Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

17 ώρες πρίν, Calliopi. είπε:

Σαμιαμ.... Πόσο καιρό έχω να σε δω... Είσαι καλά??? Σε τι φάση βρίσκεστε?

Κοριτσι καλα δοξα τω Θεο!! Στα ιδια ειμαστε...το παλευουμε!Καλες γιορτες!!!

• Μου αρέσει 1

poWsp2.png

Διαφημίσεις

Αλοοοοοο...

Κορίτσια τελειωσα την χαρτούραααα ολεεεε

Αυριο γιατρο κ μεχρι Παρασκευή λογικά επιτροπή 

Σαμιαμ μου φιλακιααααααα πολλα πολλα κ σε ολες

• Μου αρέσει 5

καλημέρα κορίτσια!

ναυτία πολλή. πού και πού κάνω εμετό το πρωί. έχω ραντεβου την Τετάρτη με τον γιατρό ύστερα από ένα μήνα σχεδόν. Να δούμε τι θα δούμε!

Πέμπτη έχουμε τη γιορτή του μικρού στον παιδικό! η πρώτη μας γιορτή με θεατρικό και τραγούδια χαχαχα

και Παρασκευή φύγαμε για χωριό για 16 ολόκληρες μέρες!!!!!

μια ωραία εβδομάδα!

• Μου αρέσει 3

Άντε Δημητρουλα, πάει κι αυτό!

Lia τι ωραία! Η πρώτη σας σχολική γιορτή! Και θα συγκινηθεί η μανούλα! Και σούπερ διακοπές στο χωριό! Θα περάσετε τέλεια! Πάρε μας μαζι σου!

• Μου αρέσει 2

4OQ2p3.png

Καλημερα κοριτσαρες μου!

Γραφετε πολλα και δεν σας προλαβαινω.Ειπα να μπαινω πιο συχνα αλλα ακομα δεν ξεκολλαω απο τη μικρη.

Pingu μου της εδωσα πολλα πολλα φιλακια απο ολες σας.

Γεωργια μου ο συναδελφος εχει χαζεψει. Εχει παρει αδεια και ειναι εδω. Ηδη τρωει απο την αδεια του 2018.(επεσαν απανωτα ταξιδια) αλλα δεν παει πουθενα! Νομιζω οτι τριτο ατομο μπηκε στη σχεση μας χα! Χα!

Καλωσηρθαν τα καινουργια μας κοριτσια!

Το 2018 να φερει πολλα πολλα μωρακια!!!

Pingu μου τωρα το διαβασα για τον παππου λυπαμαι πολυ

• Μου αρέσει 4

RaMVp2.png

Χαχαχα!!! Κάποιος είναι χαζομπαμπάαααας!!! Και καλά κάνει φυσικα! Και πολύ καλά κάνεις κι εσύ και δεν ξεκολλάς απο τη μπέμπα! Χαρειτε αυτές τις πολύτιμές εμπειρίες και τα πιο όμορφα Χριστούγεννά σας :)

• Μου αρέσει 2

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!! Επιτέλους ήρθε η εβδομάδα της ξεκούρασης (όσον αφορά τη δουλειά γτ στο σπίτι με τον Γιάννη δεν έχουμε σταματημό!!!!) Τελείωσα κ το Σάββατο με τους προσκόπους με μια γιορτή που κάναμε σαν διαγωνισμό μαγειρικής κ τώρα 3 εβδομάδες σπιτάκι κ γιαννης!!!!

Αχ λιζακι απολαύστε τη μικρή!!! Μαγευτικές οι πρώτες τους στιγμές!!!

Δήμητρα σήριαλ είχαν γίνει αυτά τα χαρτιά!! Επιτέλους τελείωσες!!!!

Εμείς κορίτσια μου με τον αντρουλη μου είχαμε ξεκινήσει τις προσπάθειες για ένα μωράκι! Την Πέμπτη είχα ένα θετικό τεστακι κ σήμερα μια θετική χοριακη! Τώρα μια επαναληπτική την Τετάρτη κ αν έχουμε διπλασιασμό φαντάζομαι σε 2 εβδομάδες θα πάμε κ στη γιατρό μας! Έχουμε ενθουσιαστεί πάρα πολύ! Περιμένουμε πως κ πως να εξελιχθουν όλα καλά όπως με τον Γιαννάκη μας κ να αρχίσουμε προετοιμασία με τον μικρό!(όχι ότι θα καταλάβει κ πολλά) Αυτά τα νεακιά μας!!! 

Σας αφήνω γτ έχω ραντεβού να κάνω χριστουγεννιάτικα τα νυχακια μου!!!

ΥΓ: όσες δεν έχετε συνταγή για μελομακάρονα κάντε του Άκη!! Βγαίνουν τέλεια!!! Λέω να τα κάνω αύριο το πρωί!!!!

• Μου αρέσει 7

OFubp3.png

TyB7p3.png

πρίν από 16 λεπτά , marakiinlove είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!! Επιτέλους ήρθε η εβδομάδα της ξεκούρασης (όσον αφορά τη δουλειά γτ στο σπίτι με τον Γιάννη δεν έχουμε σταματημό!!!!) Τελείωσα κ το Σάββατο με τους προσκόπους με μια γιορτή που κάναμε σαν διαγωνισμό μαγειρικής κ τώρα 3 εβδομάδες σπιτάκι κ γιαννης!!!!

Εμείς κορίτσια μου με τον αντρουλη μου είχαμε ξεκινήσει τις προσπάθειες για ένα μωράκι! Την Πέμπτη είχα ένα θετικό τεστακι κ σήμερα μια θετική χοριακη! Τώρα μια επαναληπτική την Τετάρτη κ αν έχουμε διπλασιασμό φαντάζομαι σε 2 εβδομάδες θα πάμε κ στη γιατρό μας! Έχουμε ενθουσιαστεί πάρα πολύ! Περιμένουμε πως κ πως να εξελιχθουν όλα καλά όπως με τον Γιαννάκη μας κ να αρχίσουμε προετοιμασία με τον μικρό!(όχι ότι θα καταλάβει κ πολλά) Αυτά τα νεακιά μας!!! 

ΥΓ: όσες δεν έχετε συνταγή για μελομακάρονα κάντε του Άκη!! Βγαίνουν τέλεια!!! Λέω να τα κάνω αύριο το πρωί!!!!

Μπράβο Μαρακι!!! Πολύ ευχάριστα τα νέα σου!!! 

Μελομακάρονα και εγώ του Άκη κάνω. Τα έκανα και πέρσι και ήταν πολύ ωραία! Και κουραμπιεδες. Φανταστικοί! 

xsSnp3.png

πρίν από 18 λεπτά , marakiinlove είπε:

Μαρακιιιιιιιιιι μπράβο κούκλα μου!!!!!! Καλό διπλασιασμό, καλά στερεωματα και όλα να πάνε σούπερ.... Μόλις μπήκα και σε ομορφότερα νέα δεν μπορούσα να πέσω....!!!!!

Αχ Λιζακι ωραίες στιγμές περιγράφεις... Ζήστε το αυτό γιατί περνάει γρήγορα ο χρόνος....

Χαπιουλα μου δεν παίρνω συμπληρώματα... Εξάλλου εμένα μου επιτρέπεται να προσπαθήσω από το 2018 και μετά...

Έλα να αυξάνονται τα μωράκια του 2018!!!!!!!!! 

Καλησπέρα κορίτσια μου δε σας είπα γιατί με συνεπήραν τα ευχάριστα!!!!! Έχω βάλει και σίδερο παράλληλα...

Σαμιαμ μου καλές γιορτές και σε εσάς...

• Μου αρέσει 1

2 hours ago, Calliopi. said:

Μαρακιιιιιιιιιι μπράβο κούκλα μου!!!!!! Καλό διπλασιασμό, καλά στερεωματα και όλα να πάνε σούπερ.... Μόλις μπήκα και σε ομορφότερα νέα δεν μπορούσα να πέσω....!!!!!

Αχ Λιζακι ωραίες στιγμές περιγράφεις... Ζήστε το αυτό γιατί περνάει γρήγορα ο χρόνος....

Χαπιουλα μου δεν παίρνω συμπληρώματα... Εξάλλου εμένα μου επιτρέπεται να προσπαθήσω από το 2018 και μετά...

Έλα να αυξάνονται τα μωράκια του 2018!!!!!!!!! 

Καλησπέρα κορίτσια μου δε σας είπα γιατί με συνεπήραν τα ευχάριστα!!!!! Έχω βάλει και σίδερο παράλληλα...

Σαμιαμ μου καλές γιορτές και σε εσάς...

Ευχαριστώ Καλλιόπη για την απάντηση.

Μαρακι πολύ ευχάριστα νέα! Με το καλο ο διπλασιασμός !!!

Εντάξει,πόσα να αντέξει ένας άνθρωπος?δεν μου έφταναν τα νέα για την εξωσωματική,τώρα έμαθα ότι πρέπει να κάνω και επέμβαση για το θυρεοειδή.ελεος...εσεις τι κάνετε?καλή εβδομάδα είπα?δεν είπα.καλη εβδομάδα λοιπόν!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...