Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα!!!κάνει κρύο και βρέχει, έρχονται Χριστούγεννα!!!! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου,να είστε όλες καλά,να περάσετε υπέροχες γιορτές και το 2018  να σας γεμίσει αισιοδοξία,αγάπη,θάρρος και δύναμη!!!Μόνο ευχαριστα νέα να ακούμε τη νέα χρονιά!!!

@Angie'84 σε ευχαριστώ πολύ,να χαίρεσαι την κοκέτα σου!!!

@DIMITRAS εγώ κοιμάμαι τώρα,να έχω αποθέματα,πιο υπναρου από εμένα δεν πρέπει να υπάρχει χαχαχα!!!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλημέρα,

Ευχομαι σε όλες Χρόνια Πολλά με υγεία και δύναμη, μακάρι το νέος έτος να μας φέρει μπόλικη τύχη και χαρουμένα νέα. Ευτυχισμένα Χριστούγεννα να περάσετε κοντα στους ανθρωπους που αγαπάτε!

Αν και εχω ρωτήσει και σε άλλο topic αλλά δεν πήρα κάποια απάντηση, μήπως κάποιο κορίτσι από εδώ έτυχε να κάνει διαγνωστική λαπαρόσκοπηση σε κάποιο δημόσιο π.χ. Ελενα, Αλεξάνδρα? Εαν ναι γνωρίζετε ποια ειναι η διαδικασία? Δηλαδη πρεπει να βρω γιατρο εκει να τον επισκεφθω πρωτα και μετα να μου κανονισει ραντεβου? Παιρνω τηλ και κλεινω? Δεν εχω ιδεα και δεν μπορω να ανταπεξελθω και σε ιδιωτικη εξωσωματικη και σε ιδιωτικη λαπαροσκοπηση και ελεγα μηπως παω απο δημοσιο πλευρα για την λαπαροσκοπηση. Οταν ειχα κανει την υστεροσκοπηση στο Αλεξανδρα ειχα παρει απλα τηλ μου εκλεισαν ραντεβου, πηγα την εκανα εφυγα,χωρις να κλεισω ραντεβου με καποιον γιατρο απο εκει. Τωρα ομως δεν ξερω αν ειναι το ιδιο και θα εκτιμουσα πολυ οποια κοπελα εχει -αν εχει- προσωπικη εμπειρια να με διαφωτισει! Καλες γιορτες και οτι καλυτερο σας ευχομαι!!!

πρίν από 39 λεπτά , Dimitroulaa είπε:

Κορίτσια καλημέρα,

Ευχομαι σε όλες Χρόνια Πολλά με υγεία και δύναμη, μακάρι το νέος έτος να μας φέρει μπόλικη τύχη και χαρουμένα νέα. Ευτυχισμένα Χριστούγεννα να περάσετε κοντα στους ανθρωπους που αγαπάτε!

Αν και εχω ρωτήσει και σε άλλο topic αλλά δεν πήρα κάποια απάντηση, μήπως κάποιο κορίτσι από εδώ έτυχε να κάνει διαγνωστική λαπαρόσκοπηση σε κάποιο δημόσιο π.χ. Ελενα, Αλεξάνδρα? Εαν ναι γνωρίζετε ποια ειναι η διαδικασία? Δηλαδη πρεπει να βρω γιατρο εκει να τον επισκεφθω πρωτα και μετα να μου κανονισει ραντεβου? Παιρνω τηλ και κλεινω? Δεν εχω ιδεα και δεν μπορω να ανταπεξελθω και σε ιδιωτικη εξωσωματικη και σε ιδιωτικη λαπαροσκοπηση και ελεγα μηπως παω απο δημοσιο πλευρα για την λαπαροσκοπηση. Οταν ειχα κανει την υστεροσκοπηση στο Αλεξανδρα ειχα παρει απλα τηλ μου εκλεισαν ραντεβου, πηγα την εκανα εφυγα,χωρις να κλεισω ραντεβου με καποιον γιατρο απο εκει. Τωρα ομως δεν ξερω αν ειναι το ιδιο και θα εκτιμουσα πολυ οποια κοπελα εχει -αν εχει- προσωπικη εμπειρια να με διαφωτισει! Καλες γιορτες και οτι καλυτερο σας ευχομαι!!!

κοριτσι μου θα παρεις τηλεφωνο κ θα εξηγησεις ακριβως τι θες κ θα σου κλεισουν ραντεβου καταρχας να σε δουν κ μετα σου κλεινουν το ραντεβου για την λαπαροσκοπηση. εκτος αν θες συγκεκριμενο ανθρωπο να σου κανει την λαπαροσκοπηση οποτε πρεπει να τον βρεις απο πριν. 

• Μου αρέσει 1

14 ώρες πρίν, Happyoula είπε:

@Georgia1972 ξέρεις τι σκέφτηκα; Πως σε όταν με το καλο έρθουν τα μωράκια.... θα πηγαίνουμε στην δουλεια για να ξεκουραζόμαστε :-D:-D

καληνυχρα λοιπόν σε όλα τα κορίτσια!

Καλησπέρα κορίτσια! Πως είστε; Χιονιάς έπιασε.

Χαχαχα! Happyoula Αυτό λένε και οι συνάδελφοί μου!

Lia περαστικά. Πρόσεχε.

Angie και του χρόνου! Πρέπει να ήταν γλύκα τα μικρούλια!

4OQ2p3.png

1 hour ago, linaa είπε:

κοριτσι μου θα παρεις τηλεφωνο κ θα εξηγησεις ακριβως τι θες κ θα σου κλεισουν ραντεβου καταρχας να σε δουν κ μετα σου κλεινουν το ραντεβου για την λαπαροσκοπηση. εκτος αν θες συγκεκριμενο ανθρωπο να σου κανει την λαπαροσκοπηση οποτε πρεπει να τον βρεις απο πριν. 

Σ' ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις, δεν εχώ κάποιον συγκεκριμένο πέρα από αυτόν που μου έκανε την υστεροσκοπηση, φανταζομαι θα κανει και λαπαροσκοπηση, δεν ξερω. Απλα ηταν καλος, μια φορα τον ειδα, μεχρι εκει. Παντως σε ευχαριστω, οτι θα παρω να ρωτησω εννοειται, απλα ηθελα μια προσωπικη εμπειρια αν υπηρχε σε θεμα δημοσιου. Καλες γιορτες να εχεις!

Διαφημίσεις

1 hour ago, Dimitroulaa είπε:

Σ' ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις, δεν εχώ κάποιον συγκεκριμένο πέρα από αυτόν που μου έκανε την υστεροσκοπηση, φανταζομαι θα κανει και λαπαροσκοπηση, δεν ξερω. Απλα ηταν καλος, μια φορα τον ειδα, μεχρι εκει. Παντως σε ευχαριστω, οτι θα παρω να ρωτησω εννοειται, απλα ηθελα μια προσωπικη εμπειρια αν υπηρχε σε θεμα δημοσιου. Καλες γιορτες να εχεις!

κανενας κοπος αν εμεινες ευχαριστημενη τοσο το καλητερο να παρεις να κλεισεις μαζι με αυτον λαπαροσκοπηση σιγουρα θα κανει κ τα δυο. 

• Μου αρέσει 1

Κοριτσακια μου τι κανετε; 

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας... Τελικά κατάφεραν να βγάλουν τα αποτελέσματα σημερα για τα εμβρυα. Και ο μαγικός αριθμός είναι 1! Ενα και μοναδικό φυσιολογικό. Ανάμικτα τα συναισθήματα μου... Ανυπομονώ τώρα για το Γενάρη που θα προετοιμαστούμε και θα το μεταφέρουμε να δούμε αν μας θέλει

• Μου αρέσει 2

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 7 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας... Τελικά κατάφεραν να βγάλουν τα αποτελέσματα σημερα για τα εμβρυα. Και ο μαγικός αριθμός είναι 1! Ενα και μοναδικό φυσιολογικό. Ανάμικτα τα συναισθήματα μου... Ανυπομονώ τώρα για το Γενάρη που θα προετοιμαστούμε και θα το μεταφέρουμε να δούμε αν μας θέλει

Ενα και τυχερό μαρακι μου. Γλιτώνεις την ταλαιπωρία και την απογοήτευση με το να βάζατε τα άλλα! Τώρα ξέρεις! Μια χαρά, να είσαι αισιόδοξη και να περιμένεις από το Γενάρη το μωρακι σου!!! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 3 λεπτά , Sugar86 είπε:

Ενα και τυχερό μαρακι μου. Γλιτώνεις την ταλαιπωρία και την απογοήτευση με το να βάζατε τα άλλα! Τώρα ξέρεις! Μια χαρά, να είσαι αισιόδοξη και να περιμένεις από το Γενάρη το μωρακι σου!!! 

Προσπαθώ να το βλέπω μόνο απο τη θετική πλευρά... Ελπίζω μονο αυτο θελω να κανω αν και παει να με πιάσει και το παράπονο

• Μου αρέσει 1

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

1 hour ago, Μαρία1430 είπε:

Προσπαθώ να το βλέπω μόνο απο τη θετική πλευρά... Ελπίζω μονο αυτο θελω να κανω αν και παει να με πιάσει και το παράπονο

Εχεις κρατήσει ένα γερό μωρακι οπότε όλα θα πάνε καλά!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια! Μολις γυρίσαμε.. Ήταν πολύ χάλια ο καιρός. Είχε τόσο πολύ αέρα και φάγαμε πολύ βροχή.. Και σε όλο τον δρόμο έβρεχε και νόμιζα ότι θα πάρει ο αέρας το αμάξι. Ευτυχως φτάσαμε καλά.. 

Φιλάκια σε όλες!!! 

xsSnp3.png

1 hour ago, Μαρία1430 said:

Μαρια δεν μπορει! Αυτο το εμβρυακι θα ειναι τυχερο! Περαστε ομορφα στις γιορτες κ το νεο ετος θα κανει το εμβρυακι μωρακι!

• Μου αρέσει 2

Καλησπέρα!!!! Είστε καλά???

Πινγκου μου καλώς ήρθατε!!! 

Μαράκι μην ξεχνάς χρειαζόμαστε ένα και καλό!!! Εσύ το έχεις και όλα θα σας πάνε καλά!!!!! 

Γεωργία μου αυτό το έλεγε και μια συνάδελφος ότι περίμενε να έρθει στη δουλειά για να ξεφύγει λίγο και να ξεκουραστεί...:shock:

Ελπιδοκοριτσο προσωπικά δε δίνω στον εαυτό μου επιλογή στις αισιόδοξες και απαισιόδοξες σκέψεις... Είναι μονόδρομος!!! Βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο... Μην απελπιζεστε!!! Η επιστήμη είναι τόσο προχω που όλα γίνονται... Μπορεί να τα βρίσκουμε λίγο σκούρα γιατί στην τελική άνθρωποι είμαστε αλλά ο Θεός δεν μας αφήνει...

Αντζη μου με την γλυκιά σου κόρη... Πρέπει να ήταν μέσα στο νάζι....

Τα υπόλοιπα κορίτσια μας???

• Μου αρέσει 4

Μαράκι μου,να μην σε παίρνει το παράπονο. Δόξα τω Θεω βρέθηκε η λύση στο πρόβλημα! Ξεκουραστείτε στις γιορτές και ανανεωμενοι προχωράτε έπειτα για την πιο όμορφη συνέχεια!

Pingu μου και 'γω σήμερα σε σκεπτόμουν με αυτην την κακοκαιρια και την κουραση που θα είχατε.

• Μου αρέσει 2

4OQ2p3.png

@Μαρία1430 θα πω αυτό που πιστεύω ειλικρινά και όχι να χαιδεψω αυτιά:ένα και τυχερό θα είναι το εμβρυακι σου κ με το καλό να το πάρετε αγκαλίτσα!

@Pingu μου καλωσήρθατε κοριτσάκι μου,καλή ξεκούραση τώρα γιατί ο καιρός σας ταλαιπώρησε

@Calliope με έπεισες:όχι πια δάκρυα!δεν θα επιτρέψω σε κανέναν κ τίποτα να με χαλάσει.και όταν πέφτω λιγάκι,ευτυχώς έχω εσάς που με καταλαβαίνετε!γιατί κακα τα ψέματα,όσοι είναι έξω από όλο αυτο δεν μπορούν να μας καταλάβουν...

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...