Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, Sugar86 είπε:

Μακάρι αντζι μου και γιατί αρχίζω να ανησυχώ για άλλη μια φορά! Περαστικά σου!! 

Κοριτσακι μου μην ανησυχεις....εξάλλου λένε οτι το πρωτο αργεις να το νιωσεις.το 2ο παιδακι επειδη ειναι κ η κοιλια πιο ξεχυλωμενη το νιωθεις πιο γρηγορα... 

• Ευχαριστώ 1

VXtmp2.pngdbarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, Miss Sunny είπε:

Vasi συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη! Εγω οταν εμεινα εγγυος πηγαινα σχολειο, οδηγουσα αρκετα κ προσεχα πολυ γενικα. Βεβαια μετα απο 1 μηνα ειχα παλλινδρομη αλλα αυτο δεν ειχε σχεση με τη δουλεια. Αμα ζοριστεις παιρνεις αδεια..

Σε ευχαριστώ πολύ Miss Sunny! Προσωπικά πιο πολύ με αγχώνει η μεταφορά προς και από τη δουλειά γιατί δεν οδηγώ δυστυχώς και οι ιώσεις που υπάρχουν σε ένα χώρο με παιδιά. Κατά τα άλλα ξέρω πως αν προσέχω αυτά που μου είπε ο γιατρός θα είμαι μια χαρά. Γι αυτό εννοείται εάν και όταν ζοριστώ θα πάρω άδεια.

Καλημερα.....κ οπως λενε σπιτι χωρις Γιαννη προκοπη δεν κανει....εχουμε τον αδερφο μου,τον παππου μου κ τον θειο μου που γιορταζουν....Πολυχρονοι ολοι οι εορταζοντες κ αν εχετε καποιον δικο σας να τους χαιρεστε ολους...

• Μου αρέσει 3

VXtmp2.pngdbarp3.png

Διαφημίσεις

11 hours ago, Vasi34 said:

Σε ευχαριστώ πολύ Miss Sunny! Προσωπικά πιο πολύ με αγχώνει η μεταφορά προς και από τη δουλειά γιατί δεν οδηγώ δυστυχώς και οι ιώσεις που υπάρχουν σε ένα χώρο με παιδιά. Κατά τα άλλα ξέρω πως αν προσέχω αυτά που μου είπε ο γιατρός θα είμαι μια χαρά. Γι αυτό εννοείται εάν και όταν ζοριστώ θα πάρω άδεια.

Εγω τα παιδια ουτε που τα πλησιαζα απο μακρυα. Κ αν εχεις δικο σου χωρο αεριζε τον. Ευτυχως ακομα δεν κανει κανενα βαρβατο κρυο. Θα πανε ολα καλα! 

Χρονια πολλα στις εορταζουσες κ τους δικους μας!!!

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα!!!! Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και στις εορταζουσες... Χρόνια πολλά σε όσους έχετε!!!! Είστε καλά??? Εμείς περάσαμε χτες υπέροχα το ίδιο ελπίζω και για σήμερα...

Σας φιλώ κορίτσια μου!!!! 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 18 λεπτά , Miss Sunny είπε:

Εγω τα παιδια ουτε που τα πλησιαζα απο μακρυα. Κ αν εχεις δικο σου χωρο αεριζε τον. Ευτυχως ακομα δεν κανει κανενα βαρβατο κρυο. Θα πανε ολα καλα! 

Χρονια πολλα στις εορταζουσες κ τους δικους μας!!!

Ευτυχώς έχουμε συνέχεια ανοιχτά και όταν δουλεύεις πολλά χρόνια με παιδιά κάποια στιγμή παθαίνεις ανοσία στις ιώσεις. Θέλω να σκέφτομαι θετικά!

• Μου αρέσει 1

19 minutes ago, Vasi34 said:

Ευτυχώς έχουμε συνέχεια ανοιχτά και όταν δουλεύεις πολλά χρόνια με παιδιά κάποια στιγμή παθαίνεις ανοσία στις ιώσεις. Θέλω να σκέφτομαι θετικά!

Χαχα ναι θυμαμαι τα πρωτα χρονια παθαινα ιωσεις με 40αρια. Τωρα κανα συναχακι μη με ματιασω. Το θεμα ειναι μετα που θα κολλαμε τα μωρα μας. Θετικα κ ολα καλα!

πρίν από 1 λεπτό , Miss Sunny είπε:

Χαχα ναι θυμαμαι τα πρωτα χρονια παθαινα ιωσεις με 40αρια. Τωρα κανα συναχακι μη με ματιασω. Το θεμα ειναι μετα που θα κολλαμε τα μωρα μας. Θετικα κ ολα καλα!

Παρομοίως!Αυτό είναι ένα άλλο αγχος..ευτυχώς έκανα και το εμβόλιο της γρίπης φέτος οπότε αισθάνομαι λίγο πιο ασφαλής.

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια!!! Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες! Εγώ έχω τον άντρα μου τον αδερφό μου και τρία ξαδέρφια.. 

Αντζη μου περαστικά! Κ εγώ μια απο τα ίδια. Πονόλαιμο και χτες ειχα και πυρετό. Ελπίζω να μην κολλήσω την μικρή.. 

Sugaraki μην ανησυχείς κ εγώ την πρώτη φορά στην 20η εβδομάδα κατάλαβα το μωράκι.. 

xsSnp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Pingu είπε:

Γειά σας κορίτσια!!! Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες! Εγώ έχω τον άντρα μου τον αδερφό μου και τρία ξαδέρφια.. 

Αντζη μου περαστικά! Κ εγώ μια απο τα ίδια. Πονόλαιμο και χτες ειχα και πυρετό. Ελπίζω να μην κολλήσω την μικρή.. 

Sugaraki μην ανησυχείς κ εγώ την πρώτη φορά στην 20η εβδομάδα κατάλαβα το μωράκι.. 

Just now, Sugar86 είπε:
πρίν από 6 λεπτά , Pingu είπε:

Read more  

Να τους χαίρεσαι όλους!! 

Μάλλον το ενιωσα σήμερα!! Χιχι! 

• Μου αρέσει 4

Κορίτσια καλησπέρα. Χρόνιαπολλά στο Γιάννη σας και στην Ιωάννα σας!

Κορίτσια έχω πάλι λίγες ενοχλήσεις σαν της περιόδου και λίγο σαν στην τουαλέτα το χαρτί  να ειχε ένα ανεπαίσθητο ροζακι... πήρα ένα utrogestan των 100 που μου έχει πει ο γιατρός οταν βγαίνω για να μην έχει συσπάσεις η μήτρα. 

Να ανησυχώ? 

Να πάρω το γιατρό? Θα πάω την Πέμπτη για υπέρηχο. 

nPyGp3.png

Κορίτσια καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλες σας!!! Εύχομαι το νέο έτος να γεμίσει τη ζωή της καθεμίας με ότι αυτή ποθεί και επιθυμεί, καθώς επίσης και να προσφέρει απλόχερα όσα το μαγκούφικο 2017 τσιγκουνεύτηκε!!!! 

Ζητάω ταπεινά συγγνώμη που εισβάλλω έτσι, με θράσσος, στο όμορφο παρεάκι σας, αλλά σας παρακλουθώ καιρό...Μάλιστα συμμετείχα και σε ένα γειτονικό ποστ και δυστυχώς τον τελευταίο καιρό συμμετέχω και σε άλλα, όχι και τόσο ευχάριστα.. Σας θαυμάζω όλες , ανεξαιρέτως, γιατί με πείσμα και επιμονή πετυχαίνετε τους στόχους σας και δείχνετε σε εμάς τις λιγότερο "γενναίες" πως υπάρχει ελπίδα μετά την καταιγίδα, υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ...αρκεί φυσικά να αντέξεις και να το διαβείς!!!

Συγγνώμη για το προηγηθέν παραλήρημα, αλλά ήταν σκέψεις που ήθελα πολύ να μοιραστώ μαζί σας... Ας συστηθώ κιόλας... Είμαι η Ανεμώνη, είμαι 28 στα 29 (βασικά 29 παρά κάτι ημέρες, αλλά μέχρι να τα κλείσω θα δηλώνω 28!!!) και πριν ενάμιση μήνα περίπου, ξεγλίστρησε το όνειρο μέσα από τα χέρια μου!!! Τι εννοώ; Γύρω στις 25 Οκτώβρη, κράτησα στα χέρια μου ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης, το οποίο μετά από αρκετά θορυβώδεις και ανησυχητικές τιμές χοριακής (ξεκινησε από τη φοβερή τιμή 42 και τετραπλασιαζόταν ή ακόμα και οκταπλασιαζόταν ανά 3 ημέρες), κατέληξε σε ένα τρομερό φασόλι το οποίο μας επέτρεψε να ακούσουμε καρδιά στη 6η εβδομάδα, αλλά εντελώς ξαφνικά και χωρίς καμία προειδοποίηση μας εγκατέλειψε... 6+2 ήμουν την πρώτη φορά που πήγα στο γιατρό... Το είδαμε, ακούσαμε καρδιά που μόλις είχε ξεκινήσει, έκανα και χοριακή την αμέσως επόμενη ημέρα, η οποία είχε ανέβει στις 31000, χαρήκαμε... Και ενώ εγώ είχα φουλ συμπτώματα, έκανα εμετούς φουλ (5 κιλά έχασα σχεδόν μέσα σε 15 μέρες) και ενώ όλοι μου έλεγαν πως "αφού έχω συμπτώματα, όλα πάνε περίφημα" (κόντρα στο περίφημο μητρικό ένστικτο που μου έλεγε πως κάτι πάει λάθος), 2 εβδομάδες μετά, ανακαλύψαμε πως το μωρό μας είχε σταματήσει να αναπτύσσεται 2 μόλις μέρες μετά τον πρώτο υπέρηχο..και εγώ δεν είχα καταλάβει τίποτα... Ούτε αίμα ειχα, ούτε τα συμπτώματα είχαν παύσει...τίποτα...

Για να μην σας κουράζω άλλο με τις περίλυπες περιγραφές μου (ξέρω πως είναι ουσιαστικά ένα τίποτα μπροστά σε όσα έχετε περάσει οι περισσότερες), θέλω απλά να σας ρωτήσω 2 πραγματάκια, αφού είστε αρκετά "ψαγμένες" και θέλω να πάω ενήμερη στο γιατρό μου.... Καταρχάς, οι  εξετάσεις για θρομβοφιλία είναι ένα στάνταρ πακέτο ή ξεκινάς με τις πιο απλές και αν βγει κάτι "ύποπτο" περνάς και στις πιο εξειδικευμένες; Και δεύτερον, έχετε κάτι υπόψην σας για την προληπτική χορήγηση salospir κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ακόμα και αν δεν υπάρχει υπόνοια για θρομβοφιλία;

Για ακόμη μία φορά, να ζητήσω συγγνώμη για την απότομη εισβολή μου και το όχι και τόσο ευχάριστο μήνυμά μου και να ευχηθώ σε όλες σας, ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!! :)

cO4Yp3.png

Pingu μου να χαίρεσαι τους Γιάννηδες σου και περαστικά σου!

Angie μου κι εσύ να τους χαίρεσαι!

Sugaraki ενιωσες το μπεμπάκι σου;;; Πρέπει να πετάς από χαρά!

Lila μου δε νομίζω πως πρέπει να ανησυχείς, αλλά για να μη σε τρωει η αγωνία κάνε του ένα τηλεφώνημα.

Anemoni1989 καλώς ήρθες στην παρέα μας. Λυπάμαι πολύ για την εκβαση της εγκυμοσύνης σου και σου εύχομαι το '18 να ειν αι η τυχερή σου χρονιά! Και πιστευω πως θα είναι αφού εισαι τόσο νέα και σίγουρα θα έρθει ενα υγιές μωράκι!

Προσωπικά επειδή έκανα εξωσωματική θυμάμαι πως μου έγιναν όλες οι εξετάσεις στο κέντρο και τελικά δεν ειχα θρομβοφιλία. Όμως παρολα αυτα, μου εδωσαν σαλοσπιρ των 100mg για την καλύτερη αιμάτωση της μήτρας το οποιο παίρνω ακόμα.

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...