Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

καλη χρονια κοριτσια να ειμαστε ολες γερες κ να τα καταφερουμε να φερουμε ενα μωρακι οσο πιο γρηγορα γινετε!!!!

να ρωτησω τις εγκυουλες ειμαι μολις 4η -5η εβδομαδα κ ειδα σακο κ εμβρυικα στοιχεια ομως απο το βραδυ μια νιωθω οτι ξεπρηζετε το στηθος μια οτι με ποναει παλι εχω ανχωθει παρα πολυ γιατι δεν νιωθω κ τιποτα αλλο απολυτως μονο το στηθος ειχα πρησμενο πολυ αλλα σημερα το νιωθω πιο μαλακο....

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσακια μου! Καλη παραμονη πρωτοχρονιας με υγεια κ ευτυχια σε ολα τα σπιτικα! Υγιεστατα μωρακια να γεννηθουν στη νεα χρονια κ με το καλο ολες οι κοιλιτσες να γεμισουν μπεμπεδακια!

Λιλα μου τελεια ανοδος χοριακης! Με το καλο στον υπερηχο να δεις το μπεμπακι σου. Οσον αφορα τα φαρμακα εμενα μου τα εκοψε σταδιακα μετα την αυχενικη. Δηλαδη στη 12η εβδομαδα.

Sugar μου η αυχενικη δοξα Τω Θεω ηταν πολυ καλη. Αλλα επειδη ειμαι μετα τα 35 μου ειπε να κανω τον ελεγχο.

Φιλακιααα...!!!

Λινααα μου τι ομορφα νεα!!! Με το καλο κοριτσι μου!!!

Μην ανησυχεις κ μην ασχολεισε καθολου με το στηθος. Κ εγω ανησυχουσα συνεχεια με τις μεταβολες του στηθους. Κ με διαβεβαιωσε τοσο ο γιατρος, οσο κ η μαια οτι δεν ειναι ενδειξη εξελιξης της εγκυμοσυνης σε καμια περιπτωση οι μεταβολες του στηθους. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, linaa είπε:

καλη χρονια κοριτσια να ειμαστε ολες γερες κ να τα καταφερουμε να φερουμε ενα μωρακι οσο πιο γρηγορα γινετε!!!!

να ρωτησω τις εγκυουλες ειμαι μολις 4η -5η εβδομαδα κ ειδα σακο κ εμβρυικα στοιχεια ομως απο το βραδυ μια νιωθω οτι ξεπρηζετε το στηθος μια οτι με ποναει παλι εχω ανχωθει παρα πολυ γιατι δεν νιωθω κ τιποτα αλλο απολυτως μονο το στηθος ειχα πρησμενο πολυ αλλα σημερα το νιωθω πιο μαλακο....

Lina μου κι εγώ ακριβώς στην ίδια εβδομάδα ειμαι! Αχ τι όμορφα. Βέβαια Εσύ πως έχεις δει σακο κι εμβρυακα στοιχεία?  Εμένα μου είπε την παραπάνω εβδομάδα... Πάντως το στήθος σου πιστεύω πως το νοιώθεις έτσι από τις ορμόνες. Εγώ πάντως είμαι κυρίως σπίτι χωρίς πολλές δουλειές...

Καλή δύναμη!

6 ώρες πρίν, Georgia1972 είπε:

Κατα τα αλλα τι κανετε; Εμενα αργησε να με παρει ο υπνος απο τον πολυ βηχα και το μπουκωμα και με ξυπνησε στις 6.00 ο σεισμος.

Εμένα Γεωργία μου η μαμά μου μου έτριβε το στήθος καλά με οινόπνευμα λευκό. Μου έβαζε βαμβακερό και απο πανω μάλλινο. Έμενα ετσι μια μερα στο κρεβάτι και μεχρι το πρωί τέλος ο βήχας. Και νομίζω πως και lysopaine καραμέλες μπορείς να παίρνεις. 

Περαστικα σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου. 

• Μου αρέσει 1

nPyGp3.png

αχ κοριτσια ευχαριστω παρα πολυ!!!!! @Lila K ειμαστε μαζι τι ωραια!!! θα σου πω εγω ειμαι πολυ νωρις ακομα αλλα ειχα νωρις ωορηξια κ ισως επεξε ρολο κ αυτο φαινετε μεγαλητερη η κυηση κ μενα μου λεγαν δεν θα δω τιποτα αλλα ειχα μια τεραστια χοριακη κ ημουν σιγουρη οτι κατι θα δω κ πηγα με το ζορι για υπερηχο. μιλαμε για πολυ ανχος ασε!!! μακαρι να πανε ολα καλα για ολες μας κοριτσια!!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Lia21 είπε:

συγχαρητήρια Λίνα! τι ωραίο νέο τέτοιες άγιες μέρες! πολύ χάρηκα!

σε ευχαριστω παρα πολυ μακαρι να πανε ολα καλα κ να ακουμε παντα ομορφα νεα απο ολες τις κοπελες.! ηταν ενα θαυμα σιγουρα για μενα δεν περιμενα ποτε οτι μετα την βιοχημικη στον πρωτο μηνα προσπαθειας θα ξαναεμενα εγκυος αλλα η Αγια Αννα μαλλον εκανε το θαυμα της εκει υπολογιζω περιπου την συλληψη.. ! 

• Μου αρέσει 1

Γειά σας κορίτσια!!! Με το καλό ο καινούργιος χρόνος!!! Εύχομαι το 2018 να ακούμε μόνο ευχάριστα!! Με το καλό οι εγκυουλες μας και σε όλα τα κορίτσια που προσπαθούν σύντομα θετικές χοριακες!! 

Φιλάκια πολλά πολλά σε όλες!!! 

• Μου αρέσει 2

xsSnp3.png

Καλησπέρα κουκλακια μου.... Είστε καλά??? Καλή παραμονή Πρωτοχρονιάς!!! Εύχομαι όλοι οι στόχοι σας να πραγματοποιηθούν!!!! Οι κοιλιτσες να γεμίσουν, τα μωράκια που έρχονται να να φέρουν ευτυχία κ ενότητα στις οικογένειες σας...

Να περάσετε όμορφα σήμερα!!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Για τη χρονιά που έρχεται ευχή καρδιάς θα κάνω! Η μοίρα να σκορπά χαρές να περπατείτε επάνω!!!

Αφιερωμένο σε όλα τα κορίτσια μας!!! Με το καλό να μπει η νέα χρονιά!!!

• Μου αρέσει 2

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...