Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια,χρόνια πολλά!  με τον σύζυγό μου προσπαθούμε 8 μήνες για μωράκι, και δυστυχώς δεν έχει έρθει ακόμα, ο άνδρας μου έχει κάνει της  εξετάσεις που έπρεπε και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αντίθετα με εμένα που μετά από δύο Γυναικολόγος ανακάλυψα ότι έχω θρομβοφιλια και πολυκυστικες ωοθήκες, η γιατρός με έβαλε και έκανα όλες της εξετάσεις, ορμονικές και σαλπιγγογραφια και όλα βγήκαν καλά εκτός από την θρομβοφιλια και της πολυκυστικες, μου έχει δώσει να πίνω salospir και Glucophage έχει φτιάξει ο κύκλος μου είναι όλα καλά, αλλά ακόμα μωράκι δεν έχει εμφανιστεί, μήπως κάποια από εσάς είχε το ίδιο πρόβλημα; :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια! Τι μου κάνετε;

Εγώ το μεσημέρι έχω γιατρο. Ποιος τον ακουει για το κρυωμα!...

Κορίτσια εγώ προσκάλεσα εδώ την Life από τη σελίδα των δανεικών. Πιστευω πως επειδή είναι μικρουλα και χωρίς σοβαρά προβλήματα, ταιριάζει καλύτερα σ' αυτήν την παρέα. Life καλώς μας ήρθες κι εδώ. Η Angie είναι η κοπέλα που ειχε πολυκυστικες και νομίζω πως θα σε κατατοπίσει.

Pingu μου ακριβες υπολογιζα κι εγω πως ειναι. Ολόκληρη τέχνη ειναι αλλωστε. Σκεφτομουν αυτο το φινιστρινι που ειδα σε ενα απο τα θεματα βυθου, που δεν θα μπουκώσει και το δωματιο. Σκεπτομαι και τα αυτοκόλλητα που ειχα δει παλαιοτερα... Θα δούμε...

4OQ2p3.png

11 ώρες πρίν, Iife είπε:

Γειά σας κορίτσια,χρόνια πολλά!  με τον σύζυγό μου προσπαθούμε 8 μήνες για μωράκι, και δυστυχώς δεν έχει έρθει ακόμα, ο άνδρας μου έχει κάνει της  εξετάσεις που έπρεπε και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αντίθετα με εμένα που μετά από δύο Γυναικολόγος ανακάλυψα ότι έχω θρομβοφιλια και πολυκυστικες ωοθήκες, η γιατρός με έβαλε και έκανα όλες της εξετάσεις, ορμονικές και σαλπιγγογραφια και όλα βγήκαν καλά εκτός από την θρομβοφιλια και της πολυκυστικες, μου έχει δώσει να πίνω salospir και Glucophage έχει φτιάξει ο κύκλος μου είναι όλα καλά, αλλά ακόμα μωράκι δεν έχει εμφανιστεί, μήπως κάποια από εσάς είχε το ίδιο πρόβλημα; :)

Καλημέρα! Σου εύχομαι ολόψυχα γρήγορα να πετύχετε.

Ο σύζυγός σου έχει κάνει εξέταση DFI (κατακερματισμός σπέρματος) και υπεροξειδωση?

Εσύ δεν γνώριζες ότι έχεις πολυκυστικες? Δεν είχες συμπτωματα? Άτακτη περίοδο? Σε ρωτάω  γιατί αν δεν είχες συμπτώματα μήπως είναι σε μικρο βαθμό οπότε και δεν είναι πρόβλημα. Ίσα ίσα που μπορεί να σε βοηθήσει αυτό. Εννοώ στην παραγωγή ωαρίων. 

Πάντως το glucophage βοηθάει στις πολυκυστικες. Και η θρομβοφιλια δεν είναι πρόβλημα στη σύλληψη. Στην εγκυμοσύνη σου πρώτα ο Θεός θα ήταν, εαν δεν το γνώριζες. 

Κι όταν λες προσπάθειες με τον άντρα σου, τι εννοείς? Σεξ τις μέρες ωορρηξίας. Με τεστ?

nPyGp3.png

Καλημέρα! Ο άνδρας μου έχει κάνει σπερματοδιαγραμα μόνο, το είχαμε πάει προληπτικα στον γιατρό και μου είπε πως το σπέρμα του  είναι καλό και δεν χρειάζεται κάτι άλλο να κάνει, όσο για εμένα εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τον κύκλο μου ούτε συμπτώματα αλλά,  μετά τον γάμο μου ξεκίνησε όλοι η ιστορία είχα καθυστέρηση ένα μήνα και άρχισα να ψάχνομαι, μετά από λάθος επιλογές σε Γυναικολόγους βρήκα την Γυναικολογο που με παρακολουθεί, αυτή μου είπε να κάνω αναλυτικές εξετάσεις,  της έκανα και ανακάλυψε την θρομβοφιλια,  και ότι έχω και πολυκυστικες ωοθήκες, μου σύστησε η γιατρός να κάνω τεστ για να παρακολουθήσω ποτέ θα έχω ωορρηξια. Μέσα σε αυτό το διάστημα που με παρακολουθούμε η γιατρός, είχαμε και κατι απρόοπτα όπως δύο πολύποδες τον ένα μήνα,  που έφυγαν μόνη τους τον επόμενο, και τον επόμενο μήνα  μια κύστη στην αριστερή ωοθήκη που έφυγε και αυτή, τώρα όλα είναι καλά αλλά μωράκι δεν έχει έρθει ακόμα. :-(

Life μου, θα σου πουν τη γνώμη τους όλα τα κορίτσια, αλλα όλες θα συμφωνήσουν, όπως είπαμε και στο άλλο φορουμ, πως πρεπει να αποβάλεις το άγχος σου. Ξέρω πως είναι δύσκολο, ειδικά αν έχεις τετοιο χαρακτήρα. Προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις για το μέλλον και για τις ευχάριστες στιγμές που έρχονται. :)

Εμείς γυρίσαμε από τον γιατρο. Πηγαίνουμε πολύ καλά μας ειπε. Μόλις μου περασει το κρυωμα ειπε να κανω το αντιγριπικο εμβόλιο. Επίσης πρεπει να κανω το 3πλο τεστ που αντικαθιστα κατα μεγαλο ποσοστο την αμνιοπαρακέντηση. Μαλλον για τα δυο μωρακια μας το βλέπω να πηγαινει καμια 800αρια-900αρια ευρω. Θα τηλ αργοτερα να μαθω... Σιγουρα για το ενα παντως κοστιζει 450 ευρω. Μου έκοψε και το βραδινο utrogestan. Αυτα....

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Georgia1972 είπε:

Life μου, θα σου πουν τη γνώμη τους όλα τα κορίτσια, αλλα όλες θα συμφωνήσουν, όπως είπαμε και στο άλλο φορουμ, πως πρεπει να αποβάλεις το άγχος σου. Ξέρω πως είναι δύσκολο, ειδικά αν έχεις τετοιο χαρακτήρα. Προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις για το μέλλον και για τις ευχάριστες στιγμές που έρχονται. :)

Εμείς γυρίσαμε από τον γιατρο. Πηγαίνουμε πολύ καλά μας ειπε. Μόλις μου περασει το κρυωμα ειπε να κανω το αντιγριπικο εμβόλιο. Επίσης πρεπει να κανω το 3πλο τεστ που αντικαθιστα κατα μεγαλο ποσοστο την αμνιοπαρακέντηση. Μαλλον για τα δυο μωρακια μας το βλέπω να πηγαινει καμια 800αρια-900αρια ευρω. Θα τηλ αργοτερα να μαθω... Σιγουρα για το ενα παντως κοστιζει 450 ευρω. Μου έκοψε και το βραδινο utrogestan. Αυτα....

Ορίστε,ειδες?δεν φώναξε ο γιατρουλης σου,μόνο οδηγίες έδωσε ο καημένος!!!όσο για τα έξοδα,είναι πολλά αλλά τι να κάνουμε?ας πάνε όλα καλά και χαλαλι και η ταλαιπωρία και τα χρήματα!

• Μου αρέσει 1

Ναι, δεν φωναξε. Του ξεκίνησα κι εγω λεγοντας "ε... μη με μαλωσετε πολυ... τελικα βγηκα και κρυωσα... χωρις πυρετο όμως!". Μου ειπε οτι καμια μας δεν τον ακουσε. Καποια αλλη κοπελα πηγε ταξιδι εκτος Αθηνων ενω της το ειχε απαγορευσει και επαθε αιμοραγια. Οποτε το δικο μου κρυωμα του φανηκε μαλλον ευκολακι.

Κορίτσια μου ειπε να κανω το 3πλο μη επεμβατικο τεστ ή στην Βιοιατρική ή στο Medimall. Το δευτερο δεν απαντουσε την ωρα που πηρα. Η Βιοιατρικη μου ειπε πως κανουν το harmony και το veracity. Με συνέδεσαν με τα κεντρικα γιατι δεν ηξεραν να μου πουν τη διαφορα μεταξυ των δυο. Η διαφορα τελικα ειναι πως το πρωτο αποστελλεται στην Αμερική και το δευτερο στην Κύπρο. Ο γιατρος ειπε πως θα εχω το ιδιο αποτελεσμα και να κανω το φθηνότερο. Τελικα το φθηνο που υποθετω πως ειναι της Κυπρου, κοστιζει 350 ευρω ανεξαρτητως του αριθμου των εμβρυων και συμπεριλαμβανεται και η ευρεση του φυλου. Απο τα κεντρικα τους παλι μου ειπαν πως με την ευρεση του φυλου κοστιζει 390, αλλα εκει που θα το κανω επεμεναν στα 350. Με συμφερει φυσικα το 350, απλως μου εκανε εντυπωση αυτη η διαφορα στην ιδια αλυσίδα...

4OQ2p3.png

καλησπέρα κορίτσια!

Γεωργία μου τι λένε τα ζουζούνακια; :)

όσον αφορά το κρύωμα, μα είναι δυνατόν να μην αρρωστήσει κάποιος φέτος με τόσες ιώσεις; Και σπίτι να είσαι , μπορεί κάποιος να σε κολλήσει. Οι γιατροί έτσι τα λένε για να μην ξεφεύγουμε!

Καλησπερα κοριτσακια μου....

Καλησπερα life μου...εγω εχω πολυκυστικες.θρομβοφιλια δεν ξερω πολλα απλα νομιζω πως οφειλονται οι αποβολές σε αυτη κ σε περιπτωση που μεινεις εγκυος κανεις ενεσεις.οποτε εφοσον το ανακαλυψες τωρα εισαι τυχερη.

Τωρα οσον αφορα τις πολυκυστικες εχω χρόνια πρόβλημα με ασταθή κυκλο κ προβλημα ωορηξιας.εμενα να φανταστεις ο γυναικολογος μου επειδη ηξερε οτι αυτο το συνδρομο προκαλει προβλημα στην ωορηξια ουτε σαλπιγγογραφια δεν μου ζητησε.τον αντρα σου τον αφηνεις στην ακρη.εφοσον βγηκε καλο το σπερμοδιαγραμμα δεν χρειαζεται να κανει τπτ αλλο.

Λοιπον εμενα η ιστορία μου εχει ως εξης.

Στην κορη μου (4,5 χρονων )τωρα πηρα 4 μηνες αντισυλλιπτικα κ μολις τα εκοψα γνωρισα το γυναικολογο μου ο οποιος επειδη ημουν μικρη τοτε 28 ετων δεν ηθελε να με φορτωσει με ορμονες κ ετσι μου ειχε δωσει μονο glucophase κ κατι βιταμινες σε σκονη.οντως στους 3 μηνες ειχα μεινει εγκυος.

Στο γιο μου (11 μηνων)τωρα δυσκοκευτηκα λιγο παραπανω.επειδη δεν εμενα εγκυος πηγα στο γυναικολογο μου για να παρακολουθησουμε την ωορηξια μου κ οντως δεν εκανα τους περισσότερος κυκλους.ετσι πηρα χαπια serpafar που προκαλουν υπερδιέγερση ωοθηκων κ εκανα 1 ωαριο κ εμεινα αμέσως εγκυος ομως δυστυχως παλινδρομησε την 6η εβδομαδα.

4 μηνες μετα ημουν κ παλι εγκυος μονο που αυτη τη φορα επειδη με τα χαπια μονο δεν μεγαλωναν τα ωοθηλακια μου χρειαστηκε κ εκανα κ ενεσεις menopur .εκανα 2 ωαρια κ 1 εμβρυακι το μπεμπη μου....

Μην ανησυχεις.η περιπτωση σου ειναι παιχνιδακι.παρακολουθησε σε ενα κυκλο την ωορηξια σου με τη γυναικολογο σου κ θα σου πει εκεινη ποια μερα θα κανεις ελευθερα.οποτε βαλε κατω τον αντρα σου κ ειμαι σιγουρη οτι μεσα στους επομενους 2-3 μηνες θα εισαι εγκυος.Αν εισαι Αθηνα μπορω να σου συστησω κ το δικο μου γυναικολογο. 

Λιλα μου οχι αιμα εκτος απο 7η-8η εβδομαδα κ μετα 3,5μηνων δεν ξαναειδα.μου ειχε πει ομως ο γυναικολογος μου οτι καμια φορα τυχαινει σε καθε αλλαγη μηνα να βλέπουμε λιγο ροζ σημαδακι.

VXtmp2.pngdbarp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια κορίτσια! Πως είστε;

Εγώ ακολουθω τα βήματα της Angie και του Λουκουμαδακίου και ξυπναω απ' τ' αχάραγο, που λενε και στα μέρη μας, αν και κοιμαμαι αργα. Προς το παρον δεν εχω υπνηλιες γενικότερα. Σήμερα ξυπνησα απο τις 05.30. Θα παω να κανω και το 3πλο τεστ που ελεγα εχθες, για να τελειωνουμε και μ' αυτο.

4OQ2p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Αχ έφτασε το τέλος του 17!!!! Τι θα κάνετε παραμονή κ την ημέρα της Πρωτοχρονιάς? 

Εμείς καλέσαμε παραμονή τα αδέρφια του άντρα Μ για επιτραπέζια κ την ημέρα της Πρωτοχρονιάς θα φάμε στην πεθερά μου!!!!

Προχθές ο μικρός Ταρζάν μου έφτασε τον μπακλαβά από το τραπέζι κ τον βρήκα στο χαλί με απόλυτη ησυχία να τον τρώει!! Προετοιμαστείτε!!! ΧΑ ΧΑ!!

Εγώ σήμερα έχω μια επανάληψη χοριακης γτ την Τετάρτη που πήγαμε στην γιατρό μου είδαμε μόνο σάκο χωρίς εμβρυακα στοιχεία... Εκείνη από το μέγεθος του σάκου θεωρεί ότι είναι καθυστερημένη σύλληψη... Θα δούμε από βδομάδα που θα ξαναπάω...

Αχ γεωργία μου γέλασα πολύ  με τον γιατρό σ! Φαντάζομαι η κοπελίτσα με την αιμορραγία κάποιο σοβαρό προβλήμα θα είχε κ είχε αιμορραγία ή οποια λογικά θα της συνέβαινε κ Αθήνα να ήταν....αλλιώς είναι τρομερός μάντης!!!! ΧΑ ΧΑ! 

Περαστικά σ για το κρυωματακι... Είναι πολύ λογικό να αρρωστήσεις κυρίως γτ λόγω της εγκυμοσύνης πέφτει η άμυνα του οργανισμού κ είσαι πιο ευάλωτη... Να βγαίνεις να απολαμβάνεις τις ωραίες μέρες!! Είναι σπάνιες μέσα στο χειμώνα αν κ τα Χριστούγεννα είχε πραγματικά τέλειο καιρό! Εδώ τα μωρά τα έχουμε όλη μέρα έξω... Απλά να αποφεύγεις χώρους με πολυκοσμία κ σε καμιά περίπτωση να σε φιλάνε ( αυτή η τυπική χαιρετουρα με τον άλλον που έχεις να τον δεις κ κάνα χρόνο)

Με τη δουλειά τι σκέφτεσαι να κάνεις? Θα επιστρέψεις η κατευθείαν θα πάρεις την άδεια εγκυμοσύνης?

Μελενια μου όλα μια χαρά πηγαίνουν! Γτ αγχώνεσαι?? Απόλαυσε την εγκυμοσύνη σ γτ στην επόμενη τίποτα δεν θα είναι ίδιο! Κάνε σχέδια για το μωράκι σ κ όλα καλά θα πάνε!

Καλωσορίζω τα νέα κορίτσια της παρέας!!!

Σήμερα ημέρα συμμαζεματος κ μαγειρέματος! Κάνετε βασιλόπιτες?  Λέω να κάνω τ συνταγή για τσουρέκι του Άκη για να πάω στην πεθερά Μ κ αυτή με κέικ για εμάς!

• Μου αρέσει 1

OFubp3.png

TyB7p3.png

Καλημεραααααα κοριτσια μου... 

Αχ Γεωργια μου δεν θελω να θυμαμαι τις ατελειωτες ωρες που εμεινα ξυπνια να κοιταω το ταβανι...

Εμεις παραμονη θα μαζευτουμε σπιτι μου...κοσμος,φαγητα χαμοοοοοος κ φυσικα το καθιερωμενο λογω της ημέρας χαρτακι....

• Μου αρέσει 1

VXtmp2.pngdbarp3.png

Angie σε ευχαριστώ πολύ!!δυστυχώς δεν είμαι από Αθήνα :-(επίσης  Πριν 2 εβδομάδες που πήγα τελευταία φορά στην γυναικολόγο για να με δει και να δει την σαλπιγγογραφια μου,  είπε πως δεν χρειάζεται να κάνω κάτι παραπάνω εκτός από τα χάπια που μου έχει δώσει, και πως όταν έχω καθυστέρηση να την πάρω τηλέφωνο και πως σύντομα θα έχω ευχάριστα!!!επίσης θέλω να σου πω πως με το Glucophage έχω κύκλο κάθε 28 μέρες εδώ και 3 μήνες και κάθε μήνα είχα ωορρηξια γιατί έκανα υπέρηχο κάθε μήνα αυτούς τους 3 μήνες,σε ευχαριστώ που μου είπες την ιστορία σου να σου ζήσουν τα μωράκια σου και να είναι πάντα καλά :):):)

@Me-Lenia και @Angie'84 σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες για το μονακριβο σπορακι μου κι ευχομαι μαζι με τις ευχες σας να πραγματοποιηθει και το ονειρο!!!

@Lila K και @marakiinlove με το καλο ετχομαι τα μωρακια σας και να εχετε υγιεις ηρεμες και τελειομηνες εγκυμοσυνες....

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...