Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

5 minutes ago, mama82 said:

Πουλάκι συγχαρητήρια!! Γέρο μωρακι με το καλό την αγκαλιά σας! 

Κι εμένα ή Μελίνα μας μπέρδεψε και μου ειχε πει αγοράκι αλλά ο λώρος ήταν αναμεσα στα πόδια και μας μπέρδεψε...

Με το καλό!!

Τόνια να τον πάρεις τηλ και να μας πεις!!

Ευχαριστουμε για τις πληροφορίες περί φόρουμ

Γαστρεντερίτιδα ε;; Πωπω δύσκολη παλιό αρρώστια αλλά ευτυχώς πέρασε πουλάκι μου τίποτα άλλο να μην σε βρει

Πουλάκι είναι να μην ενθουσιαστείς; Και που να αρχίσουν οι κλωτσιές! Χαχα

Μαρακι λογικά θα έδειχνε αλλά αν ήταν καθυστέρημενη η σύλληψη ίσως και όχι, πάνε να κάνεις ένα υπέρηχο να δει ο γιατρός αν είναι παχύ το ενδομήτριο  ή αν φαίνεται κατι

Λέω να περιμενω κ αν δω ότι δεν έρχεται να κάνω άλλη μια δε ξέρω χοριακη κάτω από 2 μου είπε αν ήμουν θα φαινόταν πιστεύω με 4 μέρες καθυστέρηση κ παίρνω τον γιατρό μου κ μου λέει περίμενε να σου έρθει η περίοδος 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν κορίτσια μου μίλησα με τη γιατρό.  Της τα είπα και μου είπε ότι ίσως και να είναι λόγω της εμφυτευσης αλλά επειδή εχθές έκανα δουλειές μάλλον το μωρό μου μιλάει και ζητάει ξάπλα.  Αυτό θα κάνω λοιπόν.  Έτσι κι αλλιώς δεν έχω σηκωθεί σήμερα και ούτε πρόκειται.  Μου είπε να κάτσω να ξεκουραστώ και να μην ασχολούμαι με τίποτα. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

παντα υπαρχει ενδεχομενο καθυστερημενης αλλα η χοριακη δυστυχως δεν κανει λαθος!χμμμ....αν δεν ερθει να πας γιατρο καλυτερα!να δει μην εχεις καμια κυστουλα και στην καθυστερει!καμια φορα τυχαινει στους κυκλους μας!ευχομαι ολοψυχα να ειναι λαθος η χοριακη!!!!προσπαθειτε καιρο?εχετε αλλα παιδακια?

1 minute ago, Τονι@ said:

Λοιπόν κορίτσια μου μίλησα με τη γιατρό.  Της τα είπα και μου είπε ότι ίσως και να είναι λόγω της εμφυτευσης αλλά επειδή εχθές έκανα δουλειές μάλλον το μωρό μου μιλάει και ζητάει ξάπλα.  Αυτό θα κάνω λοιπόν.  Έτσι κι αλλιώς δεν έχω σηκωθεί σήμερα και ούτε πρόκειται.  Μου είπε να κάτσω να ξεκουραστώ και να μην ασχολούμαι με τίποτα. 

ωραια Τονακι μου!!!ξεκουραση και παρακαλω μεχρι και πρωινο στο κρεβατι να παιρνει η μανουλα!:-D

RyZa.png

4 minutes ago, moutzoura2016 said:

παντα υπαρχει ενδεχομενο καθυστερημενης αλλα η χοριακη δυστυχως δεν κανει λαθος!χμμμ....αν δεν ερθει να πας γιατρο καλυτερα!να δει μην εχεις καμια κυστουλα και στην καθυστερει!καμια φορα τυχαινει στους κυκλους μας!ευχομαι ολοψυχα να ειναι λαθος η χοριακη!!!!προσπαθειτε καιρο?εχετε αλλα παιδακια?

ωραια Τονακι μου!!!ξεκουραση και παρακαλω μεχρι και πρωινο στο κρεβατι να παιρνει η μανουλα!:-D

Όχι δεν έχουμε παιδάκι προσπαθούμε πάνω από ένα χρόνο έχουμε κάνει κ εξετάσεις όλα καλά έχουν βγει αλλά μου κάνει εντύπωση γιατί τέτοια καθυστέρηση είχα μόνο το 2012 που είχα μια κύστη 

Κ ο γιατρός δε μου είπε να ξανά κάνω χοριακη απλά να περιμενω περίοδο 

46 minutes ago, Σαμμερ said:

Νομιζω πως θα εδειχνε...δεν θελω να σε απογοητευσω...αλλα νομιζω ναι...προσπαθεις καιρο???εχεις αλλα παιδακια???οτι θελεις εμεις εδω ειμαστε...

Όχι δεν έχω αλλά θέλω σαν τρελή κ λέω τουλάχιστον ένα κ να ναι γερό προσπαθούμε πάνω από ένα χρόνο 

Μαρακι περίμενε λίγο ακόμα και πάνε κατευθείαν για υπέρηχο! Ελπίζω να ναι το πολυπόθητο σπορακι!!

Τόνια μου ξεκούραση και τίποτα άλλο!! 

Μουτζουρα εσύ σε τι φαση είσαι; Μετράς ποτέ θα κάνεις ωορηξια;; Θα πας να δεις αν έφυγε ή κύστη;;

Ρε κορίτσια και η Ελένη έχει καιρό να μπει να μας πει νέα και ή ντεκ επίσης  ελπίζω οι απουσίες να μην οφείλονται στις  αλλαγές του φόρουμ 

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Μαρακι μου κοριτσι μου με το καλο να ερθει!και δεν ειναι τωρα θα ερθει συντομα!και εμεις 6 μηνες στην προσπαθεια για το πρωτο...αλλα εγω εχω θεματακια με τον κυκλο και ψαχνομαι λιγακι!

Μαμακα μου ναι μετραω κανω τεστ...ωορρηξια τιποτα ακομα.....η κυστη μου ειπε θα εφευγε με την περιοδο μετα τα primolut...αφου αδιαθετησα....τωρα δυστυχως θα ανοιξει με τον νεο χρονο οποτε δεν γινοταν να με δει....χθες ρωτησα μια φιλη για ενα γιατρο Αθηνα...να παρω και δευτερη γνωμη απο Ιανουαριο και βλεπουμε....αν δεν μας κατσει τωρα δλδ!που το ευχομαι αλλα ειμαι λιγο απογοητευμενη...η μαλλον προσγειωμενη θα ελεγα!

RyZa.png

Κοριτσακια μου τι κανετε; είμαι στο δρόμο για ένα 4ημερο ταξιδάκι έκπληξη απο τον αντρουλη μου.. που ακόμα δεν ξέρω που πάω..;;!!! Όντως όλοι οι σεισμοί από εμένα ήταν...χαχα.. Θέλω να ρωτήσω κ κατι αλλά ντρέπομαι κιόλας.. κ δεν ξέρω πως να το πω.. 

Τονια μου μπραβο ..ξεκούραση..μην κάνεις τίποτα.  . Κ οχι αταξίες..  

Πουλάκι μου συγχαρητήρια για το αγορακι σου.. φαντάζομαι χαρές που θα κάνετε. . 

Σαμμερακι μου θα συμφωνήσω με τη μουτζουριτσα..  Σε θέλουμε μαζί στις προσπάθειες... αντέ θα γίνει το πινακακι; ποια το είχε κανει; 

Μαρακι μην αγχωθεις κ με άλλη χοριακή..χαλάρωσε κ περίμενε να δεις αν θα σου έρθει η περίοδος.  Αν αργήσει κ άλλες μέρες..τότε να το δεις καλό μου! Ξέρω την αγωνια σου αλλά κάνε υπομονή! 

Ένα μεγάλο φιλακι ζαμιακι.. Μαρτακο μου..  μαμα.. ηλεκτρακι.. αμποτακι.. Βικακι.. Τζο..σαγκρε.. εβελινακι..Βαλεντινακι.. κ σε όσες ξεχνώ!!

Lilypie - (Lzpn)

3 minutes ago, Rena87 said:

Κοριτσακια μου τι κανετε; είμαι στο δρόμο για ένα 4ημερο ταξιδάκι έκπληξη που τον αντρουλη μου.. που ακόμα δεν ξέρω που πάω..;;!!! Όντως όλοι οι σεισμοί από εμένα ήταν...χαχα.. Θέλω να ρωτήσω κ κατι αλλά ντρέπομαι κιόλας.. κ δεν ξέρω πως να το πω.. 

Σαμμερακι μου θα συμφωνήσω με τη μουτζουριτσα..  Σευχαριστώ θέλουμε μαζί στις προσπάθειες... αντέ θα γίνει το πινακακι; ποια το είχε κανει; 

Μαρακι μην αγχωθεις κ με άλλη χοριακή..χαλάρωσε κ περίμενε να δεις αν θα σου έρθει η περίοδος.  Αν αργήσει κ άλλες μέρες..τότε να το δεις καλό μου! Ξέρω την αγωνια σου αλλά κάνε υπομονή! 

Ένα μεγάλο φιλακι ζαμιακι.. Μαρτακο μου..  μαμα.. ηλεκτρακι.. αμποτακι.. Βικακι.. Τζο..σαγκρε.. εβελινακι..Βαλεντινακι.. κ σε όσες ξεχνώ!!

Rena μου ευχαριστώ κόριτσι μου γλυκό :)

Να περάσετε τέλεια με τον αντρούλη σου, να ξεκουραστείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας!!!

rHkwp3.png

dwWcp3.png

43 minutes ago, moutzoura2016 said:

Μαρακι μου κοριτσι μου με το καλο να ερθει!και δεν ειναι τωρα θα ερθει συντομα!και εμεις 6 μηνες στην προσπαθεια για το πρωτο...αλλα εγω εχω θεματακια με τον κυκλο και ψαχνομαι λιγακι!

Μαμακα μου ναι μετραω κανω τεστ...ωορρηξια τιποτα ακομα.....η κυστη μου ειπε θα εφευγε με την περιοδο μετα τα primolut...αφου αδιαθετησα....τωρα δυστυχως θα ανοιξει με τον νεο χρονο οποτε δεν γινοταν να με δει....χθες ρωτησα μια φιλη για ενα γιατρο Αθηνα...να παρω και δευτερη γνωμη απο Ιανουαριο και βλεπουμε....αν δεν μας κατσει τωρα δλδ!που το ευχομαι αλλα ειμαι λιγο απογοητευμενη...η μαλλον προσγειωμενη θα 

43 minutes ago, moutzoura2016 said:

Μαμακα μου ναι μετραω κανω τεστ...ωορρηξια τιποτα ακομα.....η κυστη μου ειπε θα εφευγε με την περιοδο μετα τα primolut...αφου αδιαθετησα....τωρα δυστυχως θα ανοιξει με τον νεο χρονο οποτε δεν γινοταν να με δει....χθες ρωτησα μια φιλη για ενα γιατρο Αθηνα...να παρω και δευτερη γνωμη απο Ιανουαριο και βλεπουμε....αν δεν μας κατσει τωρα δλδ!που το ευχομαι αλλα ειμαι λιγο απογοητευμενη...η μαλλον προσγειωμενη θα ελεγα!

On 26/12/2016 at 9:30 ΜΜ, Σαμμερ said:

Μπραβο ρε μουτζουρα με τις ιδεες σου..γι αυτο ειχα καθυστερηση κ ουτε το σκεφτηκα....ειχα κυστη μου το ειπε ο γιατρος..

Διαφημίσεις

11 minutes ago, Rena87 said:

Κοριτσακια μου τι κανετε; είμαι στο δρόμο για ένα 4ημερο ταξιδάκι έκπληξη απο τον αντρουλη μου.. που ακόμα δεν ξέρω που πάω..;;!!! Όντως όλοι οι σεισμοί από εμένα ήταν...χαχα.. Θέλω να ρωτήσω κ κατι αλλά ντρέπομαι κιόλας.. κ δεν ξέρω πως να το πω.. 

Σαμμερακι μου θα συμφωνήσω με τη μουτζουριτσα..  Σε θέλουμε μαζί στις προσπάθειες... αντέ θα γίνει το πινακακι; ποια το είχε κανει; 

11 minutes ago, Rena87 said:

Αυτος ειναι αντρας!!!!!αντε θα το καψετε παλι...να μας πεις που πατε μολις μαθεις...κ ρωτα οτι θες μην ντρεπεσαι......

Σαμμερακι αχ αυτες οι κυστουλες μας κανουν τη ζημια και καθυστερουν τους κυκλους!!!!

Ρενακι μου να περασετε τελειααααα!!!μα τι ομορφη εκπληξη!και φυσικα να ρωτας οτι θες!

RyZa.png

Τελεια Ρενα μου!!! Να περασετε υπεροχα!!! Εδω ειμαστε για να ρωταμε τα παντα, δε χρειαζεται ντροπη.

Εγω τελικα δε θα παω σημερα στο γιατρο μου γιατι τελικα συνεχιζει την αδεια του, μαλλον Παρασκευη ειπαμε. Οσο για καθυστερηση ουτε καν.... ξεκινησαν σημερα σιγα σιγα κατι καφε, εχω κ λιγα πονακια οποτε οπου να ναι ερχεται... Δε μπορω να καταλαβω ωρες ωρες γιατι να ειναι τοσο δυσκολο κατι τοσο υπεροχο οσο ειναι τα παιδια!!!! Για να πω την αμαρτια μου πριν ξεκινησω προσπαθειες ελεγα εχω καιρο κ ειμαι μικρη κ κατι τετοια χαζα... κ νομιζα πως κατευθειαν ολα θα ερχοταν οπως τα θελω οταν θα αποφασιζα να κανω παιδια... κ τωρα??? Καθε μηνα κ κατι καινουργιο.. κ θελω πολλα παιδακια κ δοξα τω Θεω εχουμε τη δυνατοτητα με τον αντρα μου να μεγαλωσουμε πολλα παιδακια παρα τις δυσκολιες των καιρων... ουφ!!! Μελαγχολησα παλι...

11 minutes ago, Abbot said:

Τελεια Ρενα μου!!! Να περασετε υπεροχα!!! Εδω ειμαστε για να ρωταμε τα παντα, δε χρειαζεται ντροπη.

Εγω τελικα δε θα παω σημερα στο γιατρο μου γιατι τελικα συνεχιζει την αδεια του, μαλλον Παρασκευη ειπαμε. Οσο για καθυστερηση ουτε καν.... ξεκινησαν σημερα σιγα σιγα κατι καφε, εχω κ λιγα πονακια οποτε οπου να ναι ερχεται... Δε μπορω να καταλαβω ωρες ωρες γιατι να ειναι τοσο δυσκολο κατι τοσο υπεροχο οσο ειναι τα παιδια!!!! Για να πω την αμαρτια μου πριν ξεκινησω προσπαθειες ελεγα εχω καιρο κ ειμαι μικρη κ κατι τετοια χαζα... κ νομιζα πως κατευθειαν ολα θα ερχοταν οπως τα θελω οταν θα αποφασιζα να κανω παιδια... κ τωρα??? Καθε μηνα κ κατι καινουργιο.. κ θελω πολλα παιδακια κ δοξα τω Θεω εχουμε τη δυνατοτητα με τον αντρα μου να μεγαλωσουμε πολλα παιδακια παρα τις δυσκολιες των καιρων... ουφ!!! Μελαγχολησα παλι...

αχ Abbot μου..γλυκια μου....θα ερθουν...θα ερθουν κοριτσι μου!ολες το ιδιο λεγαμε παλιοτερα...ολες το φανταζομασταν πιο ευκολο...οτι θα το προσπαθησουμε κ ηρθε!και εγω το ιδιο πιστευα για μενα αλλα να....που τωρα που θελουμε δεν θελουν ακομα αυτα τα μικρα ζουζουνακια!να δεις που κατι απλο θα ναι...αυτο με το παπ...ξερω τωρα ειναι η μερα που σου επιτρεπεται να πεσεις...αλλα οπως λεμε εδω μεσα ξανασηκωνομαστε!εξαλλου δεν το βαζουμε κατω...ετσι ευκολα!

χθες που συναντησα τη φιλη που σας ειπα που ζητησα το τηλεφωνο του γιατρου της...ειναι μια κοπελα που εχει ενα κοριτσακι 8 ετων που ηρθε σρη ζωη της ξαφνικα στα 24 χωρις ισως να το προγραμματιζει και χωρις τις βασεις τοτε να μεγαλωσει ενα παιδακι(ο αντρας της συνομηλικος)... χειρουργημενη μετα απο τεραστια κυστη της προκυπτει το κοριτσακι και ο γιατρος της της ειπε ...εγω αμβλωση με αυτα που εχω δει μεσα σου δεν σου κανω αν θες αλλου φυγε...γτ κοριτσι μου θα δυσκολευτεις να κανεις παιδια φυσιολογικα...ευτυχως πηρε τη σωστη αποφαση και το κρατησε...δυο χρονια μετα και αφου ηρθε στη ζωη η μικρη και ολα εκ θαυματος εβαιναν υπεροχα(ο αντρας της δημιουργησε μια επιχειρηση απο το μηδεν...ειχαν εσοδα να ζουν και 2 και 3 και 4 παιδια)θελησαν δευτερο παιδακι το οποιο ομως οπως τοτε ειχε πει ο γιατρος ΔΕΝ ερχοταν....με θεραπειες...με αποβολες  μετα απο 7 χρονια εκανε το δευτερο παιδακι της...και σκεφτομουν...ποσες χοριακες ποσες απογοητευσεις...ποσο κλαμα ...ποσο αγωνια και ομως δεν το εβαλε κατω και σε λιγο το αγορακι της κλεινει τον πρωτο του χρονο!αυτα τα μικρα θαυματακια αξιζουν οτιδηποτε και αν χρειαστει να περασεις μεχρι να τα κρατησεις αγκαλια!

RyZa.png

52 minutes ago, Abbot said:

Abbot μου όλα θα γίνουν κορίτσι μου γλυκό :) σύντομα θα μας ανακοινώσεις και εσύ τα ευχάριστα νεάκια!!! Υπομονή θέλει και θετικές σκέψεις :):):)  ΜΑΝΟΥΛΕΣ θα γίνουμε όλες!!!

rHkwp3.png

dwWcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...