Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Κορίτσια μου καλησπέρα!! τώρα επέστρεψα από το πρώτο μας ραντεβού με τον εξωσωματικο.πολυ καλή εντύπωση μου έκανε μας τα εξήγησε όλα πολύ αναλυτικά κ εκείνος και η μαία.το καλό είναι ότι εμένα με βρήκε απολες τις πλευρές καλα συν ότι είμαι μικρή οπότε θα έχουμε να παλέψουμε μόνο το θέμα του συζύγου.αλλα όλα βέβαια θα αρχίσουν αφού τελειώσω με το χειρουργείο του θυρεοειδή.

@Pingu μου συλλυπητήρια κοριτσάκι μου να ζήσετε να τον θυμάστε,να κρατήσετε όλες τις καλές αναμνήσεις!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

20 ώρες πρίν, marillia είπε:

Κορίτσια μου να  ρωτήσω και σας κάτι?Τον κύκλο πως τον μετράτε?Βάζετε και την πρώτη μέρα περιόδου μέσα ή σταματάτε μια πρίν?Καλές γιορτές να έχουμε με πολλά σποράκια και μια όμορφη συνέχεια στις εγκυούλες!!!!

Γεια σας κορίτσια! Πως είστε;

Marillia, εγώ ξέρω πως ξεκινάς να μετρας ως πρώτη τη μέρα που βλέπεις αίμα. Μόλις ξαναδεις είναι ο επόμενος κύκλος. Ας με διορθώσουν τα κορίτσια αν οι γιατροι τους τους έχουν πει κάτι άλλο.

Hope girl μια χαρα θα τα πατε. Το οτι είσαι μικρή είναι πολύ θετικό.

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

2 ώρες πρίν, Georgia1972 είπε:

Γεια σας κορίτσια! Πως είστε;

Marillia, εγώ ξέρω πως ξεκινάς να μετρας ως πρώτη τη μέρα που βλέπεις αίμα. Μόλις ξαναδεις είναι ο επόμενος κύκλος. Ας με διορθώσουν τα κορίτσια αν οι γιατροι τους τους έχουν πει κάτι άλλο.

Hope girl μια χαρα θα τα πατε. Το οτι είσαι μικρή είναι πολύ θετικό.

Σε ευχαριστώ πολύ!!!το άγχος μου είναι αν θα βρούμε σπερματοζωάρια οταν φτάσουμε στη βιοψία.Βεβαια μας πρότειναν να δούμε κ έναν ουρολόγο,έχεις εσύ μήπως  κανέναν κατά νου?(όπως κατάλαβες,με έχεις αναλάβει χαχα)!!

Όσο για τον κύκλο και εγώ αυτό ξέρω,έτσι μετρω και εγώ τις μέρες μου!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου!!! Πώς είστε σήμερα??? Εγώ μόλις γύρισα και νιώθω πτώμα...

Ελπιδοκοριτσο μια χαρά τα νέα σου... Αν δεν κάνω λάθος κ αν κάνω ας με διορθώσουν τα υπόλοιπα κορίτσια... Το θέμα με το σπέρμα παλεύεται και διορθώνεται σε μεγάλο βαθμό!!!!

Οι υπόλοιπες είστε καλά???

Κούραση.... δεν μπορείς να φανταστείς! Αύριο θα γυρίσω από την δουλεια, θα Κ οιμηθω και θα ξυπνήσω ανήμερα Χριστούγεννα! :-P

Αχ όταν θα έχω μωράκια.... πως θα αντέχω;;;;

Εσεις κορίτσια πως τα καταφέρνετε;

7 ώρες πρίν, Hope girl είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!!!το άγχος μου είναι αν θα βρούμε σπερματοζωάρια οταν φτάσουμε στη βιοψία.Βεβαια μας πρότειναν να δούμε κ έναν ουρολόγο,έχεις εσύ μήπως  κανέναν κατά νου?(όπως κατάλαβες,με έχεις αναλάβει χαχα)!!

Όσο για τον κύκλο και εγώ αυτό ξέρω,έτσι μετρω και εγώ τις μέρες μου!

Hope girl, δεν έχω καποιον, αλλά θα σε βοηθησει η Miss Sunny απ' ό,τι είδα :).

1 hour ago, Happyoula είπε:

Κούραση.... δεν μπορείς να φανταστείς! Αύριο θα γυρίσω από την δουλεια, θα Κ οιμηθω και θα ξυπνήσω ανήμερα Χριστούγεννα! :-P

Αχ όταν θα έχω μωράκια.... πως θα αντέχω;;;;

Εσεις κορίτσια πως τα καταφέρνετε;

Αχ, Happyoula  το σκεφτομαι αυτο πριν ακομα μεινω έγκυος!... Έβλεπα τα κορίτσια στη δουλειά που έτρεχαν να τα προλάβουν όλα και τα λυπόμουν... Φαντάζομαι στην πορεια, καποιες άλλες θα βλεπουν εμας και θα μας λυπουνται επίσης! Προσωπικα επειδη προσφατως ανακαλυψα πως έχω θεμα με αναιμίες, θα είμαι αγκαλια με τον σιδηρο για να την παλευω...

Εσυ έχεις δει σιδηρο, φεριτινη, Β12; Αν νιωθεις τοση κουραση για ριξε τους μια ματια. Γιατι κι εγω ολα αυτα τα χρονια ελεγα πως φταιει η κουραση της δουλειας, αλλα δεν ηταν μονο αυτο. Όλα οσα γραφω παραπανω ηταν στα ταρταρα!...

4OQ2p3.png

5 minutes ago, Georgia1972 said:

Hope girl, δεν έχω καποιον, αλλά θα σε βοηθησει η Miss Sunny απ' ό,τι είδα :).

Αχ, Happyoula  το σκεφτομαι αυτο πριν ακομα μεινω έγκυος!... Έβλεπα τα κορίτσια στη δουλειά που έτρεχαν να τα προλάβουν όλα και τα λυπόμουν... Φαντάζομαι στην πορεια, καποιες άλλες θα βλεπουν εμας και θα μας λυπουνται επίσης! Προσωπικα επειδη προσφατως ανακαλυψα πως έχω θεμα με αναιμίες, θα είμαι αγκαλια με τον σιδηρο για να την παλευω...

Εσυ έχεις δει σιδηρο, φεριτινη, Β12; Αν νιωθεις τοση κουραση για ριξε τους μια ματια. Γιατι κι εγω ολα αυτα τα χρονια ελεγα πως φταιει η κουραση της δουλειας, αλλα δεν ηταν μονο αυτο. Όλα οσα γραφω παραπανω ηταν στα ταρταρα!...

Ο ναι, τα έχω δει αυτά. Έχω γεμάτες αποθήκες  φεριτίνης. φτάνουν για 3 γενιές. Και αιματοκρίτη 46. Μόνο η D μου τα χαλάει, αλλά με το συμπλήρωμα είναι και αυτή οκ.

οι πολλές ώρες δουλειάς φταίνε.

ειναι δύσκολη περίοδος το τέλος του χρόνου. Τελειώνει όμως.

του χρόνου θα έχω άδεια λοχείας χιχιχι και θα το γλυτωσω!!!!!

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, Calliopi. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου!!! Πώς είστε σήμερα??? Εγώ μόλις γύρισα και νιώθω πτώμα...

Ελπιδοκοριτσο μια χαρά τα νέα σου... Αν δεν κάνω λάθος κ αν κάνω ας με διορθώσουν τα υπόλοιπα κορίτσια... Το θέμα με το σπέρμα παλεύεται και διορθώνεται σε μεγάλο βαθμό!!!!

Οι υπόλοιπες είστε καλά???

Ξέρετε τι μου αρέσει σε αυτή την παρέα;ότι δίνουμε τόσο κουράγιο η μια στην άλλη!μπαίνω διαβάζω τα μηνύματα σας και αισθάνομαι λες και έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα!σας ευχαριστώ πολύ!!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Happyoula είπε:

@Georgia1972 ξέρεις τι σκέφτηκα; Πως σε όταν με το καλο έρθουν τα μωράκια.... θα πηγαίνουμε στην δουλεια για να ξεκουραζόμαστε :-D:-D

καληνυχρα λοιπόν σε όλα τα κορίτσια!

Ααααα μη λέτε τέτοια γιατί εγώ έχω μείνει άνεργη,που θα πηγαίνω να κοιμάμαι;;;χαχαχα!!!

• Μου αρέσει 1

καλημέρα κορίτσια! 

με το θέμα ύπνου μην αγχώνεστε! θα προσαρμοστεί τότε ο οργανισμός σας και θα το πάρετε απόφαση! δε γίνεται κι αλλιώς! εντάξει, υπάρχουν μωράκια που από ένα σημείο κι έπειτα σταματούν να ξυπνούν βράδυ και το παίρνουν σερί! είχα 2 φίλες που γεννήσαμε μαζί και στο τρίμηνο (νωρίτερα, αργότερα δε θυμάμαι) τα μωρα τους το έπαιρναν σερί το βράδυ! βέβαια έπιναν ξένο γάλα.

εγώ εκει που είχα ηρεμήσει από το κρύωμα, ξανακύλησα. πήρα τον γιατρό τηλ και μου είπε να πίνω σιροπάκι το βράδυ! 

Δήμητρα έρχονται Χριστούγενναααααα!!! Και ο καιρός πάει σετάκι! πολύ κρύο! μου φαίνεται σήμερα κάνει περισσότερο κρύο από τις άλλες μέρες!

• Μου αρέσει 1

Καλημερα ομορφουλες....τι κανετε;;;κανει κρυοοοοοο.....

Εμεις εχτες ειχαμε τη γιορτη στο σχολειο της Σοφιας...πολυ γελιο....που να βλεπατε μια σταλια παιδακια ντυμενα κουραμπιες κ μελομακαρονα με κατι τεραστιες κοιλιές...χαχαχα.Η Σοφουλα μου ηταν παιδακια κ φορουσε ενα μακρυ ασπρο φορεμα με γουνακι γυρω γυρω....στο στοιχειο της γιατι οπου γουνα κ στρας η κορη μου πρωτη...χαχαχα

Βλεπω κοριτσακια που δεν εχουμε ξαναμιλησει.hope k happyoula καλη επιτυχια σε οτι κ αν κανετε...ειμαστε η πιο τυχερη παρεα...

Μαρακιιιιιιι συγχαρητηρια.....με το καλο κ με ενα τεραστιο διπλασιασμο...

Μαρια μου καλη επιτυχια κ σε εσενα....ουυυυ το Γεναρη θα εχουμε εμβρυομεταφορά ε;;;;

Ολες τις υπολοιπες σας φιλω...παω να ταισω το μπεμπη κ επανέρχομαι...

VXtmp2.pngdbarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...