Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Μαρινακι μου τι ταλαιπωρία! Αλλά με αίσιο τέλος!! Μπράβο κορίτσι μου με το καλό !! Μία τέλεια τελειομηνη εγκυμοσύνη χωρίς άγχος!

Τώρα που μας βρηκες μην ξανά φύγεις!

Σαμερακι μου θέλω δεύτερο αλλα από την μια φοβάμαι τα οικονομικά από την άλλη λέω θα αφήσω το κορίτσι μου χωρίς αδερφακι;; Πάντως θα ήθελα λίγο αργότερα για να μεγαλώσει λίγο ακόμα να δούμε πως θα τα πάει με τον θηλασμό και να να την προετοιμασία για να είμαστε  όλοι καλά! Ας γίνει δύο και βλέπουμε!

Με το μπουκωμα χαλιά το κορίτσι μου βαζω όρο αλλά πρώτη μέρα είναι δεν κάνει και θαύματα...

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου όλη μέρα ξαπλωμένη την πέρασα.  Σηκώθηκα μόνο να κάνω ένα μπανακικαι πάλι ξάπλα.  Το απόγευμα είδα άλλη μια φορά μπεζ στο σκούπισμα.  Εν τω μεταξύ νιώθω από εχθές συχνα τσιμπιματα και κράμπες που κρατάνε μια στιγμή και φεύγουν.  Και τόσο καιρό τα έχω αισθανθεί ελάχιστες φορές. Λέω ή το σπορακι προσπαθει να κάνει χώρο εκεί μέσα ή κάτι το ζορισε πολύ τελικά.  Έρχονται στιγμές που λέω όλα μια χαρά και άλλες που σκέφτομαι μην μου έχει πάθει τίποτα. Αχ..σας πρήζω. .αλλά πρέπει να τα πω κάπου που θα με καταλάβουν. .

DBTcp3.png7Kksp3.png

οπως ειπε η Σαμμερ ...Τονια μου βολευεται το μωρακι σου...εσυ ξεκουραση και θα υποχωρησουν ολα !και δεν μας πρηζεις μην το ξαναπεις!

το Ρενακι οπου και αν ειναι θα το καιει το πελεκουδι!χαχαχα!και εγω τον περιμενω πως και πως να γυρισει απο τις προπονησεις αν και αρρωστουλα η επαφη θα γινει!χαχαχα!

και μετα σκεφτομαι τη μαρινα που λεει μην εχεις εκει το μυαλο σου και θα ερθει...αλλα απο την αλλη βρε κοριτσια με τον κυκλο μου θελει συνεχη προσπαθεια και καθε 2-3 μερες μηπως τσιμπησουμε τη γονιμη!

RyZa.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ κοριτσάκια μου. Ελπίζω να πάνε όλα καλά.  Σε 2 βδομάδες έχω ραντεβού οπότε είναι πολύ μακριά ακόμα.  

Μουτζουρα μου όσο και να λέμε μην το σκέφτεσαι δεν γίνεται.  Φυσικά και θα το σκέφτεσαι.  Απλά προσπάθησε να σκέφτεσαι αισιόδοξα. Και μην αμελεις τα τεστακια.  

Η Ρένα φαίνεται θα περνάει τέλεια με τον αντρουλη της και δεν μας ρώτησε και αυτό που ήθελε.  Θα περιμένουμε. .

DBTcp3.png7Kksp3.png

Ευχαριστώ κορίτσια για τα περαστικά

Τόνια μου κάνει συσπάσεις ή μήτρα γιατί μεγαλώνει για να κάνει χώρο το σπορακι σου για τις κράμπες δίνουν μαγνήσιο αλλά μέχρι να αρχισεις το χαπακωμα προσπάθησε να τρως τροφές πλούσιες σε  μαγνήσιο πχ αμύγδαλα μπανάνες 

Δεν μας πρηζεις εννοείται 

Βίκυ μου δυστυχώς δεν θα καταφέρω να μαι στην δράμα στις 2 του μήνα...κρίμα θα ήθελα να γνωριστουμε

Σαμερακι μια το σκέφτομαι έτσι μία αλλιώς...θα δείξει λίγο ακόμα να μεγαλώσει ή μικρή και βλέπουμε 

Μουτζουρα κάνε σεξ χωρίς να σκέφτεσαι αν πιάστηκε  ή όχι το σπορακι!! Ούτως ή άλλως σεξ κάθε δύο μέρες κανείς οπότε στο δρόμο είναι και το δικό σου μπεμπακι!!

yk1yp3.png

Βαρα μουτζουρακι βαρα......κ αρρωστη γινεται η δουλεια...μαμακα μου οποτε νιωσεις ετοιμη απλα βλεπεις καμια φορα πως ερχονται τα πραγματα..κ εγω ελεγα να γινει 2 ο μικρος κ ......ειδες τι εγινε....οποτε νιωσεις εσυ ετοιμη...αλλα θα σου πω αυτο που λεω σε ολες :οσο περναει απο το χερι μας να μην αφηνουμε τα παιδια μας μονα......ενα αδερφακι χρειαζεται...

βαραω και εγω κοριτσια μου!χαχαχα!την κανω την προσπαθεια μου και ελπιζουμε!παντως τα τεστακια μεχρι στιγμης μαλλον ανταποκρινονται στην αληθεια...σωματικα δεν εχω νιωσει ωορρηξια ακομα...βρε λετε να μην κανω???????φφφφ!με βασανιζει αυτη η σκεψη!για να δουμε κ αυτο το μηνα....για να δουμε!!!!

RyZa.png

Διαφημίσεις

Ειιιιιι... εδω ειμαι κ εγω.. όπου κ να πάω..σας κουβαλω! Σας διάβασα γρήγορα.. λοιπόν είμαι στη Ναυπάκτο. Κορίτσια μου είναι τελιεαααα..  ότι χρειαζόμουν για να ηρεμήσω..βουνό και θάλασσα μαζί.. δεν κάηκε όμως το πελεκουδι..θα σας πω γιατί . 

Καταρχήν ν πω στο Μαρινακι μπραβο στο κουράγιο και την αισιοδοξια. Εγώ αν τα περνούσα όλα αυτά θα είχα φρικαρει.   Θα σας έγραφα και θα σαςρωτούσα κάθε λεπτό.. συν το ότι θα πήγαινα και θα τα σπαγα τα μηχανήματα του μικροβιολογου.  Μα δεν είναι αστείο.. Σε βασανισε ο αλητης! Όταν όμως θέλει το σπορακι να μείνει ε; ολα καλα θα πάνε καλό μου από εδώ κ περα..

Αμποτακι κ εγώ πάντα έλεγα..μικρή είμαι..εχω καιρό για παιδιά.  Που να φανταζόμουν τις δύο αποβολες που περασα στις πρώτες μου προσπάθειες.. υπομονή κ επιμονή!! 

Μουτζουρακι μου είσαι αρρωστο; καλά δεν υπάρχει η Σαμμερ ετσι; βαρα σου λέει..βαρα.. Χαχα...   βαρα λοιπόν κ με πυρετό..μη μασάς..

Τονακι μου μεγαλώνει το σπορακι..άφησε το σε παρακαλώ να εκφραστεί.. ξεκουρασου εσύ κ άστο αυτό να σε τσιμπάει.. χχχ..

Λοιπόν να ανοίξω τώρα θέμα με την απορία μου. Αλλά μη γελάσετε κ μη με κοροιδευεται ε;; όταν γίνει η εκσπερματιση στον κόλπο..πρέπει να μείνουμε εκεί ξαπλωμενες για να το βοηθήσουμε να εισχωρησει ; αν πάμε τουαλέτα κ το βγάλουμε αμέσως.. ΤΙ γινεται; χάνεται ολο; υπάρχει πιθανότητα να μη πιαστεί ετσι; αχ μη γελάτε..σας βλέπω!! Μπορεί να είναι χαζό αυτό που ρωτάω αλλά ντρέπομαι να ρωτήσω το γιατρό κ θα σας πω γιατί το λέω μόλις πάρω τις απαντήσεις σας..  

Κοιτα που γελανε ρεε.....

Lilypie - (Lzpn)

Ρενακι μου πολύ λογική είναι η απορία σου. Θεωρητικά τα σπερματοζωαρια που χρειάζονται έχουν ήδη προλάβει να εισχωρησουν ακόμα κι αν σηκωθείς αμέσως.  Αλλά αν έχεις την δυνατότητα να κάτσεις 5 -10 λεπτά ξαπλωμένη γιατί να μην το κάνεις? ?

DBTcp3.png7Kksp3.png

42 minutes ago, Rena87 said:

Ειιιιιι... εδω ειμαι κ εγω.. όπου κ να πάω..σας κουβαλω! Σας διάβασα γρήγορα.. λοιπόν είμαι στη Ναυπάκτο. Κορίτσια μου είναι τελιεαααα..  ότι χρειαζόμουν για να ηρεμήσω..βουνό και θάλασσα μαζί.. δεν κάηκε όμως το πελεκουδι..θα σας πω γιατί . 

Καταρχήν ν πω στο Μαρινακι μπραβο στο κουράγιο και την αισιοδοξια. Εγώ αν τα περνούσα όλα αυτά θα είχα φρικαρει.   Θα σας έγραφα και θα σαςρωτούσα κάθε λεπτό.. συν το ότι θα πήγαινα και θα τα σπαγα τα μηχανήματα του μικροβιολογου.  Μα δεν είναι αστείο.. Σε βασανισε ο αλητης! Όταν όμως θέλει το σπορακι να μείνει ε; ολα καλα θα πάνε καλό μου από εδώ κ περα..

Αμποτακι κ εγώ πάντα έλεγα..μικρή είμαι..εχω καιρό για παιδιά.  Που να φανταζόμουν τις δύο αποβολες που περασα στις πρώτες μου προσπάθειες.. υπομονή κ επιμονή!! 

Μουτζουρακι μου είσαι αρρωστο; καλά δεν υπάρχει η Σαμμερ ετσι; βαρα σου λέει..βαρα.. Χαχα...   βαρα λοιπόν κ με πυρετό..μη μασάς..

Τονακι μου μεγαλώνει το σπορακι..άφησε το σε παρακαλώ να εκφραστεί.. ξεκουρασου εσύ κ άστο αυτό να σε τσιμπάει.. χχχ..

Λοιπόν να ανοίξω τώρα θέμα με την απορία μου. Αλλά μη γελάσετε κ μη με κοροιδευεται ε;; όταν γίνει η εκσπερματιση στον κόλπο..πρέπει να μείνουμε εκεί ξαπλωμενες για να το βοηθήσουμε να εισχωρησει ; αν πάμε τουαλέτα κ το βγάλουμε αμέσως.. ΤΙ γινεται; χάνεται ολο; υπάρχει πιθανότητα να μη πιαστεί ετσι; αχ μη γελάτε..σας βλέπω!! Μπορεί να είναι χαζό αυτό που ρωτάω αλλά ντρέπομαι να ρωτήσω το γιατρό κ θα σας πω γιατί το λέω μόλις πάρω τις απαντήσεις σας..  

Κοιτα που γελανε ρεε.....

ελα βρε ομορφια!!!!θα δειτε και χιονακι εκει!!!απο οτι ειπαν αποψε θα χιονισει σε αρκετα μερη!!!

εγω καθολου δεν γελασα να ξερεις!!!ευλογη απορια!και εγω την εχω και παντα καθομαι ενα 5-10 λεπτο...λιγο να χαλαρωσουμε κ οι δυο μας....λιγες αγκαλιες ...περναει λιγη ωρα να σηκωθω...παντως οπως λεει κ η Τονια το σπερμα που εχει εισχωρησει αρκει!

αγαπω Σαμμερ!!!χαχαχα!με κανει κ γελαω πολυ!γυρισε και μου λεει ειναι αρρωστο το κοριτσι μου?ναι του λεωωωω ας παιξουμε το γιατρο !χαχαχα

RyZa.png

12 minutes ago, moutzoura2016 said:

ελα βρε ομορφια!!!!θα δειτε και χιονακι εκει!!!απο οτι ειπαν αποψε θα χιονισει σε αρκετα μερη!!!

εγω καθολου δεν γελασα να ξερεις!!!ευλογη απορια!και εγω την εχω και παντα καθομαι ενα 5-10 λεπτο...λιγο να χαλαρωσουμε κ οι δυο μας....λιγες αγκαλιες ...περναει λιγη ωρα να σηκωθω...παντως οπως λεει κ η Τονια το σπερμα που εχει εισχωρησει αρκει!

αγαπω Σαμμερ!!!χαχαχα!με κανει κ γελαω πολυ!γυρισε και μου λεει ειναι αρρωστο το κοριτσι μου?ναι του λεωωωω ας παιξουμε το γιατρο !χαχαχα

Χαχαχα.. θεα είσαι.. την έχω την απορία γιατί μετά πρέπει να πάμε να ουρησουμε για λογους υγιεινής..και εκεί το βλέπεις που φεύγει όλο κ λέω τώρα ωχ.. πάει όλο..ΤΙ έμεινε μεσα;  κ ξέρετε τι έκανα ρε κορίτσια  . Δύο μέρες τώρα που έγιναν οι επαφές.. δεν το άφησα να φύγει όλο στην τουαλέτα για αυτό το λόγο που σας είπα.  Κ σημερα έχω τσουξιμο κορίτσια.. βάρος στην κοιλιά κ όλο νομίζω ότι θέλω να ουρησω αλλά τελικά δεν κάνω πολύ λίγο.  Ειναι σιχαμερα αυτά που λέω.. αλλά φοβάμαι μήπως έκανα κακό με αυτό που έκανα.  Με τσουζει λες κ έχω ουρολοιμωξη. Αχ τι βλακεια έκαναααα  .. κ τι να πω τώρα του άντρα μου. Θα με κοροϊδεύει κ με το δίκιο του...

Lilypie - (Lzpn)

ωχ βρε καρδουλα....λες να επαθες ουρολοιμωξη?ενταξει δεν θα κοροιδευει θα καταλαβει βρε Ρενακι...απλα προσεξε το μην χειροτερεψει!δεν πας σε κανενα φαρμακειο να σου δωσει κατι?λες να κανει κακο στο εν δυναμει σπορακι????

RyZa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...