Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

2 minutes ago, mama82 said:

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια 

Μουτζουρα αν θες πάνε δεν έχεις να χάσεις τίποτα αλλά λογικά θα χρειαστεί να πας κι άλλες φορές να το παρακολουθείς αν δεν έχεις θέμα να ναι ο γιατρός σου πάνε 

Πουλάκι μου καλημέρα

Τόνια μου δεν υπάρχει λόγος να κάνεις τίποτα ξεκουρασου

Μαμακα δεν θελω να αλλαξω γιατρο ομολογω...απλα να εβλεπα αν πλησιαζει η οχι η ωορρηξια...αλλα θα κρατηθω...εχω τα τεστ....θα κανω κ επαφες οπως και να εχει και οταν επιστρεψει ο δικος μου και αναλογα αν θα εχω αποτελεσμα απο τα τεστακια θα μιλησω μαζι του!

RyZa.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσακια μου! Τι κάνετε; εγώ πήγα τουαλέτα κ δε με ετσουζε όπως χθες. . Όμως περπατώ κ κάθομαι και έχω βάρος κ πόνο χαμηλά και κατω.  Χθες ήπια 3 μπουκάλια νερό.. το βράδυ ήθελε τρελιτσες ο άντρας μου κ τον αρνήθηκα.  Ε ..και του εξήγησα γιατί.  Μου θύμωσε κορίτσια.. Καλά μου λέει είσαι σοβαρη; που το άκουσες αυτό κ το εκανες; μα κ στις δύο επαφές δύο μέρες το άφησα μέσα κ εγώ..σκέφτειται ότι κ μπάνιο που έκανα σφιγγομουν για να το κρατήσω να μη μου φύγει όλο.  Κ μου λέει μα είναι δυνατον; εύκολα δημιουργείται ουρολοιμωξη έτσι. . Κ εγώ αυτό είπα μουτζουριτσα..Να πάω φαρμακείο να πάρω αντιβιωση κ μου λέει όχι..δε θα κάνουμε κακό στο μωράκι επειδή εσύ κάνεις χαζομάρες *μαρεσει πιυ είναι κ σιγουρος* χχ...  αχ ελπίζω να περάσει γιατί μου ρίχνει πολύ τη διάθεση.  

Μαμακα Περαστικά στο μελινακι. Σαμμερακι θα μας λείπεις.  .

Σας στέλνω μπόλικο ήλιο από εδώ.. 

Lilypie - (Lzpn)

1 hour ago, Abbot said:

Καλημερα κ απο μενα!!!! Μαρινα μου διαβαζα τα νεα σου κ τρελαθηκα... φανταζομαι την αγωνια που περασες!!! Ευτυχως ομως ολα καλα κ απο δω κ περα ευχομαι να μην ανησυχησεις ξανα για τιποτα!!!

Μαμα περαστικα στο Μελινακι, μη στεναχωριεσαι κ αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε! Ετσι ειναι ο χειμωνας με τις αρρωστιες του... τι να κανουμε? Υπομονη!! 

Μουτζουριτσα μου εγω στη θεση σου θα πηγαινα κ αλλου να δω τουλαχιστον τι γινεται αν αναπτυσσεται καποιο ωοθυλακιο η οχι ωστε να ειμαι πιο ησυχη...  καπως ετσι πετυχα κ εγω το θετικο τεστ ωορρηξιας στον τελευταιο κυκλο. Ειδα στον υπερηχο  τη 14η μερα ωοθυλακιο 17mm κ την επομενη μερα ειχα θετικο τεστ. Τα ωοθυλακια αναπτυσσονται περιπου 1,5 mm τη μερα κ οταν φτασουν πανω απο 18 mm καποια στιγμη σπανε κ απελευθερωνεται το ωαριο. 

καλημερα κοριτσαρε μου!!!το εχω στο μυαλο μου να παω αλλου...εχω παρει ηδη συστασεις για ενα γιατρο Αθηνα...αλλα ναι πιστευω οτι θα με ηρεμησει αυτο...τωρα αυτη η αγνοια με τρελαινει!πηρα τωρα που το συζητουσαμε τηλεφωνο εδω τον επομενο πιο αξιοπιστο γιατρο...να με εβλεπε...εστω αν πλησιαζει η ωορρηξια αλλα τιποτα....τζιφος ολοι ανοιγουν 4/1..ειναι σε αδεια!φφφφ!οποτε θα μεινω με τα τεστακια και την βοηθεια του θεου!

1 hour ago, Σαμμερ said:

Εννοειται οτι θα μπαινω λιγο..μαμακα τα ιδια οπως τον μικρο μου...εμεις με μασκουλα αερολιν ειμαστε καλυτερα...ολα τα μωρα ετσι ειναι ειπε η παιδιατρος...ταβια ξεκουρασου τωρα που μπορεις....μουτζουρα περαστικα..δεν πειραζει για χτες αλλα η αληθεια ειναι οτι ειναι αγχωτικο να μην ξερεις ποτε εχεις γονιμες...βαρα εσυ κ κατι θα γινει....

περαστικα στο αντρακι σου Σαμμερ μου!εμεις καλα ειμαστε το ξεπερναμε...τα μικρακια να μην βασανιζονται!να μπαινεις να μας στελνεις τη θετικη σου ενεργεια κοριτσαρε!

1 hour ago, nini84 said:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!

Τόνια συνέχισε να ξεκουράζεσαι όσο περισσότερο μπορείς και όλα θα είναι τέλεια!!

Μουτζουρίτσα, ακομα τίποτα ε;;; Μπορει να είναι όντως απο τα χαπάκια που πηρες αυτη η αργοπορια. Να ζαλιστηκε λιγο ο κυκλος αλλα υπομονη. Θα δεις το θετικο τεστακι συντομα!!!

Εμενα κοριτσια για το θεμα που λεγατε παραπανω ο γιατρος μου μου ειπε οτι ειναι πολυ καλο να καθομαι ενα δεκαλεπτο μετα την επαφη ξαπλωμενη και μετα να σηκωνομαι. Ειναι λιγο βαρετο βεβαια καποιες φορες. Αλλα ειπαμε θα κανουμε τα παντα για να γεμισουν οι κοιλιτσες μας!!!

καλημερα Νινακι...ο κυκλος μου ποσο αλλο να ζαλιστει πια?αχαχαχα!θα δουμε ....

και εγω καθομαι λιγακι...δεν σηκωνομαι αμεσως....οτι χρειαζεται για κοιλιτσες φουσκωτες!!!!

29 minutes ago, Rena87 said:

Καλημέρα κοριτσακια μου! Τι κάνετε; εγώ πήγα τουαλέτα κ δε με ετσουζε όπως χθες. . Όμως περπατώ κ κάθομαι και έχω βάρος κ πόνο χαμηλά και κατω.  Χθες ήπια 3 μπουκάλια νερό.. το βράδυ ήθελε τρελιτσες ο άντρας μου κ τον αρνήθηκα.  Ε ..και του εξήγησα γιατί.  Μου θύμωσε κορίτσια.. Καλά μου λέει είσαι σοβαρη; που το άκουσες αυτό κ το εκανες; μα κ στις δύο επαφές δύο μέρες το άφησα μέσα κ εγώ..σκέφτειται ότι κ μπάνιο που έκανα σφιγγομουν για να το κρατήσω να μη μου φύγει όλο.  Κ μου λέει μα είναι δυνατον; εύκολα δημιουργείται ουρολοιμωξη έτσι. . Κ εγώ αυτό είπα μουτζουριτσα..Να πάω φαρμακείο να πάρω αντιβιωση κ μου λέει όχι..δε θα κάνουμε κακό στο μωράκι επειδή εσύ κάνεις χαζομάρες *μαρεσει πιυ είναι κ σιγουρος* χχ...  αχ ελπίζω να περάσει γιατί μου ρίχνει πολύ τη διάθεση.  

Μαμακα Περαστικά στο μελινακι. Σαμμερακι θα μας λείπεις.  .

Σας στέλνω μπόλικο ήλιο από εδώ.. 

χαχαχαχα μιλησε το ενστικτο του πατερα....καλημεραααα!

ηλιο???καλοδεχουμενος  αλλα χιονια δεν εχει?????εδω συννεφια με κρυο μπρρρρ!!!

ισως να ειναι απο το σφιξιμο βρε κοριτσαρε αυτη η ενοχληση και να μην ειναι καν ουρολοιμωξη!

RyZa.png

καλημερα!

εχει παρα πολυ κρυο κ αερα εδω..οποτε τελικα ισως να μην κανουμε κ τπτ τις γιορτινες μερες

ρενα καθολου χαζη η απορια σου.οτι ειναι να γινει θα γινει κ μπανιο να κανεις αμεσως μετα,αλλα καλο ειναι να ξαπλωνεις λιγο

δ πιστευω να εχεις ουρολοιμωξη απλα απο το σφιξιμο.πολλα νερα

περαστικα στα αρρωστα μωρακια

φιλια σε ολες

Μπραβο στον αντρα σου ρενα ειναι υπευθυνος ..αν εισαι καλυτερα σημερα δωσε του να καταλαβει......η σαγκρε που ειναι????εγω εχω καλο γυναικολογο αλλα στη Θεσσαλονικη κοριτσια μου.....μουτζουρα ελα σε επαφες κ οτι ειναι να γινει θα γινει....

Διαφημίσεις

1 hour ago, moutzoura2016 said:

καλημερα κοριτσαρε μου!!!το εχω στο μυαλο μου να παω αλλου...εχω παρει ηδη συστασεις για ενα γιατρο Αθηνα...αλλα ναι πιστευω οτι θα με ηρεμησει αυτο...τωρα αυτη η αγνοια με τρελαινει!πηρα τωρα που το συζητουσαμε τηλεφωνο εδω τον επομενο πιο αξιοπιστο γιατρο...να με εβλεπε...εστω αν πλησιαζει η ωορρηξια αλλα τιποτα....τζιφος ολοι ανοιγουν 4/1..ειναι σε αδεια!φφφφ!οποτε θα μεινω με τα τεστακια και την βοηθεια του θεου!

περαστικα στο αντρακι σου Σαμμερ μου!εμεις καλα ειμαστε το ξεπερναμε...τα μικρακια να μην βασανιζονται!να μπαινεις να μας στελνεις τη θετικη σου ενεργεια κοριτσαρε!

καλημερα Νινακι...ο κυκλος μου ποσο αλλο να ζαλιστει πια?αχαχαχα!θα δουμε ....

και εγω καθομαι λιγακι...δεν σηκωνομαι αμεσως....οτι χρειαζεται για κοιλιτσες φουσκωτες!!!!

χαχαχαχα μιλησε το ενστικτο του πατερα....καλημεραααα!

ηλιο???καλοδεχουμενος  αλλα χιονια δεν εχει?????εδω συννεφια με κρυο μπρρρρ!!!

ισως να ειναι απο το σφιξιμο βρε κοριτσαρε αυτη η ενοχληση και να μην ειναι καν ουρολοιμωξη!

Όχι Μουτζουρακι μου  ...δε χιονίζει ούτε κρύο..είναι σαν Αύγουστος.. έχουμε πάθει σοκ! Να σε ρωτήσω; είσαι αθηνα; θες να το ρωτήσω το δικό μου το γιατρό αν μπορεί να σε δει;; είναι τέλειος!! Αν δεν βρίσκεις κάποιον..πες μου να τον ρωτήσω... 

Λοιπόν  ο άντρας μου λέει μάλλον κολπιτιδα η κυστιτιδα.  Θα δούμε πως θα εξελιχθεί.  Πάντως δε μου δίνει τίποτα.. πίνει το νερά σου λέει και μη μιλάς  .. σνιφ.   Ποναωωω

Lilypie - (Lzpn)

4 minutes ago, Rena87 said:

Όχι Μουτζουρακι μου  ...δε χιονίζει ούτε κρύο..είναι σαν Αύγουστος.. έχουμε πάθει σοκ! Να σε ρωτήσω; είσαι αθηνα; θες να το ρωτήσω το δικό μου το γιατρό αν μπορεί να σε δει;; είναι τέλειος!! Αν δεν βρίσκεις κάποιον..πες μου να τον ρωτήσω... 

Λοιπόν  ο άντρας μου λέει μάλλον κολπιτιδα η κυστιτιδα.  Θα δούμε πως θα εξελιχθεί.  Πάντως δε μου δίνει τίποτα.. πίνει το νερά σου λέει και μη μιλάς  .. σνιφ.   Ποναωωω

σε ευχαριστω πολυ καρδουλα μου!δεν ειμαι Αθηνα....ευτυχως και δυστυχως!Πυργο Ηλειας μενω...αλλα σιγουρα για δευτερη γνωμη θα απευθυνομουν σε αξιοπιστο γιατρο απο Αθηνα και πανω!ωωωωχχχχ βρε παιδακι μου!πινε το νερακι σου!κ μην πολυ διαμαρτυρεσαι!

RyZa.png

On 28/12/2016 at 2:05 ΜΜ, Rena87 said:

Κοριτσακια μου τι κανετε; είμαι στο δρόμο για ένα 4ημερο ταξιδάκι έκπληξη απο τον αντρουλη μου.. που ακόμα δεν ξέρω που πάω..;;!!! Όντως όλοι οι σεισμοί από εμένα ήταν...χαχα.. Θέλω να ρωτήσω κ κατι αλλά ντρέπομαι κιόλας.. κ δεν ξέρω πως να το πω.. 

Τονια μου μπραβο ..ξεκούραση..μην κάνεις τίποτα.  . Κ οχι αταξίες..  

Πουλάκι μου συγχαρητήρια για το αγορακι σου.. φαντάζομαι χαρές που θα κάνετε. . 

Σαμμερακι μου θα συμφωνήσω με τη μουτζουριτσα..  Σε θέλουμε μαζί στις προσπάθειες... αντέ θα γίνει το πινακακι; ποια το είχε κανει; 

Μαρακι μην αγχωθεις κ με άλλη χοριακή..χαλάρωσε κ περίμενε να δεις αν θα σου έρθει η περίοδος.  Αν αργήσει κ άλλες μέρες..τότε να το δεις καλό μου! Ξέρω την αγωνια σου αλλά κάνε υπομονή! 

Ένα μεγάλο φιλακι ζαμιακι.. Μαρτακο μου..  μαμα.. ηλεκτρακι.. αμποτακι.. Βικακι.. Τζο..σαγκρε.. εβελινακι..Βαλεντινακι.. κ σε όσες ξεχνώ!!

Τουλάχιστον με καταλαβαίνετε αν δε το περάσεις δε μπορείς να καταλάβεις... σκέφτομαι κ λέω τουλάχιστον έλα να τελειώνουμε μη με βασανίζεις άλλο αρνητικό τεστ αρνητική β χοριακη 5 μέρες καθυστέρηση κ ο Γυναικολογος το μόνο που είπε Ε περίμενε να σου έρθει περίοδος αν έχω κάτι δηλαδή δε πρέπει να το μάθω;;  μια κύστη κάτι το οτιδήποτε..

Κορίτσια τι κάνετε; πήγα στον γυναικολόγο κ μου είπε δεν φαίνεται κάτι κ αν είμαι δε μπορεί να το καταλάβει πάντως το ενδομήτριο είναι παχύ να περιμενω να περάσουν οι γιορτές κ μετά να κάνω μια β χοριακη σε περίπτωση που δεν έχω εμπιστοσύνη την μικροβιολόγο που πήγα αλλιώς να πάρω χαπάκια για να μου έρθει περίοδος.... Αχχχχχ εσείς τι κάνατε στη θέση μου;

Κύστη δεν έχω όλα καλά τα είδε να περιμενω μπορεί κ να αδιαθέτησω 

Έγραψα ένα κατεβατο και απλά εξαφανίστηκε και δεν δημοσιεύτηκε....

Μαρακι αφού ιδε παχύ ενδομήτριο μπορεί και να σαι έγκυος, εγώ την θέση σου θα άλλαζαν μικροβιολογικό και θα πήγαινα να ξανακανω χοριακη ίσως μετά τις γιορτές μην σου πω θα πήγαινα και σε άλλον γυναικολόγο να αρω δεύτερη γνώμη πάντως με τίποτα δεν θα έπαιρνα χάπια

Δεν σου ειπε αν δεν σου έρθει να κάνεις ορμονολογικες εξετάσεις;; Απλα να περιμένεις;;

yk1yp3.png

1 hour ago, MariaPretty said:

Τουλάχιστον με καταλαβαίνετε αν δε το περάσεις δε μπορείς να καταλάβεις... σκέφτομαι κ λέω τουλάχιστον έλα να τελειώνουμε μη με βασανίζεις άλλο αρνητικό τεστ αρνητική β χοριακη 5 μέρες καθυστέρηση κ ο Γυναικολογος το μόνο που είπε Ε περίμενε να σου έρθει περίοδος αν έχω κάτι δηλαδή δε πρέπει να το μάθω;;  μια κύστη κάτι το οτιδήποτε..

Κορίτσια τι κάνετε; πήγα στον γυναικολόγο κ μου είπε δεν φαίνεται κάτι κ αν είμαι δε μπορεί να το καταλάβει πάντως το ενδομήτριο είναι παχύ να περιμενω να περάσουν οι γιορτές κ μετά να κάνω μια β χοριακη σε περίπτωση που δεν έχω εμπιστοσύνη την μικροβιολόγο που πήγα αλλιώς να πάρω χαπάκια για να μου έρθει περίοδος.... Αχχχχχ εσείς τι κάνατε στη θέση μου;

Κύστη δεν έχω όλα καλά τα είδε να περιμενω μπορεί κ να αδιαθέτησω 

καλα με παχυ ενδομητριο και ειπε να παρεις χαπια?ετσι χωρις καν να ζητησει εκ των προτερων και αλλη χοριακη?Μαρακι εγω στη θεση σου θα εκανα κ δευτερη χοριακη αμεσα!τωρα θα δειξει....ποσες μερες πανε απο την πρωτη?οπως ειπε και η μαμα...χαπια οχι ετσι κοριτσι μου!

RyZa.png

Διαφημίσεις

Μαρακι αν δεν σου έρθει κάνε κι άλλη χοριακη σε άλλο εργαστήριο.  Μην παίρνεις κατάκαρδα την αντιμετώπιση του γιατρού.  Για πολλούς απ' αυτούς -όχι ολους-μια εγκυμοσύνη είναι ρουτίνα με καθε πιθανη εκβαση. Αν δεν νιώθεις εμπιστοσυνη τωρα είναι η στιγμή να ψάξεις άλλον γιατρό πριν διαπιστώσεις εμπιστοσύνη και μπεις στο χορό των διαδοχικών επισκέψεων και εξετάσεων. το ότι ένας γιατρός το αφήνει στην τύχη του δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις κι εσύ το ίδιο γιατί το ένστικτο σε αυτές τις περιπτώσεις δεν κάνει λάθος. 

Από συμπτώματα πως πας? ?

DBTcp3.png7Kksp3.png

Κορίτσια χάπια δε παίρνω με τίποτα λέω να περιμενω κ να πάω μετά τις γιορτές να κάνω άλλη μια β χοριακη σε άλλο Μικροβιολο εννοείται κ μετά να δουμε τι γίνεται....

Με παχύ ενδομήτριο υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης;; 

απο συμπτώματα μόνο κάτι πονάκια χαμηλά

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απόψεις κ τις συμβουλές σας μου  είναι χρήσιμες!!!!   

13 minutes ago, MariaPretty said:

Κορίτσια χάπια δε παίρνω με τίποτα λέω να περιμενω κ να πάω μετά τις γιορτές να κάνω άλλη μια β χοριακη σε άλλο Μικροβιολο εννοείται κ μετά να δουμε τι γίνεται....

Ναι Μαρακι.  Αν υπάρχει εγκυμοσύνη το ενδομητριο είναι και παραμένει παχύ.  Τα πονακια είναι σαν αυτά της περιόδου?  

DBTcp3.png7Kksp3.png

10 minutes ago, MariaPretty said:

Ναι βρε Μαρακι .. πήγαινε να κάνεις μια χοριακη ξανά.. αλλά σε άλλο μικροβιολογικο... όντως όμως μήπως να πας κ σε άλλο γιατρο;

Lilypie - (Lzpn)

9 minutes ago, MariaPretty said:

φυσικα και το παχυ ενδομητριο ειναι χαρακτηριστικο ....οι μαμαδες του φορουμ ξερουν καλυτερα απο αυτα...μην πω καμια βλακεια χωρις να εχω γνωση!

RyZa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...