Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Παίρνω ενα πολύσπορο γερμανικού τύπου. Πιστεύω πως είναι καλό και με χορταινει. Δεν ειναι αφρος σαν τα αλλα. Δεν εχει κιολας αλατι και ζαχαρη. Εχω μια εβδομαδα που το ενεταξα στην διατροφή μου. Μέχρι τώρα έτρωγα φρυγανιες χωρις ζαχαρη και αλατι. Έτρωγα όμως  βρώμη και τους υπόλοιπους υδατάνθρακες. Θα το δοκιμασω λοιπον για μεγαλύτερο διαστημα να δω πως θα παει και θα ξαναμιλήσω με την διατροφολόγο.

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια μου πως ειστε;;;

Εγω ξυπνησα με σιναχακι....ελπιζω να το περασω ευκολα...

Γεωργια μου τι κανουν τα μωρουλια σου...αισθανεσαι τπτ;κατι σαν φτερουγισμα;

Life μου τι εγινε τελικα με την περιοδο σου;εκανες χοριακη; ;;;αντε αγωνιουμε....χαχαχα

Vasi μου συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου...το καλύτερο ποδαρικο εκανες στην παρεουλα μας κ ελπιζω να φερεις τυχη κ στα υπολοιπα κοριτσια μας που προσπαθουν..

Καλιοπακι με το καλο να ξεκινησεις κ να ακουσουμε κ απο εσενα συντομα τα ευχαριστα...

Εγω ξεκιναω δουλεια την ερχομενη Παρασκευή κ μια στενοχώρια η αληθεια την εχω γιατι ειχα συνηθίσει τόσο καιρο με τα παιδια κ τωρα θα αναγκαζομαι να λείπω τοσες ωρες κ θα μου λειπουν....

• Μου αρέσει 2

VXtmp2.pngdbarp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Angie'84 είπε:

Life μου τι εγινε τελικα με την περιοδο σου;εκανες χοριακη; ;;;αντε αγωνιουμε....χαχαχα

Vasi μου συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου...το καλύτερο ποδαρικο εκανες στην παρεουλα μας κ ελπιζω να φερεις τυχη κ στα υπολοιπα κοριτσια μας που προσπαθουν..

Καλιοπακι με το καλο να ξεκινησεις κ να ακουσουμε κ απο εσενα συντομα τα ευχαριστα...

Εγω ξεκιναω δουλεια την ερχομενη Παρασκευή κ μια στενοχώρια η αληθεια την εχω γιατι ειχα συνηθίσει τόσο καιρο με τα παιδια κ τωρα θα αναγκαζομαι να λείπω τοσες ωρες κ θα μου λειπουν....

Καλημέρα Angie'84! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί η χρονιά μπήκε με τον καλύτερο τρόπο και ήταν το καλύτερο δώρο για το γάμο μας! Εύχομαι τη χαρά που πήρα εγώ να την νοιώσουν πολύ πολύ σύντομα όλες όσες περιμένουν με αγωνία να γίνουν μανούλες. Κι εγώ τη Δευτέρα ξεκινάω δουλειά και πολύ με αγχώνει ο συνδυασμός με την εγκυμοσύνη αλλά θέλω να σκέφτομαι θετικά..Αυτές οι γιορτές είναι τόσο ωραίες αλλά καλομαθαίνουμε και μετά δυσκολευόμαστε να προσαρμοστούμε :), πόσο μάλλον όταν έχεις παιδάκια.

πρίν από 20 λεπτά , Angie'84 είπε:

Angie μου καλημέρα και σε εσένα και σε όλα τα κορίτσια.Δεν  έχω πάει ακόμα για χοριακη φοβάμαι την απάντηση την αρνητική  λέω να πάω την Δευτέρα, αλλά ακόμα δεν έχω περίοδο 

Καλημερα κορίτσια! 

Vasi συγχαρητήρια!! Μπήκες με το δεξί στην παρέα μας!!! 

Αντζη μου υπομονή κορίτσι μου.. Πρέπει να είναι δύσκολο να αποχωρίζεσαι τα παιδάκια σου.. 

Ελενακι τσαούσα η μικρή... 

Γεωργία χαίρομαι που είσαι καλύτερα! 

Μελενια μου χάθηκες πάλι ή μου φαίνεται? 

Νατασσάκιιιιι που είσαι???? 

πρίν από 1 λεπτό , Iife είπε:

Angie μου καλημέρα και σε εσένα και σε όλα τα κορίτσια.Δεν  έχω πάει ακόμα για χοριακη φοβάμαι την απάντηση την αρνητική  λέω να πάω την Δευτέρα, αλλά ακόμα δεν έχω περίοδο 

Καλημέρα life. Απορώ με την υπομονή σου.. Εγώ θα είχα πάει ήδη. Πήγαινε κορίτσι μου και μην σκέφτεσαι έτσι. Ότι είναι να δείξει θα δείξει.. Είτε πας σήμερα είτε την Δευτέρα.. 

• Μου αρέσει 2

xsSnp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Pingu είπε:

Καλημερα κορίτσια! 

Vasi συγχαρητήρια!! Μπήκες με το δεξί στην παρέα μας!!! 

Αντζη μου υπομονή κορίτσι μου.. Πρέπει να είναι δύσκολο να αποχωρίζεσαι τα παιδάκια σου.. 

Ελενακι τσαούσα η μικρή... 

Γεωργία χαίρομαι που είσαι καλύτερα! 

Μελενια μου χάθηκες πάλι ή μου φαίνεται? 

Νατασσάκιιιιι που είσαι???? 

Καλημέρα Pingu! Ευχαριστώ!!! Ελπίζω να φέρω γούρι σε όλη την παρέα όπως κι εσείς φέρατε σε εμένα! Πόσο άλλαξαν τα πράγματα από όταν διάβαζα τα σχόλια σας, έγινα μέλος και κατέληξα να μοιράζομαι τη δική μου εγκυμοσύνη..:)

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα σε όλες!

Γεωργία μου χαίρομαι είσαι καλύτερα. Γιατί απευθύνθηκες σε διατροφολόγο?

Άντζυ μου περαστικά γρήγορα!

Λιναα και Βάσια τι κάνετε? Έχετε συμπτώματα?

Λιναα μου εμένα μου έκλεισε ραντεβού για την άλλη Πέμπτη. Δηλαδή την 6η εβδομάδα. Και στο τέλος της... Ίσως είναι διαφορετικά επειδή είμαι από εξωσωματική? 

Εσύ Βάσια μου έχεις κανονίσει υπέρηχο? 

Καλλιόπη μου πότε ξεκινάς με το καλό?

Pingu εσύ τι κάνεις? 

Εγω πάω για δουλειά την Δευτέρα. Όλο τον Δεκέμβριο είμαι στο σπίτι. Ανυπομονώ! Αλλά φοβάμαι κιόλας κορίτσια. Θα προσέχω πολύ κι όλα θα πάνε καλά. 

nPyGp3.png

Καλημέρα!! Τι κανετε; καλή επιτυχία αρχή στις δουλειές σας! 

Λιλά συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη, σου έκλεισε τότε για να ακούσετε και καρδούλα! 

Life κι εγώ θα πήγαινα η θα έκανα άλλο ένα τεστ, αυτή η αναμονή είναι η χειρότερη νομίζω! 

Γεωργία μου τα κατάλαβες τα μικρούλια που θα ρώτησε κι η άντζι (φιλιά πολλά); εγώ ακόμα τίποτα είναι στα Μέσα τις 19. Με έχει πιάσει μια αγωνία! 

Έκλεισα και τη Β επιδεδου τέλη Ιανουαρίου. 

Φιλιά σε όλες!! 

Καλησπέρα κορίτσια μου! Πως είστε;

Αχ, Angie μου συμπασχω μαζί σου για την επιστροφή σου στη δουλειά... Υπομονή. Θα βρείτε τους ρυθμούς σας. Οχι ακόμη δεν τα νιώθω τα μικρά. Ο γιατρός μου είπε πως θα τα καταλαβω γυρω στη 19η εμβομάδα. Μια κοπέλα μου είπε επίσης πως παίζει ρόλο και θέση της μήτρας.

Vasi34 και γιορτη και γαμο ειχατε και εγκυμοσύνη! Χαμός! Όλες οι χαρές μαζί! Να ζήσετε και να σε χαίρονται! Να προσέχεις στη δουλειά.. Δεν μπορεις να πάρεις καμια άδεια απο γυναικολόγο;

Lila μου φυσικά και να προσέχεις. Εγω πάλι δεν ανυπομονώ καθόλου να γυρίσω στη δουλεια. Μου προτεινε που λες, ο διαβητολόγος μου να με παρακολουθει η διατροφολόγος με την οποια συνεργαζεται, λόγω του ότι υπήρξα προδιαβητική και θέλουν με τον γυναικολόγο να πάρω απο 9-13 κιλά.

Sygaraki μου μην ανησυχεις. Φυσικα και θα το ακούσεις. Πολλές γυναίκες καταλαβαίνουν τα μωράκια τους την 20η εβδομάδα. Εχει να κανει και με τη θεση της μητρας που εγραψα και παραπανω.

Εμάς κορίτσια μας βρήκε ο γυναικολόγος άλλο διαγνωστικό το μας είπε πως δεν υπάρχουν μονο δυο μη επεμβατικά τεστ όπως έλεγε η βιοιατρικη... Υπάρχουν κι άλλα και ενα απ' αυτα ειναι το verify που κάνει και για διδυμη κυηση με δανεικά και το αποτελεσμα δινεται απο την Αμερική. Άδικα αγχωθήκαμε τελικά... Αφου μαθαμε πως λεγεται καθως και την τιμη (690 ευρω και με το ζορι 2 δοσεις σε πιστωτική παρακαλω!), ρωτήσαμε και στο Medimall όπου μας ειπαν 450 ευρω. Απλώς έλειπε η γενετίστρια και θα επικοινωνήσουμε απο Δευτερα για καποιες ερωτήσεις που έχουμε.

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

2 ώρες πρίν, Lila K είπε:

Καλημέρα σε όλες!

Γεωργία μου χαίρομαι είσαι καλύτερα. Γιατί απευθύνθηκες σε διατροφολόγο?

Άντζυ μου περαστικά γρήγορα!

Λιναα και Βάσια τι κάνετε? Έχετε συμπτώματα?

Λιναα μου εμένα μου έκλεισε ραντεβού για την άλλη Πέμπτη. Δηλαδή την 6η εβδομάδα. Και στο τέλος της... Ίσως είναι διαφορετικά επειδή είμαι από εξωσωματική? 

Εσύ Βάσια μου έχεις κανονίσει υπέρηχο? 

Καλλιόπη μου πότε ξεκινάς με το καλό?

Pingu εσύ τι κάνεις? 

Εγω πάω για δουλειά την Δευτέρα. Όλο τον Δεκέμβριο είμαι στο σπίτι. Ανυπομονώ! Αλλά φοβάμαι κιόλας κορίτσια. Θα προσέχω πολύ κι όλα θα πάνε καλά. 

Καλησπέρα Lila! Εγώ έχω αρκετή ζαλάδα, αναγούλα και κόπωση κι ακόμη είμαι στην αρχή!Σήμερα κανονικά περίμενα να αδιαθετήσω..Πήρα και τα αποτελέσματα της δεύτερης χοριακής μου 549! Σήμερα έχω ραντεβού στο γιατρό μου ανυπομονώ!Δε νομίζω οτι παίζει ρόλο.Κι εγώ είμαι από τα μέσα Δεκεμβρίου εκτός δουλειάς, βέβαια θέλει προσοχή. 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Georgia1972 είπε:

Vasi34 και γιορτη και γαμο ειχατε και εγκυμοσύνη! Χαμός! Όλες οι χαρές μαζί! Να ζήσετε και να σε χαίρονται! Να προσέχεις στη δουλειά.. Δεν μπορεις να πάρεις καμια άδεια απο γυναικολόγο;

Πράγματι όλες οι χαρές μαζί Georgia1972!Ευχαριστούμε πολύ!!Θα προσέχω όσο μπορώ αλλά είναι η φύση της δουλειάς τέτοια που δε βοηθάει(ορθοστασία, σκυψίματα, βάρη ό,τι απαγορεύεται δηλαδή). Μπορώ νομίζω αλλά στη δουλειά μου στην αναρρωτική κόβεται το μισό ημερομίσθιο.

9 ώρες πρίν, Georgia1972 είπε:

Θα σου έλεγα να μην το ρισκαρεις κορίτσι μου. Θα κοπει ο μισθός, αλλα δες το μηπως τα βολεψετε ακόμα κι ετσι...

Καλημέρα Georgia1972, θα ξεκινήσω και θα δω πως θα παει. Ευτυχώς έχω καλές συναδέλφους και ξέρω πως δε θα με αφήσουν να επιβαρυνθώ. Κι ο γιατρός μουω που του το πα μου είπε εννοείται να μη σκύβω, να μη σηκώνω αλλά πιο πολύ τον φόβισαν οι ιώσεις γιατί η δουλειά μου έχει να κάνει με παιδάκια. Μου είπε κι αυτός να μου γράψει άδεια.

πρίν από 15 λεπτά , eamo είπε:

Καλημέρα  ! Vasi συγχαρητήρια ! Αντε να φέρεις γούρι σε όλες μας ! Ξεκινάει με το δεξί το 2018.

Εγω ξεκίνησα τη διέγερση!Για να δούμε πως θα πάει η παραγωγή !

Καλημέρα eamo!Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...