Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου και χρόνια πολλά σε όλες :):):)

Είχα καιρό να μπω καθώς δεν είχαμε internet σπίτι και δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα νέα σας!!! Πως περάστε τα Χριστούγεννα? Εγώ κορίτσια μου ταλαιπωρήθηκα από γανστρεντερίτιδα αλλα τέλος καλά όλα καλά :):):) .

Χτες είχα υπέρηχο και είδαμε το φύλλο ΑΓΟΡΑΚΙ το ζουζούνι μου λατρεία από τώρα η μαμά, για τον μπαμπά δεν το συζητώ καν τι χαρά πήρε !!!!!!

Σας φιλώ γλυκά!!!

rHkwp3.png

dwWcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 minutes ago, Lover bird said:

Είχα καιρό να μπω καθώς δεν είχαμε internet σπίτι και δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα νέα σας!!! Πως περάστε τα Χριστούγεννα? Εγώ κορίτσια μου ταλαιπωρήθηκα από γανστρεντερίτιδα αλλα τέλος καλά όλα καλά :):):) .

Χτες είχα υπέρηχο και είδαμε το φύλλο ΑΓΟΡΑΚΙ το ζουζούνι μου λατρεία από τώρα η μαμά, για τον μπαμπά δεν το συζητώ καν τι χαρά πήρε !!!!!!

Σας φιλώ γλυκά!!!

Συγχαρητήρια πουλάκι! ! Τι καλά! ! Αυτά τα Χριστούγεννα πολλοί τα πέρασαν με γαστρεντεριτιδα αλλά αφού πέρασε τώρα όλα καλά! !  Πότε γεννας εσύ?  Μείναμε και χωρίς τα τικερακια μας

DBTcp3.png7Kksp3.png

Just now, sangreluna said:

αχ πουλακι τι καλα ετοιμασου για τον ερωτα της ζωης σου. Μπραβο

Ευχαριστώ Sangre μου είμαι σίγουρη ότι θα είναι Ο ΕΡΩΤΑΣ μου το νοιώθω από τώρα :)

Εσύ πως είσαι? δεν έχω προλάβει να διαβάσω τίποτα!!

Just now, Τονι@ said:

Συγχαρητήρια πουλάκι! ! Τι καλά! ! Αυτά τα Χριστούγεννα πολλοί τα πέρασαν με γαστρεντεριτιδα αλλά αφού πέρασε τώρα όλα καλά! !  Πότε γεννας εσύ?  Μείναμε και χωρίς τα τικερακια μας

Ευχαριστώ πολύ Τονι μου και εσύ ότι επιθυμείς με υγεία :)

Μου έχει δώσει τελευταία μέρα μέχρι και τις 09/06/2017!!!

rHkwp3.png

dwWcp3.png

Τέλεια πουλάκι!  2 μήνες πριν από εμένα!  Δηλαδή πόσων εβδομάδων έμαθες το φύλο? 

Κορίτσια για οποια ενδιαφέρεται βρήκα πως βάζουμε τα τικερακια μας. Πάμε από το μενού εκεί που λέει account.  Μετά ρυθμίσεις λογαριασμού.  Μετά εκεί που λέει settings πατάμε το setting area και επιλέγουμε signature.  Λογικά πρέπει να σας εμφανίσει το τικερακι που είχατε.  Και πατάτε  save.

Τώρα γιατί δεν εμφανίζεται δεν ξέρω. ...θα το βρω.

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

6 minutes ago, Τονι@ said:

Τέλεια πουλάκι!  2 μήνες πριν από εμένα!  Δηλαδή πόσων εβδομάδων έμαθες το φύλο? 

Κορίτσια για οποια ενδιαφέρεται βρήκα πως βάζουμε τα τικερακια μας. Πάμε από το μενού εκεί που λέει account.  Μετά ρυθμίσεις λογαριασμού.  Μετά εκεί που λέει settings πατάμε το setting area και επιλέγουμε signature.  Λογικά πρέπει να σας εμφανίσει το τικερακι που είχατε.  Και πατάτε  save.

Τώρα γιατί δεν εμφανίζεται δεν ξέρω. ...θα το βρω.

Τόνι μου χτες που πήγαμε για υπέρηχο ήμουν 16 βδομάδων και 4 ημερών!!!

ΥΓ και εγώ προσπαθώ αλλά δεν μπορώ να ανεβάσω το τικεράκι μου :(

rHkwp3.png

dwWcp3.png

Πουλάκι συγχαρητήρια!! Γέρο μωρακι με το καλό την αγκαλιά σας! 

Κι εμένα ή Μελίνα μας μπέρδεψε και μου ειχε πει αγοράκι αλλά ο λώρος ήταν αναμεσα στα πόδια και μας μπέρδεψε...

Με το καλό!!

Τόνια να τον πάρεις τηλ και να μας πεις!!

Ευχαριστουμε για τις πληροφορίες περί φόρουμ

Γαστρεντερίτιδα ε;; Πωπω δύσκολη παλιό αρρώστια αλλά ευτυχώς πέρασε πουλάκι μου τίποτα άλλο να μην σε βρει

yk1yp3.png

Its a boy!!!!!!συγχαρητηρια πουλακι με το καλο να ρθει γερο μωρο!!!!! Τονια ξεκουραση κ τηλ τον γιατρο.αυτη ειναι η δουλεια τους κ γι αυτο τα αρπαζουν...σαγκρε δυνατη εδω ακομα...λεω το βραδυ εγινε σεισμος????κ μετα θυμηθηκα....η Ρενα εκανε τον σαματα...χαχα κοριτσι μου ομορφο με το καλο να μαθουμε τα ευχαριστα με το που θα ρθει ο καινουριος χρονος...αμποτ να μην αγχωνεσαι τουλαχιστον αν δεν πιασεις θα ξερεις τι φταιει θα παρεις αγωγη κ μετα...βουρ στον πατσα...μαμα κ μεις μασκουλα κανουμε πολυ μπουκωμα κ βηχα ο καημενουλης...μαρτη μου φιλια στα αγορια σου....βρε ενω λεω να τ αφησω αυτον το μηνα οταν διαβαζω εδω μου ρχεται η ορεξη να αρχισω κ εγω τις προσπαθειες οταν τελειωσει η περιοδος..χαχαχα να δουμε...τα κοριτσακια ολα καλα???

47 minutes ago, Lover bird said:

Σας φιλώ γλυκά!!!

Παράθεση

πουλακι μου συγχαρητηρια για τον αντρακο σου!με το καλο καρδουλα μου!ερωτας η μανα τωρα!χαχαχα!

Τονια μου να μην ντρεπεσαι να παρεις!αν ειναι δυνατον...κ το παραμικρο ισως εχει σημασια!αν κ δεν θα ειναι κατι!αναμενουμε νεοτερα!

Σαμμερακι σε θελουμε μαζιιιιι στις προσπαθειες!!!!!!!!:-D

RyZa.png

Διαφημίσεις

3 hours ago, moutzoura2016 said:

καλημερα ομορφιες!!!!!!

Μαρακι καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!!!!!εχεις παντα σταθερο κυκλο και τωρα σε παραξενευει τοσο η καθυστερηση?μερικες φορες ο κυκλος μας αλλαζει...κανουμε πιο αργα ωορρηξια και αργει και η περιοδος!!!

Ρενακι εφτασαν και Πελοποννησο τα σκαγια!!!χαχαχα!να στε καλα παιδακια μου....και να ναι το σπορακι σας ηδη στην κοιλιτσα σου καλο μου!

Σαμμερακι καλημεραααα!!!φιλια στον ζουζουνο σου!

Abbot Τονια Τζο Μαμακα 

Μαρτακο μου γλυκοοοοοο τα φιλακια μου!

η Μαρινα που ειναι βρε κοριτσια?

Ηλεκτρακι μου αθλια αφεντικα!να λες ευτυχως που εισαι καλα!τωρα αυτο να σκεφτεσαι μονο!

μαμα Σανγκρεεεεεε?

εγω κοριτσια μου χθες ειχα παει κομμωτηριο..εκανα μια ανανεωσουλα!

ξεκινησα το πρωι με τα clearblue 17η μερα κυκλου αρνητικο και παλι!με βαση ενα ημερολογιο που κραταω στο κινητο και εχω βαλει δεδομενα απο τους 6 τελευταιους κυκλους δειχνει ωορρηξια σε 6 μερες!τωρα ειλικρινα δεν ξερω τι θα γινει κ αυτο το μηνα!εμεις επαφες κανουμε ανα δυο μερες αλλα δεν βλεπω και ωορρηξια ακομα..........ειδωμεν!!!!:?

Όχι έχω κύκλο 30 με 35 μέρες κ είμαι στις 40 σήμερα 

Mamma,Σαμμερ και Mountzoura μου σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου γλυκά :)

Έχω χαζέψει από τώρα με τον άντρακλα μου!!! Γερός να είναι και τίποτα άλλο δεν θέλω :):):). Η αλήθεια είναι ότι χτες στον υπερηχο ενθουσιάστηκα πολύ με την εικόνα που είδα είχε μεγαλώσει τόσο πολύ από τον προηγούμενο μήνα μωρό κανονικό δηλαδη!!!

rHkwp3.png

dwWcp3.png

10 minutes ago, Lover bird said:

Mamma,Σαμμερ και Mountzoura μου σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου γλυκά :)

Έχω χαζέψει από τώρα με τον άντρακλα μου!!! Γερός να είναι και τίποτα άλλο δεν θέλω :):):). Η αλήθεια είναι ότι χτες στον υπερηχο ενθουσιάστηκα πολύ με την εικόνα που είδα είχε μεγαλώσει τόσο πολύ από τον προηγούμενο μήνα μωρό κανονικό δηλαδη!!!

Μπραβο πουλακι συγχαρητηρια!!!! Ειναι τοσο γλυκουλια εκει μεσα στην κοιλιτσα... φανταζομαι ποσο πολυ τρελαθηκες!!! Γερο να ειναι οπως λες κ ολα καλα θα πανε!!!!

Πουλάκι συγχαρητήρια!! Γέρο μωρακι με το καλό την αγκαλιά σας! 

Κι εμένα ή Μελίνα μας μπέρδεψε και μου ειχε πει αγοράκι αλλά ο λώρος ήταν αναμεσα στα πόδια και μας μπέρδεψε...

Με το καλό!!

Τόνια να τον πάρεις τηλ και να μας πεις!!

Ευχαριστουμε για τις πληροφορίες περί φόρουμ

Γαστρεντερίτιδα ε;; Πωπω δύσκολη παλιό αρρώστια αλλά ευτυχώς πέρασε πουλάκι μου τίποτα άλλο να μην σε βρει

Πουλάκι είναι να μην ενθουσιαστείς; Και που να αρχίσουν οι κλωτσιές! Χαχα

Μαρακι λογικά θα έδειχνε αλλά αν ήταν καθυστέρημενη η σύλληψη ίσως και όχι, πάνε να κάνεις ένα υπέρηχο να δει ο γιατρός αν είναι παχύ το ενδομήτριο  ή αν φαίνεται κατι

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...