Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Αααα... τώρα είδα που γράψατε...  δε μου αρέσει έτσι όπως είναι..

Χρόνια πολλά κοριτσακια μου γκυκα! Όλες με σπορακια στην κοιλιτσα κ ότι επιθυμεί η καθεμία να το έχει! 

Σανγκρε με το καλο! 

Ηλεκτρακι Περαστικά!

Μουτζουριτσα μου κ εγώ στις προσπάθειες.. 12ημερα σήμερα κ ακόμα αχνη η δεύτερη γραμμουλα. Αντέ να δούμε.. θα μας έρθει με το νέο έτος!

Ζαμιακι.. ιοιο.. Τζο..Σαμμερακι μου αγαπημένο.. εβελινακι..Βαλεντινακι..τονια..άμποτ..μαμα.. Χρύσα..πιπη..  χρόνια πολλά σε όλες!! ❤

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μια απο τα ίδια και εγωωω!θα το μάθουμε όμως θα του τον πάρουμε τον αέρα δεν μας φοβαμαι!!!!Ρενακι μου χρόνια πολλά με υγεια και σύντομα να εχεις τα πιο χαρμόσυνα νεακια!!!

RyZa.png

Γεια σας κι από εμένα!!!Χρόνια πολλά σε όλες με υγεία και ό,τι ποθεί η καθεμία!!!

Ελπίζω να το συνηθίσουμε γρήγορα το νέο forum.

Εγώ στην 6η μέρα του κύκλου είμαι. Έχω ακόμη μέρες για νέες προσπάθειες. Κάτι σουβλιές βέβαια έχω αρκετές μέρες στη δεξιά ωοθήκη...ελπίζω να μην είναι κάποια κύστη.

k0oZp3.png

Χρόνια πολλά Νίνι μου!υγεια και σύντομα να εχουμε φουσκωμενες κοιλιτσες!!! Ισως να ναι κάποιο κρύωμα!αν επιμένει κλείσε ενα ραντεβουδακι στο γιατρό σου!

RyZa.png

Αααα... τώρα είδα που γράψατε...  δε μου αρέσει έτσι όπως είναι..

Χρόνια πολλά κοριτσακια μου γκυκα! Όλες με σπορακια στην κοιλιτσα κ ότι επιθυμεί η καθεμία να το έχει! 

Σανγκρε με το καλο! 

Ηλεκτρακι Περαστικά!

Μουτζουριτσα μου κ εγώ στις προσπάθειες.. 12ημερα σήμερα κ ακόμα αχνη η δεύτερη γραμμουλα. Αντέ να δούμε.. θα μας έρθει με το νέο έτος!

Ζαμιακι.. ιοιο.. Τζο..Σαμμερακι μου αγαπημένο.. εβελινακι..Βαλεντινακι..τονια..άμποτ..μαμα.. Χρύσα..πιπη..  χρόνια πολλά σε όλες!! ❤

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

κοριτσια.... επιτελους σας βρηκα!!!!! η γεννηση του χριστου να γινει πραγματικτητα μεσα στιςκαρδιες μας!!!!!! χαρα και ειρηνη σε ολες σας και στις οικογενεΐες σας!!!!!

9 hours ago, Rena87 said:

Τι μας έκαναν παλι; έχω μπερδευτεί εντελώς.. μπαίνω κ από το κινητό και δεν καταλαβαίνω τι γίνεται.. 

Κορίτσια μου που ειστεεε;;;;;;;;;;;

9 hours ago, moutzoura2016 said:

Μια απο τα ίδια και εγωωω!θα το μάθουμε όμως θα του τον πάρουμε τον αέρα δεν μας φοβαμαι!!!!Ρενακι μου χρόνια πολλά με υγεια και σύντομα να εχεις τα πιο χαρμόσυνα νεακια!!!

νομιζω οτι αμα κλεισω το ταμπλετ θα σας βρω παλι με πολυ δυσκολια!!!!!!!

που θα μας παει..... θα το μαθουμε!!!!!!

α νομιζα οτι θα ειναι δυο μηνυματα...... αυτο τα ενωνει!!!!!

16 hours ago, ElektraGr said:

Καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά..Από την Παρασκευή το απόγευμα νοσοκομείο...χθες βράδυ βγήκα...Με χτύπησε το ρεύμα στην δουλεία σε εναν τοιχο γυψοσανίδας που ακούμπησα και με κρατήσανε προληπτικά μέσα...Κορίτσια κι ο εργοδότης αφασίας τελείως..τον έκαιγε πως θα ανοίξει το μαγαζί και να ρίξει ευθύνες μόνο σε άλλους για ότι έγινε..Ευτυχώς όλα καλά..μόνο στα ούρα ένα μικρόβιο βρέθηκε ..τα νιτρώδη λεει ήταν μαρκαρισμένα..με άγχωσε λίγο αλλά θα δούμε..

Κατά τα άλλα χρόνια πολλά..Καλά Χριστούγεννα σε όλες με υγεία και όμορφες,ζεστές,οικογενειακές στιγμές!

πωπω κοριτσι μου!!!!! περαστικα σου!!!!

On 22/12/2016 at 0:15 ΠΜ, Ioio said:

Καλησπέρα, κορίτσια! Σε λίγο καιρό τα μικρά θα πηγαίνουν στο voice κι εσείς θα είστε το κοινό τους :)

sangreluna, διαβαζα γρήγορα και αντί για νεύρα διάβασα νερά.

Σήμερα προβλέπεται ξενύχτι Η μικρή έχει μπούκωμα και δεν μπορούσε να κοιμηθεί στο κρεβάτι της. Την έχω αγκαλιά και κοιμάται χωρίς να ρουθουνίζει.

ιωαννα μου η μικρουλα καλα τωρα?????

15 hours ago, foroulina said:

Καλά Χριστούγεννα παλιές φιλεναδιτσες μου!

που εισαι βρε ψυχη?????

• Μου αρέσει 2

pioqp3.png

88BZp3.png

Καλημέρα καλημέρα!!!!! Χρόνια πολλά κ καλά χριστούγεννα σε οοοοοοολες!!!! Να περάσετε πολύ πολύ όμορφα με τις οικογένειές σας, τους αντρουληδες σας, τα παιδάκια σας, τους φίλους σας!!! Το 2017 με φέρει στην καθεμιά, αυτό που επιθυμεί πραγματικά!!! Φιλιά πολλά!!!

DqByp2.png

καλημερα κοριτσια μου!!!!! φαγατε καλα????? κοιμηθηκατε καλα????? τρελιτσες κανατε????? εμενα με ταλαιπωρει το εντερακι μου και εχω εξαντληθει μαζι με τους διπλους θηλασμους!!!!!!
 για πρωινο πινω κοκα κολα μπας και σταματησει.......

ωραια μερα σημερα κοριτσια!!!!!!!! για βολτα ειναι σημερα!!!!!

καλημερα εβελινακι πως εισαι????

σαγκρε μου ????? ολα καλα???? καλα ξημερωσες???? τι εχει το προγραμμα σημερα?????

pioqp3.png

88BZp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!! Εγώ κορίτσια όλα καλά εκτός από ένα.  Έχω τρομερό πρόβλημα με τη δυσκοιλιοτητα. Με το που άρχισε η εγκυμοσύνη ξεκίνησε κι αυτό και εννοείται ότι τώρα με την προγεστερονη και το σίδηρο έχει τερματίσει.  Τρώω  ακτινιδια και all bran αλλά τίποτα.  Κοντεύω να σκάσω.  Τι να κάνω? 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Να κανεις....υπομονη Τανια μου....εμενα ο γιατρος με αφηνε να βαζω κ υποθετα αν χρειαστει....Μπραβο ρε Μαρτη με την υπομονη σου στειλε κ σε μενα λιγη...ο μικρος αρρωστησε χτες τον εχω μ βηχα κ πυρετο....τα κοριτσια μου τι κανουν??η σαγκρε γενναει???ρε κοριτσια τωρα που ειμαστε πολλες δεν κανουμε παλι τυχερο πινακακι???ποια κοπελα το εκανε???

Διαφημίσεις

1 hour ago, 17μαρτη2015 said:

καλημερα κοριτσια μου!!!!! φαγατε καλα????? κοιμηθηκατε καλα????? τρελιτσες κανατε????? εμενα με ταλαιπωρει το εντερακι μου και εχω εξαντληθει μαζι με τους διπλους θηλασμους!!!!!!

σαγκρε μου ????? ολα καλα???? καλα ξημερωσες???? τι εχει το προγραμμα σημερα?????

Καλημέρα Μαρτακο μου! Φάγαμε..ηπιαμε..κάναμε τρελιτσες..κοιμήθηκαμε..και ξανά προς τη δόξα τραβά.... χχ...  υπομονη με το εντερακι!  Μα πώς τα έκανες κ έγραψες κάτω από την καθεμία σε ενα;;. δε μπορώ να το κάνω.. πολύ μπερδεύομαι . Τώρα πάτησα παράθεση για να σου γράψω..δεν ξέρω πως θα βγει.. χχ.. Σε φιλώ!

58 minutes ago, Τονι@ said:

Καλημέρα κορίτσια μου!! Εγώ κορίτσια όλα καλά εκτός από ένα.  Έχω τρομερό πρόβλημα με τη δυσκοιλιοτητα. Με το που άρχισε η εγκυμοσύνη ξεκίνησε κι αυτό και εννοείται ότι τώρα με την προγεστερονη και το σίδηρο έχει τερματίσει.  Τρώω  ακτινιδια και all bran αλλά τίποτα.  Κοντεύω να σκάσω.  Τι να κάνω? 

Τονια μου έχεις δοκιμάσει ξερά δαμάσκηνα;; έχω το ίδιο πρόβλημα κ δεν με πιανει τίποτα.  Ξεκίνησα να τρώω 4-5 δαμάσκηνα κάθε μέρα κ με έχουν βοηθήσει τρομερά.  Έχω εκπλαγεί.. όπως κ χυμό δαμάσκηνο.  Αν θες ..δοκίμασε το! Ξέρω πόσο ζόρι είναι.  .υπομονή! ☺

Lilypie - (Lzpn)

4 hours ago, 17μαρτη2015 said:

Καλά είμαι Μαρτη μου!!  Πολλές αναγουλες βέβαια αυτή τη φορά....το έντερο ε..;;; Κουράγιο κοπέλα μου!!! Κ λίγο σόδα μήπως βοηθήσει;;;

4 hours ago, Τονι@ said:

Το μέλι με σουσάμι βοηθάει την αδερφή μου που έχει το ίδιο..και δαμάσκηνα που σου είπε ή Ρενα νομιζω...εμένα δε με έδωσε ακόμη σίδηρο....

3 hours ago, Σαμμερ said:

Να κανεις....υπομονη Τανια μου....εμενα ο γιατρος με αφηνε να βαζω κ υποθετα αν χρειαστει....Μπραβο ρε Μαρτη με την υπομονη σου στειλε κ σε μενα λιγη...ο μικρος αρρωστησε χτες τον εχω μ βηχα κ πυρετο....τα κοριτσια μου τι κανουν??η σαγκρε γενναει???ρε κοριτσια τωρα που ειμαστε πολλες δεν κανουμε παλι τυχερο πινακακι???ποια κοπελα το εκανε???

Ναι να γίνει το πινακακι!!! Δε θυμάμαι ποια το είχε κάνει...

DqByp2.png

χρονια πολλα κοριτσια μου!

δ μ αρεσει η νεα εμφανιση του φορουμ..

τονια κ εβελινα με το καλο τα σπορακια σας!

μουτζουρα,ρενα,αμποτ,νινι,μπουμπου,χρυσα καλες προσπαθειες!

ηλεκτα περαστικουλια!τι σου τυχε χριστουγεννιατικα..

μαρινακι τι κανει το σπορακι;

ιοιο πως ειναι η μικρη;μαμα τι κανει η μελινα;φορουλινα ο μικρουλης καλα;ζαμιακι πως τα πατε;μαρτη φιλια στα δυδιμακια σου!τζο τι κανετε;σανγκρε λες το μ3 να ναι το πρωτο μωρο του 17;σαμμερακι περαστικα στον μικρο.

πιπη μου σε σκεφτομαι συνεχεια..να φυγει η χρονια με τα δυσαρεστα κ η νεα χρονια να ειναι η καλυτερη για σενα

1 hour ago, vikib said:

χρονια πολλα κοριτσια μου!

δ μ αρεσει η νεα εμφανιση του φορουμ..

τονια κ εβελινα με το καλο τα σπορακια σας!

μουτζουρα,ρενα,αμποτ,νινι,μπουμπου,χρυσα καλες προσπαθειες!

ηλεκτα περαστικουλια!τι σου τυχε χριστουγεννιατικα..

μαρινακι τι κανει το σπορακι;

ιοιο πως ειναι η μικρη;μαμα τι κανει η μελινα;φορουλινα ο μικρουλης καλα;ζαμιακι πως τα πατε;μαρτη φιλια στα δυδιμακια σου!τζο τι κανετε;σανγκρε λες το μ3 να ναι το πρωτο μωρο του 17;σαμμερακι περαστικα στον μικρο.

πιπη μου σε σκεφτομαι συνεχεια..να φυγει η χρονια με τα δυσαρεστα κ η νεα χρονια να ειναι η καλυτερη για σενα

Ευχαριστούμε Βικακι μου για τις ευχουλες σου!! Ότι λαχταρά κ εσένα η ψυχουλα σου ..στο εύχομαι! ❤

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...