Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Κορίτσια μου τι κάνετε;

Με αναζητήσατε απο τα λίγα που είδα και είπα να σας γράψω!!

Όλα φαίνεται να πάνε καλά...σήμερα δεν είδα ούτε καφέ ακόμη στο σκούπισμα και επανέλαβα την χοριακή... τη Δευτέρα ήταν 370.58 και σήμερα 1216.30.

Την Παρασκευή έχω ραντεβού με τον γιατρό οπότε λογικά θα έχω νεότερα.

Συγνώμη που χάθηκα αλλά μετά απο το κείμενο της Πίπης μας δεν είχα δύναμη να γράψω τίποτα...

Ότι και να πω είναι λίγο και μικρό...:(

Κουράγιο εύχομαι και δύναμη...τα λόγια είναι τόσο λίγα...πραγματικά!!

Μπραβο Μαρινακι μου! Και όπως σου είπε η Μαρτακο..Να μιλας στο σπορακι σου σα να το έχεις αγκαλιτσα!!

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ηλεκτρακι μου καλημερα!!!και εδω και εδω τα ιδια!!!!αδεια μηδεν...και δικαιουμαι πανω απο 10 μερες που εχουν μεινει...τις οποιες φυσικα δεν πληρωνομαι...δωρα που εχουν κοπει απο 2013..μεγαλοοο θεμα!!!

οταν λες τελευταια μερα ?περιοδου εννοεις?ξεκινατε φουλ προσπαθειουλες???

ΠΩ πω.. γιατί ρε κορίτσια μου δεν το ζητάτε αφού το έχετε το δικαίωμα.. ;; κρίμα είναι ρε γαμωτο. .πολύ εκμετάλλευση οι παλιοδουλειες.. υπομονή!! Η λύση είναι μια... ρίξτε το στο σεξ..κ όλα καλά!! βΊ

Lilypie - (Lzpn)

Καλημέρα καλημέρα!!! Πως είμαστε;;; Ηθικό ακμαιοτατο!!! οΏ½οΏ½

Έτσι Μουτζουρα μου!,!!! Δυναμικά γλυκουλα μου!! Αφού έχει κ άδεια τώρα ο αντρουλης (έκλεισαν τ σχολεία ,ε;;), πάρε κ τα τεστακια κ βουρ!!!!

Εγώ καλά, το στομάχι ανακατεύεται πολύ σε αυτή την εγκυμοσύνη, να ναι καλά τα ξινομηλα.. με είχαν σώσει κ την πρώτη φορά, λόγω καούρας ..

Jo μου, στις ίδιες μέρες ,ε;;; Χα χα..κι εγώ κάπου εκεί υπολογιζω οτι πιάστηκε το σποριδιο.. θα δούμε στην αυχενικη είπε ή γιατρός.. αχ αυτά τα Χριστούγεννα ..με τους κουραμπιέδες, μελομακάρονα, τραπεζωματα... κ εγώ προσπαθώ να κρατήσω!!! Γιατί μου μειναν 5 κιλά απ την προηγούμενη εγκυμοσύνη κ με "εκραξε" λίγο ή γιατρός. Χο χο χο... εμείς το Σαββατο θα κάνουμε το τραπέζι στα πεθερικά μου, αλλα ευτυχώς βρήκα τι θα μαγειρέψω..ήθελα κάτι που να μην είναι μπελαλιδικο.. χοιρινό στη γάστρα με λαχανικά κ πατατουλες..κ διάφορα συνοδευτικά κ σαλάτες ( μπρόκολο κ μακαρονοσαλατα)..

Ξεκίνησε το ταξίδι της εξερεύνησης με τα πόδια ο μπομπιρακος σου...ε;;;τι όμορφα!!!! Να έχεις αντοχή κ θα σε τρέχει παντού!!! Έτσι κ μένα.. με έιχε πονέσει ή μέση 2-3 βδομάδες..μετά έφυγε μόνη της..σε κάνα μήνα θα τον κυνηγάς!!χι χι..να μου το φιλησεις!!!

Τα υπόλοιπα κορίτσια, καλά;;;

Εβελινάκι μου τα αντιεμετικα απαγορευονται; η κάτι για αναβολές κατάλληλο για εγκυμοσύνη υπαρχει; αχ ..εγώ αυτό το αίσθημα της αναγουλας γενικά δε το αντέχω...

Lilypie - (Lzpn)

Μαρινακι συγχαρητήρια!!! Τέλειες οι χοριακες!! Το σπορακι ήρθε για να μείνει!

Όντως έτσι όπως είναι τα πράγματα γίναν χειρότερα οι δουλειές ή κεμεταλευση στο μεγαλείο της!!

Ρενα ποιος μπορεί αυτή την αίσθηση αναγουλες και εμετού;; Εγω δύο μήνες δεν μπορούσα να κάνω τίποτα....αηδία...είχα πάρει κάτι βραχιολακια αλλά δεν μου έκαναν τίποτα μου είπε ο γιατρός να πάρω ένα χάπι αν είμαι πολύ χαλιά λλα έκανα υπομονή να μην πάρω φάρμακα και την εβγαλα σπαρτιατικα ....τώρα χει ένα φυτικό σιρόπι το εμεκαλμ που μπορούν να παίρνουν οι έγκυες αλλά πάντα ε συνενόηση με τον γιατρό

Σας αφήνω έχουμε παιδίατρο και εμβόλιο

Φιλάκια

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, κορίτσια!

Σάνγκρε, ανήμερα Χριστούγεννα βλέπω να τρέχετε στο μαιευτήριο :)

Μαρίνα, συγχαρητήρια και από εμένα! Με τη ροή της συζήτησης, δεν είδα το η δική σου χοριακή! Υγεία στην οικογένεια σου!

Μαμά, πώς τα πάει η Μελίνα με τα εμβόλια και το γιατρό; η δική μου τελευταία φορά έκλαιγε και χωρίς να κάνει εμβόλιο, μάλλον θυμοταν.

Με χαρά ανακοινώνω ότι η μικρή μου από την Κυριακή ξεκίνησε να τρώει με όρεξη :)

Μαρινακι συγχαρητήρια!!! Τέλειες οι χοριακες!! Το σπορακι ήρθε για να μείνει!

Όντως έτσι όπως είναι τα πράγματα γίναν χειρότερα οι δουλειές ή κεμεταλευση στο μεγαλείο της!!

Ρενα ποιος μπορεί αυτή την αίσθηση αναγουλες και εμετού;; Εγω δύο μήνες δεν μπορούσα να κάνω τίποτα....αηδία...είχα πάρει κάτι βραχιολακια αλλά δεν μου έκαναν τίποτα μου είπε ο γιατρός να πάρω ένα χάπι αν είμαι πολύ χαλιά λλα έκανα υπομονή να μην πάρω φάρμακα και την εβγαλα σπαρτιατικα ....τώρα χει ένα φυτικό σιρόπι το εμεκαλμ που μπορούν να παίρνουν οι έγκυες αλλά πάντα ε συνενόηση με τον γιατρό

Σας αφήνω έχουμε παιδίατρο και εμβόλιο

Φιλάκια

Ναι μαμά μου..αυτά τα βραχιόλια είναι μουφα.. όπως πιστεύω κ το φυτικό σιρόπι .. πω πω.. κ όταν είσαι στη δουλειά κ έχεις αναγουλες η κάνεις εμετό... ΤΙ κανεις;;;;;;;; οοοεοο...

Lilypie - (Lzpn)

Ηλεκτρακι μου καλημερα!!!και εδω και εδω τα ιδια!!!!αδεια μηδεν...και δικαιουμαι πανω απο 10 μερες που εχουν μεινει...τις οποιες φυσικα δεν πληρωνομαι...δωρα που εχουν κοπει απο 2013..μεγαλοοο θεμα!!!

οταν λες τελευταια μερα ?περιοδου εννοεις?ξεκινατε φουλ προσπαθειουλες???

Νιιιιι τελευταία μέρα περιόδου σήμετα χιχιχιχχι

ukSwp3.png

Αντε ρε σαγκρε ακομα????ρενακι μου γλυκο πολυ χαιρομαι για το καλο προαισθημα...ειμαι ετοιμη για παρτυ!!!!μαρινακι μπραβο κοριτσι μου με το καλο..κ στη τανια το ιδιο....το μελινακι τι ζητησε απο τον Αη Βασιλη???το αγορακι μου ξυλοφωνο....ολη μερα παιζει μουσικη...για ωτοασπιδες ειμαι...εμενα ακομη να μου ρθει 34η μερα..ακομα δεν επανηλθε το συστημα φαινεται....ιοιο μου ολο σκαμπανεβασματα εχουμε με το φαι.κ μεις ετσι ειμαστε...τα διδυμακια μου τι κανουν??? Βικακυ μου εσεις???κοριτσια μου οι υπολοιπες sex sex κ παλι sex...την αγαπη μου στην πιπη αν μας διαβαζει....

Διαφημίσεις

Αχ γλυκο μου σαμερακι ολις γυρισα απο το γιατρο ταχυκαρδια το μ3οχι συνεχομενη λιγο διαστολη 3εμπεδωση οχι. Αν ειχε εμπεδωθει γεννας αυριο μου λεει να παω παλι για νστ τα χριστουγεννα πλησιαζουν και φοβαμαι με χωσει για προκληση με το ετσι θελω για α κανει ζριστουγεννα... Καλα αυτο τον ανθρωπο στον ενατο παντα τον βριζω...απο ανασφαλεια εντωμεταξυ ποναω οχι περιοδικα αλλα ποναω και μου χουν σπασει τα νευρα...

Αχ γλυκο μου σαμερακι ολις γυρισα απο το γιατρο ταχυκαρδια το μ3οχι συνεχομενη λιγο διαστολη 3εμπεδωση οχι. Αν ειχε εμπεδωθει γεννας αυριο μου λεει να παω παλι για νστ τα χριστουγεννα πλησιαζουν και φοβαμαι με χωσει για προκληση με το ετσι θελω για α κανει ζριστουγεννα... Καλα αυτο τον ανθρωπο στον ενατο παντα τον βριζω...απο ανασφαλεια εντωμεταξυ ποναω οχι περιοδικα αλλα ποναω και μου χουν σπασει τα νευρα...

Υπομονη καλό μου.. θα ηρεμήσεις σύντομα.. όλα θα πάνε καλά..θα δεις! Και βρίσε. Μην τον λυπάσαι.. Να ξεθυμανεις.. δε νιώθουν αυτοί.. δε σε παρεξήγει κάνεις..

Lilypie - (Lzpn)

Αντε ρε σαγκρε ακομα????ρενακι μου γλυκο πολυ χαιρομαι για το καλο προαισθημα...ειμαι ετοιμη για παρτυ!!!!μαρινακι μπραβο κοριτσι μου με το καλο..κ στη τανια το ιδιο....το μελινακι τι ζητησε απο τον Αη Βασιλη???το αγορακι μου ξυλοφωνο....ολη μερα παιζει μουσικη...για ωτοασπιδες ειμαι...εμενα ακομη να μου ρθει 34η μερα..ακομα δεν επανηλθε το συστημα φαινεται....ιοιο μου ολο σκαμπανεβασματα εχουμε με το φαι.κ μεις ετσι ειμαστε...τα διδυμακια μου τι κανουν??? Βικακυ μου εσεις???κοριτσια μου οι υπολοιπες sex sex κ παλι sex...την αγαπη μου στην πιπη αν μας διαβαζει....

Χαχαχαχα.. ξυλοφωνο το ζουζουνι μου!! Θα είναι λοιπόν ο μουσικός μας στο παρτυ μας!! 💕

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...