Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια θέλω την γνώμη σας είχα 4 μέρες καθυστέρηση πήρα από το φαρμακείο 2 τεστ εγκυμοσύνης κ βγήκαν αρνητικά έκανα κ την β χοριακη αρνητική.. μίλησα με τον γυναικολόγο κ μου είπε να περιμενω να έρθει η περίοδος...

Υπαρχει περίπτωση λανθασμένη β χοριακη; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρια καλως ηρθες..κοπελα μου ειναι αδυνατον να ειναι λαθος η χοριακη εκτος κ αν εχεις πολλληηηη καθυστερημενη συλληψη αν κ δεν νομιζω παλι κατι θα εδειχνε....

Αν παρει φωτια η Κερκυρα σημερα να ξερετε η Ρενα την εκανε την δουλεια..χαχαχα σου στελνω οοοολη την θετικη μου ενεργεια.αμποτακι καλη επιτυχια χωρις αγχος.θα ειμαστε εδψ να περιμενουμε...σαγκρε τπτ ακομα????

Χαχαχα Σαγκρε έγραψα έλεος αλλά το έκανε ελιές εγώ φταιω;; Χαχαχα όταν το διάβασα λέω τα κορίτσια  θα καταλάβουν...

Μαρία καλώς ήρθες ευχομαι να ναι καθυστερημένη σύλληψη, άκουσα μόνο μία φορά για μία γυναίκα ότι είχε αρνητική χοριακη και ήταν έγκυος αλλά δεν ξέρω τι να σου πω...

Ή αδερφή μου έκανε δύο χοριακες ή πρώτη ήταν ανεβασμένη και ή δεύτερη έπεσε και άκουσαν καρδουλα κανονικά...ο γιατρός απόρησε και την έστειλε σε άλλο μικροβιολογικό 

Σαμερακι πολύ γελασα με την ρενα και την κερκυρα! 

Να καεί το πελεκουδι!!

yk1yp3.png

Μαρακι καλως ηλθες! Ευχομαι αυτο που επιθυμεις να γινει συντομα ομως η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ακουσει ποτε για αρνητικη χοριακη κ εγκυμοσυνη ταυτοχρονα. Μακαρι να ειναι αυτο που ειπαν τα κοριτσια για καθυστερημενη συλληψη.

5 hours ago, Rena87 said:

Αμποτακι μου για να καταλάβω.. αν έχεις καταφέρει κ είσαι εγκυος.. μακάρι δλδ.. υπάρχει πρόβλημα γα το μωράκι αυτό το μικροβιο; η μπορεί να θεραπεύτει κ ενώ είσαι εγκυος χωρίς προβλημα;;

Ρενα μου καλη επιτυχια ευχομαι ολοψυχα στις προσπαθειες σας!!!! Μακαρι να ειναι ο μηνας μας αυτος!!! Λοιπον σχετικα με αυτο που με ρωτας δε μου ειπε κατι στο τηλ ο γιατρος, αν κ μιλησαμε πολυ λιγο λογω διακοπων. Θα επιχειρησω αυριο να βρεθουμε απο κοντα κ να λυσω ολες μου τις αποριες. Νομιζω οτι σε αρχομενη εγκυμοσυνη δε δημιουργει προβλημα... απλα μπορει καμια φορα να εμποδιζει το σπερμα να κανει τη δουλεια του κ αυτο ηταν που με αγχωσε.. γιατι σκεφτηκα πως ισως τελικα οι προσπαθειες μου κ αυτο το μηνα να πηγαν χαμενες. Θα δουμε ομως συντομα! Κ απο αυριο μετραω καθυστερηση αν δε με προλαβει η κυρια... 

1 hour ago, Σαμμερ said:

Μαρια καλως ηρθες..κοπελα μου ειναι αδυνατον να ειναι λαθος η χοριακη εκτος κ αν εχεις πολλληηηη καθυστερημενη συλληψη αν κ δεν νομιζω παλι κατι θα εδειχνε....

Αν παρει φωτια η Κερκυρα σημερα να ξερετε η Ρενα την εκανε την δουλεια..χαχαχα σου στελνω οοοολη την θετικη μου ενεργεια.αμποτακι καλη επιτυχια χωρις αγχος.θα ειμαστε εδψ να περιμενουμε...σαγκρε τπτ ακομα????

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ  Σαμμερακι μου αγαπημένο.. πεθαινωωωωω κάθε φορά που μου γράφεις...  η αλήθεια είναι κάηκε το πελεκουδι..όπως λέει και η Μαμακα μας.. αλλά δυστυχώς στην Αθήνα.. μακάρι να ήμουν στην Κέρκυρα μου! Αλλά ήταν τόσο δυνατό το τρανταγμα..που τους πήραν τα σκαγια και εκεί.  . Χαχα .. αχ γελάμε.. αλλά τι να κάνουμε.. μακάρι να βγει καρπός από την αγάπη μας!!

Αχ ρε κορίτσια..  όλες έχουμε κάτι περιμένουμε..  κ όλες έχουμε αγωνία για αυτό το κάτι για τις άλλες.. πόσο ωραίο αυτό που κάνουμε..  σας ευχαριστώ!

2 hours ago, MariaPretty said:

Καλησπέρα κορίτσια θέλω την γνώμη σας είχα 4 μέρες καθυστέρηση πήρα από το φαρμακείο 2 τεστ εγκυμοσύνης κ βγήκαν αρνητικά έκανα κ την β χοριακη αρνητική.. μίλησα με τον γυναικολόγο κ μου είπε να περιμενω να έρθει η περίοδος...

Υπαρχει περίπτωση λανθασμένη β χοριακη; 

Καλώς ήρθες Μαρακι! Θα συμφωνήσω με τα κοριτσια μου που σου είπαν μόνο στην περίπτωση πολύ καθυστερημένης σύλληψης.. αλλιώς η χοριακη είναι πολύ αξιόπιστος δείκτης..  αν δεν είσαι καλό μου. . Υπομονή για τον επόμενο μήνα.. εμείς εδώ θα είμαστε να μοιραζομαστε αγωνιες..

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

1 hour ago, Abbot said:

Μαρακι καλως ηλθες! Ευχομαι αυτο που επιθυμεις να γινει συντομα ομως η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ακουσει ποτε για αρνητικη χοριακη κ εγκυμοσυνη ταυτοχρονα. Μακαρι να ειναι αυτο που ειπαν τα κοριτσια για καθυστερημενη συλληψη.

Ρενα μου καλη επιτυχια ευχομαι ολοψυχα στις προσπαθειες σας!!!! Μακαρι να ειναι ο μηνας μας αυτος!!! Λοιπον σχετικα με αυτο που με ρωτας δε μου ειπε κατι στο τηλ ο γιατρος, αν κ μιλησαμε πολυ λιγο λογω διακοπων. Θα επιχειρησω αυριο να βρεθουμε απο κοντα κ να λυσω ολες μου τις αποριες. Νομιζω οτι σε αρχομενη εγκυμοσυνη δε δημιουργει προβλημα... απλα μπορει καμια φορα να εμποδιζει το σπερμα να κανει τη δουλεια του κ αυτο ηταν που με αγχωσε.. γιατι σκεφτηκα πως ισως τελικα οι προσπαθειες μου κ αυτο το μηνα να πηγαν χαμενες. Θα δουμε ομως συντομα! Κ απο αυριο μετραω καθυστερηση αν δε με προλαβει η κυρια... 

Ααααα.. τώρα κατάλαβα αμποτακι μου.. έχω ακούσει για κάποια μικρόβια που δυσκολεύουν το σπέρμα.. όμως λύνεται και αυτό.  Και δεν πήγαν χαμένες οι προσπάθειες..γιατί ακόμα δεν ξέρουμε αλλά και γιατί οι επαφές αυτές μας φέρνουν ακόμα πιο κοντά με τον ανθρωπο μας! Να πας αύριο στο γιατρό να στα λύσει όλα... να μας ενημερώσεις!!

Lilypie - (Lzpn)

γεια σας κορες!!!!!

μαρια καλως ηρθες!!!! η β-χοριακη δεν κανει λαθος....... εκτος κι αν πηγες νωρις (σε περιπτωση αργοπορημενης συλληψης)!!!!!!καλη επιτυχια!!!! εαν δεν ερθει η κοκκινομουρα ολα ειναι μες το προγραμμα!!!!!

ρενακι....μαμα.....σαμμερ....αμποτακι...... μουτζουριτσα..... και οι υπολοιπες τι κανετε?????

σαγκρεμουουουου....... ολα καλαααα???????

pioqp3.png

88BZp3.png

8 hours ago, Rena87 said:

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ  Σαμμερακι μου αγαπημένο.. πεθαινωωωωω κάθε φορά που μου γράφεις...  η αλήθεια είναι κάηκε το πελεκουδι..όπως λέει και η Μαμακα μας.. αλλά δυστυχώς στην Αθήνα.. μακάρι να ήμουν στην Κέρκυρα μου! Αλλά ήταν τόσο δυνατό το τρανταγμα..που τους πήραν τα σκαγια και εκεί.  . Χαχα .. αχ γελάμε.. αλλά τι να κάνουμε.. μακάρι να βγει καρπός από την αγάπη μας!!

Αχ ρε κορίτσια..  όλες έχουμε κάτι περιμένουμε..  κ όλες έχουμε αγωνία για αυτό το κάτι για τις άλλες.. πόσο ωραίο αυτό που κάνουμε..  σας ευχαριστώ!

Καλώς ήρθες Μαρακι! Θα συμφωνήσω με τα κοριτσια μου που σου είπαν μόνο στην περίπτωση πολύ καθυστερημένης σύλληψης.. αλλιώς η χοριακη είναι πολύ αξιόπιστος δείκτης..  αν δεν είσαι καλό μου. . Υπομονή για τον επόμενο μήνα.. εμείς εδώ θα είμαστε να μοιραζομαστε αγωνιες..

Καλημέρα κ σ'ευχαριστώ πολύ αλλά έχω καθυστέρηση η περίοδος δεν έρχεται κ έχω περίεργους πόνους 

καλημερα ομορφιες!!!!!!

Μαρακι καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!!!!!εχεις παντα σταθερο κυκλο και τωρα σε παραξενευει τοσο η καθυστερηση?μερικες φορες ο κυκλος μας αλλαζει...κανουμε πιο αργα ωορρηξια και αργει και η περιοδος!!!

Ρενακι εφτασαν και Πελοποννησο τα σκαγια!!!χαχαχα!να στε καλα παιδακια μου....και να ναι το σπορακι σας ηδη στην κοιλιτσα σου καλο μου!

Σαμμερακι καλημεραααα!!!φιλια στον ζουζουνο σου!

Abbot Τονια Τζο Μαμακα 

Μαρτακο μου γλυκοοοοοο τα φιλακια μου!

η Μαρινα που ειναι βρε κοριτσια?

Ηλεκτρακι μου αθλια αφεντικα!να λες ευτυχως που εισαι καλα!τωρα αυτο να σκεφτεσαι μονο!

μαμα Σανγκρεεεεεε?

εγω κοριτσια μου χθες ειχα παει κομμωτηριο..εκανα μια ανανεωσουλα!

ξεκινησα το πρωι με τα clearblue 17η μερα κυκλου αρνητικο και παλι!με βαση ενα ημερολογιο που κραταω στο κινητο και εχω βαλει δεδομενα απο τους 6 τελευταιους κυκλους δειχνει ωορρηξια σε 6 μερες!τωρα ειλικρινα δεν ξερω τι θα γινει κ αυτο το μηνα!εμεις επαφες κανουμε ανα δυο μερες αλλα δεν βλεπω και ωορρηξια ακομα..........ειδωμεν!!!!:?

RyZa.png

Καλημέρα κορίτσια !Μουτζουριτσα τι ωραία η ανανέωση! Μπράβο !!

Για να δούμε ποτέ θα κάνεις ωορηξια, κάνε επαφές και θα έρθει!! Άλλωστε είπαμε οι προσπάθειες  ειναι ευχάριστες!

Μάρτη τι κάνεις;;

Τα αγοράκια σου;; Χαζεψαν με τα λαμπάκια που αναβοσβηνουν;;

Ρενα χαμός έγινε !! Τρανταχτηκε όλη ή Ελλάδα!! Χαχαχα

Αμποτακι ελπίζω να μην εμπόδισε τίποτα το σπορακι να φτάσει στην φωλιτσα  του! Άντε να μετράμε καθυστέρηση και να μην έρθει για τουλάχιστον  9 μήνες ή παλιοκοκκινομουρα

Μαρακι εγώ λέω να συνεχίσει να πας ξανά για μία χοριακη και καλύτερα στον γιατρό ου για έναν υπέρηχο! Καλή επιτυχία!!

Σαμερακι πως είναι τ αγόρι σου;;

Εμένα τελικά μπουκωσε γαμωτο και δεν μπορούσε να θηλασει γιατί εν έπαιρνε ανάσα...είχαμε πάλι έναν ύπνο χάρμα...

Ή μαρίνα ή μας έχασε ή μας ξέχασε...

Φιλάκια σε ολες

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου. Θέλω τη γνώμη σας.  Εχθές το βράδυ πριν πάω για ύπνο είχα λίγο μπεζ στο σκούπισμα. (Ήταν πολύ ανοιχτόχρωμο για να το πω καφέ και συγνώμη για την περιγραφή ). Δύο ώρες μετά είχα πάλι το ίδιο αλλά ευτυχώς τώρα το πρωί δεν είχα τίποτα. Η αλήθεια είναι ότι εχθές ζορίστηκα με τις δουλειές και ήμουν και λίγο άτακτη:?. Λέτε να φταίει κάτι από αυτά ή να είναι τυχαίο?  Έχει τύχει σε καμία σας? Όταν είχα πάει στις 5.5 βδομάδες η γιατρός μου είχε πει αν δω λίγο ροζ ή καφέ να μην ανησυχήσω γιατί θα είναι  από την εμφύτευση.  Αλλα τωρα ειμαι 8,5 βδομαδων.  

DBTcp3.png7Kksp3.png

Καλημέρα Τόνια μου

Μην ανυσηχεις δεν είναι τίποτα αν θες πάνε και στον γιατρό για έναν υπέρηχο, πάντως όσο έχεις καφέ ή μπεζ καλύτερα  να μην κάνεις άλλες δουλειές ούτε αταξίες...εγω είχα καφέ και την έκτη εβδομάδα και την ένατη και είχα και αίμα αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά, μου είχε δώσει και προγεστερόνη κολπικά 

yk1yp3.png

9 minutes ago, mama82 said:

Καλημέρα Τόνια μου

Μην ανυσηχεις δεν είναι τίποτα αν θες πάνε και στον γιατρό για έναν υπέρηχο, πάντως όσο έχεις καφέ ή μπεζ καλύτερα  να μην κάνεις άλλες δουλειές ούτε αταξίες...εγω είχα καφέ και την έκτη εβδομάδα και την ένατη και είχα και αίμα αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά, μου είχε δώσει και προγεστερόνη κολπικά 

Μαμά ευχαριστώ που μου απάντησες γρήγορα.  Παιρνω ήδη 3 utrogestan την ημέρα . Τώρα το πρωί δεν είχα κάτι και εννοείται ότι θα καθίσω στο κρεβάτι σήμερα.  Θα ήθελα να πάρω τη γιατρό να μου πει τη γνώμη της αλλά ντρέπομαι.  Την πήρα και την προηγούμενη εβδομάδα για κάτι άλλο. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Τόνια ούτε να το σκέφτεσαι! Να την πάρεις τηλ, κι εγώ έτσι έκανα με τον γιατρό μου και με μάλωνε γιατι αν κάτι φαίνεται ασήμαντο σε μας για αυτούς μπορεί να έχει άλλη σημασία και φυσικά όχι ότι θα ναι κάτι κακό

Ο άντρας μου μία φορά τον πήρε αυτός τηλ γιατί δεν έπαιρνα εγώ,φ γενικά ευτυχώς ήταν πολύ καλός και μου έδινε το ελεύθερο  να τον παίρνω οποιαδήποτε  ώρα αλλά να πηγαίνω και για υπέρηχο οπότε δεν νιώθω καλά και αγωνιω

• Μου αρέσει 1

yk1yp3.png

8 minutes ago, mama82 said:

Τόνια ούτε να το σκέφτεσαι! Να την πάρεις τηλ, κι εγώ έτσι έκανα με τον γιατρό μου και με μάλωνε γιατι αν κάτι φαίνεται ασήμαντο σε μας για αυτούς μπορεί να έχει άλλη σημασία και φυσικά όχι ότι θα ναι κάτι κακό

Ο άντρας μου μία φορά τον πήρε αυτός τηλ γιατί δεν έπαιρνα εγώ,φ γενικά ευτυχώς ήταν πολύ καλός και μου έδινε το ελεύθερο  να τον παίρνω οποιαδήποτε  ώρα αλλά να πηγαίνω και για υπέρηχο οπότε δεν νιώθω καλά και αγωνιω

Κι εμένα έτσι είναι. Έχεις δίκιο θα την πάρω σε λίγο και θα σας ενημερώσω. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...