Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

@Μαρία1430 για πια ανάμεικτα συναισθήματα μιλάς; Έχεις ένα υγιέστατο γονιμοποιημένο ωάριο. Ξέρεις ότι είναι υγιέστατο...δεν χώρα αμφιβολία. Όποτε προχωράς στο επόμενο βήμα!

Γερα λοιπον. Το μόνο που πρέπει να κανεις είναι να πλυμηρισεις το σώμα σου με θετική ενέργεια και να το προετοιμάσεις για το εμβρυακι σου. Θα χρειαστεί ένα ζεστό σπιτάκι χωρίς τις ορμόνες του άγχους και της στεναχωριας.

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια! 

Γεωργία μου σε ευχαριστώ που με σκεφτόσουν! 

Ευχαριστώ και όλα τα κορίτσια για τα συλλυπητήρια.. 

Καλλιόπη μου εμάς ο ήλιος βγαίνει δειλά δειλά... 

Μαρακι μου το εμβρυακι σου θα στεριώσει και θα σε κάνει μανούλα!! 

• Μου αρέσει 2

xsSnp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Pingu είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! 

Γεωργία μου σε ευχαριστώ που με σκεφτόσουν! 

Ευχαριστώ και όλα τα κορίτσια για τα συλλυπητήρια.. 

Καλλιόπη μου εμάς ο ήλιος βγαίνει δειλά δειλά... 

Μαρακι μου το εμβρυακι σου θα στεριώσει και θα σε κάνει μανούλα!! 

Κάτι είναι και αυτό... Τώρα που θα έρθω Αττική θα τον φέρω μαζί μου... Γιατί εδώ τις προηγούμενες μέρς μουλιάσαμε...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Calliopi. είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Τι όμορφη λιακάδα έχει σήμερα... Είναι σαν άνοιξη...

Όλα καλά Γεωργία μου εσυ? Πώς νιώθεις σημερα?

Καλά είμαι Καλλιόπη μου. Εχθές με πήγε ο αντρούλης μου στην αγορά για να πάρω κάποια δωράκια για τις υποχρεώσεις μας και ευτυχώς τελειωσα νωρις, γιατί ένιωθα καποια πονακια και λίγο ανησυχησα. Αλλά ηρέμησα έπειτα γιατι έγραφε το ιντερνετ να μην ανησυχούμε γιατί οφείλονται στη μετακίνηση των οργάνων που γίνεται για πάρει χώρο η μήτρα. Πάντα βέβαια περιμένω πως και πως το ραντεβού του γιατρου για να βεβαιωθω πως είμαστε καλα.

Pingu μου ναι... Αυτό έλεγα κι εγώ... Η Μελένια, η Ελένη, η Νατάσσα...

Εσείς κορίτσια τι κάνετε;

4OQ2p3.png

Παράθεση

Καλησπέρα κορίτσια! Σας ευχαριστώ πολύ ολες για τις ευχές, τις εμψυχωτικες και αληθινες κουβέντες!

Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους γυρω μου εχω πολυ χριστουγεννιάτικη διάθεση και ονειρεύομαι πως τα επόμενα Χριστούγεννα θα είναι ακόμα καλύτερα...

Υγεία πανω απο όλα σε ολο τον κόσμο δύναμη και αισιοδοξία ειδικά για εμας που παλεύουμε για ιερό σκοπο.

Ασχετο αλλα ολες φαντάζομαι προγραμματίζουμε κατι... Για πειτε τι θα μαγειρεψετε μεθαύριο; 

• Μου αρέσει 6

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

2 ώρες πρίν, Μαρία1430 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Σας ευχαριστώ πολύ ολες για τις ευχές, τις εμψυχωτικες και αληθινες κουβέντες!

Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους γυρω μου εχω πολυ χριστουγεννιάτικη διάθεση και ονειρεύομαι πως τα επόμενα Χριστούγεννα θα είναι ακόμα καλύτερα...

Υγεία πανω απο όλα σε ολο τον κόσμο δύναμη και αισιοδοξία ειδικά για εμας που παλεύουμε για ιερό σκοπο.

Ασχετο αλλα ολες φαντάζομαι προγραμματίζουμε κατι... Για πειτε τι θα μαγειρεψετε μεθαύριο; 

Ακριβώς Μαρακι υγεία και όλα γίνονται!!! 

Εμείς θα φτιάξουμε γαλοπούλα γεμιστή και κόκορα γεμιστό! Εγώ δεν τρώω ούτε το ένα ούτε το άλλο οπότε θα πάρω χοιρινό να το γεμίσω με καρότα πιπεριές και τυρί. Πολύ γέμιση έχει πέσει.. Χαχαχα! 

xsSnp3.png

2 ώρες πρίν, Pingu είπε:

Ακριβώς Μαρακι υγεία και όλα γίνονται!!! 

Εμείς θα φτιάξουμε γαλοπούλα γεμιστή και κόκορα γεμιστό! Εγώ δεν τρώω ούτε το ένα ούτε το άλλο οπότε θα πάρω χοιρινό να το γεμίσω με καρότα πιπεριές και τυρί. Πολύ γέμιση έχει πέσει.. Χαχαχα! 

Κι εγω γαλοπούλα γεμιστη λεω να κανω για πρώτη φορά και ενα γαλακτομπούρεκο που μου ζήτησε ο καλος μου

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

πρίν από 51 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Κι εγω γαλοπούλα γεμιστη λεω να κανω για πρώτη φορά και ενα γαλακτομπούρεκο που μου ζήτησε ο καλος μου

Έφτιαξα και εγώ γαλακτομπουρεκο σήμερα.. Περιμένω την Δευτέρα.. Μιαμ Μιαμ! 

xsSnp3.png

17 ώρες πρίν, Μαρία1430 είπε:

Μαράκι εμείς είμαστε στα πεθερικά μου και δεν ξέρω ακόμα τι θα μαγειρέψουμε... Η πεθερά μου χειρουργήθηκε προχτές (δόξα τω θεώ είναι μια χαρά τώρα απλά πονάει λιγάκι) και έτσι οι επιλογές είναι περιορισμένες... Μάλλον για ψητουρα το κόβω.... Αν κι εμείς στην Πάτρα έχουμε παράδοση την κοτόσουπα γιαμι γιαμι...

Καλέ ανάρτησα πριν ένα βίντεο με κάλαντα και δεν την έβαλε τη δημοσίευση... Χρόνια πολλά κορίτσια μου!!! Υγεία και ευτυχία στις οικογένειες μας....

Επεξεργάστηκαν by Calliopi.
  • Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...