Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Just now, MariaPretty said:

Nini84 ποια τεστ ωορρηξία κανείς; 

εγώ έκανα κάποια αλλά είδα ότι δεν..μετά ξεκίνησα να πηγαίνω 2 φορές τον μήνα στον γυναικολόγο να μου βρίσκει τις γόνιμες μέρες.. αλλά τον προηγούμενο μήνα που πήγα δεν ήταν πολύ καλό το αυγό γι αυτό έχω κάποιες αμφιβολίες για εγκυμοσύνη

Αγόρασα της hometest. Δεύτερος μήνας που τα χρησιμοποιώ και είμαι πολύ εχαριστημένη. Ξεκάθαρα.

1 minute ago, Abbot said:

Αντε Νινακι με το καλο!! Γερα κ δυνατα!!!ευχομαι να μετραμε παρεουλα καθυστερηση συντομα... 

Αχ ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Μακάρι Παναγίτσα μου για όλες!!!!

k0oZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 minutes ago, nini84 said:

Αγόρασα της hometest. Δεύτερος μήνας που τα χρησιμοποιώ και είμαι πολύ εχαριστημένη. Ξεκάθαρα.

Μακάρι κορίτσια μακάρι 

Κ εγώ ευχαριστημένη ήμουν με τα τεστ μου έδειχναν ποτέ είχα κ ποτέ όχι αλλά δεν μου ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα χαχαχαχα γιατί δεν γινόταν κάτι κ λέω στον υπέρηχο υπάρχουν πιο πολλές πιθανότητας μου το είπε η φίλη μου που αυτή προσπαθούσε ένα χρόνο κ πήγε έκανε υπερήχους για τις γόνιμες κ έμεινε έγκυος 

1 hour ago, nini84 said:

Μαράκι μακάρι να πιάστηκε το σποράκι σας!!! Το εύχομαι ολόψυχα. Θα περιμένουμε να μας πεις τα νέα σου!!!

Κορίτσια εγώ το μεσημέρι έκανα ένα τεστάκι ωορρηξίας, αν και έλεγα να ξεκινήσω από αύριο και βγήκε κατακόκκινη η δεύτερη γραμμή!!! Περίεργο μου φάνηκε γιατι συνήθως κάνω 14η ή 15η ωορρηξία και μάλιστα τον προηγούμενο μήνα έκανα 17η. Τι γίνεται;;;

Μουτζούρα μάλλον κι ο δικός μου κύκλος ζαλίστηκε... Τι να πω;;; 

Οπότε έχουμε δουλίτσα το βράδυ... Χαχαχαχα!!! 

32 minutes ago, Σαμμερ said:

Μαρακι μακαρι  ....τα συμπτωματα ειναι ιδια.μην παιρνεις χαπια πριν βεβαιωθεις σε παρακαλω....νινι καψτο αποψε......ρενακι περασε ο πονος???μην χανεις ευκαιρια....μαμα περαστικα στο κοριτσακι μας...που ειναι η σαγκρε??????γενναει λετε????

Αντε Νινακι μου να το καψετε!ευτυχώς που το έκανες νωρίτερα ...ειδες μερικές φορες ειναι και θέμα ενστίκτου!!! Βαρα που  λέει και η Σάμμερ βαρα!!!

11 minutes ago, Rena87 said:

Είμαι λίγο καλύτερα Σαμμερακι μου.. στην τουαλέτα με ενοχλεί ακόμα κ λόγο βάρος στην κοιλιτσα. Έχω τρελαθει στα νερά.. τουλάχιστον τις πέτυχα τις 2 γονιμες οπότε δεν πειράζει!! Χχ  μάλλον γεννάει η σαγκρε μας... 

Ευτυχώς Ρενακι... Να ηρεμησεις λιγάκι! Τις τσακωσες τις γόνιμες κορίτσι μου!όλα καλά θα πάνε!

14 minutes ago, MariaPretty said:

Ρε κορίτσια πριν 2 μέρες έκανα να πάω αύριο; είναι νωρίς  λέω να πάω το νέο έτος...  πήρα σήμερα ένα χαπάκι φυλλικό οξύ..

οχι δε παίρνω χάπια....

Θεωρητικά ανα δυο μέρες διπλασιάζεται στην εγκυμοσύνη... Ναι θα δείξει και αύριο Μαρακι!!!

Εγώ με της hometest δεν έβγαλαν ποτε άκρη! Αυτό το μήνα πήρα τα clear blue αλλά είναι πανάκριβα... Βέβαια νομιζω οτι μάλλον δεν μου φταίνε τα τεστ  της hometesg αλλά μάλλον η ωορρηξία πρέπει να εχει θέμα....αν δεν δω θετικό και αυτό το μήνα με τα clear blue  που είναι ξεκάθαρα θα ξέρω πως σίγουρα δεν φταίνε της hometest!

RyZa.png

7 minutes ago, moutzoura2016 said:

Αντε Νινακι μου να το καψετε!ευτυχώς που το έκανες νωρίτερα ...ειδες μερικές φορες ειναι και θέμα ενστίκτου!!! Βαρα που  λέει και η Σάμμερ βαρα!!!

Ευτυχώς Ρενακι... Να ηρεμησεις λιγάκι! Τις τσακωσες τις γόνιμες κορίτσι μου!όλα καλά θα πάνε!

Θεωρητικά ανα δυο μέρες διπλασιάζεται στην εγκυμοσύνη... Ναι θα δείξει και αύριο Μαρακι!!!

Εγώ με της hometest δεν έβγαλαν ποτε άκρη! Αυτό το μήνα πήρα τα clear blue αλλά είναι πανάκριβα... Βέβαια νομιζω οτι μάλλον δεν μου φταίνε τα τεστ  της hometesg αλλά μάλλον η ωορρηξία πρέπει να εχει θέμα....αν δεν δω θετικό και αυτό το μήνα με τα clear blue  που είναι ξεκάθαρα θα ξέρω πως σίγουρα δεν φταίνε της hometest!

Ρε κορίτσια πριν 2 μέρες έκανα να πάω αύριο; είναι νωρίς  λέω να πάω το νέο έτος...  πήρα σήμερα ένα χαπάκι φυλλικό οξύ 

Θα κάνω το νέο έτος θα κάνω λίγο υπομονή.. 

δες κ μετά κοιτά την ωορρηξία σου με έναν υπέρηχο φαίνεται.. εγώ έκλεινα ραντεβού την 9η μέρα με τα την περίοδο κ μετά με έβαζε κ την 12η. Εξετάσεις έχετε κανείς; 

22 minutes ago, nini84 said:

Κ εγώ  είμαι πολύ ευχαριστημενη με τα hometest. Και τις 3 φορές το πέτυχαν..πολύ ξεκάθαρα... μακάρι να μετράμε καθυστέρηση σε λίγες μερες κορίτσια μου.. μακάρι..

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

3 hours ago, moutzoura2016 said:

περαστικα στο Μελινακι!!!

Μαρακι μου σου ειπε εστω ποσα mm ειναι το ενδομητριο σου?γιατι διαβαζω πως ειναι σημαδι εγκυμοσυνης ναι!βρε δεν κανεις αυριο αλλη μια χοριακη?

Μπορείς να μου στείλεις το σάιτ που λέει για το παχύ ενδομήτριο; 

Κοριτσια ευχαριστώ για τα περαστικά!

Ο δικός μας γιατρός έλειπε και πήγα σ έναν άλλον και ήταν πολύ καλός και ενώ ο δικός μου έλεγε ότι είναι μάλλον βρογχίολιτιδα ο άλλος είπε είναι λαρυγγίτιδα ευτυχώς δηλ γιατί θα περαεει πιο εύκολα

Ρενα ευτυχώς δεν πονάς και πετυχες και τις γόνιμες

Νινακι να γίνει αισθητός ο σεισμός παρακαλώ!!Δώσε πόνο!χαχα

Σαμερακι πηγές το χωριό; Ο μικρός είναι καλύτερα;;

Μουτζουρα μου με το που γυρίσει ο γιατρός σου να πας να δεις ποτέ κανείς ωορηξια!

Τα κλιαρ μπλου όντως είναι πανάκριβα!

Μαρακι εγώ έπαιρνα φολικό οξύ και πριν μείνω έγκυος ο γιατρός μου λέει ότι βοηθάει πολύ στην σύλληψη οπότε δεν έκανες άσχημα που πήρες  χάπι! Ευχομαι με το καλό!!

Κορίτσια  να κάνετε ποδαρικο όλες με γεμάτες κοιλιτσες!

yk1yp3.png

αντε νινι κ συ στον αγωνα..

περαστικα στη μελινα

μαρακι με καλυψαν τα κοριτσια.ποσες μερες εχουν περασει απο την ωορρηξια κ την καλη επαφη;

μαλλον η σανγκρε γεννησε

3 hours ago, Σαμμερ said:

Μαρακι μακαρι  ....τα συμπτωματα ειναι ιδια.μην παιρνεις χαπια πριν βεβαιωθεις σε παρακαλω....νινι καψτο αποψε......ρενακι περασε ο πονος???μην χανεις ευκαιρια....μαμα περαστικα στο κοριτσακι μας...που ειναι η σαγκρε??????γενναει λετε????

σαγκρε???   νινακι βαρα !!!!!!!!! περαστικα στο μελινακι!!!!!!

3 hours ago, Rena87 said:

Είμαι λίγο καλύτερα Σαμμερακι μου.. στην τουαλέτα με ενοχλεί ακόμα κ λόγο βάρος στην κοιλιτσα. Έχω τρελαθει στα νερά.. τουλάχιστον τις πέτυχα τις 2 γονιμες οπότε δεν πειράζει!! Χχ  μάλλον γεννάει η σαγκρε μας... 

σαγκρε?????

3 hours ago, MariaPretty said:

Ρε κορίτσια πριν 2 μέρες έκανα να πάω αύριο; είναι νωρίς  λέω να πάω το νέο έτος...  πήρα σήμερα ένα χαπάκι φυλλικό οξύ

Θα κάνω το νέο έτος θα κάνω λίγο υπομονή.. 

μπραβο μαρακι!!!!! κι εγω λεω το νεο ετος!!!! ετσι για να μας μπει δυναμικα!!!!!!

1 hour ago, vikib said:

αντε νινι κ συ στον αγωνα..

περαστικα στη μελινα

μαρακι με καλυψαν τα κοριτσια.ποσες μερες εχουν περασει απο την ωορρηξια κ την καλη επαφη;

μαλλον η σανγκρε γεννησε

μαλλον γεννησε??????

εεεεεε ναι λοιπον ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΛΟΣ!!!!!!!!!!! πηηηηγαααα!!!!!!!!!! ειναι χαρμα!!!! ειναι θαυμα!!!!!! τα υπολοιπα θα σας τα πει η ιδια...........

σαγκρε μας να σου ζησει!!!!!!!!!

εμεις εδω καλα με τα αγορια!!!!!! η μεγαλη δεν λεει να στρωθει για διαβασμα........ σας φιλω ολες.......μαρακι, ρενακι,νινακι, αμποτακι, τονακι, μανουλιτσα, μουτζουριτσα, σαμμερακι, βικακι, τα λεμε αυριο!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

Ναι Μαρακι, μην παρεις τιποτα μεχρι να βεβαιωθεις... λιγο ακομη υπομονη...

Σαγκρεεε μας!!!!! Να σου ζησει κοριτσαρα μου!!!! Ευχομαι ολα τα καλα του κοσμου να εχει μα πανω απ'ολα υγεια!!!!!! Φιλια πολλα!!!

Σαγκρεεε.. Να σου ζησει καλό μου! Γερό κ τυχερό... 

Καλημέρα κοριτσαρες μου!! 

Τονακι πως εισαι; ξεκουραζεσαι; 

Σαμμερακι ο μικρός καλά; 

Μαμακα η Μελινα καλυτερα;

Μαρακι να πράξεις όπως νιώθεις εσύ καλύτερα.. αν δεν αντεχεις την αναμονή..πήγαινε για χοριακη.. αλλιώς μετά.. 

Νινακι το καψαμε χθες;;

η μουτζουριτσα μου πως είναι σημερα; 

Μαρτακο γιορτές είναι..περιμένεις κ εσύ να έχει το μυαλό της στο διαβασμα;;

Εμείς σήμερα ξεκινάμε για ορεινή  Ναυπακτια.  Πάει ο ήλιος.. κρυοοοο... χιονιιιι... εγώ ευτυχώς καλύτερα.. λίγο βάρος μόνο κάτω.. 

Γλυκιά καλημέρα σε όλες..  αμποτακι.. βικακι.. Ζαμιακι..πουλάκι.. ηλεκτρακι.. Τζο..:mad:

Lilypie - (Lzpn)

Καλημέρα κοριτσάκια! ! 

Ρένα να περάσετε τέλεια! ! Η ορεινή Ναυπακτια είναι υπέροχη και ειδικά με χιόνι! 

Σανγκρε να σου ζήσει το μωράκι σου! ! Να είναι γερό και τυχερό! !

Μαρακι πες μας τι έκανες τελικά!  

Φιλακια και στα άλλα κοριτσάκια μου!!

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...