Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Μαμακα συλληπητηρια...κ φυσικα δεν θα μας παρατησεις.....ρενακι αγαπη μου...διπλα στη λεξη ξεζουμισμα εχει τη φωτογραφια σου....ακου ουτε βολτα δεν τον αφησε να παει τον ανθρωπο.. κ οι αλλοι ακομα σας περιμενουν...χαχαχα.ζαμιακι μου καλα λενε τα κοριτσια να τρως απο ολα κ να παρατηρεις....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 minute ago, Σαμμερ said:

Μαμακα συλληπητηρια...κ φυσικα δεν θα μας παρατησεις.....ρενακι αγαπη μου...διπλα στη λεξη ξεζουμισμα εχει τη φωτογραφια σου....ακου ουτε βολτα δεν τον αφησε να παει τον ανθρωπο.. κ οι αλλοι ακομα σας περιμενουν...χαχαχα.ζαμιακι μου καλα λενε τα κοριτσια να τρως απο ολα κ να παρατηρεις....

Χαχαχαχαχαχαχα.... Τι να κάνω αγαπούλα μου; για τραπέζια είμαστε τωρα; χαχα!! Η νέα χρονιά θα φέρει σπορακι..ο κόσμος να χαλάσει!!! ❤❤❤

6 minutes ago, Τονι@ said:

Από κινητό μπαίνω κι εγώ.  Πας πάνω δεξιά στις γραμμές. Επιλέγεις account. Μετά πατάς ρυθμίσεις λογαριασμού και μετά ρυθμίσεις ειδοποιήσεων.  Εντάξει μην φανταστείς ότι κι εγώ το έχω καταλάβει πλήρως αλλά δεν μπαίνω και σε άλλα θέματα οπότε έρχομαι απευθείας σε αυτή τη σελίδα και δεν μπερδεύομαι. 

Λοιπόν πολύ καλό! Έχεις δίκιο! Το έκανα και τώρα κάθε που κάτι γράφεται χτυπάει ειδοποίηση.  Βέβαια την πατάω να την ανοίξω κ δεν με πάει σε αυτόν που έγραψε κατευθείαν.. αλλά κάτι είναι κ αυτό!! Ένα ένα τα στάδια..  χχχ... 

Lilypie - (Lzpn)

6 hours ago, sangreluna said:

λοιπον μην εισαι ενοχικη θα φανει καταρχην στα κακακια του οι κολικοι εναι κατι φυσιολογικο ανεξαρτητο απο σενα. Μετα εχετε παντα ζεστο νερο; οπως και να χει δε χρειαζεται να τον πλενεις σε καθε αλαγμα μονο στα κακακια του. Μην κοβεις τα γαλακτοκομικα αλλα και τιποτα αλλο αν το κανεις αυτο θα καταπιεστεις τοσο με το θηλασμο που θα τπν κοψεις γρηγορα ειναι κατι φυσικο οπως η αφοδευση οπως η αναπνοη μη το ιατρικοποιεις.

Σαγκρε μου εχουμε παντα ζεστο νερο...

Οκ καταλαβα πως εχει η κατασταση..

Σε ευχαριστω!!!

6 hours ago, mama82 said:

Γεια σας κορίτσια!!

Γυρισαμε και εμείς σπίτι μας!!

Σήμερα ή μέρα ξεκίνησε με δυσάρεστα νέα...πέθανε ή γιαγιά μου και δυστυχώς δεν μπορώ να πάω...είναι σε ένα χωριό στη λαμια....

Ζαμιακι να τρως απ όλα αν δεις ότι κάτι τον ενοχλεί θα φανεί στα κακά αν είναι τίποτα αλλεργία ή πχ αν πιεις καφέ και δεν μπορεί να κοιμηθεί και έχει υπερενταση να τ αποφύγεις, αυτό που λες για το δέρμα ανάμεσα στα δαχτυλακια δεν φταις εσύ αλλά το δερματακι που τώρα "σκληραγωγειται"

Για την δυσκοιλιότητα βοηθάει πολύ το κεφιρ εγώ είχα βρει την λύση μόνο εκεί

Να γκρινιάζω κι εγώ; Χαλιά το νέο φόρουμ, δεν βρίσκω τα θέματα και δεν μου βγάζει αν γραψατε κάτι και τυχαία σας βρήκα τώρα, και το ποια έγραψε τελευταία και ποτέ και εγώ δεν το βλέπω...εκνευριστικο...

Φιλάκια σε όλες και ελπίζω να σας ξαναβρω γιατι μου έρχεται να το παρατησω...

Μαμα!σε ευχαριστω για τις απαντήσεις σου!!!

Συλλυπητήρια για την γιαγια σου....

40 minutes ago, Ioio said:

Καλημέρα, κορίτσια! Χρόνια πολλά! 

Μαμά, συλλυπητήρια.  

Κι εγώ προσπαθώ να το συνηθίσω, μου λείπει το παλιό forum

Η μικρή ευτυχώς είναι καλά :)

Καλημέρα καλό μου!! Θα το συνηθισουμε..που θα πάει!! Φιλάκι στη μικρή!! :)

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Καλημέρα β κορίτσια μου 

Σας ευχαριστώ όλες για την γιαγιά μου, σήμερα είναι ή κηδεία και δεν τοβγάζω από το μυαλό μου...

Μπράβο για τις προσπάθειες, ούτε ώρα να πάει χαμένη!

Ιοιο μπράβο  για το κορίτσι σου!!

Σαγκρε καλά κρατας ακόμα!! Μπράβο όσο είναι μέσα στην κοιλιά της μαμάς είναι καλύτερα!!

Θα ψαξω κι εγώ για τις ρυθμίσεις του φόρουμ μπας και είναι πιο εύκολο!! Ευχαριστώ για τα φώτα σας

yk1yp3.png

12 hours ago, zamia said:

Φιλενάδες μου!!!!Χρονια πολλα!!!να χαίρεστε τις οικογένειες σας!!!

Πως τα περάσατε;εμεις οικογενειακά!!!και μ'αρεσε πολυ!!!....

Εμεις καλα ειμαστε!Μας αρεσει πολυ το ζιζι της μανουλας!!Σημερα κάθεται με τις ωρες πανω μου...Εχει 2-3 μερες που τον πιανει η κοιλιτσα..σφίγγεται και κοκκινίζει...ισως να ειναι κολικοι..θα παμε στη παιδιατρο μέσα στη  βδομάδα.

Βικακι,Σαγκρε,Ιοι,Μαρτη προσεχετε τη διατροφή σας;;φοβάμαι να φαω γαλακτοκομικα...όσπρια..σοκολατα μηπως τον πειραξουν...

Ηλεκτρα τι εγινε βρε κοριτσι μου;;;;;αχ..αυτα τα αφεντικά......την παρτυ τους κοιτάνε.....

Τονια εγω με το ντουφαλκ βρηκα λυση στη δυσκοιλιότητα...

Σαμμερακι περαστικά στο γιοκαρινο σου..πως εισαι εσυ;;

Βικακι η Ιωαννα τι κανει;πως τα παει με τον αδερφο της;ζηλευει;ο μπεμπουλης πως ειναι;;

Μαμα!!!τι κανετε;;η Μελινα;

Γεια σου βρε Μαρτακο με την υπομονη σου!!με τον θηλασμο!!τι κανουν οι μπομπιρες;

Ρενακι εσυ πως εισαι;;;

Μουτζουριτσα εκανες εξετασεις;;

Ιοι περαστικά στη μικρουλα σου...δυσκολο το μπουκωμα..εγω του βαζω ορο αλλα στεναχωριεμαι ετσι οπως κανει..

Ωχου ποια ξεχασα;;;να με συγχωρέσει..

Οσο για την αναβαθμιση;;;δε μου αρεσει καθολου:-( 

Γλυκο μου Ζαμιακι χρονια πολλα σε σενα και την οικογενεια σου!!!!με υγεια!εχει κολικους ο μικρουλης ?πως ειναι σημερα?καλυτερα!τις εκανα ναι....ο γιατρος ειπε αριστες...τωρα ειμαστε στις προσπαθειες...ωορρηξια ακομα δεν εχω κανει βεβαια 16η μερα σημερα....θα δουμε..μενει να κανω ξανα προγεστερονη 7 μερες πρις τον επομενο κυκλο...να δουμε αν λειτουργει σωστα αν κανω δλδ ωορρηξια και ποσο καλη οποτε θα εχουμε πληρη εικονα...ευχαριστουμε για την μπεμπεδοσκονη!!!!να μου τον φιλησεις γλυκα !

12 hours ago, Rena87 said:

Μα που πήγε αυτό που σου απάντησα με την ωορρηξια μας πριν;;  το διάβασες η δεν το στείλα ποτέ οεο; μου τη σπάει αυτό το καινούριο.. γκρινιαρα.. χχ

χαχαχα δεν το διαβασα!καλημερα Ρενακι!!!για κανε ενα repeat !!!εγω 16η μερα σημερα θα κανω τεστ αργοτερα που θα γυρισω απο τη δουλεια!

καλημερα σε ολες ομορφιες μου!!!!!πως ειστε?

Σανγκρε κρατας?

Μαρτακο μου γλυκο και υπομονετικο φιλια στα μπεμπακια σου!ε και στην κορακλα ντε!!!

Τζο μου...Τονακι..Εβελινακι...Ιοιο...Μαμα..Βικακι...φιλια σε ολες !!1

Μαρινακι καλα?

Ηλεκτρακι μου εισαι καλυτερα σημερα?

RyZa.png

12 hours ago, mama82 said:

Γεια σας κορίτσια!!

Γυρισαμε και εμείς σπίτι μας!!

Σήμερα ή μέρα ξεκίνησε με δυσάρεστα νέα...πέθανε ή γιαγιά μου και δυστυχώς δεν μπορώ να πάω...είναι σε ένα χωριό στη λαμια....

Ζαμιακι να τρως απ όλα αν δεις ότι κάτι τον ενοχλεί θα φανεί στα κακά αν είναι τίποτα αλλεργία ή πχ αν πιεις καφέ και δεν μπορεί να κοιμηθεί και έχει υπερενταση να τ αποφύγεις, αυτό που λες για το δέρμα ανάμεσα στα δαχτυλακια δεν φταις εσύ αλλά το δερματακι που τώρα "σκληραγωγειται"

Για την δυσκοιλιότητα βοηθάει πολύ το κεφιρ εγώ είχα βρει την λύση μόνο εκεί

Να γκρινιάζω κι εγώ; Χαλιά το νέο φόρουμ, δεν βρίσκω τα θέματα και δεν μου βγάζει αν γραψατε κάτι και τυχαία σας βρήκα τώρα, και το ποια έγραψε τελευταία και ποτέ και εγώ δεν το βλέπω...εκνευριστικο...

Φιλάκια σε όλες και ελπίζω να σας ξαναβρω γιατι μου έρχεται να το παρατησω...

μαμα συλλυπητηρια!ζωη στην οικογενεια σας!συγνωμη με το φορουμ κ τις αλλαγες τωρα τα ειδα.......

11 hours ago, Rena87 said:

Μουτζουριτσα μου μη μου στενοχωριεσαι και αναστατώσεις τον κύκλο σου!  Μια χαρά θα είναι! Εγώ σήμερα είδα έντονη δεύτερη γραμμουλα οπότε αυξήθηκε η Lh άρα λογικά αύριο θα είναι στο πικ της..οπότε καταλαβαίνεις τι έγινε σήμερα...ούτε στο τραπέζι που είμασταν καλεσμένοι δεν πήγαμε..χαχαχα..εσένα πρωτοχρονιατικη θα είναι..αντέ..προπονήσου! ❤

Καλά ρε μαμά.. θα μας παρατήσεις για το παλιοφορουμ; μη τολμήσεις! Κ εμεις παιδευομαστε..μη νομιζεις!Συλλυπητήρια για τη γιαγιακα καλό μου.

Για δώσε παραπάνω πληροφορίες τονια μου... που βρήκες ρυθμισεις; λες να είναι πιο εύχρηστο τελικά κ να το κατηγορούμε άδικα; πάντως από το κινητό..δε βλέπω ρυθμίσεις.. πφφ

Ρενακι τον εχεις ξεκανει τον ανθρωπο χαχαχα!αστον να τρωει παιδι μου θα σου πεσει κατω!!!ηρεμη ειμαι...δεν μπορω να κανω κ πολλα!κανω τα τεστ κανω τις προσπαθειες...να δουμε πως θα παει!καπως τις παλεψα κ εγω τις ρυθμισεις!για να δουμε!ευχαριστουμε Τονακι!

RyZa.png

mama82 τα συλλυπητήριά μου για την γιαγιά σου. Ο Θεός να την αναπαύσει.

Καλημέρα και σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια.

Moutzoura εύχομαι ολόψυχα αυτός ο μήνας να είναι ο τυχερός . Εγώ σήμερα είμαι στην 8η μέρα του κύκλου. Λέω να ξεκινήσω τα τεστάκια από την 10η-11η.

Έχω αρχίσει να κουράζομαι λίγο η αλήθεια είναι ...ψυχολογικά... αλλά θα το παλέψω να μην πέσω...

Τις ευχές μου για το καλύτερο σε όλες!!!!

k0oZp3.png

καλημερα Νινακι μου!!ναι σε καταλαβαινω!!εμενα τοσο που κρατησε ο προηγουμενος κυκλος μου εμοιαζε σαν να εκανα ενα διαλειμμα απο τα τεστ κ αυτη τη διαδικασια και τωρα δεν μου μοιαζει τοσο ψυχοφθορο ομολογω,βεβαια ξερω πως οταν θα αδιαθετησω την ιδια σκεψη με σενα θα κανω...γιατι μας δημιουργουν μια προσδοκια παραπανω!οποτε αν θες σκεψου μηπως βοηθησει ενα μηνα να το πας χωρις τεστ πιο χαλαρα!!!!το 2017 θα ειμαστε μανουλες!θα δεις!!!

RyZa.png

Διαφημίσεις

25 minutes ago, moutzoura2016 said:

καλημερα Νινακι μου!!ναι σε καταλαβαινω!!εμενα τοσο που κρατησε ο προηγουμενος κυκλος μου εμοιαζε σαν να εκανα ενα διαλειμμα απο τα τεστ κ αυτη τη διαδικασια και τωρα δεν μου μοιαζει τοσο ψυχοφθορο ομολογω,βεβαια ξερω πως οταν θα αδιαθετησω την ιδια σκεψη με σενα θα κανω...γιατι μας δημιουργουν μια προσδοκια παραπανω!οποτε αν θες σκεψου μηπως βοηθησει ενα μηνα να το πας χωρις τεστ πιο χαλαρα!!!!το 2017 θα ειμαστε μανουλες!θα δεις!!!

Μακάρι μουτζούρα!!! Δεν με κουράζει η διαδικασία των τεστ καθόλου, γιατί ούτωσ ή άλλωσ την ωορρηξία την καταλαβαίνω από τα πονάκια. Απλά τα τεστ είπα να τα δοκιμάσω για επιβεβαίωση μόνο.

Με κουράζει η όλη διαδικασία του προγραμματισμού, των επαφών που πρέπει να γίνονται.. Φυσικά δεν γίνονται με το ζόρι αλλά κακά τα ψέμματα είναι κάτι που υπάρχει στο μυαλό διαρκώς. Άντε να δούμε το 2017...

k0oZp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά που προσπαθειτε μην το βάζετε κάτω και μην απογοητευεστε . Φροντίστε αυτές οι προσπάθειες να σας φέρουν πιο κοντά με τους άντρες σας όχι μόνο σωματικά αλλά και συναισθηματικα.  Πολύ γρήγορα θα έρθουν τα σποράκια σας!! Και τότε όλα τα άλλα θα είναι παρελθόν! !!!

DBTcp3.png7Kksp3.png

τι κανετε κοριτσια μου;

εμας αυριο ερχονται οι νονες μας οποτε εχουμε βολτουλες

η ιωαννα μια χαρα,ξεσαλωνει..αντε να ανοιξει ο καιρος να βγαινουμε να ξεσκαμε.δ ζηλευει καθολου ευτυχως.τον εχει ταραξει στις αγκαλιες κ τα φιλια.τον εχει σκασει.ο μικρος πολυ καλος.ησυχος κ υπναρας.τα πιο δυσκολα ειναι οτι η μικρη ερχεται συνηθως κ αυτη στο κρεβατι μας.ο μικρος δ εχει κολικους αλλα καποιες μερες ζοριζεται μεχρι να κανει κακα.εχει κοιμηθει κ 5ωρο!

τρωω απο ολα ζαμιακι μου.μην αποκλειεις τπτ προληπτικα.κολικους θα εχει ασχετα απο τι τρως.αυτο με τα δαχτυλακια δ το καταλαβα

εχω μεινει με τον μικρο τον οποιο βαζω καπου ξυπνιο να κανω καμια δουλεια κ αποκοιμιεται μονος!δ το χω ξαναζησει αυτο..

εχει μεγαλωσει..αφρατεψει..

μαμα συλληπητηρια

Γεια σας κ απο μενα!! Χρονια πολλα με υγεια κ ο, τι λαχταραμε πιο πολυ συντομα στις κοιλιτσες μας για οσες προσπαθουμε να γινουμε μανουλες!!!! Χαθηκα κοριτσακια το ξερω αλλα αυτες τις μερες με τα τραπεζια κ τα γνωστα καταλαβενετε χρονος μηδεν.. μας εκλεισαν κ το φορουμ κ αντε να βρουμε παλι ακρη. Μαμα συλληπητηρια κ απο μενα...

1 hour ago, nini84 said:

Μακάρι μουτζούρα!!! Δεν με κουράζει η διαδικασία των τεστ καθόλου, γιατί ούτωσ ή άλλωσ την ωορρηξία την καταλαβαίνω από τα πονάκια. Απλά τα τεστ είπα να τα δοκιμάσω για επιβεβαίωση μόνο.

Με κουράζει η όλη διαδικασία του προγραμματισμού, των επαφών που πρέπει να γίνονται.. Φυσικά δεν γίνονται με το ζόρι αλλά κακά τα ψέμματα είναι κάτι που υπάρχει στο μυαλό διαρκώς. Άντε να δούμε το 2017...

Νινακι μου μην ακούω τέτοια.. δεν κουραζομαστε ποτέ..μανουλες θα γίνουμε. .στη γωνία μας περιμένει  ..θα δεις!! Αντέ..προσπαθείες όλες μαζί!! 

13 minutes ago, Abbot said:

Γεια σας κ απο μενα!! Χρονια πολλα με υγεια κ ο, τι λαχταραμε πιο πολυ συντομα στις κοιλιτσες μας για οσες προσπαθουμε να γινουμε μανουλες!!!! Χαθηκα κοριτσακια το ξερω αλλα αυτες τις μερες με τα τραπεζια κ τα γνωστα καταλαβενετε χρονος μηδεν.. μας εκλεισαν κ το φορουμ κ αντε να βρουμε παλι ακρη. Μαμα συλληπητηρια κ απο μενα...

Καλώς το αμποτακι! Χρόνια πολλά καλό μου!! Οι επιθυμίες μας θα γίνουν πραγματικότητα αυτή τη χρονιά!!

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...