Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαχαχα σαμερακι να τον φερεις με τους δικους μου οι μουσικοι της βρεμης κανονικα και καλαο μ1 το χει παιζει κιθαρα και ακους κατι καλο ο μ2 βαραει τεντερεδια οτι κρουστο βρει σε νοιωθωωωωωωωωω.

Ναι ρενακι μου...αφου πηραμε ηδη κιθαρα βιολι τυμπανο μαρακες φλογερες ντεφι κκκκκ τρομπετα!!!!!σκεφτειτε τι γινεται μεσα στο σπιτι....

Ααα... έχουμε όλη τη γκάμα... χαχα.. σπίτι συναυλία!!!!! 🎵🎷🎸🎹🎺🎻

Lilypie - (Lzpn)

Κοριτσια μου πως ειατε;;

Εμεις δοξα τω θεω καλα!!!ο ικτερος εχει παρει τη καθοδο

..βεβαια θελουμε να πεσει κι αλλο..Την αλλη βδομαδα θα το εξετασουμε παλι..

Ειδα εχουμε θετικα τεστακια!!!!!συγχαρητηρια στη Μαρινα και στη Τονια!!!!!

Σαμμερακι σε τι φαση βρίσκεσαι;;;

Μαρτακο μου τι κανουν τα καμαρια σου;

Πουλακι μου μετρας μερουλες για την συναντηση με το σπορακι σου;;!!!😀😀😀

Τζο μου καπου πως ξεκινησες το τρεξιμο!!!μεγαλωσε ο γικοας σου!!

Μανουλααααα τα φιλια μου στο Μελινακι!!

Εβαλε κρυοοοοοο εε;;

Κοριτσια βγηκα λιγο στο μπαλκονι......παγωνιαααα!!!

Ωχου ξεχασα πολλες..εεε;;;στελνω διπλο φιλι💋💋😉

Ξυλοφωνο μεταλοφωνο ταμπουρλο σαξοφωνο κιθαρες μαρακς κουδουνακια αρμονιο φλογερα τριγωνο φυσαρμονικο ντεφι ταμπουρινο κλακετες. Οκ; και δυο ζουζουνια να τα βαρανε αλυπητα και το ενα να τραγουδαει και να χοροπηδανε κιολας. Γιουχου....

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, κορίτσια! Σε λίγο καιρό τα μικρά θα πηγαίνουν στο voice κι εσείς θα είστε το κοινό τους :)

sangreluna, διαβαζα γρήγορα και αντί για νεύρα διάβασα νερά.

Σήμερα προβλέπεται ξενύχτι Η μικρή έχει μπούκωμα και δεν μπορούσε να κοιμηθεί στο κρεβάτι της. Την έχω αγκαλιά και κοιμάται χωρίς να ρουθουνίζει.

Καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά..Από την Παρασκευή το απόγευμα νοσοκομείο...χθες βράδυ βγήκα...Με χτύπησε το ρεύμα στην δουλεία σε εναν τοιχο γυψοσανίδας που ακούμπησα και με κρατήσανε προληπτικά μέσα...Κορίτσια κι ο εργοδότης αφασίας τελείως..τον έκαιγε πως θα ανοίξει το μαγαζί και να ρίξει ευθύνες μόνο σε άλλους για ότι έγινε..Ευτυχώς όλα καλά..μόνο στα ούρα ένα μικρόβιο βρέθηκε ..τα νιτρώδη λεει ήταν μαρκαρισμένα..με άγχωσε λίγο αλλά θα δούμε..

Κατά τα άλλα χρόνια πολλά..Καλά Χριστούγεννα σε όλες με υγεία και όμορφες,ζεστές,οικογενειακές στιγμές!

ukSwp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! Χαθήκαμε με τις αλλαγές στο φόρουμ που ομολογώ ότι δεν μ άρεσαν...με μπερδεύει...

Χρόνια πολλά και καλά χριστούγεννα!! Καλα να περάσετε και να φουσκώνουν οι κοιλιτσες μεσπορακια!! Σαγκρε με το καλό το μ3 και να χαιρόμαστε όλες τα παιδάκια μας!!

Ηλέκτρα περαστικά και μην τ αφήσεις έτσι το θέμα με τον ....να μην πω.  

Ιοιο πως είναι το κορίτσι σου? Περαστικά!ν

Ελπίζω να μπουν όλες σύντομα γιατί κι εγώ παιδευτηκα!! Φιλακαια

yk1yp3.png

Χρονια πολλα κοριτσακια μου...κ εγω θελω το παλιο forum.... τι λες βρε ηλεκτρακι???περαστικα....χασαμε κ δυο μερες το forum κ να λεω τωρα βρηκε που γενναει η σαγκρε????αλλα εδω σταθερα την βλεπω....χαχαχα κραταει καλα..εμενα σημερα μου ηρθε περιοδος...δωρο χριστουγεννων...επιτελους 37η μερα κοντευα να σκασω...ευχομαι να ειστε οοοοολες καλα κ πανω απο ολα τα παιδια,ολα τα παιδια του κοσμου να ειναι γερα....

1 hour ago, Σαμμερ said:

Χρονια πολλα κοριτσακια μου...κ εγω θελω το παλιο forum.... τι λες βρε ηλεκτρακι???περαστικα....χασαμε κ δυο μερες το forum κ να λεω τωρα βρηκε που γενναει η σαγκρε????αλλα εδω σταθερα την βλεπω....χαχαχα κραταει καλα..εμενα σημερα μου ηρθε περιοδος...δωρο χριστουγεννων...επιτελους 37η μερα κοντευα να σκασω...ευχομαι να ειστε οοοοολες καλα κ πανω απο ολα τα παιδια,ολα τα παιδια του κοσμου να ειναι γερα....

Καλησπέρα κοριτσάκια μου! Ουφ επιτέλους άνοιξε!!! Χρόνια πολλά με υγεια σε όλες ομορφιές μου με υγεια και αγάπη για τις οικογένειες σας!σύντομα με φουσκωμενες κοιλιτσες και με το καλό οι εν αναμονή μαμαδες!δυο μέρες λέω κοιτά που τώρα έκλεισε που κοντεύει η Σανγκρε! Οπώς βλέπω κρατας ακόμα μανούλα!τι κάνετε όλες; πως είστε;;;εμείς καλά !στον πανικό των τραπεζιών λόγω ημερών και φουλ προσπαθειες με τον αντρουλη! Τεστακια ωορρηξιας ξεκινησα απο προχθες 12η μέρα κύκλου... Τίποτα ακόμα... Σίγουρα νωρίς για εμένα... Θα.δούμε... Εύχομαι να θετικοποιηθει κάποια στιγμη...

RyZa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...