Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

10 minutes ago, Rena87 said:

Χαχαχα.. θεα είσαι.. την έχω την απορία γιατί μετά πρέπει να πάμε να ουρησουμε για λογους υγιεινής..και εκεί το βλέπεις που φεύγει όλο κ λέω τώρα ωχ.. πάει όλο..ΤΙ έμεινε μεσα;  κ ξέρετε τι έκανα ρε κορίτσια  . Δύο μέρες τώρα που έγιναν οι επαφές.. δεν το άφησα να φύγει όλο στην τουαλέτα για αυτό το λόγο που σας είπα.  Κ σημερα έχω τσουξιμο κορίτσια.. βάρος στην κοιλιά κ όλο νομίζω ότι θέλω να ουρησω αλλά τελικά δεν κάνω πολύ λίγο.  Ειναι σιχαμερα αυτά που λέω.. αλλά φοβάμαι μήπως έκανα κακό με αυτό που έκανα.  Με τσουζει λες κ έχω ουρολοιμωξη. Αχ τι βλακεια έκαναααα  .. κ τι να πω τώρα του άντρα μου. Θα με κοροϊδεύει κ με το δίκιο του...

Αν έχει συμβεί κάτι όπως λες θα είναι συμπτωματικο.  Δεν μπορεί με μια φορά να έγινε κάτι τέτοιο λόγω του ότι το κράτησες λίγο.  Εκτός αν είχατε κάτι πολύ εξτριμ πράγματα και κυκλοφορουσαν βακτήρια με τρελούς ρυθμούς.  

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 26/12/2016 at 1:52 ΠΜ, 17μαρτη2015 said:

Καλησπέρα και από εμένα.  Για την ουρολοίμωξη βοηθούν τα κρανμπερυ και τα φραγκοστάφυλλα, όπως και το πολύ νερό, καφές και τσάι,  για να πηγαίνεις συχνά τουαλέτα και να πλένεται η περιοχή - συμβουλή γυναικολόγου. Φυσικά δεν αντικαθιστούν την αντιβίωση. 

Μαμά,   τη μικρή μου στο μπόυκωμα κανα δυο φορές της έβαλα γάλα στη μύτη και νομίζω βοήθησε.  Βέβαια, έχω έντονη ροή και δεν χρειάστηκε να κάνω κτ ιδιαίτερο. 

Ρένα, αφού η στάση δεν έχει σημασία για τη σύλληψη, δεν νομίζω να έχει και το πότε πας τουαλέτα.  

Μαρίνα συγχαρητήρια και από εμένα! 

Τι χανω Παναγια μου...!!!λοιπον κατ αρχας ευχομαι να περασεις σουπερ ρενακι μου....εγω ποτε δεν το προσεχα αυτο...αλλες φορες σηκωνομουν αμεσως κ αλλες φορες οχι αλλα νομιζω τις περισσοτερες σηκωνομουν για ντουζ...ελπιζω να μην επαθες τπτ τωρα που εισαι κ εκδρομουλα..ρωτα τον αντρα σου που ειναι κ γιατρος κ αιντε.....σεισμος κ στην Ναυπακτο σημερα.....μουτζουρα....βαρα εσυ........μπραβο ρε κοριτσια πολυ σας χαιρομαι....

Χρόνια πολλά, κορίτσια μου!!! Χρόνια καλά και όμορφα, τα μωράκια μας γερά και να γεμίσουν και οι κοιλίτσες στις κοπέλες που προσπαθούν!!!

Σάνγκρε μου!!! Χθες γυρίσαμε και θα σε πάρω να μιλήσουμε με ησυχία, λείπαμε και δεν είχα στιγμή ελεύθερη. Κρατάς γερά;;; Ή ήρθε το χιονισμένο μπεμπάκι ήδη;;;

Θα διαβάσω κάποια στιγμή τα νέα όολα και θα ξαναγράψω, ως τότε σας φιλώ μια μια!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημερα κοριτσακια μου.εγω σημερα παω παλι χωριο για πρωτοχρονια...δεν θα εχω συνεχεια ιντερνετ κ θα σας χανω....μουτζουριτσα κ ρενα ενταξει????καηκε το πελεκουδι???τα κοριτσακια μου τι κανουν????

Διαφημίσεις

1 minute ago, Σαμμερ said:

Καλημερα κοριτσακια μου.εγω σημερα παω παλι χωριο για πρωτοχρονια...δεν θα εχω συνεχεια ιντερνετ κ θα σας χανω....μουτζουριτσα κ ρενα ενταξει????καηκε το πελεκουδι???τα κοριτσακια μου τι κανουν????

καλημερα καλημερα!!!!!ωωωωω θα μας λειψεις Σαμμερακι μου γλυκο!να περασεις ομορφα και ξεγνοιαστα με τα αντρακια σου!!!!εγω ευτυχως συνηλθα απο το κρυωματακι σημερα...χθες κοριτσια μου δεν καταφεραμε επαφη...επεσα ξερη...ετρεχαν ματια λαιμος βηχας....ετσι και αλλιως δεν ειχα καν ωορρηξια ουτε χθες ουτε σημερα βγηκε θετικο το τεστ!βρε κοριτσια ειλικρινα κατι παιζει με την ωορρηξια μου δεν εξηγειται!εκτος αν ο ηδη ανωμαλος κυκλος μου επηρεαστηκε απο τα primolut ...σημερα 18η μερα και κανενα θετικο τεστ ωορρηξιας απο την 12η που τα ξεκινησα....για να δουμε...

Τζο μου!κοριτσαρα μου χρονια πολλα και χρονια πολλα και για την γιορτουλα σου!!!

Ρενακι μου πως νιωθεις σημερα?

Σανγκρε πως εισαι?κρατας ακομα?

Τονια μου καλυτερα σημερα ?

Μαμακα καλα?το Μελινακι καλυτερα?

Μαρινακι μου πως ειναι το σπορακι μας σημερα?απαπαπα ζουζουνιαρικο που θα βγει!!!χαχαχα!

καλημερα σε ολα τα κοριτσακια!

RyZa.png

Καλημέρα κορίτσια!

Ρενα μου καλά να περάσετε!!!

Ή απορία σου δεν ειναι καθόλου χαζή μία φίλη μου είχε και σηκωμένα τα πόδια για δέκα λεπτά και εγώ καθόμουν στο κρεβάτι μηοως και είναι αλήθεια όσο και χαζό να ακούγεται!!

Σαμερακι μου καλά να περάσεις στο χωριό θα μας λείπεις πολύ, με την πρώτη ευκαιρία να μπεις να μας πεις ένα γεια, ο μικρός σου τι κάνει;; καλύτερα ;;

Μουτζουρακι μου επειδή είναι μεγάλος ο κύκλος σου μάλλον κανείς αργά ωορηξια, αν θέλεις μπορείς να το παρακολουθείς και με υπερήχους στον γιατρό αλλά είναι κι αυτό μία διαδικασία κουραστική, μην αφήνεις να πάει χαμένη καμία ευκαιρία και που θα πάει; Θα το τσακωσουμε!

Κορίτσια το μελινακι είναι χαλιά, έκανε και πυρετό και απέκτησε και γαιδουροβηχα...νιώθω ανασφάλεια που θα κλείσουν λόγω εορτών και θα την πάω στον παιδίατρο να την δει

Όσο για την σύλληψη εγώ ευτυχώς είμαι  από τις τυχερες που ήρθε γρήγορα  όμως δυο ζευγάρια φίλων προσπαθούν ακόμα , ξεκινησαμε μαζί τις προσπάθειες και είναι πολύ δύσκολο 

Για όλες θα έρθει το σπορακι όμως δεν το βάζουμε κάτω!!

yk1yp3.png

19 hours ago, Lover bird said:

Rena μου ευχαριστώ κορίτσι μου γλυκό :)

Να περάσετε τέλεια με τον αντρούλη σου, να ξεκουραστείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας!!!

Επεξεργάστηκαν by Lover bird

rHkwp3.png

dwWcp3.png

καλημερα Μαμακα μου!ωωωωχχχχ περαστικα να ειναι!να την πας καλυτερα γιατι ειναι πολλες οι μερες τωρα που θα ειναι κλειστα!δεν θα ειχα κανενα θεμα να το κανω και αυτο με τον υπερηχο...δεν με νοιαζει να κουραστω...και αυτο το μηνα αυτο ηθελα αλλα ο γιατρος μου εχει κλεισει...για γιορτες!φφφφ!λες να πηγαινα αλλου να καναμε ενα τσεκαρισμα αν θα κανω?αν κοντευει?το σκεφτομαι κ αυτο....

ναι κ εγω καθομαι ενα 10 λεπτο μηπως και βοηθαει....καθολου χαζο δεν ειναι....

2 minutes ago, Lover bird said:

καλημερα Πουλακι μου με τον αγοραρο σου!!!!!!

RyZa.png

Καλημέρα κορίτσια μου γλυκά και από μένα :)

Μαρινάκι μου πολλά πολλά συγχαρητήρια κόριτσι μου όλα θα πάνε καλά θα το δεις :):):) σε παίδεψε λίγο το ζουζούνι σου αλλά ήρθε για να μείνει!!! 

Moutzoura μου γλυκιά καλημέρα και σε σένα!!!

rHkwp3.png

dwWcp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!! Ελπίζω ότι είμαι καλύτερα σήμερα.  Έχω να δω μπεζ από εχθές το απόγευμα.  Για καλό και για κακό πάντως δεν θα κάνω πολλά πράγματα και σήμερα.  Ένα φαγητό γρήγορο και τίποτα άλλο.  

DBTcp3.png7Kksp3.png

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια 

Μουτζουρα αν θες πάνε δεν έχεις να χάσεις τίποτα αλλά λογικά θα χρειαστεί να πας κι άλλες φορές να το παρακολουθείς αν δεν έχεις θέμα να ναι ο γιατρός σου πάνε 

Πουλάκι μου καλημέρα

Τόνια μου δεν υπάρχει λόγος να κάνεις τίποτα ξεκουρασου

yk1yp3.png

Καλημερα κ απο μενα!!!! Μαρινα μου διαβαζα τα νεα σου κ τρελαθηκα... φανταζομαι την αγωνια που περασες!!! Ευτυχως ομως ολα καλα κ απο δω κ περα ευχομαι να μην ανησυχησεις ξανα για τιποτα!!!

Μαμα περαστικα στο Μελινακι, μη στεναχωριεσαι κ αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε! Ετσι ειναι ο χειμωνας με τις αρρωστιες του... τι να κανουμε? Υπομονη!! 

Μουτζουριτσα μου εγω στη θεση σου θα πηγαινα κ αλλου να δω τουλαχιστον τι γινεται αν αναπτυσσεται καποιο ωοθυλακιο η οχι ωστε να ειμαι πιο ησυχη...  καπως ετσι πετυχα κ εγω το θετικο τεστ ωορρηξιας στον τελευταιο κυκλο. Ειδα στον υπερηχο  τη 14η μερα ωοθυλακιο 17mm κ την επομενη μερα ειχα θετικο τεστ. Τα ωοθυλακια αναπτυσσονται περιπου 1,5 mm τη μερα κ οταν φτασουν πανω απο 18 mm καποια στιγμη σπανε κ απελευθερωνεται το ωαριο. 

Εννοειται οτι θα μπαινω λιγο..μαμακα τα ιδια οπως τον μικρο μου...εμεις με μασκουλα αερολιν ειμαστε καλυτερα...ολα τα μωρα ετσι ειναι ειπε η παιδιατρος...ταβια ξεκουρασου τωρα που μπορεις....μουτζουρα περαστικα..δεν πειραζει για χτες αλλα η αληθεια ειναι οτι ειναι αγχωτικο να μην ξερεις ποτε εχεις γονιμες...βαρα εσυ κ κατι θα γινει....

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!

Τόνια συνέχισε να ξεκουράζεσαι όσο περισσότερο μπορείς και όλα θα είναι τέλεια!!

Μουτζουρίτσα, ακομα τίποτα ε;;; Μπορει να είναι όντως απο τα χαπάκια που πηρες αυτη η αργοπορια. Να ζαλιστηκε λιγο ο κυκλος αλλα υπομονη. Θα δεις το θετικο τεστακι συντομα!!!

Εμενα κοριτσια για το θεμα που λεγατε παραπανω ο γιατρος μου μου ειπε οτι ειναι πολυ καλο να καθομαι ενα δεκαλεπτο μετα την επαφη ξαπλωμενη και μετα να σηκωνομαι. Ειναι λιγο βαρετο βεβαια καποιες φορες. Αλλα ειπαμε θα κανουμε τα παντα για να γεμισουν οι κοιλιτσες μας!!!

k0oZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...