Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 ώρες πρίν, Calliopi. είπε:

Μαράκι εμείς είμαστε στα πεθερικά μου και δεν ξέρω ακόμα τι θα μαγειρέψουμε... Η πεθερά μου χειρουργήθηκε προχτές (δόξα τω θεώ είναι μια χαρά τώρα απλά πονάει λιγάκι) και έτσι οι επιλογές είναι περιορισμένες... Μάλλον για ψητουρα το κόβω.... Αν κι εμείς στην Πάτρα έχουμε παράδοση την κοτόσουπα γιαμι γιαμι...

Καλέ ανάρτησα πριν ένα βίντεο με κάλαντα και δεν την έβαλε τη δημοσίευση... Χρόνια πολλά κορίτσια μου!!! Υγεία και ευτυχία στις οικογένειες μας....

καλησπέρα κορίτσια! χρόνια πολλά! σας γράφω από το χωριό μου!

Καλλιόπη μου κι εδώ στον Πύργο την ίδια παράδοση έχουμε! κοτόσουπα! και νόμιζα πως μόνο εμείς στην Ελλάδα τρώγαμε χριστουγεννιάτικα κοτόσουπα!

εν τω μεταξύ θα μαγειρέψει η μαμά και γεμιστό κοτόπουλο και ψητά πα'ι'δάκια και λουκάνικα! Αλλά εμένα το μυαλό μου είναι στην κοτόσουπα, όπως κάθε χρόνο! 

καλή αυριανή λοιπόν, με υγεία!

• Μου αρέσει 3

Η κοτόσουπα είναι ό,τι πρέπει για το στομαχι μετά τη νηστεία. Και σε αλλα μερη της Πελοποννησου την τρωνε επίσης και μετα την Ανάσταση για τον ίδιο λόγο. :)

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

Αχ Λία μου σε καταλαβαίνω... Εγώ 3χρονια τώρα που κάνουμε Χριστούγεννα στα πεθερικά μου την χάνω και μου έχει λείψει πολύ.... Αλλά δεν πειράζει μας φτάνει που τους βλέπουμε... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

On 16/12/2017 at 12:53 ΜΜ, Μαρία1430 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μπράβο Μελενια με το καλο...

Εμείς πήραμε 25 ωάρια. Τελικά όμως έχουμε 8 εμβρυακια. Την Τετάρτη θα μάθουμε ποσα θα ζήσουν και θα πανε για προεμφυτευτικο

αν θέλεις πες μου, σε παρακαλώ γιατί επελεξες να κανείς προεμφυτευτικο;; το σκέφτομαι κ γω αλλά είμαι μπερδεμένη κ δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω..είναι η πρώτη μας εξωσωματική..

Καλά Χριστούγεννα κορίτσια!

ευχομαι υγεία και τύχη σε όλες μας!

ελπιζω φέτος να είναι τα τελευταία μούγκα Χριστούγεννα του σπιτιού μου! 

Εμεις στο χωριό μου σήμερα βάζουμε 9 νυστισιμα φαγητά. Και αύριο το μεσημέρι κάνουμε καρκαβιτσα. Είναι η μαγειρίτσα των Χριστουγέννων.

Να τα κρατάμε τα έθιμα των περιοχών μας. Αυτά μας  ξεχωρίζουν και δείχνουν τις ρίζες μας!

Πολλες ευχές σε όλες σας και στις οικογένειες σας!!!!

• Μου αρέσει 5

1 ώρα πρίν, anna__ είπε:

αν θέλεις πες μου, σε παρακαλώ γιατί επελεξες να κανείς προεμφυτευτικο;; το σκέφτομαι κ γω αλλά είμαι μπερδεμένη κ δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω..είναι η πρώτη μας εξωσωματική..

Άννα μου αρχικά να σε καλωσορισω στην παρεα μας. Προεμφυτευτικο έκανα γτ μετα απο δυο αποβολές εξανα εξέταση καρυοτυπου και βρεθηκε μια αμοιβαία μεταθεση σε εμένα κατι το οποίο δημιουργεί ανευπλοειδη εμβρυα. Καλη επιτυχία σου εύχομαι κι οτι θες εδω είμαστε να μοιραστεις τις σκέψεις σου!

Οι υπολοιπες κοπέλες πως είστε; εγω ολη μερα φασινα και μαγειρεματα...

Καλα κι ευλογημενα Χριστούγεννα γεματα χαρά χαμόγελα και αγαπη!

• Μου αρέσει 2

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Φίλες μου!!!! Χρόνια πολλά και καλά,καλά Χριστούγεννα σε όλους με πολλή αγάπη και πάνω απολα με υγεία!!! Εύχομαι του χρόνου να πάμε στην εκκλησία με τα μωρά μας!!!!

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Χρόνια Πολλά σε όλες σας και στις οικογένειές σας, υγεία, τύχη και δύναμη για να ξεπερνάμε τα εμπόδια της ζωής και εύχομαι κάθε όνειρό σας να πραγματοποιηθεί!!!

• Μου αρέσει 6

4OQ2p3.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Χρονια πολλα σε εσας κ τις οικογενειες σας, υγεια κι ευτυχια!!! Ευχομαι του χρονου να εχουμε ολες μωρακια αγκαλιτσα ή με μεγαλες κοιλιες με μωρακια!!!

• Μου αρέσει 6

Καλημέρα κορίτσια!!! Καλά Χριστούγεννα!!! Κ του χρόνου με υγεία για τις οικογένειες μας!!! Τι κάνετε? Πώς θα τα περάσετε σήμερα? Εμείς θα φάμε στη νονά του άντρα μου ! Ο Γιαννάκης μας άνοιξε με πολύ χαρά τα δώρα του!Του πήραμε μια τριπλή σκηνή που έχει πιάσει το μισό σαλόνι την οποία την ανοίξαμε μέρες τώρα κ κάνω από το δέντρο του βάλαμε ένα ξύλινο παζλ κ μια μεγάλη μπάλα!!! Χθες είπε κ τα κάλαντα! Είχε πολύ πλάκα με το τριγωνακι!

Έχουμε εδώ κ τους κουμπάρους μας από Αθήνα κ θα φύγουν αύριο!!! Πολύ τρέξιμο! Ευτυχώς δεν έχω τραπέζι στο σπίτι γτ  με τον Γιαννάκη να περπατάει κ να πειράζει τα πάντα όλα έχουν δυσκολέψει! Ότι κρατάμε στο χέρι το θέλει κ αυτός!

Φέτος τρομερή επιτυχία τα γλυκά μας! Τα έχουμε τσακίσει... Ειδικά τα μελομακάρονα!!!

Κατά τα άλλα έκανα την Τετάρτη κ τη δεύτερη χοριακη κ είχε πολύ καλό διπλασιασμό... Οπότε την Τετάρτη έχουμε κ γιατρό.... 

Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχω καταλάβει κ τίποτα πέρα από κάποιες ζαλάδες τα απογεύματα.... Δεν με αφήνει κ το ταρζανακι να καταλάβω.... Αυτό το εμβρυακι το λυπάμαι... Θα τράβηξει τα πάνδεινα στην κοιλίτσα.... βέβαια κ όταν γεννηθεί με τον μεγάλο αδερφό που έχει δεν θα τραβάει κ λίγα!!!

Ουφφ... Κοιμάται το αγοράκι μου κ είχα χρόνο να γράψω κάτι παραπάνω!!!

Καλές γιορτές κορίτσια μου κ σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Είμαι αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά!

Καλέ η μελενια που είναι? Μιλάει καμιά μαζί της?

• Μου αρέσει 6

OFubp3.png

TyB7p3.png

πρίν από 41 λεπτά , marakiinlove είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! Καλά Χριστούγεννα!!! Κ του χρόνου με υγεία για τις οικογένειες μας!!! Τι κάνετε? Πώς θα τα περάσετε σήμερα? Εμείς θα φάμε στη νονά του άντρα μου ! Ο Γιαννάκης μας άνοιξε με πολύ χαρά τα δώρα του!Του πήραμε μια τριπλή σκηνή που έχει πιάσει το μισό σαλόνι την οποία την ανοίξαμε μέρες τώρα κ κάνω από το δέντρο του βάλαμε ένα ξύλινο παζλ κ μια μεγάλη μπάλα!!! Χθες είπε κ τα κάλαντα! Είχε πολύ πλάκα με το τριγωνακι!

Έχουμε εδώ κ τους κουμπάρους μας από Αθήνα κ θα φύγουν αύριο!!! Πολύ τρέξιμο! Ευτυχώς δεν έχω τραπέζι στο σπίτι γτ  με τον Γιαννάκη να περπατάει κ να πειράζει τα πάντα όλα έχουν δυσκολέψει! Ότι κρατάμε στο χέρι το θέλει κ αυτός!

Φέτος τρομερή επιτυχία τα γλυκά μας! Τα έχουμε τσακίσει... Ειδικά τα μελομακάρονα!!!

Κατά τα άλλα έκανα την Τετάρτη κ τη δεύτερη χοριακη κ είχε πολύ καλό διπλασιασμό... Οπότε την Τετάρτη έχουμε κ γιατρό.... 

Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχω καταλάβει κ τίποτα πέρα από κάποιες ζαλάδες τα απογεύματα.... Δεν με αφήνει κ το ταρζανακι να καταλάβω.... Αυτό το εμβρυακι το λυπάμαι... Θα τράβηξει τα πάνδεινα στην κοιλίτσα.... βέβαια κ όταν γεννηθεί με τον μεγάλο αδερφό που έχει δεν θα τραβάει κ λίγα!!!

Ουφφ... Κοιμάται το αγοράκι μου κ είχα χρόνο να γράψω κάτι παραπάνω!!!

Καλές γιορτές κορίτσια μου κ σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Είμαι αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά!

Καλέ η μελενια που είναι? Μιλάει καμιά μαζί της?

Μαράκι μου όμορφες στιγμές.... Να χαίρεσαι το παιδάκι σου και με το καλό το επόμενο... Καλύτερα που θα φάτε αλλού να μην κουραστεις κιόλας... Χρόνια πολλά!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...