Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

πρίν από 30 λεπτά , Hope girl είπε:

Εντάξει,πόσα να αντέξει ένας άνθρωπος?δεν μου έφταναν τα νέα για την εξωσωματική,τώρα έμαθα ότι πρέπει να κάνω και επέμβαση για το θυρεοειδή.ελεος...εσεις τι κάνετε?καλή εβδομάδα είπα?δεν είπα.καλη εβδομάδα λοιπόν!!!!!

Καλή εβδομάδα ελπιδοκοριτσο!!! Γιατί επέμβαση??? Έτσι ξαφνικά προέκυψε???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Calliopi. είπε:

Καλή εβδομάδα ελπιδοκοριτσο!!! Γιατί επέμβαση??? Έτσι ξαφνικά προέκυψε???

Γτ δεν παλεύεται άλλο με χάπια,και τα χάπια που παίρνω δεν ενδείκνυνται για πιθανή κύηση άρα πρέπει να βγει για να μπει σε πρόγραμμα η εξωσωματική.παντως το όνομα μου δεν με αντιπροσωπεύει καθόλου αυτό τον καιρό...

Μαράκι τι υπέροχα νέα!!! Μπράβο σας! Καλό διπλασιασμό εύχομαι! :)

Hope girl κι εγώ το '15 μόλις πήρα τη χοριακή που κατεακυλουσε, την ίδια μέρα έμαθα πως πρεπει να κανω ολικη θυρεοειδεκτομή λόγω κακοήθειας... Αν θελεις να σου πω για πολύ κάλό χειρουργό, να μου πεις. Πάντως η γνώμη μου είναι να πάρεις κι άλλες γνώμες πριν κάνεις χειρουργειο. Εχω και πολυ καλο ενδοκρινολόγο-διαβητολόγο που είναι ειδικός στην υπογονημότητα και είναι σύμβουλος στο ΙΑΣΩ. Αυτός βρήκε το πρόβλημα μου στο πολύ αρχικο του σταδιο και γλυτωσα πολλες περιπετειες και αυτος με έστειλε στον χειρουργο μου. Υπομονή. Θα περάσει κι αυτο...

Σήμερα μιας και τον ανέφερα, είχα ραντεβού μαζί του. Όλα τα βρήκε πολύ καλα και μου μειωσε στο μισο το glucophase. Μου προτεινε να μου δώσει συμβουλευτικα η διατροφολογος με την οποια συνεργαζεται μια διατροφη (αν και ειναι ευχαριστημένος με ο,τι κανω μεχρι τωρα) και χωρις επιπλεον χρεωση. Το ήθελα κι εγω απο καιρο για να βεβαιωθω πως λαμβανω όλες τις απαραιτητες θερμιδες και τα ωφελιμα στοιχεια για τα μικρα.

Αυτα κορίτσια. Καληνύχτα από μένα... Όνειρα γλυκά...

4OQ2p3.png

καλημερα κοριτσια!

μια χαρα εμεις, οπως τα ξερετε!

λογω κληρονομικοτητας υποθετω, εχω βγαλει τον τελευταιο χρονο πολλες ασπρες τριχες. τα εβαφα και τωρα το σκεφτομαι παλι, αφου εκλεισα το πρωτο τριμηνο, να περασω μια φυτικη βαφη. θα ρωτησω και τον γιατρο αυριο. εχουν βγει τοσες πολλες ασπρες που νιωθω 10 χρονια μεγαλυτερη. ολη τη μερα κλεισμενη στο σπιτι, εχω σοβαρους προβληματισμους κι εγω!

στα νεα κοριτσια που μπηκαν ευχομαι τα καλυτερα συντομα και το σημαντικοτερο: καλη ψυχολογια εστω κι αν οι συνθηκες δεν ειναι προσφορες για κατι τετοιο!

το πρωτο παιδακι σ εμενα ηρθε με την πρωτη προσπαθεια. για το δευτερο χρειαστηκε ενας χρονος ακριβως προσπαθειων. ξερω οτι αλλες κοπελες προσπαθουν για χρονια, αλλα επειδη ειχα μια γρηγορη συλληψη σιγουρακι, καθε μηνα που αδιαθετουσα μ επαιρνε ολοενα και πιο κατω. οταν ηρεμησα , ηρθε!

Γιωργια μου σιγουρα θα με παρουν τα ζουμια στη σχολικη γιορτη. δεν θα ειναι ο αντρας μου και θα πρεπει να κραταω την καμερα με τρεμαμενο χερι απο τη συγκινηση λογικα!

εχω αρχισει ν αγχωνομαι για την αυριανη επισκεψη στον γιατρο τωρα! εχω να παω και καιρο!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Καλημέρες στις όμορφες!!!

Βλέπω ευχαριστααα Μαράκιιι με το καλό όλα να πάνε τέλειαααα..

Γεωργία μια χαρά

Λια να περάσεις τέλεια!!

Εγώ σήμερα γιατρό αιντε να δούμεεε 

Φιλάκιαααα

12 ώρες πρίν, Georgia1972 είπε:

Μαράκι τι υπέροχα νέα!!! Μπράβο σας! Καλό διπλασιασμό εύχομαι! :)

Hope girl κι εγώ το '15 μόλις πήρα τη χοριακή που κατεακυλουσε, την ίδια μέρα έμαθα πως πρεπει να κανω ολικη θυρεοειδεκτομή λόγω κακοήθειας... Αν θελεις να σου πω για πολύ κάλό χειρουργό, να μου πεις. Πάντως η γνώμη μου είναι να πάρεις κι άλλες γνώμες πριν κάνεις χειρουργειο. Εχω και πολυ καλο ενδοκρινολόγο-διαβητολόγο που είναι ειδικός στην υπογονημότητα και είναι σύμβουλος στο ΙΑΣΩ. Αυτός βρήκε το πρόβλημα μου στο πολύ αρχικο του σταδιο και γλυτωσα πολλες περιπετειες και αυτος με έστειλε στον χειρουργο μου. Υπομονή. Θα περάσει κι αυτο...

Σήμερα μιας και τον ανέφερα, είχα ραντεβού μαζί του. Όλα τα βρήκε πολύ καλα και μου μειωσε στο μισο το glucophase. Μου προτεινε να μου δώσει συμβουλευτικα η διατροφολογος με την οποια συνεργαζεται μια διατροφη (αν και ειναι ευχαριστημένος με ο,τι κανω μεχρι τωρα) και χωρις επιπλεον χρεωση. Το ήθελα κι εγω απο καιρο για να βεβαιωθω πως λαμβανω όλες τις απαραιτητες θερμιδες και τα ωφελιμα στοιχεια για τα μικρα.

Αυτα κορίτσια. Καληνύχτα από μένα... Όνειρα γλυκά...

Χριστε μου γιατί πρέπει να έρχονται όλα μαζεμένα?εγώ έχω 2 γνώμες που και οι δύο συγκλίνουν στο να κάνω χειρουργείο.αν μπορεί ς στείλε μου για χειρουργό γτ όσο και αν φοβάμαι πρέπει να το κάνω αν θέλω να έρθει ένα μωράκι ίσως και πιο εύκολα

1 ώρα πρίν, Lia21 είπε:

καλημερα κοριτσια!

λογω κληρονομικοτητας υποθετω, εχω βγαλει τον τελευταιο χρονο πολλες ασπρες τριχες. τα εβαφα και τωρα το σκεφτομαι παλι, αφου εκλεισα το πρωτο τριμηνο, να περασω μια φυτικη βαφη. θα ρωτησω και τον γιατρο αυριο. εχουν βγει τοσες πολλες ασπρες που νιωθω 10 χρονια μεγαλυτερη. ολη τη μερα κλεισμενη στο σπιτι, εχω σοβαρους προβληματισμους κι εγω!

στα νεα κοριτσια που μπηκαν ευχομαι τα καλυτερα συντομα και το σημαντικοτερο: καλη ψυχολογια εστω κι αν οι συνθηκες δεν ειναι προσφορες για κατι τετοιο!

το πρωτο παιδακι σ εμενα ηρθε με την πρωτη προσπαθεια. για το δευτερο χρειαστηκε ενας χρονος ακριβως προσπαθειων. ξερω οτι αλλες κοπελες προσπαθουν για χρονια, αλλα επειδη ειχα μια γρηγορη συλληψη σιγουρακι, καθε μηνα που αδιαθετουσα μ επαιρνε ολοενα και πιο κατω. οταν ηρεμησα , ηρθε!

Γιωργια μου σιγουρα θα με παρουν τα ζουμια στη σχολικη γιορτη. δεν θα ειναι ο αντρας μου και θα πρεπει να κραταω την καμερα με τρεμαμενο χερι απο τη συγκινηση λογικα!

εχω αρχισει ν αγχωνομαι για την αυριανη επισκεψη στον γιατρο τωρα! εχω να παω και καιρο!

Αυτό με τις άσπρες τρίχες είναι θέμα σε καταλαβαινω.ειμαι 31 και έχω τόσες ασπρες που με δείχνουν μεγαλύτερη αν τολμήσω κ δν βάψω ρίζα όταν πρέπει.αφου σκέφτομαι ότι αν καταφέρω και έχω μωράκι θα νομίζουν ότι είμαι η γιαγιά χαχα!θα μου πεις αυτό σκέφτεσαι? εννοειται πως όχι,ας πηγαίνουν όλα καλά με τα μωράκια αλλά το γυναικείο dna ξυπνάει που κ που

Καλημερα κορίτσια τι κάνετε? 

Εμείς εδώ τα ίδια. Ο παππούς σταθερά.. 

Γεωργία μου μπορείς να μου στείλεις σε πμ τα στοιχεία του ενδοκρινολογου σου? 

Δημητρουλα με το καλό.. 

Μελενια μου χάθηκες.. 

Φιλάκια σε όλες. 

• Μου αρέσει 1

xsSnp3.png

Θα σου στείλω Pingu μου. Κατι ειχε παθει παλι το ρουτερ και δεν είχα ιντερνετ.

Hope girl θα στειλω και σε σενα τα στοιχεια και των δυο γιατρων και πραξε οπως νομιζεις καλύτερα.

Δημητρούλα τι ώρα έχεις ραντεβου;

Lia μου καταλαβαίνω το άγχος σου, αλλα πιστευω πως όλα θα είναι μια χαρα!

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κουκλακια μου!!! Είστε καλά????

Ήλιος σήμερα αλλά πολύ κρύο!!!! Έφτιαξα νυχακια και ανέβηκε η διάθεση...

Λία όλα καλά θα πάνε!!!

Γεωργία τι καλά που δε θα χρεωθείς έξτρα γιατί είναι κ δύσκολα στις μέρες μας...

Δήμητρα άντε καλή αρχή!!!!

Η Μελενια μας που είναι???

Πινγκου μου εύχομαι το καλύτερο για τον παππού...

Ελπιδοκοριτσο μη τα βλέπεις μαύρα... Σκέψου ότι βρήκες νωρίς ένα σοβαρό πρόβλημα το οποίο αφενός θα προλάβεις να αντιμετωπίσεις και αφετέρου αφού το ξεπεράσεις θα είσαι πιο κοντά στο στόχο σου....

Που είναι τα υπόλοιπα κορίτσια μας???

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Calliopi. είπε:

Γεια σας κουκλακια μου!!! Είστε καλά????

Ήλιος σήμερα αλλά πολύ κρύο!!!! Έφτιαξα νυχακια και ανέβηκε η διάθεση...

Λία όλα καλά θα πάνε!!!

Γεωργία τι καλά που δε θα χρεωθείς έξτρα γιατί είναι κ δύσκολα στις μέρες μας...

Δήμητρα άντε καλή αρχή!!!!

Η Μελενια μας που είναι???

Πινγκου μου εύχομαι το καλύτερο για τον παππού...

Ελπιδοκοριτσο μη τα βλέπεις μαύρα... Σκέψου ότι βρήκες νωρίς ένα σοβαρό πρόβλημα το οποίο αφενός θα προλάβεις να αντιμετωπίσεις και αφετέρου αφού το ξεπεράσεις θα είσαι πιο κοντά στο στόχο σου....

Που είναι τα υπόλοιπα κορίτσια μας???

Να είσαι καλά Καλλιοπακι μου.. 

Δημητρουλα τι έγινε με τον γιατρο? 

xsSnp3.png

12 ώρες πρίν, Lia21 είπε:

καλημερα κοριτσια!

Αυτό με τις άσπρες τρίχες είναι θέμα σε καταλαβαινω.ειμαι 31 και έχω τόσες ασπρες που με δείχνουν μεγαλύτερη αν τολμήσω κ δν βάψω ρίζα όταν πρέπει.αφου σκέφτομαι ότι αν καταφέρω και έχω μωράκι θα νομίζουν ότι είμαι η γιαγιά χαχα!θα μου πεις αυτό σκέφτεσαι? εννοειται πως όχι,ας πηγαίνουν όλα καλά με τα μωράκια αλλά το γυναικείο dna ξυπνάει που κ που

Κορίτσια μου τι κάνετε?εγώ μόλις τελείωσα τα μελομακάρονα και τα χριστουγεννιάτικα μπισκοτάκια μου! Σκέφτομαι πως δεν θέλω να με βάλει κάτω άγχος ούτε να αλλάξει τις συνήθειες μου!!!Τρελή είμαι??μία είμαι μέσα στο άγχος και την άλλη είμαι σαν να μην συμβαίνει τίποτα....

Καλημέρες

Μιλήσαμε με γιατρό κ με ατομο από το ΙΚΑ Πέμπτη πάω γιατρο χθες γύρισα 7 σπιτι δεν ξεκιναμε κάτι τώρα το 18 για να μας πάει καλά!Χαχα

Ηope να απασχολείσαι κ μη πέφτεις εισαι μικρη ολα καλά θα πάνε!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...