Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

πρίν από 34 λεπτά , samiam είπε:

Κοριτσακιαααα τι κανετε? Εχω καιρο να γραψω αλλα μπαινω κ σας διαβαζω..

Μελενια,Γεωργια,Sugaraki ξεχωριστα Χριστουγεννα με φουσκωμενη κοιλιτσα! 

Pingu, Natassa, Sunnaki,Calliopi, Dimitra,Melina,  lizaki, linaa καλα Χριστουγεννα κ καλες γιορτες σε ολες σας με υγεια και αισιοδοξια!! 

Το 2018 να ναι μια χρονια ελπιδοφορα!

Καλωσηρθαν τα καινουρια κοριτσια!!

υγεια κοριτσακι κ με ενα μωρακι ολα τα κοριτσια που προσπαθουν!!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Calliopi. είπε:

Γεια σας κορίτσια μου!!! Όλα καλά??? 

Πινγκου μου λυπάμαι για τον παππού... Αλλά από το να ταλαιπωρείται ο άνθρωπος...

Hope καλώς ήρθες!!! Όλα θα γίνουν... Ενωθείτε και με αισιοδοξία θα κρατήσετε το μωράκι σας... Πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα και τα καταφέρνουν... Σήμερα η επιστήμη είναι πολύ μπροστά... 

Δήμητρα μου και εγώ μαζί σας στο γκρουπ του 2018... Ανυπομονώ όπως πολύ καλά με νιώθεις και εσύ και οι υπόλοιπες κοπέλες εδώ....

Πω πω πω μεγαλώνουν οι κοιλιτσες!!!!!! :-P

Να ηξερες πόσο θέλω να σκέφτομαι θετικά αλλά έρχονται στιγμές που δεν μπορώ να κρατηθώ.προσπαθω για τον άντρα μου να κρατιεμαι αλλά δεν είναι εύκολο.μεθαυριο έχουμε το πρώτο ραντεβού.απο τη μια φοβάμαι,από την άλλη ελπίζω...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 38 λεπτά , Hope girl είπε:

Να ηξερες πόσο θέλω να σκέφτομαι θετικά αλλά έρχονται στιγμές που δεν μπορώ να κρατηθώ.προσπαθω για τον άντρα μου να κρατιεμαι αλλά δεν είναι εύκολο.μεθαυριο έχουμε το πρώτο ραντεβού.απο τη μια φοβάμαι,από την άλλη ελπίζω...

Κοριτσάκι μου εύχομαι να βρείτε γρήγορα λύση και όσο πιο σύντομα γίνεται να κρατήσετε το μωράκι σας αγκαλιά..!!! Μείνε στην παρέα μας, εδώ τα κορίτσια είναι τόσο υπέροχα που θα σε βοηθήσουν στην ψυχολογία σου....  Να θυμάσαι όλες έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας... Όμως χρειάζεται αισιοδοξία... Όλες εδώ παλεύουμε για το πολυπόθητο!!:wink::-)

• Μου αρέσει 3

1 ώρα πρίν, samiam είπε:

Κοριτσακιαααα τι κανετε? Εχω καιρο να γραψω αλλα μπαινω κ σας διαβαζω..

Μελενια,Γεωργια,Sugaraki ξεχωριστα Χριστουγεννα με φουσκωμενη κοιλιτσα! 

Pingu, Natassa, Sunnaki,Calliopi, Dimitra,Melina,  lizaki, linaa καλα Χριστουγεννα κ καλες γιορτες σε ολες σας με υγεια και αισιοδοξια!! 

Το 2018 να ναι μια χρονια ελπιδοφορα!

Καλωσηρθαν τα καινουρια κοριτσια!!

Που είσαι βρε Samiamaki;;; Τι κάνεις; Πες μας τα νέα σου! :)

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

πρίν από 1 λεπτό , Georgia1972 είπε:

Που είσαι βρε Samiamaki;;; Τι κάνεις; Πες μας τα νέα σου! :)

Καλα μωρε...ανησυχιες κ τα γνωστα! Ειπα να σας ευχηθω για το καλο!! Να χουμε καλες γιορτες με αγαπη!!

Ελπιζω να επανελθω συντομα:-)

• Μου αρέσει 1

poWsp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια... διάβασα Κ τις 660 σελίδες από μηνύματα Κ τώρα είμαι έτοιμη να συστηθώ. Ετών 42. Η πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής θα γίνει τον άλλο μηνα. Αιτία (έως τώρα γνωστή) οι κλειστές μου σάλπιγγες. Από σπερμα, ευτυχώς, πάμε καλά.

Μπράβο στα κορίτσια που τα κατάφεραν να πάρουν το μωράκι τους αγκαλίτσα, με το καλο σε αυτές που το περιμένουν και στα δικά μας για όσες προσπαθουμε!!!

• Μου αρέσει 5
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 54 λεπτά , Happyoula είπε:

Γεια σας κορίτσια... διάβασα Κ τις 660 σελίδες από μηνύματα Κ τώρα είμαι έτοιμη να συστηθώ. Ετών 42. Η πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής θα γίνει τον άλλο μηνα. Αιτία (έως τώρα γνωστή) οι κλειστές μου σάλπιγγες. Από σπερμα, ευτυχώς, πάμε καλά.

Μπράβο στα κορίτσια που τα κατάφεραν να πάρουν το μωράκι τους αγκαλίτσα, με το καλο σε αυτές που το περιμένουν και στα δικά μας για όσες προσπαθουμε!!!

Καλώς τη στη παρέα,και εγώ σχετικά καινούρια είμαι!εμείς τώρα μπαίνουμε στη διαδικασία της εξωσωματικής λόγω αζωοσπερμιας.εγω είμαι 31 και ο σύζυγός 35.σε ποιο κέντρο πηγαίνετε?εμείς έχουμε το πρώτο ραντεβού στο Ευγονια.

1 ώρα πρίν, Calliopi. είπε:

Κοριτσάκι μου εύχομαι να βρείτε γρήγορα λύση και όσο πιο σύντομα γίνεται να κρατήσετε το μωράκι σας αγκαλιά..!!! Μείνε στην παρέα μας, εδώ τα κορίτσια είναι τόσο υπέροχα που θα σε βοηθήσουν στην ψυχολογία σου....  Να θυμάσαι όλες έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας... Όμως χρειάζεται αισιοδοξία... Όλες εδώ παλεύουμε για το πολυπόθητο!!:wink::-)

Όταν βρήκα την παρέα σας αισθάνθηκα τυχερή τ μόνο εσείς μπορείτε να καταλάβετε πως αισθάνομαι.ολα ένα κουβάρι στο μυαλό μου κ δεν ξέρω ούτε πως να το διαχειριστώ (δεν θέλω να αισθανθεί ο άντρας μου υπαιτιος γρ δν το πιστεύω κιόλας) ούτε που θα μας βγάλει ξέρω...

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Happyoula είπε:

Καλώς ήρθες στην παρέα μας!!! Με το καλό να κρατήσετε το μωράκι σας αγκαλιά!!!!

πρίν από 14 λεπτά , Hope girl είπε:

Καλώς τη στη παρέα,και εγώ σχετικά καινούρια είμαι!εμείς τώρα μπαίνουμε στη διαδικασία της εξωσωματικής λόγω αζωοσπερμιας.εγω είμαι 31 και ο σύζυγός 35.σε ποιο κέντρο πηγαίνετε?εμείς έχουμε το πρώτο ραντεβού στο Ευγονια.

Όταν βρήκα την παρέα σας αισθάνθηκα τυχερή τ μόνο εσείς μπορείτε να καταλάβετε πως αισθάνομαι.ολα ένα κουβάρι στο μυαλό μου κ δεν ξέρω ούτε πως να το διαχειριστώ (δεν θέλω να αισθανθεί ο άντρας μου υπαιτιος γρ δν το πιστεύω κιόλας) ούτε που θα μας βγάλει ξέρω...

Μα δεν είναι υπαίτιος... Οπότε μην το σκέφτεσαι καν.... Να σου πω που θα σας βγάλει.. πολλές φορές για να εκτιμήσουμε την αξία κάποιων αγαθών, όντων, πραγμάτων πρέπει να κοπιασουμε κ δυστυχώς να περάσουμε σκαμπανεβάσματα... Στο τέλος θα βγείτε νικητές, πιο ενωμένοι και αγαπημένοι από ποτέ με τα παιδιά σας αγκαλιά... Αυτό να σκέφτεσαι...

Από εμένα καλό βράδυ κορίτσια μου... Καλή εβδομάδα να έχουμε....

• Μου αρέσει 2

πρίν από 12 λεπτά , Calliopi. είπε:

Καλώς ήρθες στην παρέα μας!!! Με το καλό να κρατήσετε το μωράκι σας αγκαλιά!!!!

Μα δεν είναι υπαίτιος... Οπότε μην το σκέφτεσαι καν.... Να σου πω που θα σας βγάλει.. πολλές φορές για να εκτιμήσουμε την αξία κάποιων αγαθών, όντων, πραγμάτων πρέπει να κοπιασουμε κ δυστυχώς να περάσουμε σκαμπανεβάσματα... Στο τέλος θα βγείτε νικητές, πιο ενωμένοι και αγαπημένοι από ποτέ με τα παιδιά σας αγκαλιά... Αυτό να σκέφτεσαι...

Από εμένα καλό βράδυ κορίτσια μου... Καλή εβδομάδα να έχουμε....

Αυτό μας το είπε και ο γυναικολόγος μας.θα χαρείτε πολύ περισσότερο λέει την εγκυμοσύνη και όλη τη διαδικασία από άλλους που το θεωρούν δεδομένο και πολλές φορές δεν χαίρονται με μια εγκυμοσύνη.Μακαρι κορίτσια μου όλες μέσα στο 2018  να έχουμε ευχαριστα νέα και να τα μοιραζόμαστε μεταξύ μας κ να δίνουμε κουράγιο η μια στην άλλη.12 ολόκληροι μήνες είναι στη διάθεση μας να κάνουμε τα θαύματακια μας κ να τα ζήσουμε.τι να πω? Καλή εβδομάδα σε όλες μας!!!!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, samiam είπε:

Καλα μωρε...ανησυχιες κ τα γνωστα! Ειπα να σας ευχηθω για το καλο!! Να χουμε καλες γιορτες με αγαπη!!

Ελπιζω να επανελθω συντομα:-)

Καλές γιορτές και σε σας Samiam και κάθε καλό να έρθει στη ζωή σας!

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

πρίν από 44 λεπτά , Happyoula είπε:

@Hope girl, @Calliopi. ευχαριστώ για το καλωσορισμα.

Πριν την προσπάθεια περνάτε κάποιο συμπλήρωμα διατροφής;

Εγώ αυτή την εβδομάδα έχω το πρώτο ραντεβού στο κέντρο υποβοηθούμενης.απο πέμπτη θα σας έχω νέα κ πως πήγε.

2 ώρες πρίν, Happyoula είπε:

Καλώς ήρθες Happyoula! Διάβασες 660 σελίδεεεες;;; Υπομονιούλα έπρεπε να λέγεσαι! Χαχα! :) Καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου! Θα είσαι κι εσύ στο επόμενο baby boom team!

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...