Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Μαράκι καλά αποτελέσματα να έχεις! Καλέ πως τον κατέβασε ο μπομπιράκος σου τον μπακλαβά; Που ανέβηκε για να τον βρει;;; Ταρζαν όνομα και πράγμα! Χαχαχα!

Ο γιατρός δεν θελει να παω στη δουλεια. Να 'ναι  καλά ο άνθρωπος, πολύ με εχει βοηθησει! Θα βγω σε αδεια κυησης τελος Φεβρουαριου.

Angie μου ταβανοθεραπεια που λεει και το λουκουμαδάκι.

Life ειδες που ειναι ευκολα τα πραγματα για σενα; Όλα μια χαρα θα πάνε. Να μην σου γινεται μοναχα εμμονη και αγχωνεσαι.

Νατο και το αλλο το Μαράκι! Θα δεις που το '18 θα ειναι η χρονια σου Μαράκι! :)

• Ευχαριστώ 1

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 28/12/2017 at 1:44 ΜΜ, eamo είπε:

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια ! Σας παρακολουθώ εδώ και καιρό, αλλά μόλις σήμερα αποφάσισα να γράψω για πρώτη φορά ! Είμαι στην αρχή της πρώτης μου προσπάθειας ( μακρύ πρωτόκολλο ) η οποία σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στις δικές σας συζητήσεις, καθώς με βοηθήσατε να ξεπεράσω πολλούς από τους φόβους μου! Ήθελα απλά να σας πω ποσό βοηθάει το να ξέρεις ότι υπάρχουν και άλλοι εκεί εξω που περνούν τις ίδιες αγωνίες ! Ελπίζω η νέα χρόνια να φέρει σε όλες μας αυτό που επιθυμούμε !

Καλωσορισες στην παρεουλα μας και καλη επιτυχια σου ευχομαι!!! Λογικα εμβρυομεταφορα θα κανουμε μαζι!!! Αντε να ξεκινησει με θετικα η νεα χρονια

πρίν από 2 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Μαράκι καλά αποτελέσματα να έχεις! Καλέ πως τον κατέβασε ο μπομπιράκος σου τον μπακλαβά; Που ανέβηκε για να τον βρει;;; Ταρζαν όνομα και πράγμα! Χαχαχα!

Ο γιατρός δεν θελει να παω στη δουλεια. Να 'ναι  καλά ο άνθρωπος, πολύ με εχει βοηθησει! Θα βγω σε αδεια κυησης τελος Φεβρουαριου.

Angie μου ταβανοθεραπεια που λεει και το λουκουμαδάκι.

Life ειδες που ειναι ευκολα τα πραγματα για σενα; Όλα μια χαρα θα πάνε. Να μην σου γινεται μοναχα εμμονη και αγχωνεσαι.

Νατο και το αλλο το Μαράκι! Θα δεις που το '18 θα ειναι η χρονια σου Μαράκι! :)

Να 'μαι κι εγω... Που να παω? Που θα βρω καλυτερη παρεα που να με νιωθει? Μακαρι να παει καλα αυτη η χρονια... για εσενα σιγουρα θα ειναι τελεια παντως με τα μπομπιρακια σου!!!

• Μου αρέσει 1

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Καλημερα κοριτσια μου! 

Καλως ηρθαν τα καινουρια κοριτσια. Συντομα επιτυχιες ευχομαι!

Γεωργια μου τι ωραια που ειδες τα μπεμπακια σου!!! Εγω μετα τις γιορτες εχω ραντεβου. Κ εμενα μου προτεινε να κανω αυτον τον μη επεμβατικο ελεγχο. Εμεις μαλλον της Αμερικης θα κανουμε αν κ νομιζω πως δεν υπαρχει διαφορα.

Βρε κοριτσια εγω συμπτωματα πια δεν εχω. Κ η κοιλια μου νομιζω οτι πρηζεται μονο απ το φαγητο. Τι να πω... τα φαρμακα μου τα εκοψαν εδω κ μια εβδομαδα. 

Ευτυχως το κρυωμα περασε γρηγορα.

Μαρακι λατρευω τον ταρζανακο!!! Γλυκος σαν τον μπακλαβα!!! Με το καλο να ακουσετε καρδουλα στο νεο μπεμπε. Σ' ευχαριστω για τα γλυκα σου λογια. 

Σας φιλω ολες πολυ-πολυ!!!

• Μου αρέσει 2

Ποσό γέλασα με τον μπακλαβά , το έκανα κιόλας εικόνα ! 

Τα κορίτσια με τα μπεμπακια στην κοιλιά τα παρακαλώ να κάτσουν ήσυχα και να προσέχουν !

Εγω την άλλη βδομάδα πάω στο γιατρό για ορμονικές και καινούργιες οδηγίες . 

• Μου αρέσει 1

CNqjp3.png

Διαφημίσεις

Ναι Μελένια μου ειπε και ο γιατρός μου πως δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ των δυο.

Και εγω μολις εκοψα τα φαρμακα ενιωσα να ξεπρηζομαι. Ηταν πολλα αυτα που περναμε. Μην ανησυχεις. Ολα καλα θα ειναι.

4OQ2p3.png

Χαιρεται κορίτσια μου!! Πώς είστε??? Εγώ είχα βγει για καφεδάκι κ μετά ψώνια... Εμείς παραμονή θα πάμε στους δικούς μου όπου θα είναι μαζεμένος πολύς κόσμος... Και πρώτη θα πάμε στην ξαδέρφη μου που μας κάλεσε... Γενικά δεν είμαι πολύ στα πάνω μου αλλά δεν το βάζω κάτω και χαμογελώ...

Που είναι οι εγκυουλες μας? Οι υπόλοιπες??

Καλή χρονιά να έχουμε κορίτσια μου, με πολλές κοιλίτσες να φουσκώνουν! 

Η Βασιλοπιτα του Άκη τσουρέκι είναι φοβερή να την πας στη πεθερά! 

Με το καλό το 18 στα κοριτσια που θα κάνουν τη νέα προσπάθεια! 

Γεωργία και Μελένια γιατί σας είπε ο γιατρός να κάνετε την εξέταση; βρήκε κάτι στην αυχενικη; Μελένια σου είπε φύλο εσένα δε θυμάμαι! 

Κι εγω γέλασα με τ μικρό και το μπακλαβά, τέλειος!!! 

Φιλιά πολλά σε όλες! 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου έχω κάπως ηρεμήσει και μπήκα να σας πω και τα δικά μου νεα: 1η χοριακη την Τετάρτη 185,6 και 2η χοριακη Παρασκευή (χτες) 453,3!Δηλαδή εγκυος. Δεν πιστεύω ακόμη την εξέλιξη. Βέβαια λόγω ηλικίας (42) αλλά και αρκετής ταλαιπωρίας είμαι σε περιορισμό κατ' οίκον. Αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα πιστέψτε με. 

Γεωργία μου να σε ρωτήσω πόσο μηνών είσαι και σε τι αφορά αυτή η εξέταση? Την έκανες σήμερα? Τελικά Πόσο κόστισε 350 ή 390? Να ξέρουμε ποιος έκανε το λάθος...χαχαχα Πάντως σου εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα. 

Angie'84 το αιματακι και το καφέ που είχα ήταν μάλλον εμφυτευσης??? Μάλλον! Πάντως μου έδωσε ο γυν/γος μου ένα επιπλέον utrogestan από στόματος. Παιρνω κολπικα 2 πρωι και βράδυ. Τι θαυματουργό φάρμακο κορίτσια. Το αίμα πάντως κράτησε από τα χαράματα την ημέρας που θα ερχόταν η περίοδος, μέχρι το απόγευμα. Όσο ήταν αρκετό για να τρελαθώ!!!

Maraki in love σου εύχομαι τα καλύτερα! Στις προηγούμενες χοριακες πόσο είχες?

Life κορίτσι μου νομίζω πως βρίσκεσαι σε πολύ καλο δρόμο. Το μόνο που πρέπει να κάνεις σίγουρα είναι να διαχειριστείς το άγχος σου. Όχι τόσο για το αποτέλεσμα, αλλά για να είσαι εσύ καλά οταν όλα θα έρθουν. 

Maria1430 και eamo σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου την καλύτερη έκβαση στην προσπάθειά σας.

Μελένια μου καλά αποτελέσματα στην εξέταση που θα κάνεις. Σε ποια εβδομάδα αρχίζουν να μας κόβουν φάρμακα? 

Καλλιόπη μου, sugar86 και lia21 σας εύχομαι να περάσετε τέλεια τις γιορτινές μέρες. 

Και γενικότερα εύχομαι σε όλες οι οποίες είναι μέσα σε αυτόν τον διάλογο και σε αυτες που τον διαβάζουν και δεν έχουν γράψει ακόμη, να εχουν έναν υπέροχο νέο χρόνο που θα κάνει τις επιθυμίες μας πραγματικότητα κι επίσης να χαρίσει υγεία σε όλες μας και σε όλους γύρω μας! 

Σας φιλώ για να κοιμηθώ γιατί από την υπερένταση έχω κοιμηθεί ελάχιστα τις τελευταίες ημέρες. 

Καληνύχτα γλυκές μου!

• Μου αρέσει 4

nPyGp3.png

Διαφημίσεις

Οχι Sugaraki, σε μενα δεν βρηκε ευτυχως. Αλλα όλες οι κοπέλες που ειναι πανω απο 35 την κανουν προληπτικα.

Calliopi καλα κανεις και δεν το βαζεις κατω. Θα σε αναταμείψει το 2018!

Συγχαρητήρια Lila! Να έχεις μια τέλεια και τελειομηνη εγκυμοσύνη! Διανυω την 2η εβδομάδα του 4ου μήνα. Η εξεταση αυτη ειναι το 3πλο μη επεμβατικό τεστ που αντικαθιστα την αμνιοπαρακέντηση. Πληρωσα 350 και η κοπελα στη γραμματεια επεμενε πως συμπεριλαμβανεται και η ευρεση φυλου. Μολις άνοιξαν τον κουτι με τους ορους οπου θα πηγαινε το αιμα μου, μου ειπε η κοπελα που επαιρνε το αιμα πως αναφερεται και ενας ακομη κωδικος στο εντυπο που αφορα το φυλο και θα επρεπε να πληρωσω ακριβοτερα. Αρα το εντυπο συμφωνουσε με τα κεντρικα της Βιοιατρικης. Τωρα, μαλλον καποιο λαθακι ειχαν περασει στο προγραμμα της κονσολας που εβλεπε η γραμματεια. Δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως. Θα δουμε όταν ερθουν τα αποτελεσματα τι εγινε. Αν και διαβασα στο ιντερνετ πως στη διδυμη κυηση δεν βρισκουν το φυλο. Βεβαια αφου εγω εχω δυο αγορια και οχι ενα κι ενα, ισως θα μπορουσαν, αλλα δεν ξερω και παλι...

Κορίτσια εγω μετα το παθημα μου, θα καθησω κυριολεκτικα στ' αυγα μου! Προσπαθω και να αναρρώσω και φοβαμαι να μην την ξαναπατησω, οποτε στο σπιτακι μου με ησυχια, ταξη και ασφάλεια!

• Μου αρέσει 2

4OQ2p3.png

Καλημέραααα Λίλα ο Αγιος Βασίλης ήρθε σπίτι σας νωρίς τέλειαααα μια ανεφελη εγκυμοσύνη κορίτσι κ με το καλό να δεις το σποράκι σου:wub:

Γεωργία μου τροφοβλάαστης δεν γινόταν μετά την αυχενική; Η μήπως επειδη είναι 2 δεν γίνεται; Ολα καλά θα πάνε εχεις αντρακλες εσυ :) περαστικά άτακτη μαμά!! 

Καλή Χρονιά σε όλες μας με πολλές υπέροχες εγκυμοσύνες κορίτσια μου εγώ λόγω μηδενικών σπερμοδιαγραμματων θα παω κ σε ουρολογο τον αντρα να τελειώσω την επιτροπη χαχαχα εχω τον φακελο κ λειπει σπερμοδιαγραμμα με σπερμα χαχαχα κ μετα βουρρρρρρρ ενέσεις ετσι για να γουστάρουμε 

Φιλάκια ευχομαι ολες να καταφέρουμε το 18 υγεία πανω απ ολα κ Ζουμπουρλούδικα ζουζούνια

• Μου αρέσει 3

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά! Με το καλό η νέα χρονιά με υγεία για όλους μας, να γεννηθούν υγιέστατα όλα τα μωράκια που πρόλαβαν το 2017 και να φέρει το πολυπόθητο δώρο σε όλες τις εν δυνάμει μανούλες!:)

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...