Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Αντε να μεγαλώνει το επόμενο γκρουπ! Έφτασε ο καιρός,τα καλύτερα Μαρία μου,και οι υπόλοιπες Καλλιόπη, Δήμητρα, τα καινούρια κορίτσια,σαννυ, Πωπω ξεχνώ πολλές τώρα!  το 18 θα έχει γέννες πολλές!! 

Εγώ είχα γιατρό σήμερα, μας επιβεβαιωσε το αγόρι, όλα είναι πολύ καλά, αναμονή ξανά ένα μήνα. Μου έφυγε ένα βάρος!! 

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 9 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Ευχάριστα νέα βλέπω! Βλαστοκύστες, ραντεβου με γιατρους, προετοιμασίες. Το '18 θα πάει τέλεια!

Μπράβο Μαράκι! Πάμε για το επόμενο βήμα!

Hope girl πες μας έπειτα εντυπώσεις.

Εγώ τώρα κατάφερα και μπήκα. Πάλι κάποιο θέμε είχαμε με το ρούτερ. Οι άλλες οι ζουζούνες τρέχουν με τις ετοιμασίες των Χριστουγέννων;

Εννοείται!!!το βράδυ περιμένετε πλήρη αναφορά,πως ήταν οι πρώτες εντυπώσεις!

πρίν από 6 λεπτά , Sugar86 είπε:

Αντε να μεγαλώνει το επόμενο γκρουπ! Έφτασε ο καιρός,τα καλύτερα Μαρία μου,και οι υπόλοιπες Καλλιόπη, Δήμητρα, τα καινούρια κορίτσια,σαννυ, Πωπω ξεχνώ πολλές τώρα!  το 18 θα έχει γέννες πολλές!! 

Εγώ είχα γιατρό σήμερα, μας επιβεβαιωσε το αγόρι, όλα είναι πολύ καλά, αναμονή ξανά ένα μήνα. Μου έφυγε ένα βάρος!! 

Μπράβο μπράβο!!έτσι να συνεχίσουν όλα να πηγαίνουν καλά κορίτσι μου!!!

• Μου αρέσει 1

Μπράβο Σουγκαράκι! Υπέροχα! Καταλαβαίνω το βαρος που λες. Κι εγώ περιμένω πως και πως το επόμενο ραντεβου για να βεβαιωθω πως όλα πάνε καλα.

Βρε κορίτσια, δε φανηκε σήμερα η Pingu... Λέτε να "έφυγε" ο παππους;...

4OQ2p3.png

Κορίτσια μου να  ρωτήσω και σας κάτι?Τον κύκλο πως τον μετράτε?Βάζετε και την πρώτη μέρα περιόδου μέσα ή σταματάτε μια πρίν?Καλές γιορτές να έχουμε με πολλά σποράκια και μια όμορφη συνέχεια στις εγκυούλες!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 39 λεπτά , Sugar86 είπε:

μπραβο σουγκαρ! αγορι, μεγαλος ερωτας για μια μανα! και τα κοριτσακια φυσικα εχουν αλλες χαρες!!!

αχ εγω εχω 7 η ωρα ραντεβου, θα μου ανεβει παλι η πιεση 14 στον γιατρο.

εν τω μεταξυ πρεπει να εχω τσιμπησει και κιλα αυτον τον μηνα. με βλεπω φουσκωμενη. ειναι μεχρι να υπερβω το οριο και να μπω μετα σε προγραμμα παλι.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 48 λεπτά , Pingu είπε:

Γειά σας κορίτσια. Έφυγε ο παππούς.. Αυριο θα πάμε στο χωριό για την κηδεία.. Ξεκουραστικε ο άνθρωπος.. 

Φιλάκια σε όλες... 

Να στε γέροι να τον θυμάστε κορίτσι μου, συλλυπητήρια! 

59 minutes ago, Pingu said:

Γειά σας κορίτσια. Έφυγε ο παππούς.. Αυριο θα πάμε στο χωριό για την κηδεία.. Ξεκουραστικε ο άνθρωπος.. 

Φιλάκια σε όλες... 

Συλλυπητήρια για τον παππού.

Γεια σας κορίτσια μου!!! Καλέ τι κρύο απίστευτο είναι αυτό????

Πινγκου μου συλλυπητήρια!!! Να ζήσετε να τον θυμάστε!!!

Μαράκι ναι και εγώ στο γκρουπ του 2018... Άντε κούκλα μου να είναι η τυχερή σας φορά!!!!

Σουγκαρακι με το καλό λοιπόν ο αγοραρος!!!!!

Η Μελενια μας που είναι???? 

Χαπιουλα, ελπιδοκοριτσο είστε καλά???

Δημητρούλα μου άντε όλα προχωρούν σωστά....

Που είστε οι υπόλοιπες????

• Μου αρέσει 3

καλησπερα κοριτσια!

πινγκου μου, ζωη σ εσας. να ζησετε να τον θυμαστε.

εμεις γυρισαμε απο τον γιατρο, ολα καλα! υπερκινητικο το μωρο, δεν σταματησε λεπτο να κινειται! μαλλον αγορακι, αλλα οχι σιγουρα!

σ ενα μηνα παλι ραντεβου!

καληνυχτα σε ολες!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Pingu είπε:

Φιλάκια σε όλες... 

Ζωή σε σας Pingu μου και το παιδάκι σου να 'χει την ευχούλα του...

1 ώρα πρίν, Lia21 είπε:

καλησπερα κοριτσια!

πινγκου μου, ζωη σ εσας. να ζησετε να τον θυμαστε.

εμεις γυρισαμε απο τον γιατρο, ολα καλα! υπερκινητικο το μωρο, δεν σταματησε λεπτο να κινειται! μαλλον αγορακι, αλλα οχι σιγουρα!

σ ενα μηνα παλι ραντεβου!

καληνυχτα σε ολες!

Μπράβο Lia! Μια χαρα το μπεμπάκι. Χαμός με τα αγόρια φέτος. Και η κοπέλα που μου πήρε αίμα σήμερα είναι έγκυος στο 2ο παιδακι της και μαλλον έχει κι αυτή αγόρι!

4OQ2p3.png

Pingu συλληπητηρια για τον παππου... Να ζησετε να τον θυμαστε. Θα ειναι παντα στην καρδια σας.

Ωρε τα αγορακια αυξανονται κ πληθυνονται!

Μακαρι κοριτσακια το 2018 να μας γεμισει τις κοιλιτσες μας μεχρι τελους!

Happyoula εκπαιδευτικος κι εσυ? Να το πω... αλλες 2 μερες δουλεια!!! Πως περασε ο καιρος 3 μηνες κ βαλε ουτε που καταλαβα, αλλα λογικο με τοσα που εζησα. 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Calliopi. said:

Μπράβο Λία ωραίες ειδήσεις!!!

Χαπιουλα εκπαιδευτικός είσαι??? Αν ναι πόσο σας ζηλεύω με την καλή την έννοια πάντα... 

Καληνύχτα και από εμένα κορίτσια μου!!!

Όχι Καλλιόπη μου.... δυστυχώς, ιδιωτικός υπάλληλος είμαι. Που μυαλό; Ήθελα καριέρα.... και τσουπ μια μέρα εγινα δεσποινης ετών 39 χωρίς παιδάκι. 

Αδεια έχω για τις γιορτές Κ την περιμενω πως και πως.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...