Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

πρίν από 21 λεπτά , Iife είπε:

Καλημέρα Lila μου,  αύριο θα κάνω ένα τεστ φοβάμαι μήπως είναι αρνητικό αλλά συνεχίζει και πονάει η μέση μου λες και έχω περίοδο, και το στήθος μου πρήζετε περισσότερα  

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι θετικό. Πολύ πρόσφατα πέρασα αυτή την αναμονή και ξέρω πόσο δύσκολα είναι. Απασχολησου με ήρεμα πράγματα. Να κινείσαι με προσοχή χωρίς να σηκώνεις βάρη. Κι αν πιάσεις ένα καναπέ κι ένα βιβλίο θα κάνεις μεγάλη χάρη στον εαυτό σου.

Μπορεί να είσαι έγκυος. Να προσέχεις πολύ. Κι αν δεν είσαι δεν χρειάζεται να απογοητευτείς. Αλλά προς το παρόν θα σκέπτεσαι θετικά.

Στείλε μας νέα σου. 

• Μου αρέσει 4

nPyGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια κι απο μένα. Πως περνάτε;

Λογικά Lila μου θα σου κανει διακολπικό και κάτι τα δείτε!

Life μου ψυχραιμία είπαμε μικρούλα. :) Καλά αποτελέσματα να έχεις!

Εμεις κορίτσια σήμερα είχαμε μια ανατροπή σχετικά με το μη επεμβατικό τεστ (σας ειχα πει πως πήγα να δωσω αιμα για το veracity).... Μου τηλέφωνησε προ ολίγου η γενετίστρια του διαγνωστικού και μου είπε πως στη δική μου περίπτωση επειδη ειναι διδυμη κυηση απο δανεικά ωάρια δεν μπορει να δωσουν αξιοπιστο αποτελεσμα αυτου του ειδους τα τεστ καθως μεσα μου κυκλοφορουν τεσσερις διαφοερετικοί τυποι DNA. Θα μου επιστρεψουν τα χρηματα και με συμβούλεψε να σκεφτω πολυ καλα πριν προχωρήσω σε αμνιοπαρακέντηση αφου ήδη η διδυμη κυηση θεωρειται υψηλού κινδύνου. Αφου ειναι μικρης ηλικιας η δοτρια και εφοσον οι υπερηχογραφικες εξετασεις δειχνουν καλα αποτελεσματα, καλο ειναι ειπε να μην το ρισκαρω... Ελπίζω να πανε όλα καλα κορίτσια...

• Μου αρέσει 2

4OQ2p3.png

πρίν από 35 λεπτά , Lila K είπε:

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι θετικό. Πολύ πρόσφατα πέρασα αυτή την αναμονή και ξέρω πόσο δύσκολα είναι. Απασχολησου με ήρεμα πράγματα. Να κινείσαι με προσοχή χωρίς να σηκώνεις βάρη. Κι αν πιάσεις ένα καναπέ κι ένα βιβλίο θα κάνεις μεγάλη χάρη στον εαυτό σου.

Μπορεί να είσαι έγκυος. Να προσέχεις πολύ. Κι αν δεν είσαι δεν χρειάζεται να απογοητευτείς. Αλλά προς το παρόν θα σκέπτεσαι θετικά.

Στείλε μας νέα σου. 

Μακάρι μακάρι να είναι θετικό σε ευχαριστώ για της ευχές σου παρα πολύ!!!! :-D

πρίν από 48 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Εμεις κορίτσια σήμερα είχαμε μια ανατροπή σχετικά με το μη επεμβατικό τεστ (σας ειχα πει πως πήγα να δωσω αιμα για το veracity).... Μου τηλέφωνησε προ ολίγου η γενετίστρια του διαγνωστικού και μου είπε πως στη δική μου περίπτωση επειδη ειναι διδυμη κυηση απο δανεικά ωάρια δεν μπορει να δωσουν αξιοπιστο αποτελεσμα αυτου του ειδους τα τεστ καθως μεσα μου κυκλοφορουν τεσσερις διαφοερετικοί τυποι DNA. Θα μου επιστρεψουν τα χρηματα και με συμβούλεψε να σκεφτω πολυ καλα πριν προχωρήσω σε αμνιοπαρακέντηση αφου ήδη η διδυμη κυηση θεωρειται υψηλού κινδύνου. Αφου ειναι μικρης ηλικιας η δοτρια και εφοσον οι υπερηχογραφικες εξετασεις δειχνουν καλα αποτελεσματα, καλο ειναι ειπε να μην το ρισκαρω... Ελπίζω να πανε όλα καλα κορίτσια...

Καλησπερα.να έχεις πίστη κούκλα μου και όλα θα πάνε καλά πίστεψε στα θαυματακια σου.ο γυναικολόγος Μου είναι κατά της αμνιο από την στιγμή που όλα στον υπέρηχο και στο αίμα φαίνονται καλά.σε καμία γυναίκα δεν προτείνει αυτή την εξέταση.γνώρισα Στο ιατρείο του μια γυναίκα με δίδυμα ήταν 50 χρόνων.μετά από πολλές εξωσωματικες αποβολές βιοχημικές τα κατάφερε. Το είχε πάρει απόφαση ότι αμνιο δεν θα κάνει πριν καλά καλά της πει κάτι ο γυναικολόγος.μπαίνοντας στο ιατρείο του ο γυναικολόγος της είπε ότι πρέπει να μιλήσουν σοβαρά.της δήλωσε ότι αυτός δεν προτείνει για κανένα λόγο την αμνιο αφού Στον υπέρηχο και στο αίμα όλα φαίνονται τέλεια.άμα δεν συμφωνεί μαζί του δεν έχει κανένα πρόβλημα να της γνωρίσει έναν άλλο γιατρό.η γυναίκα χάρηκε δεν το περίμενε ότι ο γιατρός θα έχει αυτή την γνώμη. 

Η γυναίκα γέννησε 2 υπέροχα κοριτσάκια.τα οποία έκατσαν 2 μέρες θερμοκοιτιδα και γεννήθηκαν φυσιολογικά.

Μόνο η καρδιά σου μπορεί να παρει αυτήν την απόφαση.Είναι στο χέρι σου να την κάνεις η όχι. Μην αγχώνεσαι και ότι νομίζεις Κάνε.

Καλή χρονιά κορίτσια μεπολλά Και υγιές μωράκια σας ςυχομαι

• Μου αρέσει 1

Ajd6p3.pngmsRrp2.png

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλα τα κορίτσια!

Μανούλες να χαίρεστε τα παιδάκια σας, να έχετε υγεία και μόνο χαρές στα σπίτια σας!

Οι εγκυούλες να έχουμε καλές εγκυμοσύνες και υγιή μωράκια!

Τα κορίτσια που προσπαθούν να έχουν πίστη και το 2018 με το στρουμπουλό 8 θα φέρει σε όλες το μωράκι που λαχταράτε, είναι γουρλίδικο το νιώθω :-)

@Georgia1972  να σου πω κι εγώ από την μεριά μου ότι κι εμένα ο γιατρός μου παρόλο που είμαι 41, έχω ήδη μια παλίνδρομη τον Μάρτιο που μας πέρασε λογω τρισωμίας 13 και έμεινα έγκυος και τις 2 φορές με εξωσωματική, δεν μου σύστησε να κάνω άμνιο καθώς τα αποτελέσματα και από την αυχενική και από την β' επιπέδου ήταν πάρα πολύ καλά.Μου είπε επίσης ότι τα τελευταία δυο χρόνια δεν ισχύει πλέον το να κάνεις υποχρεωτικά άμνιο λόγω ηλικίας, τον εμπιστεύομαι πολύ καθώς είναι εξειδικευμένος στην εξωσωματική με εμπειρία στην Αγγλία και έχουν δει πολλά τα μάτια του.Ό,τι κι αν αποφασίσεις να πάνε όλα καλά εύχομαι!

• Μου αρέσει 4

g1Htp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑ

Εύχομαι σε όλες μας υγεία κ χαρούμενα μωράκια στις αγκαλιές μας!!

Γεωργία μου θα συμφωνίσω με τις υπόλοιπες αν κ εγώ θα έκανα μετά την αυχενική τροφοβλάστη δεν ξέρω αν μεινω εγκυος τι θα κάνω κ ειδικά με δίδυμα!! 

Παραμονή γνώρισα το παιδάκι που υιοθέτησε ενα κολλητό μας ζευγάρι δεν υπάρχει απο τα πιο χαμογελαστα μωρά κουκλίτσα!! Και κέρδισε κ το φλουρί στην πίτα μας.Χθες ήταν σε μια γιορτή κ αυτή κ επαιζε μαζι μας συνέχεια της λέω θα μου φέρεις γούρι?? Και με εσφιξε δυνατά αγκαλίτσα!! Πολύ συγκινηση ενιωσα γιατι κ αυτο το ζευγαρι προσπαθουσε 5 χρονια δυστηχως με βιοχημικες..τώρα λάμπουν κ οι 2!!

Ευχομαι κορίτσια να τα καταφέρουμε να νοιώσουμε την εγκυμοσύνη αλλά κ αυτά τα παιδάκια το μόνο που θέλουν είναι μια αγκαλιά μακάρι να φτιάξουν οι διαδικασιες κ να βρίσκουν γρηγορότερα σπιτι κ οικογένεια να τα μεγαλώσει!!

• Μου αρέσει 4

Να τους ζήσει το κοριτσάκι τους Δημητρούλα. Όλα καλά θα σου πάνε κι εσένα. Θα το δεις :). Αφού τα κατάφερα εγώ που είμαι η "γιαγια" της παρέας, όλες θα τα καταφερετε!

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

Αντε βρε γιαγια κοριτσι ειπαμε η μαμα με εκανε 47 ε δεν την ελεγες νιατο...αλλα χαρηκαμε πολλα πραγματα μαζι ημουν το μωρο τους κ βγηκα κ υγιεστατη!!

• Μου αρέσει 2

5 ώρες πρίν, Georgia1972 είπε:

Περιμένω έξω από το ιατρείο. Σε λίγο θα έχω αποτελέσματα. 

Γεωργία μου η απόφασή σου μου φαίνεται λογική. Κι εύχομαι ολοψυχα να δικαιωθείς. Και το πιστεύω κιόλας. Γιατί 

Ο γιατρός σου όμως βρε κοριτσάκι  μου γιατί σε έβαλε σε αυτήν την διαδικασία μου κάνει εντύπωση... 

• Μου αρέσει 1

nPyGp3.png

@Elise76 μου άρεσε το στρουμπουλό!!!

@Georgia1972 σιγα μην είναι ετσι οι γιαγιάδες!!! Η γιαγιά μου είναι 96 και λέει ότι ακόμη δεν είναι γριά! Μετά τα 100.... λέει....

@DIMITRAS όλες θα τα καταφέρουμε. 

Αν είχα ένα δικό μου παιδί, θα επερνα άλλο ένα. Και αυτά ψυχούλα έχουν και αξίζουν να μεγαλώσουν σε μια οικογένεια με αγάπη.

γύρισα Αθήνα σήμερα. Παρά τρίχα να έχανα τις ορμονικές εξετάσεις. Αντί για 31 αδιαθέτησα 28. Δεν είχα μαζί μου τα παραπεμπτικά. Ευτυχώς η μικροβιολογος της μαμας μου με εξυπηρέτησε και θα μου στείλει τα αποτελέσματα με κούριερ. Δεν ήθελα να χάσω και άλλο μηνα!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Τι κάνετε κοριτσαρες? 

Life εύχομαι να είσαι έγκυος!! 

Lila περιμένουμε νέα σου.. 

Εμείς πήγαμε σήμερα στο αττικό πάρκο. Ξεποδαριαστηκαμε αλλά ήταν πολύ ωραία και της άρεσε και της μικρής! 

• Μου αρέσει 3

xsSnp3.png

1 hour ago, DIMITRAS said:

Αχχ Happyoula μου εγω τρεχω να παρω τα φαρμακα αυτο το μηνα εχω να δω ουρολογο για τον αντρα κ γω υπερηχο πιιιφφφφ

Επιτροπή πέρασες;

Αν κατάλαβα καλά, μολις περασεις επιτροπή περνεις και τα φάρμακα. 

Εχω στο μυαλό μου δηλαδή ότι θα ξεκινήσω στην επόμενη περιοδο!

Κορίτσια μου σας ευχαριστπω όλες για τα σχόλιά σας.

Lila μου, προφανώς δεν ήταν ο γιατρός μου ενημερωμένος σωστά για τη δική μου περίπτωση. Όταν είναι μονήρης κύηση απο δανεικά, γίνονται αυτα τα τεστ. Αλλά ότν ειναι διδυμη κυηση απο δανεικα ειναι πολύ σύνθετο το πράγμα και δεν μπορει να γινει.

Τέλος πάντων ό,τι και να προτείνει αυτός εγω από την πρώτη στιγμή πηρα την απόφασή μου. Εφόσον όλα τα δεδομένα είναι καλα, ακόμα και να το προτεινει, που δε νομιζω, δεν θα την κανω.

• Μου αρέσει 2

4OQ2p3.png

1 ώρα πρίν, Georgia1972 είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστπω όλες για τα σχόλιά σας.

Lila μου, προφανώς δεν ήταν ο γιατρός μου ενημερωμένος σωστά για τη δική μου περίπτωση. Όταν είναι μονήρης κύηση απο δανεικά, γίνονται αυτα τα τεστ. Αλλά ότν ειναι διδυμη κυηση απο δανεικα ειναι πολύ σύνθετο το πράγμα και δεν μπορει να γινει.

Τέλος πάντων ό,τι και να προτείνει αυτός εγω από την πρώτη στιγμή πηρα την απόφασή μου. Εφόσον όλα τα δεδομένα είναι καλα, ακόμα και να το προτεινει, που δε νομιζω, δεν θα την κανω.

Το ότι είσαι τόσο κάθετη στην απόφασή σου, γλυκιά μου εμένα μου μεταφέρει την ασφάλεια της γνώσης που έχει πάντα η μάνα!

Εμείς δεν κάναμε ούτε υπέρηχο ούτε εξετάσεις. Μονο τα φάρμακα μας έγραψε ο γιατρός και κλείσαμε ραντεβού για την επόμενη Πέμπτη. Πόσο μακριά μου φαίνεται... μακάρι να είχα μια διαβεβαίωση πως όλα πάνε καλά...

Καληνύχτα κορίτσια!

• Μου αρέσει 3

nPyGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...