Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

11 minutes ago, MariaPretty said:

Μανούλες πείτε μου την γνώμη σας please....

Έχω πόνους περιόδου χαμηλά τσιμπηματάκια κ πόνους στη μέση είναι ίδιοι με εγκυμοσύνης οι πόνοι περιόδου; 

Καλή μου εγώ είχα μόνο τσιμπιματα.  Οι πόνοι περιόδου τώρα έχουν αρχίσει.  Αλλά πολλές κοπέλες όπως και η γιατρός λένε ότι από την αρχή μπορεί να νιώθεις πόνους περιόδου.  Είναι πολύ δύσκολο να πει κανείς με βεβαιότητα. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Μαρακι τα συμπτώματα περιόδου μοιάζουν με την εγκυμοσύνη 

Όταν είχα καθυστέρηση πριν κανω χοριακη οηγα για υπέρηχο και ο γιατρός κατάλαβε ότι ήμουν έγκυος από το παχύ ενδομήτριο και με έστειλε να κάνω χοριακη για επιβεβαίωση 

Ελπίζω να ναι το θαυματακι σας!!

Εμείς πηγαμε παιδίατρο  και τελικά χει λαρυγγίτιδα θα της δώσω σταγόνες κορτιζόνη και θα γίνει άμεσα καλα

yk1yp3.png

περαστικα στο Μελινακι!!!

Μαρακι μου σου ειπε εστω ποσα mm ειναι το ενδομητριο σου?γιατι διαβαζω πως ειναι σημαδι εγκυμοσυνης ναι!βρε δεν κανεις αυριο αλλη μια χοριακη?

RyZa.png

Διαφημίσεις

Μαμά Περαστικά στο μικρούλι σου.  Έκανες πολύ καλά που πήγες στο γιατρό τελικά.  

Μαρακι τώρα που το σκέφτομαι έχει δίκιο η Μουτζουρα. Αν είσαι έγκυος πρέπει να το ξέρεις.  Να ξεκινήσεις φυλλικο οξύ και να προσέχεις το φαγητό.  Μην το αφήνεις άλλο.  Πήγαινε αύριο το πρωί που είναι εργάσιμη. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

55 minutes ago, MariaPretty said:

Μανούλες πείτε μου την γνώμη σας please....

Έχω πόνους περιόδου χαμηλά τσιμπηματάκια κ πόνους στη μέση είναι ίδιοι με εγκυμοσύνης οι πόνοι περιόδου; 

Εγώ μέχρι το δεύτερο μήνα είχα πονακια περιόδου κ έπαιρνα  προγεστερονη.  Παραπάνω δεν ξέρω γιατί δεν έφτασε ποτέ :-( 

Λοιπόν μην κάθεσαι.. αύριο πρωί περιμένουμε να μας πεις χοριακη. 

Μαμακα το ψιλιαστηκα από το γαιδουροβηχα που είπες.... Καλά που την πηγές θα υπέφερε χωρίς αγωγή το καλο μου! 

Lilypie - (Lzpn)

Μαράκι μακάρι να πιάστηκε το σποράκι σας!!! Το εύχομαι ολόψυχα. Θα περιμένουμε να μας πεις τα νέα σου!!!

Κορίτσια εγώ το μεσημέρι έκανα ένα τεστάκι ωορρηξίας, αν και έλεγα να ξεκινήσω από αύριο και βγήκε κατακόκκινη η δεύτερη γραμμή!!! Περίεργο μου φάνηκε γιατι συνήθως κάνω 14η ή 15η ωορρηξία και μάλιστα τον προηγούμενο μήνα έκανα 17η. Τι γίνεται;;;

Μουτζούρα μάλλον κι ο δικός μου κύκλος ζαλίστηκε... Τι να πω;;; 

Οπότε έχουμε δουλίτσα το βράδυ... Χαχαχαχα!!! 

k0oZp3.png

1 hour ago, nini84 said:

Μαράκι μακάρι να πιάστηκε το σποράκι σας!!! Το εύχομαι ολόψυχα. Θα περιμένουμε να μας πεις τα νέα σου!!!

Κορίτσια εγώ το μεσημέρι έκανα ένα τεστάκι ωορρηξίας, αν και έλεγα να ξεκινήσω από αύριο και βγήκε κατακόκκινη η δεύτερη γραμμή!!! Περίεργο μου φάνηκε γιατι συνήθως κάνω 14η ή 15η ωορρηξία και μάλιστα τον προηγούμενο μήνα έκανα 17η. Τι γίνεται;;;

Μουτζούρα μάλλον κι ο δικός μου κύκλος ζαλίστηκε... Τι να πω;;; 

Οπότε έχουμε δουλίτσα το βράδυ... Χαχαχαχα!!! 

Χαχαχα... καλη δουλίτσα νινακι μου!! Βαρα κ εσύ... βαρααα

Lilypie - (Lzpn)

Μαρακι μακαρι  ....τα συμπτωματα ειναι ιδια.μην παιρνεις χαπια πριν βεβαιωθεις σε παρακαλω....νινι καψτο αποψε......ρενακι περασε ο πονος???μην χανεις ευκαιρια....μαμα περαστικα στο κοριτσακι μας...που ειναι η σαγκρε??????γενναει λετε????

Διαφημίσεις

19 minutes ago, Σαμμερ said:

Μαρακι μακαρι  ....τα συμπτωματα ειναι ιδια.μην παιρνεις χαπια πριν βεβαιωθεις σε παρακαλω....νινι καψτο αποψε......ρενακι περασε ο πονος???μην χανεις ευκαιρια....μαμα περαστικα στο κοριτσακι μας...που ειναι η σαγκρε??????γενναει λετε????

Είμαι λίγο καλύτερα Σαμμερακι μου.. στην τουαλέτα με ενοχλεί ακόμα κ λόγο βάρος στην κοιλιτσα. Έχω τρελαθει στα νερά.. τουλάχιστον τις πέτυχα τις 2 γονιμες οπότε δεν πειράζει!! Χχ  μάλλον γεννάει η σαγκρε μας... 

Lilypie - (Lzpn)

Nini84 ποια τεστ ωορρηξία κανείς; 

εγώ έκανα κάποια αλλά είδα ότι δεν..μετά ξεκίνησα να πηγαίνω 2 φορές τον μήνα στον γυναικολόγο να μου βρίσκει τις γόνιμες μέρες.. αλλά τον προηγούμενο μήνα που πήγα δεν ήταν πολύ καλό το αυγό γι αυτό έχω κάποιες αμφιβολίες για εγκυμοσύνη

36 minutes ago, Rena87 said:

Χαχαχα... καλη δουλίτσα νινακι μου!! Βαρα κ εσύ... βαρααα

Αντε Νινακι με το καλο!! Γερα κ δυνατα!!!ευχομαι να μετραμε παρεουλα καθυστερηση συντομα... 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...