Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Κοριτσια μου γλυκα κ αγαπημενα χρονια πολλα! Καλα Χριστουγεννα στα σπιτικα σας. Υγεια κ χαρες σε ολο τον κοσμο. Κ μεσα απ την καρδια μου ολες οι επιθυμιες σας να πραγματοποιηθουν!

Χαθηκα λιγακι κ ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας. Το αγχος μου δεν ελεγε να ηρεμησει. Σε ολα τα εβλεπα την αρνητικη πλευρα. Φοβομουν παρα πολυ κ τα παντα για την εγκυμοσυνη μου. Εκανα εντονες ταχυκαρδιες κ ανεβηκε κ η διαστολικη πιεση. Οποτε επρεπε να βρω τροπο να ηρεμησω. Ξεκινησα συνεδριες με ειδικο, μιλησα με καρδιολογο, μου εκοψαν σιγα-σιγα κ τα cyclacur-utrogestan. Ξεκινησα κ διατροφη κ περπατημα. Οποτε σιγα-σιγα εφτιαξε η ψυχολογια μου. Δεν εμπαινα να σας γραψω γιατι ενιωθα πολυ κουραστικη για ολους. Απ την αλλη εχουμε κ διαφορα περιστατικα με την πεθερα που με εφτασαν στα ορια μου. Ευτυχως εχω τον αντρα μου διπλα μου. Αντε να παει σπιτι της να ησυχασουμε!

Marakiinlove χαρηκα τοοοοοσο πολυ με τα νεα σου! Με το καλο το νεο μπεμπακι! Ευχομαι ολα να πανε κατ' ευχην!

Στην αλλη Μαρια ευχομαι με το καλο η εμβρυομεταφορα κ ειμαι σιγουρη πια για την επιτυχια!

Στα νεα μας κοριτσια καλως ηρθατε! Με το καλο μπεμπακια στις κοιλιτσες.

Pingudaki μου λυπαμαι πολυ για τον παππου. Να ειστε γεροι να τον θυμαστε!

Καλα χριστουγεννα σε ολες!!!

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας κορίτσια!!! Χρόνια πολλά!!! Υγεία και ευτυχία με γεμάτες κοιλίτσες και αγκαλίτσες!!! 

Μελενια μου χαίρομαι που επανηλθες! Ηρέμησε κορίτσακι μου και απολαυσε την εγκυμοσύνη σου! 

Πως περάσατε σήμερα? Εμείς φάγαμε στο σπίτι μου σήμερα μιας και γιορτάζω, ήρθε και ο αδερφός μου απο το χωριό και χάρηκα πολύ που είχα και την οικογενεια μου φέτος. Αν ήταν εδώ και η αδερφή μου θα ολοκληρωνοταν η χαρά! 

Φιλάκια πολλά σε όλες!!! 

• Μου αρέσει 3

xsSnp3.png

πρίν από 15 λεπτά , Pingu είπε:

Γειά σας κορίτσια!!! Χρόνια πολλά!!! Υγεία και ευτυχία με γεμάτες κοιλίτσες και αγκαλίτσες!!! 

Μελενια μου χαίρομαι που επανηλθες! Ηρέμησε κορίτσακι μου και απολαυσε την εγκυμοσύνη σου! 

Πως περάσατε σήμερα? Εμείς φάγαμε στο σπίτι μου σήμερα μιας και γιορτάζω, ήρθε και ο αδερφός μου απο το χωριό και χάρηκα πολύ που είχα και την οικογενεια μου φέτος. Αν ήταν εδώ και η αδερφή μου θα ολοκληρωνοταν η χαρά! 

Φιλάκια πολλά σε όλες!!! 

Χρονια σου πολλα γλυκια μου! Να χαιρεσαι το ονομα σου κ να εχεις παντα υγεια κ χαρες!!!

Κ εμεις οικογενειακα περασαμε. Ομορφα περασαμε!

• Μου αρέσει 1

Μελ μου καλωσηρθες παλι!

ανησυχησαμε λιγακι ειναι η αληθεια!

δεν εισαι καθολου κουραστικη και οπως εχεις εσυ τις ανησυχιες σου, ετσι εχουμε και πολλες αλλες! ποσο μαλλον οταν περιμενεις το πρωτο σου παιδακι!

εδω εγω δευτερο παιδι, αν σας πω τι σκεφτομαι τις 3 τελευταιες μερες θα με βρισετε!

μακρια απο πεθερα καλη μου, αστη να λεει, λεγε της "ναι, ναι" σε ολα κι ασε τη να κανει μονολογο!

χρονια πολλα κοριτσια, υγεια και ολα καλα θα πανε!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

16 ώρες πρίν, Me-Lenia είπε:

Χρονια σου πολλα γλυκια μου! Να χαιρεσαι το ονομα σου κ να εχεις παντα υγεια κ χαρες!!!

Κ εμεις οικογενειακα περασαμε. Ομορφα περασαμε!

Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!! Με το καλό να πάρεις το μωράκι σου αγκαλιά!! 

8 ώρες πρίν, Calliopi. είπε:

Χρύσα μου χρόνια σου πολλά!!!! Να χαίρεσαι την οικογένεια σου!!! Με το καλό να έρθει και ένα δεύτερο μωράκι!!!

Σε ευχαριστώ πολύ Καλλιόπη μου!! Σύντομα να ακούσουμε και τα δικά σου ευχάριστα! 

Καλημέρα δεν είπα.. Α καλά... 

Καλημέρα λοιπόν κορίτσια!!! 

xsSnp3.png

Καλημέρα ομορφιές! Πως περνάτε;

Αχ, Pingu μου παντα παει το μυαλό μου σε Χρήστους και Χριστίνες και ξεχνάμε τις Χρυσούλες!!! Χιλίοχρονη να 'σαι, να χαίρεσαι την οικογενειά σου με υγεια και με το καλό να έρθει το δευτερο μωράκι σου!

Μελένια μου όλα να ξεπεραστουν και να ηρεμήσεις κοπέλα μου. Και μην ανησυχεις. Όπως είπαν και τα κορίτσια δεν μας κουραζεις. Εδω είμαστε για να στηριζει η μια την αλλη.

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

Καλημέρα κοριτσάρες κ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Μελένια μου ζήσε το όνειρο σου κ δοιώξε κάθε τι αρνητικό ειδικά από το μυαλό σου!!Μόνο θετικά να σκέφτεσαι...

Πιγκου μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑ 

Γεωργία μου πως είσαι??

Εμείς βγήκαμε Παραμονή πήγαμε Παπακωνσταντίνου..Μαχαιρίτσα τρέλλα κ χθές για φαγητό έξω στα Ρακάδικα στο Αιγάλεω καλά ήταν ήρεμα βασικά νυστάζαμε λόγω ξενυχτιού...

Ελπίζω του χρόνου να ξενυχτάω με το μικρό μου ή να χαιδεύω κοιλίτσα 

Φιλιά σε όλεεεςςς

• Μου αρέσει 5

Καλημέρα κορίτσια μου.... Σήμερα έχει επιστροφή το πρόγραμμα... Οπότε ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά γιατί μετά το φαγητό έχει αναχώρηση... Όμορφα περάσαμε, θα μας λείψουν αλλά σαν το σπίτι μας δεν έχει...

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Φίλες μου!!!! Χρόνια πολλά και καλά,καλά Χριστούγεννα σε όλους με πολλή αγάπη και πάνω απολα με υγεία!!! Εύχομαι του χρόνου να πάμε στην εκκλησία με τα μωρά μας!!!!

Just now, Hope girl είπε:

Φίλες μου!!!! Χρόνια πολλά και καλά,καλά Χριστούγεννα σε όλους με πολλή αγάπη και πάνω απολα με υγεία!!! Εύχομαι του χρόνου να πάμε στην εκκλησία με τα μωρά μας!!!!

Αχ κορίτσια έχει τρελαθεί το λάπτοπ μου κ κάνει ότι θέλει! Χρόνια πολλά σε όλες,και το χρόνου με πολλά σας μπεμπακια!πως περάσατε;εμείς έτσι και έτσι γτ η κουνιάδα μου τα έχει κάνει σκατά κ δεν μιλιομαστε....κατά τα άλλα όλα ήσυχα μεφαι πολύ!

Καλημέρα κορίτσια! Πως είστε;

Εγώ την πατησα και ειμαι κρυωμενη... Πονανε όλα τα κοκκαλα της πλάτης μου, εχω μπουκωμένη μύτη, ποναει ο λαιμός μου και βηχω λιγακι και το μετωπο μου και τα ματια μου ειναι μουδιασμενα. Ελπίζω να μην σηκώσω πυρετο. Υπερβολικος ξευπερβολικος ο γιατρος... εδω παντως ειχε δικιο! Καλα μου ειπε να μην το κουνήσω απ' το σπίτι... Εχω θυμώσει με τον εαυτο μου που δεν τον ακουσα...

4OQ2p3.png

Κορίτσια καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλες σας!!! Τις ευχές μου να αποκτήσετε στις αγκαλιές όλες όμορφα και υγιή μωράκια!!!

Εγώ σήμερα ολοκλήρωσα την από 12 Δεκεμβρίου παραμονή μου στο σπίτι. Έκανα χοριακη το πρωί αλλά δεν περιμένω τίποτα. Θα έχω περίοδο σίγουρα. Σε 2 ώρες και επισήμως θα ξέρω.

Ελπίζω σε ένα 2018 τυχερό και καρπερό. 

nPyGp3.png

Γειά σας κορίτσια τι κάνετε? 

Γεωργία περαστικά κορίτσι μου.. Δεν φταις σε τίποτα. Θα μπορούσε να σε κολλήσει οποιοσδήποτε που έρχεται στο σπίτι σου. Ακόμα κι αν δεν είναι κρυωμενος να είναι φορέας της ίωσης και να μην το εκδηλωσει.. 

Λιλα μου εύχομαι θετική χοριακη!!! Θα περιμένουμε νέα σου.. 

• Μου αρέσει 1

xsSnp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...