Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Μαμακα συλληπητηρια...κ φυσικα δεν θα μας παρατησεις.....ρενακι αγαπη μου...διπλα στη λεξη ξεζουμισμα εχει τη φωτογραφια σου....ακου ουτε βολτα δεν τον αφησε να παει τον ανθρωπο.. κ οι αλλοι ακομα σας περιμενουν...χαχαχα.ζαμιακι μου καλα λενε τα κοριτσια να τρως απο ολα κ να παρατηρεις....

Κοριτσια ολο την ιδια χαζομαρα κανω.....λετε να γενναει το κοριτσι μας σημερα????λοιπον δεν θελω ηττοπαθειες εδω μεσα....νινι μην μου πεφτεις ολα θα γινουν...μπραβο στην ιωαννα βικυ μου που δεν ζηλευει...ζαμιακι να μην νιωθεις καθολου ασχημα δεν κανεις κατι εσυ....μαμα κ ιοιο τι κανουν τα κοριτσια???ο δικος μου με πολυ βηχα ο καημενουλης...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια!

Ευχαριστώ και πάλι όλες για την γιαγιά μου

Κορίτσια εννοείται πως δεν τα παραταμε ποτέ για τίποτα ,όταν έρθουν τα μπεμπακια θα πείτε πολλές φορές ότι αξίζει ή κούραση και όλα με το παράπανω!!

Βυκι είσαι πολύ τυχερή και γιατί το κοριτσάκι σου δεν ζηλεύει γιατί και εκείνη είναι χαρούμενη και εσύ δεν αγχωνεσαι, και φυσικά για τον μικρό που είναι υσηχος!! Μεγάλη υπόθεση ειδικά όταν έχεις κι άλλο παιδί!

Σαμερακι περαστικά στο αγοράκι σου, ελπίζω ότι είναι να περάσει γρήγορα 

Ή Μελίνα έχει αρχίσει να τρέχει λίγο ή μυτουλα θα κάνω όρο να το προλάβουμε βέβαια μπορεί να ναι και από δοντια γιατί ταλαιπωρείται  αυτόν τον μηνα

yk1yp3.png

3 hours ago, nini84 said:

Μακάρι μουτζούρα!!! Δεν με κουράζει η διαδικασία των τεστ καθόλου, γιατί ούτωσ ή άλλωσ την ωορρηξία την καταλαβαίνω από τα πονάκια. Απλά τα τεστ είπα να τα δοκιμάσω για επιβεβαίωση μόνο.

Με κουράζει η όλη διαδικασία του προγραμματισμού, των επαφών που πρέπει να γίνονται.. Φυσικά δεν γίνονται με το ζόρι αλλά κακά τα ψέμματα είναι κάτι που υπάρχει στο μυαλό διαρκώς. Άντε να δούμε το 2017...

και εγω προσπαθω να την ανιχευσω και απο σωματικα συμπτωματα...δεν την εχω πετυχει νομιζω κανενα μηνα...και βασικα τι λεω?προφανως και δεν την εχω πετυχει γιατι θα ημουν εγκυος τωρα!χαχαχα!αισιοδοξια κοριτσι μου...δεν τα παραταμε...θα γινουμε μανουλες!ηρθαν τα clear blue που παρηγγειλα σημερα...θα τα ξεκινησω απο αυριο!

3 hours ago, Τονι@ said:

Κοριτσάκια μου γλυκά που προσπαθειτε μην το βάζετε κάτω και μην απογοητευεστε . Φροντίστε αυτές οι προσπάθειες να σας φέρουν πιο κοντά με τους άντρες σας όχι μόνο σωματικά αλλά και συναισθηματικα.  Πολύ γρήγορα θα έρθουν τα σποράκια σας!! Και τότε όλα τα άλλα θα είναι παρελθόν! !!!

εχεις δικιο Τονακι ...ειναι στιγμες που μας παιρνει λιγο κατω αλλα ανακαμπτουμε γρηγορα!!!!

2 hours ago, vikib said:

τι κανετε κοριτσια μου;

εμας αυριο ερχονται οι νονες μας οποτε εχουμε βολτουλες

η ιωαννα μια χαρα,ξεσαλωνει..αντε να ανοιξει ο καιρος να βγαινουμε να ξεσκαμε.δ ζηλευει καθολου ευτυχως.τον εχει ταραξει στις αγκαλιες κ τα φιλια.τον εχει σκασει.ο μικρος πολυ καλος.ησυχος κ υπναρας.τα πιο δυσκολα ειναι οτι η μικρη ερχεται συνηθως κ αυτη στο κρεβατι μας.ο μικρος δ εχει κολικους αλλα καποιες μερες ζοριζεται μεχρι να κανει κακα.εχει κοιμηθει κ 5ωρο!

τρωω απο ολα ζαμιακι μου.μην αποκλειεις τπτ προληπτικα.κολικους θα εχει ασχετα απο τι τρως.αυτο με τα δαχτυλακια δ το καταλαβα

εχω μεινει με τον μικρο τον οποιο βαζω καπου ξυπνιο να κανω καμια δουλεια κ αποκοιμιεται μονος!δ το χω ξαναζησει αυτο..

εχει μεγαλωσει..αφρατεψει..

μαμα συλληπητηρια

ωραια Βικακι μου..να χορτασουν βολτουλες τα μικρακια!!!τι καλη η κορουλα σου!!!τον προσεεχει ψυχουλα μου!!!πολυ ησυχος!να ναι καλα τα παιδακια σου !!

1 hour ago, Abbot said:

Γεια σας κ απο μενα!! Χρονια πολλα με υγεια κ ο, τι λαχταραμε πιο πολυ συντομα στις κοιλιτσες μας για οσες προσπαθουμε να γινουμε μανουλες!!!! Χαθηκα κοριτσακια το ξερω αλλα αυτες τις μερες με τα τραπεζια κ τα γνωστα καταλαβενετε χρονος μηδεν.. μας εκλεισαν κ το φορουμ κ αντε να βρουμε παλι ακρη. Μαμα συλληπητηρια κ απο μενα...

καλως την κοριτσαρα!!!χρονια πολλα κοριτσι μου!συντομα με φουσκωμενες κοιλιτσες μας!!!

και περαστικα σε οσα μικρακια ειναι λιγο κρυωμενα κοριτσαρες!!!!

RyZa.png

Σας ευχαριστώ όλες για το κουραγιο που μου δίνετε!!! Είναι αλήθεια πως δεν πρέπει να πέφτουμε αλλά άνθρωποι είμαστε και κάποιες φορές κάνουμε και απαισιόδοξες σκέψεις... Να είστε όλες καλα!!! 

k0oZp3.png

3 hours ago, vikib said:

τι κανετε κοριτσια μου;

εμας αυριο ερχονται οι νονες μας οποτε εχουμε βολτουλες

η ιωαννα μια χαρα,ξεσαλωνει..αντε να ανοιξει ο καιρος να βγαινουμε να ξεσκαμε.δ ζηλευει καθολου ευτυχως.τον εχει ταραξει στις αγκαλιες κ τα φιλια.τον εχει σκασει.ο μικρος πολυ καλος.ησυχος κ υπναρας.τα πιο δυσκολα ειναι οτι η μικρη ερχεται συνηθως κ αυτη στο κρεβατι μας.ο μικρος δ εχει κολικους αλλα καποιες μερες ζοριζεται μεχρι να κανει κακα.εχει κοιμηθει κ 5ωρο!

τρωω απο ολα ζαμιακι μου.μην αποκλειεις τπτ προληπτικα.κολικους θα εχει ασχετα απο τι τρως.αυτο με τα δαχτυλακια δ το καταλαβα

εχω μεινει με τον μικρο τον οποιο βαζω καπου ξυπνιο να κανω καμια δουλεια κ αποκοιμιεται μονος!δ το χω ξαναζησει αυτο..

εχει μεγαλωσει..αφρατεψει..

μαμα συλληπητηρια

Τι ωραία πράγματα μας περιγράφεις Βικακι μου! Φαντάζομαι δεν τον χορταίνεις! Πολύ καλό που η ιωαννα σου δεν τον ζηλευει.. όλο αγκαλιτσες..τι γκυκοοοο

6 hours ago, moutzoura2016 said:

μαμα συλλυπητηρια!ζωη στην οικογενεια σας!συγνωμη με το φορουμ κ τις αλλαγες τωρα τα ειδα.......

Ρενακι τον εχεις ξεκανει τον ανθρωπο χαχαχα!αστον να τρωει παιδι μου θα σου πεσει κατω!!!ηρεμη ειμαι...δεν μπορω να κανω κ πολλα!κανω τα τεστ κανω τις προσπαθειες...να δουμε πως θα παει!καπως τις παλεψα κ εγω τις ρυθμισεις!για να δουμε!ευχαριστουμε Τονακι!

Δεν έχει ανάγκη αυτός! Τον έχω με φυσικούς χυμούς κ καλά φαγητά..  χαχαχα... έκανα πριν το τεστ και είναι καραμπαμ και οι δύο γραμμουλες...  την τσακωσα την ατιμη! καταλαβαίνεις τι θα γίνει και σήμερα!!! Χχ... 

Κ εγώ έφτιαξα χθες τις ρυθμίσεις και μου χτυπούσε κάθε που γραφατε..αλλά σήμερα τίποτα.  Ενώ έχω κάνει save στις ρυθμίζεις.  Δεν ξέρω αλλά με εκνευρίζει ιιιιιι.... παντως 16η εσύ κ τιποτα ε; πολύ αργά γενικά την κάνεις.. ε έχεις κ πιο μεγάλο κύκλο να μου πεις! Αντέ.. θα την πετύχεις..θα δεις! 

10 minutes ago, nini84 said:

Σας ευχαριστώ όλες για το κουραγιο που μου δίνετε!!! Είναι αλήθεια πως δεν πρέπει να πέφτουμε αλλά άνθρωποι είμαστε και κάποιες φορές κάνουμε και απαισιόδοξες σκέψεις... Να είστε όλες καλα!!! 

Εντάξει.. σου επιτρέπουμε  να πέσεις λίγο..αλλά αύριο να ξανασηκωθεις..  Αυτό το ωραίο νομίζω το είπε το Μαρινακι... που είναι; τι να κανει;

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

10 minutes ago, Rena87 said:

Τι ωραία πράγματα μας περιγράφεις Βικακι μου! Φαντάζομαι δεν τον χορταίνεις! Πολύ καλό που η ιωαννα σου δεν τον ζηλευει.. όλο αγκαλιτσες..τι γκυκοοοο

Δεν έχει ανάγκη αυτός! Τον έχω με φυσικούς χυμούς κ καλά φαγητά..  χαχαχα... έκανα πριν το τεστ και είναι καραμπαμ και οι δύο γραμμουλες...  την τσακωσα την ατιμη! καταλαβαίνεις τι θα γίνει και σήμερα!!! Χχ... 

Κ εγώ έφτιαξα χθες τις ρυθμίσεις και μου χτυπούσε κάθε που γραφατε..αλλά σήμερα τίποτα.  Ενώ έχω κάνει save στις ρυθμίζεις.  Δεν ξέρω αλλά με εκνευρίζει ιιιιιι.... παντως 16η εσύ κ τιποτα ε; πολύ αργά γενικά την κάνεις.. ε έχεις κ πιο μεγάλο κύκλο να μου πεις! Αντέ.. θα την πετύχεις..θα δεις! 

χμμμμ Ρενακι μου για μενα ασε ενα ανοιχτο παραθυρο ΑΝ την κανω...ακομα δεν ειμαστε σιγουροι και πολυ το φοβαμαι με τα τελευταια δεδομενα...θα δουμεεεεεε...

καραμπαμ λεει!!!χαχαχα!!!αντε μεσα απο την καρδια μου καλη επιτυχια !να ναι ο τυχερος μηνας αυτος!!!!!

RyZa.png

Αχ κοριτσακια μου ωρες ωρες η αναμονη μου φαινεται γολγοθας. Κανονικα αυριο περιμενω περιοδο που ελπιζω να μη μου ερθει... αυτο το μηνα θυμαστε ειχα θετικο τεστ ωορρηξιας κ ημουν συνεπης στις υποχρεωσεις με τον αντρουλη μου... θελω παρα πολυ να τα εχω καταφερει αλλα αυτο το μηνα πηρα αλλη απογοητευση. Πριν ξεκινησω τις προσπαθειες αυτου του μηνα εκανα τεστ Παπ κ το αποτελεσμα ηταν αναπτυξη γκαρνερελας, φλεγμονη κολπου κ τραχηλου κ παρουσια ενδομητρικων κυτταρων. Κ ολα αυτα χωρις να εχω κανενα απολυτως συμπτωμα. Με το γιατρο μου μιλησα τηλεφωνικα κ μου ειπε να μην παρω κατι εφοσον δεν εχω συμπτωματα κ υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης... δεν ξερω τι να πω! Καπου διαβασα οτι οταν η χλωριδα του κολπου ειναι διαταραγμενη διαταρασσεται κ το ph του κολπου οποτε πιθανον να εμποδιζεται η συλληψη. Θα σκασω πραγματικα!

6 hours ago, moutzoura2016 said:

Γλυκο μου Ζαμιακι χρονια πολλα σε σενα και την οικογενεια σου!!!!με υγεια!εχει κολικους ο μικρουλης ?πως ειναι σημερα?καλυτερα!τις εκανα ναι....ο γιατρος ειπε αριστες...τωρα ειμαστε στις προσπαθειες...ωορρηξια ακομα δεν εχω κανει βεβαια 16η μερα σημερα....θα δουμε..μενει να κανω ξανα προγεστερονη 7 μερες πρις τον επομενο κυκλο...να δουμε αν λειτουργει σωστα αν κανω δλδ ωορρηξια και ποσο καλη οποτε θα εχουμε πληρη εικονα...ευχαριστουμε για την μπεμπεδοσκονη!!!!να μου τον φιλησεις γλυκα !

χαχαχα δεν το διαβασα!καλημερα Ρενακι!!!για κανε ενα repeat !!!εγω 16η μερα σημερα θα κανω τεστ αργοτερα που θα γυρισω απο τη δουλεια!

καλημερα σε ολες ομορφιες μου!!!!!πως ειστε?

Σανγκρε κρατας?

Μαρτακο μου γλυκο και υπομονετικο φιλια στα μπεμπακια σου!ε και στην κορακλα ντε!!!

Τζο μου...Τονακι..Εβελινακι...Ιοιο...Μαμα..Βικακι...φιλια σε ολες !!1

Μαρινακι καλα?

Ηλεκτρακι μου εισαι καλυτερα σημερα?

Καλύτερα..απλα τρομαγμένη...δεν παίζεται ο τύπος....ανεύθυνος...αναίσθητος....τι αλλο..

ukSwp3.png

2 minutes ago, Abbot said:

Αχ κοριτσακια μου ωρες ωρες η αναμονη μου φαινεται γολγοθας. Κανονικα αυριο περιμενω περιοδο που ελπιζω να μη μου ερθει... αυτο το μηνα θυμαστε ειχα θετικο τεστ ωορρηξιας κ ημουν συνεπης στις υποχρεωσεις με τον αντρουλη μου... θελω παρα πολυ να τα εχω καταφερει αλλα αυτο το μηνα πηρα αλλη απογοητευση. Πριν ξεκινησω τις προσπαθειες αυτου του μηνα εκανα τεστ Παπ κ το αποτελεσμα ηταν αναπτυξη γκαρνερελας, φλεγμονη κολπου κ τραχηλου κ παρουσια ενδομητρικων κυτταρων. Κ ολα αυτα χωρις να εχω κανενα απολυτως συμπτωμα. Με το γιατρο μου μιλησα τηλεφωνικα κ μου ειπε να μην παρω κατι εφοσον δεν εχω συμπτωματα κ υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης... δεν ξερω τι να πω! Καπου διαβασα οτι οταν η χλωριδα του κολπου ειναι διαταραγμενη διαταρασσεται κ το ph του κολπου οποτε πιθανον να εμποδιζεται η συλληψη. Θα σκασω πραγματικα!

Abbot μου εφοσον ο γιατρος σου ηταν καθησυχαστικος να μην αγχωνεσαι(λεω εγω τωρα)....και γενικα μην διαβαζεις στο ιντερνετ...το κανω κ εγω και φορτωνομαστε παραπανω...σου ευχομαι ολοψυχα απο αυριο να μετραμε καθυστερηση για πολλους μηνες!!!!

RyZa.png

2 minutes ago, moutzoura2016 said:

χμμμμ Ρενακι μου για μενα ασε ενα ανοιχτο παραθυρο ΑΝ την κανω...ακομα δεν ειμαστε σιγουροι και πολυ το φοβαμαι με τα τελευταια δεδομενα...θα δουμεεεεεε...

καραμπαμ λεει!!!χαχαχα!!!αντε μεσα απο την καρδια μου καλη επιτυχια !να ναι ο τυχερος μηνας αυτος!!!!!

Χαχαχα.  Ναι αφού του το δείχνω και του λεω..το βλέπεις πόσο έντονο ειναι; ναι μου λέει.. ωραία του λέω..εσωκλειστος θα μείνεις σήμερα..  μακάρι παναγιτσα μου να ναι το τυχερό! Κ εσύ σε θέλω αισιοδοξη.. έλα..Σε παρακαλώ..  χαραμαδιτσα σου αφήνω..Όχι παραθυράκι... ενταξει; ! 

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

7 hours ago, mama82 said:

Καλημέρα β κορίτσια μου 

Σας ευχαριστώ όλες για την γιαγιά μου, σήμερα είναι ή κηδεία και δεν τοβγάζω από το μυαλό μου...

Μπράβο για τις προσπάθειες, ούτε ώρα να πάει χαμένη!

Ιοιο μπράβο  για το κορίτσι σου!!

Σαγκρε καλά κρατας ακόμα!! Μπράβο όσο είναι μέσα στην κοιλιά της μαμάς είναι καλύτερα!!

Θα ψαξω κι εγώ για τις ρυθμίσεις του φόρουμ μπας και είναι πιο εύκολο!! Ευχαριστώ για τα φώτα σας

Μαμα συλληπητηρια για την γιαγια σου

ukSwp3.png

7 minutes ago, Abbot said:

Αμποτακι μου για να καταλάβω.. αν έχεις καταφέρει κ είσαι εγκυος.. μακάρι δλδ.. υπάρχει πρόβλημα γα το μωράκι αυτό το μικροβιο; η μπορεί να θεραπεύτει κ ενώ είσαι εγκυος χωρίς προβλημα;;

Lilypie - (Lzpn)

Ηλέκτρα ευτυχώς είσαι καλύτερα.  Τι να π ω για τ αφεντικό σου;;.....άσε καλύτερα να μην πω... τουλάχιστον να απαιτήσεις ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας...ελιές που φτάσαμε...

Ρενα βουρ!! Πολύ γελασα με το εσώκλειστος!! Έτσι θέλει

Αμποτακι δεν ξέρω τι είναι αυτό που είδε ο γιατρός στο παπ αλλά αφού σου είπε ν μην ανυσηχεις χαλάρωσε  ελπίζω κι εγώ αο αύριο να μετράμε καθυστέρηση !!!

Μουτζουρακι και σε σενα καλή επιτυχία αυτόν τον μήνα!ν

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...