Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια μου! Τι κανετε?Ομορφα νεα διαβασα!!! :)

lila συγχαρητηρια!!! Υπεροχο γιορτινο δωρο. Να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!!!

Γεωργια παρεα παμε... κ εγω κρυωμενη(ευτυχως χωρις πυρετο). Καταρροη, φταρνισματα, ενοχληση στο λαιμο, ασε! Περαστικα μας ευχομαι!

Γλυκο λουκουμαδακιιιι.... μου ελειψες! 

Φιλια πολλα σε ολες!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κορίτσια!!! 

Λιλα μου συγχαρητήρια!!! Μείνε στην παρέα μας είμαστε τυχερή παρέα.. 

Σας ευχαριστω και πάλι για τις ευχές σας!!! 

Μελενια μου περαστικά κοριτσάκι μου.. 

Λουκουμαδακι μου πως είσαι? Πρέπει να κοντεύεις.. Θύμισε μου πότε έχεις πητ? 

• Μου αρέσει 1

xsSnp3.png

Καλημέρεεεεςςςς

Λίλα μου τα ωραιότερα νέα μας είπες μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη εύχομαι κορίτσι μου!!Όσο για το αιματάκι ρώτα τον γιατρό μήπως συμπληρώσεις προγεστερόνη.

Γεωργία μου Μελένια μου περαστηκά!!

Λουκουμού μου άντε κοντεύεις τι είναι ο Φλεβάρης ενα τσουπ..

Φιλια σε όλες Μις ..Πιγκού..Νατάσσα Μαράκι που έρχεται το μπεμπάκι!!

• Μου αρέσει 3

2 ώρες πρίν, Lila K είπε:

Καλημέρα κορίτσια, 

Γεωργία μου γρήγορη ανάρρωση σου εύχομαι. Τα γιατροσόφια κι εγώ τα εμπιστεύομαι. Πιάνουν πάντα.:-D

Λουκουμαδακι, Καλλιόπη μου, hope girl σας ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες ευχές σας. Πάντα εγώ έδινα αυτές τις ευχές σε άλλες κοπέλες. Δεν το έχω πιστέψει ακόμη.

Χτες το πρωι αποφάσισα να σας γράψω γιατί ήθελα να βρίσκομαι ανάμεσα σας καθώς σύντομα θα βρισκόμουν στη θέση να ξεκινήσω απο την αρχη την διαδικασία εξωσωματικής. Και ένοιωθα πως χρειαζόμουν υποστήριξη. Αλλά και να συμμετέχω με τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου που έχω αποκτήσει στις κουβέντες σας.

Δεν πίστευα πως οι πόνοι περιόδου που ένοιωθα και το λίγο πότε καφέ και πότε κόκκινο που είχα στο χαρτί που σκουπιζομουν μπορεί να ηταν εγκυμοσύνη. Συνεχίζει και σήμερα αυτό. Μόλις σηκώνομαι νοιώθω εκεί κάτω μια πίεση. Ακριβώς σαν περίοδο.  Έχει συμβεί σε καμιά σας; 

Lila μου μην ανησυχείς. Μεγαλώνει η μήτρα σου. Πότε πας για 2η χοριακή; Θα ξαναευχηθώ καλό διπλασιαμό να έχεις!  

Angoulini χρονια πολλα και σε σας! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Περαστικά Μελένια μου! Παλι καλά που δεν καναμε πυρετο...

Δημητρούλα, Pingu τι κανετε;

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

2 ώρες πρίν, Angie'84 είπε:

Καλημερααααααα.... 

Χρονια πολλααααα....υγεια,χαρα,ευτυχια,καλοτυχια ευχομαι σε ολες κ στις μη εγκυουλες συντομα να γεμίσουν οι κοιλιτσες....

Εμεις υπεροχα...παρόλο που νιωθω πολυ εξαντλημένη γιατι ημουν συνεχως στους δρομους για ψωνια κ γινοταν κ πανικος κ απο θεμα κινησης.

Τρωμε συνεχεια κ νομιζω θα εχω παρει σιγουρα 2-3 κιλα...με το νει ετος επιστροφη στο διατροφικο μου προγραμμα...

Πιγκουλινι πολυχρονη κοριτσι μου.Να χαιρεσαι το ονοματακι σου...

Γεωργια μου περαστικα κ γρηγορη αναρρωση...

Λιλα μου συγχαρητηρια...καλους διπλασιασμους κ μια τελειομηνη εγκυμοσυνη...

Μελενια μου ολα καλα ειναι κ δεν μας κουραζεις καθολου...εδω ειμαστε εμεις να συζηταμε ολους τους προβληματισμους μας....

Μαρια μου αυτο το ενα θα ειναι κ το τυχερο εμβρυακι σου....πιστεψε σε αυτο κ ολα θα είναι καλα...

Καλημερα Λιλα μου...

Εγω στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχα εντονους πονους περιοδου κ ροζ στο σκουπισμα κ οταν εκανα χοριακη η τιμη ηταν 70000.λογω ποκυκυστικων κ ασταθους κυκλου δεν μου ειχε περασει απο το μυαλο οτι θα ημουν εγκυος κ εγω νόμιζα οτι αδιαθετησα...χαχαχα 

Σ'ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου. Πόσο σου κράτησαν οι πόνοι και το ροζ? Πόσων εβδομάδων έκανες χοριακη? Είχες μείνει κρεβάτι? Θυμάσαι τι αγωγή ακολούθησες?

Σε βομβάρδισα με ερωτήσεις... συγνωμη αλλά έχω γεμίσει απορίες.

Αχαρτογραφητα νερά κορίτσια. 

Φόβοι, αγωνίες, χαρά και όνειρα όλα μαζί. Κι αύριο η δεύτερη χοριακη... Πως θα με πάνε τα ίδια μου και πως θα περιμενω μέχρι το απόγευμα???

πρίν από 31 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Lila μου μην ανησυχείς. Μεγαλώνει η μήτρα σου. Πότε πας για 2η χοριακή; Θα ξαναευχηθώ καλό διπλασιαμό να έχεις!  

Angoulini χρονια πολλα και σε σας! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Περαστικά Μελένια μου! Παλι καλά που δεν καναμε πυρετο...

Δημητρούλα, Pingu τι κανετε;

Εσύ είσαι καλύτερα? Ο τραχανάς θαυματουργός εεε? Να προσέξεις και το λαιμό σου μην σε πιάσει κανένας βήχας. 

Μεγαλώνει η  μήτρα? Μακάρι Παναγία μου.

nPyGp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια ! Σας παρακολουθώ εδώ και καιρό, αλλά μόλις σήμερα αποφάσισα να γράψω για πρώτη φορά ! Είμαι στην αρχή της πρώτης μου προσπάθειας ( μακρύ πρωτόκολλο ) η οποία σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στις δικές σας συζητήσεις, καθώς με βοηθήσατε να ξεπεράσω πολλούς από τους φόβους μου! Ήθελα απλά να σας πω ποσό βοηθάει το να ξέρεις ότι υπάρχουν και άλλοι εκεί εξω που περνούν τις ίδιες αγωνίες ! Ελπίζω η νέα χρόνια να φέρει σε όλες μας αυτό που επιθυμούμε !

• Μου αρέσει 5

CNqjp3.png

1 hour ago, eamo είπε:

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια ! Σας παρακολουθώ εδώ και καιρό, αλλά μόλις σήμερα αποφάσισα να γράψω για πρώτη φορά ! Είμαι στην αρχή της πρώτης μου προσπάθειας ( μακρύ πρωτόκολλο ) η οποία σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στις δικές σας συζητήσεις, καθώς με βοηθήσατε να ξεπεράσω πολλούς από τους φόβους μου! Ήθελα απλά να σας πω ποσό βοηθάει το να ξέρεις ότι υπάρχουν και άλλοι εκεί εξω που περνούν τις ίδιες αγωνίες ! Ελπίζω η νέα χρόνια να φέρει σε όλες μας αυτό που επιθυμούμε !

Καλώς ήρθες κι εσύ!

Κι εγώ μολις χτες έγινα μέλος αυτής της γουρλιδικης ομάδας.

Εγώ μόλις ολοκλήρωσα την τριτη εξωσωματική με θετική χοριακη για πρώτη φορά. Πριν είχα και 2 σπερματεγχησεις. Σου εύχομαι ολόψυχα να πετύχεις με την πρώτη!Πολλες κοπέλες τα κατάφεραν. Έχεις ξεκινήσει τις ενέσεις; 

nPyGp3.png

Με το καλό λοιπόν,εύχομαι τέλειο διπλασιασμό ! Ξεκίνησα arvekap πριν λίγες μέρες . Μακάρι να πάνε όλα καλά , στο μυαλό μου την πρώτη την εχω ως δοκιμαστική ! Αλλά πάλι , ποτέ δεν ξέρεις !

CNqjp3.png

πρίν από 44 λεπτά , eamo είπε:

Με το καλό λοιπόν,εύχομαι τέλειο διπλασιασμό ! Ξεκίνησα arvekap πριν λίγες μέρες . Μακάρι να πάνε όλα καλά , στο μυαλό μου την πρώτη την εχω ως δοκιμαστική ! Αλλά πάλι , ποτέ δεν ξέρεις !

Να έχεις πίστη κορίτσι μου! Να προσπαθείς να ξεκουράζεσαι πολύ. Εμένα με βοήθησε στην ανάπτυξη των ωοθυλακίων. Να προσέχεις την κοιλιά σου να μην την χτυπάς. Και να μην σηκώνεις βάρη. Γενικώς θέλει ηρεμία. Αυτά τα 'κανονικά στη ζωή σου' εμένα δεν με βοήθησαν καθόλου τις προηγούμενες φορές. 

nPyGp3.png

Λιλα μου εγω ημουν με φυσιολογικη συλληψη κ δεν ακολούθησα καμια αγωγη κ δεν καθισα καθολου στο κρεβατι.μου ελεγε ο γυναικολογος οτι ειναι φυσιολογικο κ να μην ανησυχω.ειχα δει κ 3,5 μηνων λιγο ροζ κ παλι δεν μου ειχε πει να κανω κατι.

Ημουν ηδη στην 8η εβδομαδα οταν εκανα χοριακη γι'αυτο ηταν κ τοσο υψηλη γιατι νομιζα πως απλα δεν αδιαθετουσα λογω των ορμονων μου....χαχαχα 

VXtmp2.pngdbarp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Angie'84 είπε:

Λιλα μου εγω ημουν με φυσιολογικη συλληψη κ δεν ακολούθησα καμια αγωγη κ δεν καθισα καθολου στο κρεβατι.μου ελεγε ο γυναικολογος οτι ειναι φυσιολογικο κ να μην ανησυχω.ειχα δει κ 3,5 μηνων λιγο ροζ κ παλι δεν μου ειχε πει να κανω κατι.

Ημουν ηδη στην 8η εβδομαδα οταν εκανα χοριακη γι'αυτο ηταν κ τοσο υψηλη γιατι νομιζα πως απλα δεν αδιαθετουσα λογω των ορμονων μου....χαχαχα 

Τι καλή περίπτωση! Πόσο τυχερουλα είσαι! Μακάρι να πήγαινε έτσι για ολες! Έτσι σε πήγε μέχρι που γέννησες? 

2 ώρες πρίν, Miss Sunny είπε:

Lila εγω οταν εκανα χοριακη νομιζα οτι θα αδιαθετουσα απο τον πονο κ ειχα 2 εβδομαδες καφε. Πολυς πονος στην αρχη. Θα πανε ολα καλα!

Σ'ευχαριστώ που με εμψυχώνεις. Μακάρι να πάει έτσι και σ'εμενα. 

nPyGp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!!! Είστε καλά???

Καλώς μας ήρθες eamo... Είσαι στο σωστό team!!!! Καλή επιτυχία στην προσπάθεια σας!!!

Μελενια μου και Γεωργια περαστικά σας!!!

Λουκουμαδακι χαίρομαι που σε είδα ξανά... Με το καλό το μωρουλι σας...

Που θα περάσετε την αλλαγή του χρόνου?

Lila όλα καλά θα ειναι. Όλες μας καναμε αυτες τις σκεψεις. Αλλά θα δεις που θα έχεις άριστο αποτέλεσμα αύριο :).

Καλώς ήρθες eamo, χρόνια πολλά και καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου!!! Με το καλό!

Calliopi μου, εγώ μετά το πάθημά μου θα μείνω στο σπιτάκι μου! Όπως θέλει ο γιατρός. Γιατί είδα κι έπαθα για να συνέλθω... Πάλι καλά που κράτησε λίγο... Εσύ που θα πας;

Αααχ, κορίτσια! Σήμερα χαζευα καποια παιδικα δωμάτια και επεσα πανω στη σελίδα www.dream-art.gr. Θυμήθηκα και την Carpe! Αν θέλετε μπείτε να χαζέψετε όμορφες ζωγραφιες τοίχου. Πόσο να κοστίζουν άραγε;... Αν είχαμε τη δυνατοτητα να κανουμε κατι τετοιο, αν και μου αρεσαν όλα και δεν θα ήθελα κάτι φορτωμένο για να μη βαρυνει το δωμάτιο με τα επιπλα, το χαλί κλπ.

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

Γειά σας και πάλι κορίτσια. 

Καλώς ήρθες στην παρέα μας eamo και καλή επιτυχία!!! 

Γεωργία τις έχω δει τις ζωγραφιές αλλά είναι αρκετά ακριβές. Οπότε έβαψα το δωμάτιο της μικρής λιλά και πήρα αυτοκόλλητα τοίχου απο τα τζάμπο με νεράιδες πεταλούδες και έγινε πολύ όμορφο!!

Και επειδή έχουμε δυο δωμάτια και ενα παιδάκι το άλλο δωμάτιο της το έχω για να παίζει και έχω βάψει πράσινο με φούξια και έχω βάλει πουλάκια και γατούλες.. 

xsSnp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...