....με τα δεδομένα ως.τώρα...

Οπώς ρώτησε η Τόνια δεν έχεις στα χέρια σου τον υπέρηχο ομορφιά; αν τον κοιταξεις το γράφει!

Μουτζουριτσα μου θα συμφωνήσω με την τονια..αν δεν τώρα..στον επόμενο μήνα να δοκιμάσεις από νωρίς.  Έλα μη μου πέφτεις όμως ε;;! Μπορεί όμως κ να την κάνεις πιο αργά.. συνέχισε κ βλέπουμε.. positive!

1 hour ago, Abbot είπε:

Γεια σας κοριτσακια μου! Μολις γυρισα απο το γιατρο που πηγα να του δειξω το τεστ Παπ. Τελικα τζαμπα αγχωνομουν... μου ειπε πως δεν ειναι κατι αυτο που εχω. Για την ακριβεια μου ειπε πως ειναι απο την υπερβολικη καθαριοτητα.. να πλενομαι μονο με χαμομηλι κ νερο στην ευαισθητη περιοχη κ τιποτα αλλο. Μου εδωσε κ μια κολπικη κρεμα να τη βαλω μετα την περιοδο για μια εβδομαδα. Τον ρωτησα επισης αν επηρεαζει επικειμενη συλληψη κ μου ειπε οχι. Μπορει να επηρεασει κυηση στο δευτερο τριμηνο κ στο τριτο. Αυτα!!! Φιλακια σε ολες!!!

Μπράβο Αμποτακι μου.. μπράβο.. αντέ να ηρεμήσεις κ εσύ καλό μου..μέχρι να έχουμε τα ευχαριστα   ..γιατί θα τα έχουμε!!!

Lilypie - (Lzpn)

Μουτζουριτσα μου εγω παλι νομιζω οτι κανεις αργα ωορρηξια γι αυτο εχεις κ μεγαλους κυκλους, θα δεις που αυριο η μεθαυριο θα την πιασεις... συνεχισε παντως τα τεστ. Η φαση του κυκλου που λεγεται ωχρινικη κ ξεκιναει μετα την ωορηξια μεχρι να μας ερθει περιοδος κραταει απο 12 εως 16 ημερες περιπου. Σκεψου οποτε τους προηγουμενους κυκλους σου κ αφαιρεσε απο την πρωτη ημερα της περιοδου απο 12 ως 16 ημερες για να δεις ποια ημερα του κυκλου εκανες ωορρηξια. Καπως ετσι εκανα κ εγω για να δω ποτε περιπου να ξεκιναω τα τεστ. Αντε με το καλο!!!!

32 minutes ago, Rena87 είπε:

Μανούλιτσα μου με συγκίνησες!! Να ξέρεις ότι για εμένα φεύγει αυτός ο χρόνος καλά . .παρολο που έζησα αυτά τα άσχημα γεγονότα που με λυγισαν..βρήκα όλες εσάς.  .που με στήριξατε και χάρη εσάς ανέβηκε η ψυχολογία μου!! Θέλω να το ξέρετε.. πήρα πολύ δύναμη.. για να συνεχίσω..  κ είμαστε εδώ ακριβώς για αυτό.. Να βοηθάμε η μία την άλλη... σας ευχαριστώ πολύ όλες!! 

Θα συμφωνησω κ εγω μαζι σου Ρενα μου... ευτυχως βρηκα αυτη την υπεροχη παρεα απο οπου μπορουμε να παιρνουμε δυναμη για να προχωραμε, αφου κ για μενα το 2016 ηταν αρκετα δυσκολο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...