Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Μαράκι χρόνια πολλά του λουλουδιού σου! Τα ίδια ακριβώς μου λέει και η μάνα μου! Σ ευχαριστώ, μου τόνωσες το ηθικό!

Γεωργία μου τη θυμάμαι την περίπτωση σου. Ελπίζω να είναι αδιάφορο γεγονός, όπως το δικό σου!

Λίλα μου το πρωί ήμουν μια χαρά. Έκανα και κάτι δουλίτσες. Μετά μ έπιασε πάλι, ξάπλωσα. Όταν σηκώθηκα να πάω να πάρω από το σχολείο τον γιο μου, δεν ένιωθα κάποια ενόχληση.

Πάντως ήδη νιώθω καλύτερα ψυχολογικά κορίτσια! Ευχαριστώ! Τι σου είναι η κουβέντα ε;  

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Lila K είπε:

Άντζυ μου εσύ πως κατάλαβες στην 5η εβδομάδα ότι το έχασες? 

Μου κατέβηκε αίμα κορίτσι μου.Απο την προηγούμενη το μεσημέρι ειχα λίγο ροζ που ολοένα κ αυξανοταν κ μέχρι την επομένη το πρωί που θα πήγαινα ιασώ να με δει ο γιατρός ειχε κατέβει κανονικά περίοδος.Μου έκανε  υπέρηχο κ δεν είδε τπτ.η χοριακή που έκανα  ειχε κατέβει κ μέσα σε λίγες ημέρες ειχε μηδενιστεί.ετσι ευτυχώς γλίτωσα κ την απόξεση.

• Λυπημένη/-ος 1

VXtmp2.pngdbarp3.png

Καλησπέρα σας!Για μένα σήμερα ήταν πρώτη μέρα δουλειάς έπειτα από το ευχάριστο νέο της εγκυμοσύνης μου. Ένοιωθα λίγο φοβισμένη ομολογώ αλλά πρόσεξα πολύ να μην σκύβω και να μην σηκώνω βάρος. Αισθάνομαι μια παραπάνω κόπωση βέβαια, ίσως επειδή είχα καλομάθει τις προηγούμενες μέρες απόλυτης ξεκούρασης. Η ιδέα της άδειας από τον γιατρό υπάρχει ακόμη στο μυαλό μου αλλά θέλω λίγο να ψάξω τι δικαιούμαι ακριβώς με βάση τη σύμβαση μου.

20 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλες σας!!! Εύχομαι το νέο έτος να γεμίσει τη ζωή της καθεμίας με ότι αυτή ποθεί και επιθυμεί, καθώς επίσης και να προσφέρει απλόχερα όσα το μαγκούφικο 2017 τσιγκουνεύτηκε!!!! 

Ζητάω ταπεινά συγγνώμη που εισβάλλω έτσι, με θράσσος, στο όμορφο παρεάκι σας, αλλά σας παρακλουθώ καιρό...Μάλιστα συμμετείχα και σε ένα γειτονικό ποστ και δυστυχώς τον τελευταίο καιρό συμμετέχω και σε άλλα, όχι και τόσο ευχάριστα.. Σας θαυμάζω όλες , ανεξαιρέτως, γιατί με πείσμα και επιμονή πετυχαίνετε τους στόχους σας και δείχνετε σε εμάς τις λιγότερο "γενναίες" πως υπάρχει ελπίδα μετά την καταιγίδα, υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ...αρκεί φυσικά να αντέξεις και να το διαβείς!!!

Συγγνώμη για το προηγηθέν παραλήρημα, αλλά ήταν σκέψεις που ήθελα πολύ να μοιραστώ μαζί σας... Ας συστηθώ κιόλας... Είμαι η Ανεμώνη, είμαι 28 στα 29 (βασικά 29 παρά κάτι ημέρες, αλλά μέχρι να τα κλείσω θα δηλώνω 28!!!) και πριν ενάμιση μήνα περίπου, ξεγλίστρησε το όνειρο μέσα από τα χέρια μου!!! Τι εννοώ; Γύρω στις 25 Οκτώβρη, κράτησα στα χέρια μου ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης, το οποίο μετά από αρκετά θορυβώδεις και ανησυχητικές τιμές χοριακής (ξεκινησε από τη φοβερή τιμή 42 και τετραπλασιαζόταν ή ακόμα και οκταπλασιαζόταν ανά 3 ημέρες), κατέληξε σε ένα τρομερό φασόλι το οποίο μας επέτρεψε να ακούσουμε καρδιά στη 6η εβδομάδα, αλλά εντελώς ξαφνικά και χωρίς καμία προειδοποίηση μας εγκατέλειψε... 6+2 ήμουν την πρώτη φορά που πήγα στο γιατρό... Το είδαμε, ακούσαμε καρδιά που μόλις είχε ξεκινήσει, έκανα και χοριακή την αμέσως επόμενη ημέρα, η οποία είχε ανέβει στις 31000, χαρήκαμε... Και ενώ εγώ είχα φουλ συμπτώματα, έκανα εμετούς φουλ (5 κιλά έχασα σχεδόν μέσα σε 15 μέρες) και ενώ όλοι μου έλεγαν πως "αφού έχω συμπτώματα, όλα πάνε περίφημα" (κόντρα στο περίφημο μητρικό ένστικτο που μου έλεγε πως κάτι πάει λάθος), 2 εβδομάδες μετά, ανακαλύψαμε πως το μωρό μας είχε σταματήσει να αναπτύσσεται 2 μόλις μέρες μετά τον πρώτο υπέρηχο..και εγώ δεν είχα καταλάβει τίποτα... Ούτε αίμα ειχα, ούτε τα συμπτώματα είχαν παύσει...τίποτα...

Για να μην σας κουράζω άλλο με τις περίλυπες περιγραφές μου (ξέρω πως είναι ουσιαστικά ένα τίποτα μπροστά σε όσα έχετε περάσει οι περισσότερες), θέλω απλά να σας ρωτήσω 2 πραγματάκια, αφού είστε αρκετά "ψαγμένες" και θέλω να πάω ενήμερη στο γιατρό μου.... Καταρχάς, οι  εξετάσεις για θρομβοφιλία είναι ένα στάνταρ πακέτο ή ξεκινάς με τις πιο απλές και αν βγει κάτι "ύποπτο" περνάς και στις πιο εξειδικευμένες; Και δεύτερον, έχετε κάτι υπόψην σας για την προληπτική χορήγηση salospir κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ακόμα και αν δεν υπάρχει υπόνοια για θρομβοφιλία;

Για ακόμη μία φορά, να ζητήσω συγγνώμη για την απότομη εισβολή μου και το όχι και τόσο ευχάριστο μήνυμά μου και να ευχηθώ σε όλες σας, ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!! :)

Λυπάμαι πολύ γιαυτό που σου συνέβη , αλλά να μην απογοητευσαι, δεν γνωρίζω να σου πω για θρομβοφιλία αλλά για σάλοσπιρ κι εγώ τα παίρνω προληπτικα και οταν ρώτησα τη γιατρό μου είπε ότι είναι για να ενισχύει τα αγγεία που θα βρίσκονται στη μήτρα για την καλή υγεία και ανάπτυξη του εμβρύου. Ίσως έχει κι άλλες ιδιότητες. 

17 ώρες πρίν, Georgia1972 είπε:

Pingu μου να χαίρεσαι τους Γιάννηδες σου και περαστικά σου!

Angie μου κι εσύ να τους χαίρεσαι!

Sugaraki ενιωσες το μπεμπάκι σου;;; Πρέπει να πετάς από χαρά!

Lila μου δε νομίζω πως πρέπει να ανησυχείς, αλλά για να μη σε τρωει η αγωνία κάνε του ένα τηλεφώνημα.

Anemoni1989 καλώς ήρθες στην παρέα μας. Λυπάμαι πολύ για την εκβαση της εγκυμοσύνης σου και σου εύχομαι το '18 να ειν αι η τυχερή σου χρονιά! Και πιστευω πως θα είναι αφού εισαι τόσο νέα και σίγουρα θα έρθει ενα υγιές μωράκι!

Προσωπικά επειδή έκανα εξωσωματική θυμάμαι πως μου έγιναν όλες οι εξετάσεις στο κέντρο και τελικά δεν ειχα θρομβοφιλία. Όμως παρολα αυτα, μου εδωσαν σαλοσπιρ των 100mg για την καλύτερη αιμάτωση της μήτρας το οποιο παίρνω ακόμα.

Ναι!!! Ηρέμησα γιατί είχα αγχωθεί. Μια το πρωί και μια το βράδυ. Σήμερα τίποτα, νομίζω αυτό ήταν! 

• Μου αρέσει 1

Γειά σας κορίτσια,πήρα την χοριακη δυστυχώς είναι αρνητική αλλά περίοδος δεν μου ήρθε, μάλλον με βλέπω να περνώ χάπι για να μου έρθει, πάλι τα ίδια δεν ξέρω ποια πότε θα μείνω έγκυος επιτέλους. 

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Μαρία1430 είπε:

Καλημεραααααααααααααα καλη εβδομαδα σε ολες και καλη προσαρμογη στη ρουτινα μας!!!

Κοριτσια μου εχω μια ανησυχια περιεργη... Απο τη μια νιωθω πως δεν περνουν οι μερες να κανουμε την εμβρυομεταφορα του κατεψυγμενου μου απο την αλλη φοβαμαι οτι θα περασουν, θα προχωρησουμε και μετα θα φαω καμια κατραπακια και αντε μετα να μαζεψω τα κομματια μου. Ελπιζω να μην χρειαστει να μαζεψω σπασμενα κομματια παρα μονο οτι με στενευει :P

Κοριτσάρα Καλή Επιτυχία! Πότε με το καλό? Να σκέφτεσαι θετικά! 

• Ευχαριστώ 1

nPyGp3.png

2 ώρες πρίν, Sugar86 είπε:

Λυπάμαι πολύ γιαυτό που σου συνέβη , αλλά να μην απογοητευσαι, δεν γνωρίζω να σου πω για θρομβοφιλία αλλά για σάλοσπιρ κι εγώ τα παίρνω προληπτικα και οταν ρώτησα τη γιατρό μου είπε ότι είναι για να ενισχύει τα αγγεία που θα βρίσκονται στη μήτρα για την καλή υγεία και ανάπτυξη του εμβρύου. Ίσως έχει κι άλλες ιδιότητες. 

Ναι!!! Ηρέμησα γιατί είχα αγχωθεί. Μια το πρωί και μια το βράδυ. Σήμερα τίποτα, νομίζω αυτό ήταν! 

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!!! Κάτι αντίστοιχο είχα και εγω ακούσει,  για αυτό ρωταω... Θα το συζητησω και με το γιατρο μου,  βέβαια, αλλα ήθελα να  δω και τι παιζει "παραεξω"!!! 

πρίν από 38 λεπτά , Iife είπε:

Γειά σας κορίτσια,πήρα την χοριακη δυστυχώς είναι αρνητική αλλά περίοδος δεν μου ήρθε, μάλλον με βλέπω να περνώ χάπι για να μου έρθει, πάλι τα ίδια δεν ξέρω ποια πότε θα μείνω έγκυος επιτέλους. 

Λυπαμαι πολυ...  :(

• Ευχαριστώ 1

cO4Yp3.png

3 ώρες πρίν, Μαρία1430 είπε:

Καλημεραααααααααααααα καλη εβδομαδα σε ολες και καλη προσαρμογη στη ρουτινα μας!!!

Κοριτσια μου εχω μια ανησυχια περιεργη... Απο τη μια νιωθω πως δεν περνουν οι μερες να κανουμε την εμβρυομεταφορα του κατεψυγμενου μου απο την αλλη φοβαμαι οτι θα περασουν, θα προχωρησουμε και μετα θα φαω καμια κατραπακια και αντε μετα να μαζεψω τα κομματια μου. Ελπιζω να μην χρειαστει να μαζεψω σπασμενα κομματια παρα μονο οτι με στενευει :P

Μαράκι μου, κράτα ψηλά το ηθικό σου! Θα πετύχεις αυτή τη φορά. Έχει γίνει έλεγχος και δεν πας στην τύχη. :)

Έτσι Vasi μου, να προσέχεις.

Ε, Σουγκαράκι είπε το μικρό σου να δηλώσει την παρουσία του για να μην αγχώνεται η μανούλα, αλλά δε θα κάνει και υπερωρίες! Χι χι χι!!!

Life μου λυπαμαι που δεν ειχες θετικο αποτέλεσμα αυτη τη φορα... Αλλά να είσαι σίγουρη πως μέσα στο '18 θα συμβεί. Είσαι τοσο νέα και αυτο είναι πολύ σημαντικό!

Anemoni δεν ξερω αν ειχες δει και το δικο μου μηνυμα. Κι εγώ παίρνω σαλοσπιρ χωρις να εχω θρομβοφιλια.

• Μου αρέσει 2

4OQ2p3.png

πρίν από 12 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Μαράκι μου, κράτα ψηλά το ηθικό σου! Θα πετύχεις αυτή τη φορά. Έχει γίνει έλεγχος και δεν πας στην τύχη. :)

Ε, Σουγκαράκι είπε το μικρό σου να δηλώσει την παρουσία του για να μην αγχώνεται η μανούλα, αλλά δε θα κάνει και υπερωρίες! Χι χι χι!!!

Life μου λυπαμαι που δεν ειχες θετικο αποτέλεσμα αυτη τη φορα... Αλλά να είσαι σίγουρη πως μέσα στο '18 θα συμβεί. Είσαι τοσο νέα και αυτο είναι πολύ σημαντικό!

Anemoni δεν ξερω αν ειχες δει και το δικο μου μηνυμα. Κι εγώ παίρνω σαλοσπιρ χωρις να εχω θρομβοφιλια.

Μακάρι Georgia αλλά ποια απογοητευτηκα,  μου φαίνεται απίστευτο να συμβεί μια εγκυμοσύνη. 

Μα τι λες μικρούλα μου; Καθόλου να μην απογοητευσαι. Ενταξει... ειναι λογικο να εισαι τωρα στενοχωρημενη γιατι ειναι φρεσκο το αρνητικο αποτέλεσμα, αλλά μην το βαζεις κατω. Εχθες ακουσα για μια γιατρο που προσπαθουσε επι 16 ολοκληρα χρονια. Εκανε 60 εξωσωματικες!!! Ειναι στην ηλικια μου σημερα και προσφατα γεννησε το κοριτσακι της. Δεν το εβαλε ποτε κατω.

Βγαλε το αγχος απο τη σκεψη σου, να ασχολεισαι με δραστηριοτητες που σου αρεσουν και σου ξεκουραζουν το μυαλο απο αυτες τις σκεψεις και θα δεις που θα ερθει οταν δεν θα το περιμενεις :).

• Ευχαριστώ 1

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Μα τι λες μικρούλα μου; Καθόλου να μην απογοητευσαι. Ενταξει... ειναι λογικο να εισαι τωρα στενοχωρημενη γιατι ειναι φρεσκο το αρνητικο αποτέλεσμα, αλλά μην το βαζεις κατω. Εχθες ακουσα για μια γιατρο που προσπαθουσε επι 16 ολοκληρα χρονια. Εκανε 60 εξωσωματικες!!! Ειναι στην ηλικια μου σημερα και προσφατα γεννησε το κοριτσακι της. Δεν το εβαλε ποτε κατω.

Βγαλε το αγχος απο τη σκεψη σου, να ασχολεισαι με δραστηριοτητες που σου αρεσουν και σου ξεκουραζουν το μυαλο απο αυτες τις σκεψεις και θα δεις που θα ερθει οταν δεν θα το περιμενεις :).

Μακάρι μακάρι κάποια στιγμή να σας πω και εγώ ευχάριστα :)

2 ώρες πρίν, Georgia1972 είπε:

Κοριτσι μου,  οντως το διαβασα και μου διεφυγε... Δεν ειμαι και πολυ συγκεντρωμενη αυτες τις μερες!!! Σημερα εκλεισα και ραντεβού με το γιατρο για επανελεγχο μετα την αποξεση... Ευελπιστώ να μου δωσει το οκ για νεες προσπάθειες,  γιατι ομολογω,  πως το να προσεχω ειναι εξτρα αγχος... 

Για το σαλοσπιρ ακουσα το δινουν και στο Αττικον πλεον προληπτικά σε καθε εγκυμοσυνη... Θα τον ρωτήσω!!! 

Εν τω μεταξύ βρε κοριτσια,  μηπως ξερετε,  μια γνωστή μ ειπε πως κανει προληπτικά αντιπηκτικες,  ενω ηταν αρνητική στον έλεγχο θρομβοφιλιας,  γιατι ειχε λεει μια τιμη λίγο ανεβασμενη... Πφφφ δεν ξερω... Πολλες πληροφορίες....  :/

cO4Yp3.png

1 minute ago, anemoni1989 said:

Κοριτσι μου,  οντως το διαβασα και μου διεφυγε... Δεν ειμαι και πολυ συγκεντρωμενη αυτες τις μερες!!! Σημερα εκλεισα και ραντεβού με το γιατρο για επανελεγχο μετα την αποξεση... Ευελπιστώ να μου δωσει το οκ για νεες προσπάθειες,  γιατι ομολογω,  πως το να προσεχω ειναι εξτρα αγχος... 

Για το σαλοσπιρ ακουσα το δινουν και στο Αττικον πλεον προληπτικά σε καθε εγκυμοσυνη... Θα τον ρωτήσω!!! 

Εν τω μεταξύ βρε κοριτσια,  μηπως ξερετε,  μια γνωστή μ ειπε πως κανει προληπτικά αντιπηκτικες,  ενω ηταν αρνητική στον έλεγχο θρομβοφιλιας,  γιατι ειχε λεει μια τιμη λίγο ανεβασμενη... Πφφφ δεν ξερω... Πολλες πληροφορίες....  :/

Anemoni πως ηταν η πρωτη σου περιοδος μετα τη αποξεση? Εννοω ποσοτητα, διαρκεια κλπ..

πρίν από 4 λεπτά , Miss Sunny είπε:

Anemoni πως ηταν η πρωτη σου περιοδος μετα τη αποξεση? Εννοω ποσοτητα, διαρκεια κλπ..

Κορίτσι μου, προς μεγάλη μου έκπληξη ήταν όλα όπως πριν... Μου ήρθε ακριβώς 29 μέρες μετά την απόξεση, κράτησε 4μιση μέρες όπως πάντα, απλά δεν είχα έντονο κόκκινο αίμα και ίσως ήταν λίγο λιγότερο σαν ποσότητα (αν και ποτέ δεν είχα ιδιαίτερη ροή στην περίοδό μου)... Ηταν λίγο πι οσκούρο... Καφεμαύρο κάπως, αλλά με μία πρόχειρη έρευνα σε σχετικά φόρουμ είδα πως ήταν φυσιολογικό... Ο λόγος που έκλεισα και τόσο αργά ραντεβού με το γιατρό μου (2 και κάτι μήνες μετά την απόξεση) ήταν για να έχω ήδη αδιαθετήσει 2η φορά και ελπίζοντας φυσικά να δει τα πράγματα "καλά" και να μου δώσει το "οκ", γιατί ανυπομονώ!!!! Βέβαια, πιστευω πως ίσως μου πει να περιμένω και τον 3ο κύκλο να περάσει, αλλα σκέφτομαι θετικά!!!! 

cO4Yp3.png

34 minutes ago, anemoni1989 said:

Κορίτσι μου, προς μεγάλη μου έκπληξη ήταν όλα όπως πριν... Μου ήρθε ακριβώς 29 μέρες μετά την απόξεση, κράτησε 4μιση μέρες όπως πάντα, απλά δεν είχα έντονο κόκκινο αίμα και ίσως ήταν λίγο λιγότερο σαν ποσότητα (αν και ποτέ δεν είχα ιδιαίτερη ροή στην περίοδό μου)... Ηταν λίγο πι οσκούρο... Καφεμαύρο κάπως, αλλά με μία πρόχειρη έρευνα σε σχετικά φόρουμ είδα πως ήταν φυσιολογικό... Ο λόγος που έκλεισα και τόσο αργά ραντεβού με το γιατρό μου (2 και κάτι μήνες μετά την απόξεση) ήταν για να έχω ήδη αδιαθετήσει 2η φορά και ελπίζοντας φυσικά να δει τα πράγματα "καλά" και να μου δώσει το "οκ", γιατί ανυπομονώ!!!! Βέβαια, πιστευω πως ίσως μου πει να περιμένω και τον 3ο κύκλο να περάσει, αλλα σκέφτομαι θετικά!!!! 

Κι εγω καπως ετσι. Ολη η περιοδος ηταν ενα πραγμα οπως οταν εχουμε καφε τελειωματα, ουτε καν ροη. Σημερα καπως μου ξαναρχεται η 2η. Ειχα παει γιατρο ολα οκ. Τωρα αν δω παλι τπτ περιεργο θα ξαναπαω. Παντως μου ειπε πριν την επομενη εμβρυομεταφορα να κανω υστεροσκοπηση, υπαρχει πολυ μικρη πιθανοτητα συμφυσεων. Να πανε ολα καλα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...