Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου σήμερα τους είχα όλους γονείς πεθερικά αδερφια στο δικο μου σπίτι για φαγητό...καταλαβαίνετε!!μπαίνω κ απο το κινητό κ δεν το μπορω καθόλου με τις αλλαγές!!!

Πως περασατε σημερα εσεις;αύριο επιστροφή στη δουλεια για μένα!

Ηλεκτρακι περαστικά! Μαρτακο ,Μαμα ,Εβελινακι ,Βικακι ενα ζεστό φιλί σε όλες! Κ σε όσα κοριτσάκια ξεχνώ!

Το Μαρινακι που είναι;

Σάμμερ να το κάνουμε το πινακακι!!!!

Ρενακι μου από ωορρηξία πως πας; εγώ και σήμερα αρνητικό δλδ αυτή την άχνη γραμμουλα αλλά οι προσπάθειες προσπαθειες χεχε...αύριο θα εχω κ τα clear blue για να δουμε.....έχω απορία πως θα ναι αυτος ο κύκλος μου!

RyZa.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να κανεις....υπομονη Τανια μου....εμενα ο γιατρος με αφηνε να βαζω κ υποθετα αν χρειαστει....Μπραβο ρε Μαρτη με την υπομονη σου στειλε κ σε μενα λιγη...ο μικρος αρρωστησε χτες τον εχω μ βηχα κ πυρετο....τα κοριτσια μου τι κανουν??η σαγκρε γενναει???ρε κοριτσια τωρα που ειμαστε πολλες δεν κανουμε παλι τυχερο πινακακι???ποια κοπελα το εκανε???

Να κανεις....υπομονη Τανια μου....εμενα ο γιατρος με αφηνε να βαζω κ υποθετα αν χρειαστει....Μπραβο ρε Μαρτη με την υπομονη σου στειλε κ σε μενα λιγη...ο μικρος αρρωστησε χτες τον εχω μ βηχα κ πυρετο....τα κοριτσια μου τι κανουν??η σαγκρε γενναει???ρε κοριτσια τωρα που ειμαστε πολλες δεν κανουμε παλι τυχερο πινακακι???ποια κοπελα το εκανε???

Εεεε δεν μπορω να το σβησω.....μουτζουριτσα στα χναρια της ρενας κ εσυ......χαχαχα  ξεζουμισμα......

Χαχαχα δεν πειράζει Σαμμερακι... Θα το μάθουμε που θα μας πάει;;; είπαμε να κάνουμε μια "αξιοπρεπή" προσπαθεια ξεζουμισματος!χαχα! Αρκεί να βοηθήσει και η ωορρηξία μου και να το θελήσει κ ο θεός.... Θα δούμε... Εχω μέρες ακόμα....

RyZa.png

Φιλενάδες μου!!!!Χρονια πολλα!!!να χαίρεστε τις οικογένειες σας!!!

Πως τα περάσατε;εμεις οικογενειακά!!!και μ'αρεσε πολυ!!!....

Εμεις καλα ειμαστε!Μας αρεσει πολυ το ζιζι της μανουλας!!Σημερα κάθεται με τις ωρες πανω μου...Εχει 2-3 μερες που τον πιανει η κοιλιτσα..σφίγγεται και κοκκινίζει...ισως να ειναι κολικοι..θα παμε στη παιδιατρο μέσα στη  βδομάδα.

Βικακι,Σαγκρε,Ιοι,Μαρτη προσεχετε τη διατροφή σας;;φοβάμαι να φαω γαλακτοκομικα...όσπρια..σοκολατα μηπως τον πειραξουν...

Ηλεκτρα τι εγινε βρε κοριτσι μου;;;;;αχ..αυτα τα αφεντικά......την παρτυ τους κοιτάνε.....

Τονια εγω με το ντουφαλκ βρηκα λυση στη δυσκοιλιότητα...

Σαμμερακι περαστικά στο γιοκαρινο σου..πως εισαι εσυ;;

Βικακι η Ιωαννα τι κανει;πως τα παει με τον αδερφο της;ζηλευει;ο μπεμπουλης πως ειναι;;

Μαμα!!!τι κανετε;;η Μελινα;

Γεια σου βρε Μαρτακο με την υπομονη σου!!με τον θηλασμο!!τι κανουν οι μπομπιρες;

Ρενακι εσυ πως εισαι;;;

Μουτζουριτσα εκανες εξετασεις;;

Ιοι περαστικά στη μικρουλα σου...δυσκολο το μπουκωμα..εγω του βαζω ορο αλλα στεναχωριεμαι ετσι οπως κανει..

Ωχου ποια ξεχασα;;;να με συγχωρέσει..

Οσο για την αναβαθμιση;;;δε μου αρεσει καθολου:-( 

8 minutes ago, moutzoura2016 said:

Χαχαχα δεν πειράζει Σαμμερακι... Θα το μάθουμε που θα μας πάει;;; είπαμε να κάνουμε μια "αξιοπρεπή" προσπαθεια ξεζουμισματος!χαχα! Αρκεί να βοηθήσει και η ωορρηξία μου και να το θελήσει κ ο θεός.... Θα δούμε... Εχω μέρες ακόμα....

Μα που πήγε αυτό που σου απάντησα με την ωορρηξια μας πριν;;  το διάβασες η δεν το στείλα ποτέ οεο; μου τη σπάει αυτό το καινούριο.. γκρινιαρα.. χχ

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

ζαμιακι να τρως απ ολα ολα αν ειναι κατι να τον πειραξει θα φανει μπορει και να ναι κατι που δεν το φανταζεσαι δε θα σταματησεις να τρως.

νομιζω πως καμια δεν ειναι ευχαριστημενη και προπαντως που ειναι αυτο που λεει τελευταιο μυνημα και ποιος το γραψε; οεο

10 minutes ago, zamia said:

Φιλενάδες μου!!!!Χρονια πολλα!!!να χαίρεστε τις οικογένειες σας!!!

Πως τα περάσατε;εμεις οικογενειακά!!!και μ'αρεσε πολυ!!!....

Εμεις καλα ειμαστε!Μας αρεσει πολυ το ζιζι της μανουλας!!Σημερα κάθεται με τις ωρες πανω μου...Εχει 2-3 μερες που τον πιανει η κοιλιτσα..σφίγγεται και κοκκινίζει...ισως να ειναι κολικοι..θα παμε στη παιδιατρο μέσα στη  βδομάδα.

Βικακι,Σαγκρε,Ιοι,Μαρτη προσεχετε τη διατροφή σας;;φοβάμαι να φαω γαλακτοκομικα...όσπρια..σοκολατα μηπως τον πειραξουν...

Ηλεκτρα τι εγινε βρε κοριτσι μου;;;;;αχ..αυτα τα αφεντικά......την παρτυ τους κοιτάνε.....

Τονια εγω με το ντουφαλκ βρηκα λυση στη δυσκοιλιότητα...

Σαμμερακι περαστικά στο γιοκαρινο σου..πως εισαι εσυ;;

Βικακι η Ιωαννα τι κανει;πως τα παει με τον αδερφο της;ζηλευει;ο μπεμπουλης πως ειναι;;

Μαμα!!!τι κανετε;;η Μελινα;

Γεια σου βρε Μαρτακο με την υπομονη σου!!με τον θηλασμο!!τι κανουν οι μπομπιρες;

Ρενακι εσυ πως εισαι;;;

Μουτζουριτσα εκανες εξετασεις;;

Ιοι περαστικά στη μικρουλα σου...δυσκολο το μπουκωμα..εγω του βαζω ορο αλλα στεναχωριεμαι ετσι οπως κανει..

Ωχου ποια ξεχασα;;;να με συγχωρέσει..

Οσο για την αναβαθμιση;;;δε μου αρεσει καθολου:-( 

Καλά είμαι Ζαμιακι μου.. στις προσπάθειες!! Έχει Κολικους το ζουζουνακι;; αχουυυυ το ... δίνει του ζιζι  να ήρεμει..❤

Lilypie - (Lzpn)

2 minutes ago, Rena87 said:

Καλά είμαι Ζαμιακι μου.. στις προσπάθειες!! Έχει Κολικους το ζουζουνακι;; αχουυυυ το ... δίνει του ζιζι  να ήρεμει..❤

Ρενα μου αυτο κανω.....ποναω που τον βλεπω να ποναει.....με επιασε το στομαχι μου σημερα..

Κοριτσι μου ευχομαι σύντομα με θετικό τεστακι!!

Φουυυυυ μπεμπεδοσκονη......!!!:)

7 minutes ago, sangreluna said:

ζαμιακι να τρως απ ολα ολα αν ειναι κατι να τον πειραξει θα φανει μπορει και να ναι κατι που δεν το φανταζεσαι δε θα σταματησεις να τρως.

νομιζω πως καμια δεν ειναι ευχαριστημενη και προπαντως που ειναι αυτο που λεει τελευταιο μυνημα και ποιος το γραψε; οεο

Έλα ντε..Αυτό απορώ κ εγώ.  Ποιο είναι το τελευταίο; ποια εγραψε; χάνω αυτά που γράφω.  Κ όταν βγαίνω κ πάω να ξανά μπω..δυσκολα  το βρίσκω.  Η είμαι χαζή κ δεν το χώ η θέλουν να μας σπάσουν τα νεύρα... εύκολο σου λέει.. 

Just now, zamia said:

Ρενα μου αυτο κανω.....ποναω που τον βλεπω να ποναει.....με επιασε το στομαχι μου σημερα..

Ουπςς.... την πηρα όοολη τη μπεμπεδοσκονηηηηη!!!  Μη στενοχωριεσαι . .υπομονή κ θα περάσει! Αγάπη μόνο ❤

Lilypie - (Lzpn)

11 minutes ago, Rena87 said:

17 minutes ago, sangreluna said:

Σαγκρε μου νιωθω οως εγω φταιω που ποναει η κοιλιτσα του.πχ εφαγα λιγη τούρτα και μετα τι ειχα τύψεις..και πως θα καταλαβω οτι κατι τον ενοχλει;;

Και κατι ακομη....τον πλένω σε καθε αλλαγήμ και χθες ειδα πως εχουν μουλιασει-κοπή τα μικρα του δαχτυλακια στα ποδια...:-(

Διαφημίσεις

λοιπον μην εισαι ενοχικη θα φανει καταρχην στα κακακια του οι κολικοι εναι κατι φυσιολογικο ανεξαρτητο απο σενα. Μετα εχετε παντα ζεστο νερο; οπως και να χει δε χρειαζεται να τον πλενεις σε καθε αλαγμα μονο στα κακακια του. Μην κοβεις τα γαλακτοκομικα αλλα και τιποτα αλλο αν το κανεις αυτο θα καταπιεστεις τοσο με το θηλασμο που θα τπν κοψεις γρηγορα ειναι κατι φυσικο οπως η αφοδευση οπως η αναπνοη μη το ιατρικοποιεις.

Γεια σας κορίτσια!!

Γυρισαμε και εμείς σπίτι μας!!

Σήμερα ή μέρα ξεκίνησε με δυσάρεστα νέα...πέθανε ή γιαγιά μου και δυστυχώς δεν μπορώ να πάω...είναι σε ένα χωριό στη λαμια....

Ζαμιακι να τρως απ όλα αν δεις ότι κάτι τον ενοχλεί θα φανεί στα κακά αν είναι τίποτα αλλεργία ή πχ αν πιεις καφέ και δεν μπορεί να κοιμηθεί και έχει υπερενταση να τ αποφύγεις, αυτό που λες για το δέρμα ανάμεσα στα δαχτυλακια δεν φταις εσύ αλλά το δερματακι που τώρα "σκληραγωγειται"

Για την δυσκοιλιότητα βοηθάει πολύ το κεφιρ εγώ είχα βρει την λύση μόνο εκεί

Να γκρινιάζω κι εγώ; Χαλιά το νέο φόρουμ, δεν βρίσκω τα θέματα και δεν μου βγάζει αν γραψατε κάτι και τυχαία σας βρήκα τώρα, και το ποια έγραψε τελευταία και ποτέ και εγώ δεν το βλέπω...εκνευριστικο...

Φιλάκια σε όλες και ελπίζω να σας ξαναβρω γιατι μου έρχεται να το παρατησω...

yk1yp3.png

29 minutes ago, mama82 said:

Γεια σας κορίτσια!!

Σήμερα ή μέρα ξεκίνησε με δυσάρεστα νέα...πέθανε ή γιαγιά μου και δυστυχώς δεν μπορώ να πάω...είναι σε ένα χωριό στη λαμια....

Ζαμιακι να τρως απ όλα αν δεις ότι κάτι τον ενοχλεί θα φανεί στα κακά αν είναι τίποτα αλλεργία ή πχ αν πιεις καφέ και δεν μπορεί να κοιμηθεί και έχει υπερενταση να τ αποφύγεις, αυτό που λες για το δέρμα ανάμεσα στα δαχτυλακια δεν φταις εσύ αλλά το δερματακι που τώρα "σκληραγωγειται"

Να γκρινιάζω κι εγώ; Χαλιά το νέο φόρουμ, δεν βρίσκω τα θέματα και δεν μου βγάζει αν γραψατε κάτι και τυχαία σας βρήκα τώρα, και το ποια έγραψε τελευταία και ποτέ και εγώ δεν το βλέπω...εκνευριστικο...

Μαμά συλλυπητήρια για την γιαγιακα σου!! Λυπάμαι πολύ καλή μου.   :-(

Κορίτσια μου για το θέμα του καινούργιου φόρουμ να σας πω ότι τυχαία βρήκα πως έχει διάφορες ρυθμίσεις για το αν θα σας έρχονται ειδοποίησεις για τα νέα μηνύματα και διάφορα τέτοια.  Αν έχετε χρόνο ρίξτε μια ματιά μήπως το ρυθμίσετε λιγάκι 

DBTcp3.png7Kksp3.png

2 hours ago, moutzoura2016 said:

Κοριτσάκια μου σήμερα τους είχα όλους γονείς πεθερικά αδερφια στο δικο μου σπίτι για φαγητό...καταλαβαίνετε!!μπαίνω κ απο το κινητό κ δεν το μπορω καθόλου με τις αλλαγές!!!

Πως περασατε σημερα εσεις;αύριο επιστροφή στη δουλεια για μένα!

Ηλεκτρακι περαστικά! Μαρτακο ,Μαμα ,Εβελινακι ,Βικακι ενα ζεστό φιλί σε όλες! Κ σε όσα κοριτσάκια ξεχνώ!

Το Μαρινακι που είναι;

Σάμμερ να το κάνουμε το πινακακι!!!!

Ρενακι μου από ωορρηξία πως πας; εγώ και σήμερα αρνητικό δλδ αυτή την άχνη γραμμουλα αλλά οι προσπάθειες προσπαθειες χεχε...αύριο θα εχω κ τα clear blue για να δουμε.....έχω απορία πως θα ναι αυτος ο κύκλος μου!

Μουτζουριτσα μου μη μου στενοχωριεσαι και αναστατώσεις τον κύκλο σου!  Μια χαρά θα είναι! Εγώ σήμερα είδα έντονη δεύτερη γραμμουλα οπότε αυξήθηκε η Lh άρα λογικά αύριο θα είναι στο πικ της..οπότε καταλαβαίνεις τι έγινε σήμερα...ούτε στο τραπέζι που είμασταν καλεσμένοι δεν πήγαμε..χαχαχα..εσένα πρωτοχρονιατικη θα είναι..αντέ..προπονήσου! ❤

37 minutes ago, mama82 said:

Γεια σας κορίτσια!!

Καλά ρε μαμά.. θα μας παρατήσεις για το παλιοφορουμ; μη τολμήσεις! Κ εμεις παιδευομαστε..μη νομιζεις!Συλλυπητήρια για τη γιαγιακα καλό μου.

13 minutes ago, Τονι@ said:

Μαμά συλλυπητήρια για την γιαγιακα σου!! Λυπάμαι πολύ καλή μου.   :-(

Κορίτσια μου για το θέμα του καινούργιου φόρουμ να σας πω ότι τυχαία βρήκα πως έχει διάφορες ρυθμίσεις για το αν θα σας έρχονται ειδοποίησεις για τα νέα μηνύματα και διάφορα τέτοια.  Αν έχετε χρόνο ρίξτε μια ματιά μήπως το ρυθμίσετε λιγάκι 

Για δώσε παραπάνω πληροφορίες τονια μου... που βρήκες ρυθμισεις; λες να είναι πιο εύχρηστο τελικά κ να το κατηγορούμε άδικα; πάντως από το κινητό..δε βλέπω ρυθμίσεις.. πφφ

Lilypie - (Lzpn)

Από κινητό μπαίνω κι εγώ.  Πας πάνω δεξιά στις γραμμές. Επιλέγεις account. Μετά πατάς ρυθμίσεις λογαριασμού και μετά ρυθμίσεις ειδοποιήσεων.  Εντάξει μην φανταστείς ότι κι εγώ το έχω καταλάβει πλήρως αλλά δεν μπαίνω και σε άλλα θέματα οπότε έρχομαι απευθείας σε αυτή τη σελίδα και δεν μπερδεύομαι. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...