Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

πρίν από 23 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Συγχαρητήρια Vasi34! Να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη! Είναι η πρώτη εγκυμοσύνη που ανακοινώνεται στην παρέα για το 2018, αν δεν κάνω λάθος! Μπήκες με το δεξί!

Ευχαριστώ πολύ πολύ! Έκανα το τεστ την πρώτη μέρα του χρόνου και σήμερα την χοριακή!Μπήκε η χρονιά με τα καλύτερα νέα και με το ομορφότερο δώρο για τη γιορτή μου!!Μακάρι να φέρω γούρι σε όλες!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Vasi μου συγχαρητηριαααα μας κανεις ποδαρικόοοοο με το καλό κορίτσι να ακουσεις τον ωραιότερο ήχο κ σε λιγους μήνες το ζουμπουρλουδικο αγκαλιτσα!!

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, DIMITRAS είπε:

Vasi μου συγχαρητηριαααα μας κανεις ποδαρικόοοοο με το καλό κορίτσι να ακουσεις τον ωραιότερο ήχο κ σε λιγους μήνες το ζουμπουρλουδικο αγκαλιτσα!!

Dimitras σε ευχαριστώώώ!Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη.. Ανυπομονώ! Να φέρει πολλά ζουμπουρλούδικα το 18!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!! Τι κάνετε????

Υπέροχα νέα κορίτσια μου!!! Βασούλα μας με το καλό!!!!

Λάιφ μου εύχομαι η χοριακη να βγει θετική!!!

Τα υπόλοιπα κορίτσια μου πως είστε??? Εγώ περιμένω να καθαρίσω και μετά βουρ....

• Μου αρέσει 1

Καλημερα αγαπουλιτσες μου, τι κανετε;;;; Καλη χρονια να εχουμε με υγεια και πολλα μωρακια!!! Χαθηκα εγω παλι, η φραουλιτσα μολις με δει στο pc τσιριζει!!! Μου λειψατε αγαπημενες μου!!! Παω πισω να διαβασω τα νεακια σας!!!

• Μου αρέσει 1

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

12 ώρες πρίν, Calliopi. είπε:

Καλησπέρα!!!! Τι κάνετε????

Υπέροχα νέα κορίτσια μου!!! Βασούλα μας με το καλό!!!!

Λάιφ μου εύχομαι η χοριακη να βγει θετική!!!

Τα υπόλοιπα κορίτσια μου πως είστε??? Εγώ περιμένω να καθαρίσω και μετά βουρ....

Σ' ευχαριστώ πολύ Calliopi!Εύχομαι κι εσύ σύντομα να έχεις τα ίδια ευχάριστα νέα!

Linaa και Vasi34 οι εγκυμοσύνες μας είναι με λίγες μέρες διαφορά! Εύχομαι και οι γέννες μας! 

Vasi34 συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!

Γεωργία μου πως πάει το κρύωμα? 

Life μου μην απογοητεύεσαι. Κανε και τη χοριακη. Αλλα κι εσύ: βουρ στην προσπάθεια!!!! Με το ηθικό ψηλά! 

Calliopi μου με το καλό!

Την καλημέρα μου σε όλες! 

• Μου αρέσει 1

nPyGp3.png

Καλημέρααααα κορίτσια!!!! Τι κάνετε; σήμερα έχω ηθικό ακμαιότατον! Είμαι πολύ χαρούμενη που μπήκα σε αυτό το φόρουμ και έχω ανθρώπους που καταλαβαίνουν πως είναι η επιθυμία να λαχταράς μία εγκυμοσύνη:)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Lila K είπε:

Linaa και Vasi34 οι εγκυμοσύνες μας είναι με λίγες μέρες διαφορά! Εύχομαι και οι γέννες μας! 

Vasi34 συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!

Γεωργία μου πως πάει το κρύωμα? 

Life μου μην απογοητεύεσαι. Κανε και τη χοριακη. Αλλα κι εσύ: βουρ στην προσπάθεια!!!! Με το ηθικό ψηλά! 

Calliopi μου με το καλό!

Την καλημέρα μου σε όλες! 

Τι ωραία! :-DΣυγχαρητήρια και σε σένα!! 

Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε;

Άργησα να μπω σήμερα. Lila μου ευτυχώς είμαι πολύ καλύτερα.

Ελενάκι! Σου κάνει καψόνια η μικρή; Μας έλειψες! Και το Νατασσάκι επίσης.

Μίλησα χθες και με την διατροφολόγο που συνεργάζεται με τον ενδοκρινολόγο-διαβητολόγο μου. Μου ειπε πως πρεπει να αναβσω τις θερμίδες μου. Μα δεν πειναω τοσο ακόμα... Μου εξήγησε πως τα μωρα δεν επηρεαζονται αλλα θα αδειασουν οι αποθηκες μου και αν παιρνω περισσοτερες θερμιδες θα εχω και περισσοτερο γαλα κατα τον θηλασμο. Ενταξει, το καταλαβαίνω, αλλά υποψιαζομαι πως αν τρωω όπως μου λεει, βλεπω να τα παιρνω και τα 13 κιλά που εχει βαλει οριο ο γιατρος!...

4OQ2p3.png

1 hour ago, Georgia1972 said:

Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε;

Άργησα να μπω σήμερα. Lila μου ευτυχώς είμαι πολύ καλύτερα.

Ελενάκι! Σου κάνει καψόνια η μικρή; Μας έλειψες! Και το Νατασσάκι επίσης.

Μίλησα χθες και με την διατροφολόγο που συνεργάζεται με τον ενδοκρινολόγο-διαβητολόγο μου. Μου ειπε πως πρεπει να αναβσω τις θερμίδες μου. Μα δεν πειναω τοσο ακόμα... Μου εξήγησε πως τα μωρα δεν επηρεαζονται αλλα θα αδειασουν οι αποθηκες μου και αν παιρνω περισσοτερες θερμιδες θα εχω και περισσοτερο γαλα κατα τον θηλασμο. Ενταξει, το καταλαβαίνω, αλλά υποψιαζομαι πως αν τρωω όπως μου λεει, βλεπω να τα παιρνω και τα 13 κιλά που εχει βαλει οριο ο γιατρος!...

Γεωργία μου το βάρος που περνούμε με τις θερμίδες  που λαμβάνουμε δεν είναι ακριβώς σε αναλογία. Έχει πολλες παραμετρους η εξίσωση. Προφανώς η διαιτολόγος θέλει να περνεις περισσότερες βιταμίνες και μέταλλα για να κρατήσεις τις αποθήκες σου γεμάτες. 

Τώρα που είπες ψωμί Georgia, να βρεις από κάπου να περνεις ψωμί απο καλής ποιότητας αλεύρι.

γενικοτερα, τα σιτιρα που τρώμε είναι αρκετά τροποποιημένα, γιαυτο και τόσα «κρούσματα» δυσανεξίας στην γλουτένη. 

Μια φετούλα καλο ψωμί σε κάθε γεύμα, είναι ότι πρέπει. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...