Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Καλημεραααααα!!!

Δεν πιστευω να κρυωνετε εεεε? 

DIMITRAS το 2018 ειναι πολυ κοντα και με αποφασιστικοτητα θα παρουμε τα θετικα αποτελεσματα που περιμενουμε!!! Ποιες αλλες θα ξεκινησουν παρεα μας? Calliopi εσυ νομιζω διαβασα?

Εχω μια αγωνια σημερα φοβερηηηηηηηη. Ειναι βλεπετε η 5η μερα απο την ωοληψια και θα δουμε ποσα εμβρυακια εζησαν και θα στειλουμε στον προεμφυτευτικο.

Επισης εχω μια απορια. Χθες ειχα σημαδακια περιοδου και σημερα με υποδεχτηκε. πως γινεται αυτο? Δεν επρεπε να αδιαθετησω 14 μερες απο την ωοληψια? 

• Μου αρέσει 2

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα,

και εγώ το 18 ξεκινάω. 

Περιμενω περίοδο στις 30 Δεκεμβρίου, κάνω τις ορμονικές εξετάσεις για την επιτροπή και στην πρώτη περίοδο του 18 ξεκινάμε.

@Μαρία1430 από όσα έχω καταλάβει δεν θα έπρεπε να αδιαθετισεις τώρα. Καλύτερα να μιλήσεις με τον γιατρο σου. Αυτός μόνο θα σου πει με σιγουριά. 

Να μας πεις και για τα εμβρυακια. 

Αρα, εμφύτευση θα κανεις μέσα στο 17. Σωστά;

πρίν από 39 λεπτά , Happyoula είπε:

Καλημερα,

και εγώ το 18 ξεκινάω. 

Περιμενω περίοδο στις 30 Δεκεμβρίου, κάνω τις ορμονικές εξετάσεις για την επιτροπή και στην πρώτη περίοδο του 18 ξεκινάμε.

@Μαρία1430 από όσα έχω καταλάβει δεν θα έπρεπε να αδιαθετισεις τώρα. Καλύτερα να μιλήσεις με τον γιατρο σου. Αυτός μόνο θα σου πει με σιγουριά. 

Να μας πεις και για τα εμβρυακια. 

Αρα, εμφύτευση θα κανεις μέσα στο 17. Σωστά;

Happyoula ευχομαι καλη επιτυχια και σε εσενα... οχι εμβρυομεταφορα θα κανουμε το 2018 γτ ο προεμφυτευτικος των εμβρυων κανει 2 εβδομαδες να βγει (3 μαλλον λογω γιορτων). Οποτε υπολογιζα οτι θα εχανα την περιοδο που θα ερχοταν τελη του μηνα και θα πηγαινα με την περιοδο τελη Ιανουαριου. 

Αντε βρε κοριτσια να ειναι καλοτυχο και το επομενο γκρουπ προσπαθειων!!!

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Ωραιαααα!!! 

44 minutes ago, Μαρία1430 said:

Happyoula ευχομαι καλη επιτυχια και σε εσενα... οχι εμβρυομεταφορα θα κανουμε το 2018 γτ ο προεμφυτευτικος των εμβρυων κανει 2 εβδομαδες να βγει (3 μαλλον λογω γιορτων). Οποτε υπολογιζα οτι θα εχανα την περιοδο που θα ερχοταν τελη του μηνα και θα πηγαινα με την περιοδο τελη Ιανουαριου. 

Αντε βρε κοριτσια να ειναι καλοτυχο και το επομενο γκρουπ προσπαθειων!!!

Άρα του 18 και εσυ!!!!

Ο γιατρός δεν μου μίλησε για προεμφυτευτικο έλεγχο. Μου πε βήμα βήμα. Τώρα να δούμε.... Ας πάνε όλα καλά και ας κάνει ότι θέλει. Ίσως καλύτερα να μη ξερω όλες τις λεπτομέρειες για να μην αγχώνομαι.

πρίν από 5 λεπτά , Happyoula είπε:

Ωραιαααα!!! 

Άρα του 18 και εσυ!!!!

Ο γιατρός δεν μου μίλησε για προεμφυτευτικο έλεγχο. Μου πε βήμα βήμα. Τώρα να δούμε.... Ας πάνε όλα καλά και ας κάνει ότι θέλει. Ίσως καλύτερα να μη ξερω όλες τις λεπτομέρειες για να μην αγχώνομαι.

Ο προεμφυτευτικος δεν γινεται σε ολες τις περιπτωσεις. Εγω μετα απο 2 αποβολες βρηκα προβλημα στον καρυοτυπο μου και με τον ελεγχο αυτο θελω να εξασφαλισω πως θα μου μεταφερουν ενα υγιες εμβρυο για να αποφυγω επομενη αποβολη. Οποτε μην αγχωνεσαι

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

1 hour ago, Μαρία1430 said:

Ο προεμφυτευτικος δεν γινεται σε ολες τις περιπτωσεις. Εγω μετα απο 2 αποβολες βρηκα προβλημα στον καρυοτυπο μου και με τον ελεγχο αυτο θελω να εξασφαλισω πως θα μου μεταφερουν ενα υγιες εμβρυο για να αποφυγω επομενη αποβολη. Οποτε μην αγχωνεσαι

Δεν με αγχώνει η διαδικασία.

Ειμαι υπεραισιόδοξη , και μου φαίνονται όλα πολύ απλά.

μακαρι να μην φάω τα μούτρα μου :-P

Κρυουλιαρικη καλημέρα!!!!τι κάνετε κορίτσια,κρυώνετε???? @Happyoula και @Μαρία1430 εύχομαι να πάνε ολα υπεροχοτελεια!!!!!τα υπολοιπα κορίτσια τι κάνουν σήμερα?δουλεύουν η γλυκοπλαθουν???

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Μαρία1430 είπε:

Καλημεραααααα!!!

Δεν πιστευω να κρυωνετε εεεε? 

DIMITRAS το 2018 ειναι πολυ κοντα και με αποφασιστικοτητα θα παρουμε τα θετικα αποτελεσματα που περιμενουμε!!! Ποιες αλλες θα ξεκινησουν παρεα μας? Calliopi εσυ νομιζω διαβασα?

Εχω μια αγωνια σημερα φοβερηηηηηηηη. Ειναι βλεπετε η 5η μερα απο την ωοληψια και θα δουμε ποσα εμβρυακια εζησαν και θα στειλουμε στον προεμφυτευτικο.

Επισης εχω μια απορια. Χθες ειχα σημαδακια περιοδου και σημερα με υποδεχτηκε. πως γινεται αυτο? Δεν επρεπε να αδιαθετησω 14 μερες απο την ωοληψια? 

Μαρακι καλημερα!!! Μια χαρα αδιαθετησες.Κανεις δε λεει οτι ειναι στανταρ οι 14 μερες

Οταν εκανα ωοληψια σε 5 μερες μου ρθε η περιοδος(ακριβως ετσι μου χε πει κ ο γιατρος). Με το καλο!

• Μου αρέσει 1

poWsp2.png

πρίν από 3 λεπτά , samiam είπε:

Μαρακι καλημερα!!! Μια χαρα αδιαθετησες.Κανεις δε λεει οτι ειναι στανταρ οι 14 μερες

Οταν εκανα ωοληψια σε 5 μερες μου ρθε η περιοδος(ακριβως ετσι μου χε πει κ ο γιατρος). Με το καλο!

Το ίδιο μου ειπε και ο γιατρος.... Επειδη μου εδωσε arvecap σαν τελικη ενεση κι οχι Ovitrelle για να γλιτωσουμε την υπερδιεγερση ηταν φυσιολογικο να αδιαθετησω νωριτερα....

• Μου αρέσει 1

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Just now, Μαρία1430 είπε:

Το ίδιο μου ειπε και ο γιατρος.... Επειδη μου εδωσε arvecap σαν τελικη ενεση κι οχι Ovitrelle για να γλιτωσουμε την υπερδιεγερση ηταν φυσιολογικο να αδιαθετησω νωριτερα....

Κ μενα το ιδιο ειχε γινει,τωρα θα ηρεμησεις!

• Μου αρέσει 2

poWsp2.png

Διαφημίσεις

Να 'μαι παλι.... Λοιπον απο τη βιοψια εχουμε 5 εμβρυα που πανε για προεμφυτευτικο έλεγχο. Αποτελεσματα 10 με 15 Ιανουαριου. Παει το πρωτο κομματι αγωνιας. Συνεχιζουμε

• Μου αρέσει 9

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 41 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Να 'μαι παλι.... Λοιπον απο τη βιοψια εχουμε 5 εμβρυα που πανε για προεμφυτευτικο έλεγχο. Αποτελεσματα 10 με 15 Ιανουαριου. Παει το πρωτο κομματι αγωνιας. Συνεχιζουμε

Μπράβο!!!!!ένα ένα τα βηματακια κ όλα θα πάνε καλά!με το καλό να ακούσουμε κ τα επόμενα ευχαριστα!!!

• Μου αρέσει 1

Τέλεια @Μαρία1430... τελικά τόσα χρόνια στο πανεπηστημειο δεν πανε χαμένα! Κατι παραπάνω ξέρουν οι γιατροί!

Ευχαριστω @Hope girl... Στο γκρουπ του 18 δεν θα είσαι και εσυ;

πρίν από 11 λεπτά , Happyoula είπε:

Τέλεια @Μαρία1430... τελικά τόσα χρόνια στο πανεπηστημειο δεν πανε χαμένα! Κατι παραπάνω ξέρουν οι γιατροί!

Ευχαριστω @Hope girl... Στο γκρουπ του 18 δεν θα είσαι και εσυ;

@Happyoula θέλω να πιστεύω πως ναι, για να δούμε θα τα καταφέρουμε; σήμερα έχουμε το πρώτο ραντεβού με το κέντρο εξωσωματικής....

Καλησπέρα κορίτσια! Ευχάριστα νέα βλέπω! Βλαστοκύστες, ραντεβου με γιατρους, προετοιμασίες. Το '18 θα πάει τέλεια!

Μπράβο Μαράκι! Πάμε για το επόμενο βήμα!

Hope girl πες μας έπειτα εντυπώσεις.

Εγώ τώρα κατάφερα και μπήκα. Πάλι κάποιο θέμε είχαμε με το ρούτερ. Οι άλλες οι ζουζούνες τρέχουν με τις ετοιμασίες των Χριστουγέννων;

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...