Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

3 hours ago, anemoni1989 said:

Κορίτσια καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλες σας!!! Εύχομαι το νέο έτος να γεμίσει τη ζωή της καθεμίας με ότι αυτή ποθεί και επιθυμεί, καθώς επίσης και να προσφέρει απλόχερα όσα το μαγκούφικο 2017 τσιγκουνεύτηκε!!!! 

Ζητάω ταπεινά συγγνώμη που εισβάλλω έτσι, με θράσσος, στο όμορφο παρεάκι σας, αλλά σας παρακλουθώ καιρό...Μάλιστα συμμετείχα και σε ένα γειτονικό ποστ και δυστυχώς τον τελευταίο καιρό συμμετέχω και σε άλλα, όχι και τόσο ευχάριστα.. Σας θαυμάζω όλες , ανεξαιρέτως, γιατί με πείσμα και επιμονή πετυχαίνετε τους στόχους σας και δείχνετε σε εμάς τις λιγότερο "γενναίες" πως υπάρχει ελπίδα μετά την καταιγίδα, υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ...αρκεί φυσικά να αντέξεις και να το διαβείς!!!

Συγγνώμη για το προηγηθέν παραλήρημα, αλλά ήταν σκέψεις που ήθελα πολύ να μοιραστώ μαζί σας... Ας συστηθώ κιόλας... Είμαι η Ανεμώνη, είμαι 28 στα 29 (βασικά 29 παρά κάτι ημέρες, αλλά μέχρι να τα κλείσω θα δηλώνω 28!!!) και πριν ενάμιση μήνα περίπου, ξεγλίστρησε το όνειρο μέσα από τα χέρια μου!!! Τι εννοώ; Γύρω στις 25 Οκτώβρη, κράτησα στα χέρια μου ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης, το οποίο μετά από αρκετά θορυβώδεις και ανησυχητικές τιμές χοριακής (ξεκινησε από τη φοβερή τιμή 42 και τετραπλασιαζόταν ή ακόμα και οκταπλασιαζόταν ανά 3 ημέρες), κατέληξε σε ένα τρομερό φασόλι το οποίο μας επέτρεψε να ακούσουμε καρδιά στη 6η εβδομάδα, αλλά εντελώς ξαφνικά και χωρίς καμία προειδοποίηση μας εγκατέλειψε... 6+2 ήμουν την πρώτη φορά που πήγα στο γιατρό... Το είδαμε, ακούσαμε καρδιά που μόλις είχε ξεκινήσει, έκανα και χοριακή την αμέσως επόμενη ημέρα, η οποία είχε ανέβει στις 31000, χαρήκαμε... Και ενώ εγώ είχα φουλ συμπτώματα, έκανα εμετούς φουλ (5 κιλά έχασα σχεδόν μέσα σε 15 μέρες) και ενώ όλοι μου έλεγαν πως "αφού έχω συμπτώματα, όλα πάνε περίφημα" (κόντρα στο περίφημο μητρικό ένστικτο που μου έλεγε πως κάτι πάει λάθος), 2 εβδομάδες μετά, ανακαλύψαμε πως το μωρό μας είχε σταματήσει να αναπτύσσεται 2 μόλις μέρες μετά τον πρώτο υπέρηχο..και εγώ δεν είχα καταλάβει τίποτα... Ούτε αίμα ειχα, ούτε τα συμπτώματα είχαν παύσει...τίποτα...

Για να μην σας κουράζω άλλο με τις περίλυπες περιγραφές μου (ξέρω πως είναι ουσιαστικά ένα τίποτα μπροστά σε όσα έχετε περάσει οι περισσότερες), θέλω απλά να σας ρωτήσω 2 πραγματάκια, αφού είστε αρκετά "ψαγμένες" και θέλω να πάω ενήμερη στο γιατρό μου.... Καταρχάς, οι  εξετάσεις για θρομβοφιλία είναι ένα στάνταρ πακέτο ή ξεκινάς με τις πιο απλές και αν βγει κάτι "ύποπτο" περνάς και στις πιο εξειδικευμένες; Και δεύτερον, έχετε κάτι υπόψην σας για την προληπτική χορήγηση salospir κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ακόμα και αν δεν υπάρχει υπόνοια για θρομβοφιλία;

Για ακόμη μία φορά, να ζητήσω συγγνώμη για την απότομη εισβολή μου και το όχι και τόσο ευχάριστο μήνυμά μου και να ευχηθώ σε όλες σας, ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!! :)

Anemoni καλως ηρθες στην παρεα μας!  Μακαρι να μας ελεγες ευχαριστα..Ευχομαι το 2018 να σου φερει ολα οσα επιθυμεις!

Πολυ στενοχωρηθηκα που διαβασα την ιστορια σου... Ειναι σχεδον ακριβως ιδια με τη δικη μου, εγω ειχα θετικη χοριακη 35 μετα την πρωτη εξωσωματικη αρχες Οκτωβρη κ αρχες Νοεμβρη η καρδια σταματησε.. Τωρα απλα ευχομαι το 2018 να ειμαι πολυ πιο τυχερη.. Εγω εκανα για θρομβοφιλια αλλα δεν πηγα σε αιματολογο ακομα τα αποτελεσματα. Μου εδιναν αντιπηκτικες ετσι κι αλλιως. Το εμβρυο ειχε ομφαλοκηλη κ σταματησε η καρδια του. Εσυ εκανες αποξεση κ ιστολογικη?

Γενικα να ξερεις περιπου 1 στις 5 εγκυμοσυνες περιπου καταληγουν αδοξα κ σχεδον ολοι οι γιατροι το θεωρουν τυχαιο γεγονος.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαιρεται κορίτσια μου!!! Ανεμώνη καλώς μας ήρθες!!! Λυπάμαι για το άσχημο αυτό συμβάν εύχομαι το 2018 να φέρει ένα υγιέστατο μωράκι!!! Μείνε στην παρέα μας και θα πάρεις πολύ κουράγιο... Όλες οι κοπέλες εδώ έχουν τεράστιο απόθεμα αισιοδοξίας μιας και έχουν περάσει πολλές δυσκολίες... 

Σουγκαρακι τι καλά που το άκουσες... Εύχομαι όλο και περισσότερες κλωτσιτσες να σε βγάζουν από ότι κάνεις κ να χαμογελάς!!!

Πινγκου μου να τους χαίρεσαι όλους!!!

Γεωργία μου πως είσαι??? Μελενια μου??? Οι υπόλοιπες εγκυουλες, μανουλες τι κάνετε??

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

@Miss Sunny και @Calliopi. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.. Ηταν η πρώτη μου εγκυμοσύνη και με πηρε πολυ απο κατω... Ενω δεν το περίμενα... Μου αρέσει που ειμαι και του χωρου και ηξερα τα ποσοστά και τις πιθανότητες... Αλλα οσο πλησιάζει ο καιρος της επανεξετασης φρικαρω... Ξερω πως η ιστορία μου μοιάζει πταισμα μπροστά στις δικες σας,  αλλα νομιζω ειστε οι μονες που μπορειτε να με καταλαβετε... Εσεις και οσες κοπελες έχουν περασει κάτι αντίστοιχο... Μακαρι το 2018 να ειναι τυχερο για ολες μας!!! 

1 ώρα πρίν, Miss Sunny είπε:

Anemoni καλως ηρθες στην παρεα μας!  Μακαρι να μας ελεγες ευχαριστα..Ευχομαι το 2018 να σου φερει ολα οσα επιθυμεις!

Πολυ στενοχωρηθηκα που διαβασα την ιστορια σου... Ειναι σχεδον ακριβως ιδια με τη δικη μου, εγω ειχα θετικη χοριακη 35 μετα την πρωτη εξωσωματικη αρχες Οκτωβρη κ αρχες Νοεμβρη η καρδια σταματησε.. Τωρα απλα ευχομαι το 2018 να ειμαι πολυ πιο τυχερη.. Εγω εκανα για θρομβοφιλια αλλα δεν πηγα σε αιματολογο ακομα τα αποτελεσματα. Μου εδιναν αντιπηκτικες ετσι κι αλλιως. Το εμβρυο ειχε ομφαλοκηλη κ σταματησε η καρδια του. Εσυ εκανες αποξεση κ ιστολογικη?

Γενικα να ξερεις περιπου 1 στις 5 εγκυμοσυνες περιπου καταληγουν αδοξα κ σχεδον ολοι οι γιατροι το θεωρουν τυχαιο γεγονος.

Ιστολογικη δεν εκανα γιατι ο γιατρος ειπε για τυχαίο γεγονος,  αφου ηταν πρώτη εγκυμοσυνη και πρωτη αποβολη... Για θρομβοφιλια εγω θα επιμεινω,  μπας και προλαβω κατι στην πορεια... Θα τον ρωτησω ομως καλου κακου και για το σαλοσπιρ... Τι να πω?? Νιωθω ασχημα που γινομαι κουραστικη, αλλα με πειραξε πολυ και γεμισα φοβο και ανασφαλεια πλεον... 

cO4Yp3.png

Ανεμώνη μου έχω περάσει κι εγώ μεγάλη ταλαιπωρία που δεν έχει νόημα να αναφέρω γιατί ανήκει στο παρελθόν μιας και με τον άντρα μου καταφέραμε και είμαι έγκυος. Στην αρχή μας ειμαστε βέβαια κι εύχομαι να τα καταφέρουμε μέχρι τέλους. Αλλά η αρχή έγινε! 

Εγώ την λύση στα προβλήματά μας κορίτσι μου βρήκα στο κέντρο Locus Medicus και στον εκπληκτικό άνθρωπο που το έχει. Τον κ. Τσιλιβακο. Μας πήρε ένα αναλυτικό ιστορικο και μετά κάναμε εξετάσεις εγώ κι ο άντρας μου. Σε όλα είχε πέσει μέσα. Και με την πρώτη προσπάθεια μετά τις θεραπείες που μας έδωσε, τα καταφέραμε. 

Σε αυτόν μας σύστησε ένα φιλικό ζευγάρι που ειχαν συνεχομενες αποβολές για χρόνια. Με την ίδια τακτικη ιστορικο-εξετάσεις- θεραπεία κι αυτοί τα κατάφεραν με την πρώτη φορά. 

Διάβασε και τα άλλα κορίτσια τι θα σου γράψουν κι εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να σας πάνε όλα γρήγορα κι εύκολα καλά.

Καλώς ήρθες σε αυτήν την καλοριζικη Ομάδα!

Εγώ κορίτσια πήρα τελικά το γιατρό και μου είπε ξεκάθαρα να μην ανησυχώ γιατί συμβαίνει αυτό. Μου σύστησε λοιπόν ηρεμία, ξεκούραση και υπομονή. Δεν πάω λοιπόν δουλειά αύριο... 

Καλλιόπη μου εγώ μια φορά που μου έκαναν ωοληψια και ήμουν άρρωστη με βρογχίτιδα και πυρετό, ο γιατρός μου είπε πως δεν πειράζει. Είχα με φυσικό τροποποιημένο κύκλο δεν θυμάμαι πόσα ωάρια και ηταν η μονη φορα που δεν γονιμοποιηθηκε κανένα. Στους άντρες είναι διαφορετικά? Να ρωτήσεις ουρολογο. Όχι τον γυναικολόγο. Για το αντρικό σπέρμα εγώ ξέρω πως οταν βγει από την βάση και "προαυλιζεται" στους όρχεις είναι εκτεθειμένο στις κακουχίες  (διατροφή, πίεση από ρούχα και αρρώστιες). Αλλά δεν ξέρω ποιες αρρώστιες το επηρέαζουν. 

Γεωργία μου εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα στην εξέταση αυτη τη φορά. Σε πόσο καιρό θα τα πάρετε? Και σύντομα να τα νοιώσεις να κουνιούνται

Φιλιά σε όλα τα κορίτσια. 

Καληνύχτα 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

nPyGp3.png

Καλησπερα κοριτσια μου...

Anemoni μου λυπαμαι πολυ για την ασχημη εξελιξη της εγκυμοσυνης σου κ ελπιζω το 2018 να σου φερει οτι επιθυμεις .ειχα μια αναλογη εμπειρία 5η εβδομαδα στο δεύτερο παιδακι μας μονο που εγω δεν ειχα προλαβει ακομα να κανω τον 1ο υπερηχο κ δεν ειχα ακουσει ευτυχως ουτε καρδουλα.ο γιατρος μας το ειχε θεωρησει τυχαιο γεγονός κ δεν με εβαλε να το ψαξω καθολου.

Απλά ειχα μια συναδελφο απο τη δουλεια αφου ειχε ηδη ενα παιδακι οταν προσπάθησε για δεύτερο ειχε 2 αποβολες συνεχομενες στο 1ο τριμηνο κ ο γιατρος της (δημοσίου ) της ελεγε οτι μετα τις 3 αποβολες θεωρειται πως καποιο προβλημα υπάρχει κ πως πρεπει να το ψαξει με αποτελεσμα να μεινει εγκυος για 3η φορα κ να το χασει 6,5 μηνων κ φυσικα ειχε θρομβοφιλια κ απλα δεν το ηξερε.ευτυχως μετα αλλαξε γιατρο εμεινε εγκυος,εκανε ενεσεις κ τωρα κρατα τον μπεμπακο της αγκαλια.

Μια αλλη παλι συναδελφος που ετσι απλα σταματησε η καρδια του εμβρυου εκανε αποξεση,πηρε το εμβρυο κ το πηγε στο locus για αναλυση.εκει της βρηκαν 1ον οτι ειχαν χλαμυδια κ αυτη κ ο αντρας της το οποιο δεν φαινοταν στην απλη εξεταση παρα μονο οταν εκαναν με pcr.κ επομένως κ να εμενε εγκυος παλι θα το εχανε.κ 2ον θα στο πω λιγο μπακαλιστικα ο οργανισμος της ειχε ισχυρο ανοσοποιητικο κ αναγνωριζε το εμβρυο σαν ξενο κ δεν το δεχοταν κ το απεβαλε. Ετσι οταν μετα προσπαθησε παλι για παιδακι εβαζε ενα εμβολιο για καποιους μηνες.

Δεν θελω να σε αγχωσω απλα περιπτωσεις σου αναφέρω.εγω πχ οπως προειπα δεν εκανα τπτ.εμεινα μετα εγκυος παλι κ ολα καλα.καλη επιτυχια στην επιμενη σου προσπαθεια....

VXtmp2.pngdbarp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα όμορφες! Πως είστε;

Calliopi μου καλα είμαι. Νιώθω κάποια δυσκολία σήμερα στην αναπνοή αλλά νομίζω θα προσαρμοστει το σώμα.

Lila μου σ' ευχαριστω. Τα αποτελέσματα απο τη στιγμή που θα δώσω αίμα κανουν να βγουν περίπου 15 ημέρες όπως μου είπαν.

4OQ2p3.png

καλημέρα κορίτσια!

είμαι να σκάσω εγώ. έκανα μια άτσαλη κίνηση χθες, δεν ξέρω πώς μου ήρθε κι από τότε νιώθω πού και πού έναν πόνο στην κοιλιά. αν επιμείνει θα πάρω τον γιατρό τηλ. ελπίζω να μην προκάλεσα κάτι κακό.

εγώ που είμαι τόσο προσεκτική, πώς φέρθηκα τόσο επιπόλαια, ακόμα δεν μπορώ να κατάλαβω.

Κορίτσια Καλημέρα. 

Έχω προβληματιστεί πολύ. Από χτες που είδα αυτό το λίγο ροζ στο χαρτί όταν σκουπιστηκα για δύο τρεις φορές, έχω συνεχώς πόνους περιόδου. Εφίδρωση. Το άσχημο στόμα που έχουμε την μέρα της περιόδου. Λίγο ανακατεμένο στομάχι. Σκέπτομαι να πάρω ένα τεστ από το φαρμακείο  ώστε αν έχει γίνει κατι δεν θα είναι αρνητικό? Μπηκα στην 6η εβδομάδα θεωρητικά, γιατί δεν έχουμε κάνει υπέρηχο. Φοβάμαι μήπως κάτι δεν πάει Καλά και μου έρχεται περίοδος αλλά με τα φάρμακα δεν κατεβαίνει. Το ιδανικό θα ήταν να πάω να κάνω μια χοριακη. Αλλά έχει φύγει ο άντρας μου και δεν μπορώ να πάω. Αλλά εκείνος δεν με πάει  κιόλας. Είναι αισιόδοξος. 

Τι λέτε εσείς? 

nPyGp3.png

8 ώρες πρίν, Angie'84 είπε:

Καλησπερα κοριτσια μου...

Anemoni μου λυπαμαι πολυ για την ασχημη εξελιξη της εγκυμοσυνης σου κ ελπιζω το 2018 να σου φερει οτι επιθυμεις .ειχα μια αναλογη εμπειρία 5η εβδομαδα στο δεύτερο παιδακι μας μονο που εγω δεν ειχα προλαβει ακομα να κανω τον 1ο υπερηχο κ δεν ειχα ακουσει ευτυχως ουτε καρδουλα.ο γιατρος μας το ειχε θεωρησει τυχαιο γεγονός κ δεν με εβαλε να το ψαξω καθολου.

Απλά ειχα μια συναδελφο απο τη δουλεια αφου ειχε ηδη ενα παιδακι οταν προσπάθησε για δεύτερο ειχε 2 αποβολες συνεχομενες στο 1ο τριμηνο κ ο γιατρος της (δημοσίου ) της ελεγε οτι μετα τις 3 αποβολες θεωρειται πως καποιο προβλημα υπάρχει κ πως πρεπει να το ψαξει με αποτελεσμα να μεινει εγκυος για 3η φορα κ να το χασει 6,5 μηνων κ φυσικα ειχε θρομβοφιλια κ απλα δεν το ηξερε.ευτυχως μετα αλλαξε γιατρο εμεινε εγκυος,εκανε ενεσεις κ τωρα κρατα τον μπεμπακο της αγκαλια.

Μια αλλη παλι συναδελφος που ετσι απλα σταματησε η καρδια του εμβρυου εκανε αποξεση,πηρε το εμβρυο κ το πηγε στο locus για αναλυση.εκει της βρηκαν 1ον οτι ειχαν χλαμυδια κ αυτη κ ο αντρας της το οποιο δεν φαινοταν στην απλη εξεταση παρα μονο οταν εκαναν με pcr.κ επομένως κ να εμενε εγκυος παλι θα το εχανε.κ 2ον θα στο πω λιγο μπακαλιστικα ο οργανισμος της ειχε ισχυρο ανοσοποιητικο κ αναγνωριζε το εμβρυο σαν ξενο κ δεν το δεχοταν κ το απεβαλε. Ετσι οταν μετα προσπαθησε παλι για παιδακι εβαζε ενα εμβολιο για καποιους μηνες.

Δεν θελω να σε αγχωσω απλα περιπτωσεις σου αναφέρω.εγω πχ οπως προειπα δεν εκανα τπτ.εμεινα μετα εγκυος παλι κ ολα καλα.καλη επιτυχια στην επιμενη σου προσπαθεια....

Άντζυ μου εσύ πως κατάλαβες στην 5η εβδομάδα ότι το έχασες? 

nPyGp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!! Τι κάνετε?? Πώς τα περάσατε αυτές τις μέρες???

Εμείς λίγο κουράστηκαμε καθώς είχαμε πολλές γιορτές κ τραπέζια εκτός πόλης κ αυτό το πηγαινελα με ανακάτεψε πολύ! 

Χθες γιόρταζε κ το αγοράκι μας κ έκανα διάφορα καλουδια κ είχαμε αρκετό κόσμο στο σπίτι!

Γεωργία μου καλά αποτελέσματα τα έχετε με τις εξετάσεις! Είμαι σίγουρη ότι όλα θα είναι τέλεια!

Μελενια που πήγες? Καλλιοπακι Μ μην σκέφτεσαι αρνητικά... Δεν νομίζω να επηρεάζει ένας πυρετός! Αν είχε κάποια σοβαρή ίωση θα σ έλεγα ίσως αυτό το μήνα αλλά κ παλι όχι κ κάτι ιδιαίτερο!

Λία μου μην αγχώνεσαι... Τίποτα δεν συμβαίνει από μια ατσαλη κίνηση... Αν χάναμε τόσο εύκολα μωρά φαντάσου πόσα θα γεννιόντουσαν.... Συνήθως τους πρώτους μήνες τα μωράκια που δεν τα καταφέρνουν είναι κυρίως μωρά που έχουν χρωμοσωμικες ανωμαλίες... Για αυτό λένε η φύση ξέρει καλύτερα!

Λίλα μου όντως ανησυχητικό αυτό με το ροζ για εμάς που στην αρχή φοβόμαστε τα πάντα!για τους γιατρούς βέβαια είναι κάτι συνηθισμένο! Το τεστ εγκυμοσύνης καθώς κ η χοριακη δεν μπορούν να δείξουν τίποτα! Σε αυτή την εβδομάδα... Μόνο ο υπέρηχος.... αν έχεις τόσο μεγάλη ανησυχία ζητά από τον γιατρό σ να πας σήμερα!!!

Εγώ επέστρεψα για τα καλά από σήμερα στο μαγαζί! Βασι μου αν δεν έχεις κάποιο προβλημα υγείας να συνεχίσεις κανονικά τη δουλίτσα σ... Η εγκυμοσύνη δεν είναι αρρώστια!!!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!

Καλή εβδομάδα! Φιλάκια!!

• Μου αρέσει 2

OFubp3.png

TyB7p3.png

Διαφημίσεις

Αχ, Lia μου ακριβώς τα ίδια λόγια είχα γραψει κι εγώ τότε στις αρχές που ειχα κανει το ίδιο. Δε νομίζω πως πρεπει να ανησυχείς. Τα πονακια μπορει να ειναι επειδη μεγαλώνει η μήτρα σου. Ηρέμησε και ξεκουρασου για το υπολοιπο της ημέρας.

Lila μου εχθες δεν μίλησες με το γιατρό σου; Γιατί αγχώνεσαι κορίτσι μου; Μην πηγαίνει το μυαλό σου στο κακό σε παρακαλώ. Θετικές σκέψεις να κάνεις. Το σώμα σου απλώς προσαρμόζεται στα νεα δεδομένα. Πιστευω πως οι ορμόνες σου χορευουν. Αυτο είναι όλο.

4OQ2p3.png

2 ώρες πρίν, Lia21 είπε:

καλημέρα κορίτσια!

είμαι να σκάσω εγώ. έκανα μια άτσαλη κίνηση χθες, δεν ξέρω πώς μου ήρθε κι από τότε νιώθω πού και πού έναν πόνο στην κοιλιά. αν επιμείνει θα πάρω τον γιατρό τηλ. ελπίζω να μην προκάλεσα κάτι κακό.

εγώ που είμαι τόσο προσεκτική, πώς φέρθηκα τόσο επιπόλαια, ακόμα δεν μπορώ να κατάλαβω.

Λια μου να δεις που όλα θα είναι καλά. Ξάπλωσε, ηρέμησε κι όλα θα πάνε καλά! Συνεχίζεις να πονάς?

nPyGp3.png

Καλημέρα κορίτσια!! Καλή χρονιά σε όλες!!

Με το καλό να κρατήσετε τα μωράκια σας αγκαλίτσα οι εγκυμονούσες και να φουσκώσουν οι κοιλίτσες των κοριτσιών που προσπαθούν!

Οι περισσότερες δεν με γνωρίζετε γιατί έχουν προστεθεί πολλά νέα κορίτσια στην παρέα. Είμαι από τις παλιές που με αισιοδοξία κατάφερα να γίνω μανούλα.

Δεν προλάβαινα τόσο καιρό να μπαίνω λόγω της μικρής μου, σήμερα όμως επέστρεψα στη δουλειά μου και θα έχω περισσότερο χρόνο!! Περίεργο αλλά αληθινό! Χαχα

• Μου αρέσει 3

EyHAp3.png

Καλημεραααααααααααααα καλη εβδομαδα σε ολες και καλη προσαρμογη στη ρουτινα μας!!!

Κοριτσια μου εχω μια ανησυχια περιεργη... Απο τη μια νιωθω πως δεν περνουν οι μερες να κανουμε την εμβρυομεταφορα του κατεψυγμενου μου απο την αλλη φοβαμαι οτι θα περασουν, θα προχωρησουμε και μετα θα φαω καμια κατραπακια και αντε μετα να μαζεψω τα κομματια μου. Ελπιζω να μην χρειαστει να μαζεψω σπασμενα κομματια παρα μονο οτι με στενευει :P

• Μου αρέσει 2

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...