Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

3 hours ago, mama82 said:

Μαρακι περίμενε λίγο ακόμα και πάνε κατευθείαν για υπέρηχο! Ελπίζω να ναι το πολυπόθητο σπορακι!!

Τόνια μου ξεκούραση και τίποτα άλλο!! 

Μουτζουρα εσύ σε τι φαση είσαι; Μετράς ποτέ θα κάνεις ωορηξια;; Θα πας να δεις αν έφυγε ή κύστη;;

Ρε κορίτσια και η Ελένη έχει καιρό να μπει να μας πει νέα και ή ντεκ επίσης  ελπίζω οι απουσίες να μην οφείλονται στις  αλλαγές του φόρουμ 

mama82 σ'ευχαριστω πολύ.... ποτέ λες να πάω για υπέρηχο; σήμερα είμαι στην 5η μέρα καθυστέρησης

2 hours ago, Σαμμερ said:

Σας ευχαριστώ πολύ κ σε εσάς εύχομαι ότι καλύτερο κ όλες με ένα μωρακι!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

18 hours ago, MariaPretty said:

Καλησπέρα κορίτσια θέλω την γνώμη σας είχα 4 μέρες καθυστέρηση πήρα από το φαρμακείο 2 τεστ εγκυμοσύνης κ βγήκαν αρνητικά έκανα κ την β χοριακη αρνητική.. μίλησα με τον γυναικολόγο κ μου είπε να περιμενω να έρθει η περίοδος...

Υπαρχει περίπτωση λανθασμένη β χοριακη; 

β-χοριακη ποτε λανθασμενη....απλα εαν ειναι πολυ νωρις (λογω καθυσερημενης ωοορηξιας και συνεπως και συλληψης) δεν δειχνει!!!!! σε καμια βδομαδα εαν δεν εχει ερθει η κυουρια... εαν αμφιβαλλεις ξανακανε!!!!!

6 hours ago, Τονι@ said:

Μαμά ευχαριστώ που μου απάντησες γρήγορα.  Παιρνω ήδη 3 utrogestan την ημέρα . Τώρα το πρωί δεν είχα κάτι και εννοείται ότι θα καθίσω στο κρεβάτι σήμερα.  Θα ήθελα να πάρω τη γιατρό να μου πει τη γνώμη της αλλά ντρέπομαι.  Την πήρα και την προηγούμενη εβδομάδα για κάτι άλλο. 

ξεκουρασου τονια μου!!!!!

6 hours ago, Lover bird said:

Καλημέρα κορίτσια μου και χρόνια πολλά σε όλες :):):)

Είχα καιρό να μπω καθώς δεν είχαμε internet σπίτι και δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα νέα σας!!! Πως περάστε τα Χριστούγεννα? Εγώ κορίτσια μου ταλαιπωρήθηκα από γανστρεντερίτιδα αλλα τέλος καλά όλα καλά :):):) .

Χτες είχα υπέρηχο και είδαμε το φύλλο ΑΓΟΡΑΚΙ το ζουζούνι μου λατρεία από τώρα η μαμά, για τον μπαμπά δεν το συζητώ καν τι χαρά πήρε !!!!!!

Σας φιλώ γλυκά!!!

4 hours ago, Lover bird said:

Mamma,Σαμμερ και Mountzoura μου σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου γλυκά :)

Έχω χαζέψει από τώρα με τον άντρακλα μου!!! Γερός να είναι και τίποτα άλλο δεν θέλω :):):). Η αλήθεια είναι ότι χτες στον υπερηχο ενθουσιάστηκα πολύ με την εικόνα που είδα είχε μεγαλώσει τόσο πολύ από τον προηγούμενο μήνα μωρό κανονικό δηλαδη!!!

γερο και ευλογημενο πουλακι μου το αγορι σου!!!!!!!!

39 minutes ago, moutzoura2016 said:

αχ Abbot μου..γλυκια μου....θα ερθουν...θα ερθουν κοριτσι μου!ολες το ιδιο λεγαμε παλιοτερα...ολες το φανταζομασταν πιο ευκολο...οτι θα το προσπαθησουμε κ ηρθε!και εγω το ιδιο πιστευα για μενα αλλα να....που τωρα που θελουμε δεν θελουν ακομα αυτα τα μικρα ζουζουνακια!να δεις που κατι απλο θα ναι...αυτο με το παπ...ξερω τωρα ειναι η μερα που σου επιτρεπεται να πεσεις...αλλα οπως λεμε εδω μεσα ξανασηκωνομαστε!εξαλλου δεν το βαζουμε κατω...ετσι ευκολα!

χθες που συναντησα τη φιλη που σας ειπα που ζητησα το τηλεφωνο του γιατρου της...ειναι μια κοπελα που εχει ενα κοριτσακι 8 ετων που ηρθε σρη ζωη της ξαφνικα στα 24 χωρις ισως να το προγραμματιζει και χωρις τις βασεις τοτε να μεγαλωσει ενα παιδακι(ο αντρας της συνομηλικος)... χειρουργημενη μετα απο τεραστια κυστη της προκυπτει το κοριτσακι και ο γιατρος της της ειπε ...εγω αμβλωση με αυτα που εχω δει μεσα σου δεν σου κανω αν θες αλλου φυγε...γτ κοριτσι μου θα δυσκολευτεις να κανεις παιδια φυσιολογικα...ευτυχως πηρε τη σωστη αποφαση και το κρατησε...δυο χρονια μετα και αφου ηρθε στη ζωη η μικρη και ολα εκ θαυματος εβαιναν υπεροχα(ο αντρας της δημιουργησε μια επιχειρηση απο το μηδεν...ειχαν εσοδα να ζουν και 2 και 3 και 4 παιδια)θελησαν δευτερο παιδακι το οποιο ομως οπως τοτε ειχε πει ο γιατρος ΔΕΝ ερχοταν....με θεραπειες...με αποβολες  μετα απο 7 χρονια εκανε το δευτερο παιδακι της...και σκεφτομουν...ποσες χοριακες ποσες απογοητευσεις...ποσο κλαμα ...ποσο αγωνια και ομως δεν το εβαλε κατω και σε λιγο το αγορακι της κλεινει τον πρωτο του χρονο!αυτα τα μ

ικρα θαυματακια αξιζουν οτιδηποτε και αν χρειαστει να περασεις μεχρι να τα κρατησεις αγκαλια!

ναι αμποτ και μουτζουριτσα μου!!!!! αυτο θα σας πει και το ζαμιακι που μελαγχολουσε καααποτε!!!!! ζαμιακουλι φιακια!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

2 hours ago, Rena87 said:

Κοριτσακια μου τι κανετε; είμαι στο δρόμο για ένα 4ημερο ταξιδάκι έκπληξη απο τον αντρουλη μου.. που ακόμα δεν ξέρω που πάω..;;!!! Όντως όλοι οι σεισμοί από εμένα ήταν...χαχα.. Θέλω να ρωτήσω κ κατι αλλά ντρέπομαι κιόλας.. κ δεν ξέρω πως να το πω.. 

Τονια μου μπραβο ..ξεκούραση..μην κάνεις τίποτα.  . Κ οχι αταξίες..  

Πουλάκι μου συγχαρητήρια για το αγορακι σου.. φαντάζομαι χαρές που θα κάνετε. . 

Σαμμερακι μου θα συμφωνήσω με τη μουτζουριτσα..  Σε θέλουμε μαζί στις προσπάθειες... αντέ θα γίνει το πινακακι; ποια το είχε κανει; 

Μαρακι μην αγχωθεις κ με άλλη χοριακή..χαλάρωσε κ περίμενε να δεις αν θα σου έρθει η περίοδος.  Αν αργήσει κ άλλες μέρες..τότε να το δεις καλό μου! Ξέρω την αγωνια σου αλλά κάνε υπομονή! 

Ένα μεγάλο φιλακι ζαμιακι.. Μαρτακο μου..  μαμα.. ηλεκτρακι.. αμποτακι.. Βικακι.. Τζο..σαγκρε.. εβελινακι..Βαλεντινακι.. κ σε όσες ξεχνώ!!

Τουλάχιστον με καταλαβαίνετε αν δε το περάσεις δε μπορείς να καταλάβεις... σκέφτομαι κ λέω τουλάχιστον έλα να τελειώνουμε μη με βασανίζεις άλλο αρνητικό τεστ αρνητική β χοριακη 5 μέρες καθυστέρηση κ ο Γυναικολογος το μόνο που είπε Ε περίμενε να σου έρθει περίοδος αν έχω κάτι δηλαδή δε πρέπει να το μάθω;;  μια κύστη κάτι το οτιδήποτε..

Μαρακι μου ισως οι γιατροι τις 5 μερες δεν τις θεωρουν και μεγαλη καθυστερηση σε ενα κυκλο μια στο τοσο...και γι αυτο να ηταν το "γειωτικος"...ωστοσο αν δεν ερθει μεχρι Παρασκευη που ειναι κ εργασιμη...πηγαινε  απο το ιατρειο...να σε δει με εναν υπερηχο !

αααα και φυσικα σε καταλαβαινουμε!!!εδω ειτε ηδη μαμαδες ειτε μελλουσες ειτε σαν εμας που προσπαθουμε ειμαστε μια ομαδα!!!

RyZa.png

Μαρακι έχεις δίκιο ότι είναι πρέπει να ξέρεις!! Αφού χεις 5 μέρες καθυστέρηση να πας και αύριο για υπέρηχο αν είναι καθυστερημένη σύλληψη θα δει έστω παχύ ενδομήτριο αλλιώς να δει αν όλα πάνε καλά γενικά!ν

Ρενα καλά να περάσετε!! Μπράβο στον αντρουλη σου!!

Να γυρίσετε 3 ευχομαι!! Και εννοείται να ρωτάς ότι θέλεις!! Μεταξύ μας πια;;

Μουτζουρα μου μην σε παίρνει από κάτω και σένα;; Θα έρθει σίγουρα! 

Αμποτακι αν έρθει περίοδος δεν πειράζει ξεκινατε νέο κύκλο με πολλές αγκαλιτσες με τον αντρουλη σου!! Δεν θέλω να σε δω πεσμένη!ν

Ο κόσμος να χαλάσει θα γίνετε όλες μανουλες!

Μάρτη μου τι κανείς;; Πως πάνε τα αγορια σου;; Η κορακλα σου;;

Σαμερακι ξεκινά και εσύ προσπαθείες!! Με το καλό να έρθει !!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Μαμακα μου ισα ισα δεν πεφτω....με αυτα τα παραδειγματα συνεχως γυρω μας και με το λιγο διαστημα που προσπαθω και εγω...σκεφτομαι και λεω πως δεν πρεπει να διαμαρτυρομαι....αλλες γυναικες εχουν περασει πολυ περισσοτερα και πιο δυσκολα και δεν το εβαλαν κατω και ακομα κ αν παιζει κατι με την ωορρηξια μου το μονο που θελω ειναι να το βρω...να το εντοπισω ωστε να μην ελπιζω σε καθε κυκλο  ..να διορθωθει αν χρειαζεται και μετα να ξερω πως εχω κανει τα παντα και με υπομοη με αγαπη και πολλες αγκαλιες θα ερθει και αυτο.

ειναι φυσιολογικο να απογοητευομαστε λιγακι οταν ερχεται  η περιοδος η οταν μια καθυστερηση συμβαινει αλλα οχι επειδη ειναι το πολυποθητο αλλα μια μικρη ανωμαλια αλλα προς θεου δεν θα το βαλουμε κατω!

το Μελινακι με το μπουκωμα της καλυτερα?και εγω βρε κοριτσια γυρισα απο τη δουλεια με λιγα δεκατακια οποτε κουκουλωθηκα!

RyZa.png

Κοριτσια μου φυσικο ειναι να απογοητευομαστε αλλα για λιγο....δυναμη κ συνεχιζουμε...αν το ειχα βαλει κατω δεν θα ειχα το παληκαρι μου τωρα...παιρνουμε δυναμη η μια απο την αλλη κ παλευουμε για τον στοχο μας....μαμα........να σε ρωτησω κατι.....δεν ψηνεσαι κ εσυ για δευτερο??????

Καλέεε πως γίναμε έτσι;;;
Έφαγα τον κόσμο αλλά σας βρήκα!!
Δεν έχω διαβάσει όμως τίποτα ακόμη γιατί μέχρι να προσαρμοστώ αφήστε τα! :P
Κορίτσια κορίτσια....Πέρασα περίεργες μέρες...
Σας είχα πεί τελευταία φορά ότι η χοριακή ήταν χίλια +... εεε την επαύριο είχα έντονα καφέ αν και έπινα ουτρογκεστάν...
Πήγα στον γιατρό και μου είπε ότι έστω σάκο θα δει...δεν είδε τελικά.Με έστειλε για χοριακή και αυτή σε μία μέρα ήταν 2,400!!!!
Μου λέει τότε σίγουρα πρέπει να έβλεπα κάτι άρα εξωμήτριο...Τρέχα νοσοκομείο.
Πήγα...έκανα εισαγωγή στο νοσοκομείο να με παρακολουθούν...
Ούτε εκεί είδαν κάτι...
Την δεύτερη μέρα μου έκαναν και εκείνοι χοριακή η οποια βγήκε 1.800...μου είπαν ότι μάλλον πάει για παλλίνδρομη αφού έπεσε απο το 2.400 του μικροβιολογικού...
Κάνω και την επαύριο πάλι στο νοσοκομείο πήγε 3.200....έρχεται ο γιατρός μου λέει κάτι δεν πάει καλά με εσένα ή με τα μηχανήματα...
Εεε πάμε για υπέρηχο και το είδε κορίτσιααα....ήταν στη μήτρα κανονικά!!!
Απλά μάλλον τα μηχανήματα του μικροβιολογικού (όχι του νοσοκομείου) έβγαζαν πιο μεγάλα νούμερα απο ότι έπρεπε και του νοσοκομείου επιτέλους έδειξαν τα κανονικά νούμερα εξού και δεν το έβλεπαν ακόμη!!
Πήρα εξιτήριο τα Χριστούγεννα έπειτα απο 4 μέρες νοσηλεία και ακόμη δεν το πιστεύω!!
Μου αρκεί όμως που δεν είναι εξωμήτριο και απο εδώ και στο εξής ας γίνει ότι θέλει ο Θεούλης!!!
Πλέον λέγομαι 6 εβδομαδών και ακόμη παγωμένη συναισθηματικά με όλα όσα έγιναν μέσα σε 2 βδομάδες!!
Αυτά τα "λίγα" απο εμένα...
Στην αρχή το δημοσίευσα μισό γιατί είπαμε μέχρι να προσαρμοστώ ααααχ....
Να περάσετε καλές και όμορφες γιορτές με υγεία πάνω απο κάθε τι, και αγάπη!

πω πω μαρινακι μου τι λαχταρες περασες!!!!!! ευτυχως οοολα καλα και η τσουπρα μες την μητρα φωλιασε για τα καλα!!!! σου ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

2 minutes ago, 17μαρτη2015 said:

πω πω μαρινακι μου τι λαχταρες περασες!!!!!! ευτυχως οοολα καλα και η τσουπρα μες την μητρα φωλιασε για τα καλα!!!! σου ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!

Μάρτη μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!
Απο το στόμα σου και στου Θεού τ'αυτί!!!
Φιλιά στην όμορφη οικογένεια!! :)

Διαφημίσεις

Μαρινακι μουυυυυ....βρε γλυκο μου σε αναζητουσαμε....λεμε θα χαθηκε με το φορουμ αλλα σε ειχαμε εννοια!τι τραβηξες βρε παιδι μου?τι να πω?κοριτσι μου απο εδω και περα να εχεις μια ανεφελη εγκυμοσυνη!ολα θα πανε κατ ευχην!θα ακουσεις και καρδουλα και θα ηρεμησεις!ειναι εκει στην κοιλιτσα σου ...να το αγκαλιαζεις και να του μιλας!!!!

RyZa.png

Μαρινακι τι λαχταρα περασες!!!!!ομως το σπορακι ηρθε για να μεινει.....σου ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη κ σε λιγα χρονια που θα σου λεει ''α'ι' παρατα μας ρε μανα...'εσυ θα του λες ''ξερεις τι περασα εγω για να σε γεννησω????''χαχαχα

1 minute ago, moutzoura2016 said:

Μαρινακι μουυυυυ....βρε γλυκο μου σε αναζητουσαμε....λεμε θα χαθηκε με το φορουμ αλλα σε ειχαμε εννοια!τι τραβηξες βρε παιδι μου?τι να πω?κοριτσι μου απο εδω και περα να εχεις μια ανεφελη εγκυμοσυνη!ολα θα πανε κατ ευχην!θα ακουσεις και καρδουλα και θα ηρεμησεις!ειναι εκει στην κοιλιτσα σου ...να το αγκαλιαζεις και να του μιλας!!!!

Κοριτσάκι μου και εγώ σας αναζήτησα πάρα πολύ...
Μπήκα να σας τα πω πριν νοσηλευτώ αλλά είχαν κλείσει το φόρουμ εκείνες τις μέρες... :(
Επέστρεψα όμως πάλι σιγά μην γλιτώνατε έτσι εύκολα :P
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου!!
Σύντομα κι εσύ με ένα μουτζουράκι στην κοιλίτσα!!
Και εσύ (αλλά και όλες μας) μην απογοητεύεσαι,ούτε να αγχώνεσαι το άγχος ειδικά είναι το χειρότερο απο όλα!!
Όλα θα γίνουν αργά ή γρήγορα!!
Να χαμογελάς και να χαίρεσαι τις στιγμές σου με τον αντρούλη σου γιατί είναι όμορφες και μοναδικές οπότε είναι κρίμα να τις "χάνουμε" επειδή έχουμε μόνιμα άλλη έννοια!!
Αυτό αποφάσισα πριν μου στρίψει και έκατσε το σπόρι 2 μόλις μήνες μετά!!
Αισιοδοξία,χαμόγελο και μακριά το άγχος (φιλική συμβουλή απο τον πιο αγχώδη άνθρωπο του πλανήτη :P )!!

6 minutes ago, Σαμμερ said:

Μαρινακι τι λαχταρα περασες!!!!!ομως το σπορακι ηρθε για να μεινει.....σου ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη κ σε λιγα χρονια που θα σου λεει ''α'ι' παρατα μας ρε μανα...'εσυ θα του λες ''ξερεις τι περασα εγω για να σε γεννησω????''χαχαχα

Χαχαχαχα Σάμμερ μου δάκρυσα απο το γέλιο!!
Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!! :):)

1 minute ago, Marina Gz said:

Κοριτσάκι μου και εγώ σας αναζήτησα πάρα πολύ...
Μπήκα να σας τα πω πριν νοσηλευτώ αλλά είχαν κλείσει το φόρουμ εκείνες τις μέρες... :(
Επέστρεψα όμως πάλι σιγά μην γλιτώνατε έτσι εύκολα :P
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου!!
Σύντομα κι εσύ με ένα μουτζουράκι στην κοιλίτσα!!
Και εσύ (αλλά και όλες μας) μην απογοητεύεσαι,ούτε να αγχώνεσαι το άγχος ειδικά είναι το χειρότερο απο όλα!!
Όλα θα γίνουν αργά ή γρήγορα!!
Να χαμογελάς και να χαίρεσαι τις στιγμές σου με τον αντρούλη σου γιατί είναι όμορφες και μοναδικές οπότε είναι κρίμα να τις "χάνουμε" επειδή έχουμε μόνιμα άλλη έννοια!!
Αυτό αποφάσισα πριν μου στρίψει και έκατσε το σπόρι 2 μόλις μήνες μετά!!
Αισιοδοξία,χαμόγελο και μακριά το άγχος (φιλική συμβουλή απο τον πιο αγχώδη άνθρωπο του πλανήτη :P )!!

να εισαι εδω να μας λες τα νεα σου...τις εμπειριες με το μπεμπακι σου και θα παρουμε και εμεις σειρα!!!για το αγχος δικιο εχεις...μακαρι να ηταν ευκολο να μην το σκεφτομαστε ...που θα παει θα τα καταφερουμε και εμεις!

Σαμμερ πολυ γελασα με το "ξερεις τι τραβηξα εγω?"χαχαχα ποσο μαμαδιστικη εκφραση!!!

RyZa.png

τι κανετε τσουπριτσες μου;

πουλακι με το καλο το αντρακι σου!

μαρινα.σε εσκασε το σπορακι,αλλα ειναι εκει δυνατο!

σανγκρε κρατας ακομη;

ρενα καλα να περασετε κ να γυρισετε 3!τι ωραια εκπληξη!ρωτα οτι θες

μαμα περαστικα σας.ισως 2/1 να.παμε ονειρουπολη!

στα υπολοιπα κοριτσακια φιλακια.δ εχω χρονο για πιο πολλα.δ ειμαστε σπιτι μας

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...