Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

πρίν από 17 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Κορίτσι μου καλησπέρα!

Όπως θα έχεις ήδη διαβάσει είμαστε πολλά τα ζευγάρια που προσπαθουμε να γίνουμε γονείς. Αρχικά θα σου πω να μην πέσεις ψυχολογικά το κλαμα χρησιμεύει ως ξέσπασμα και θεωρω ότι ο άντρας σου χρειάζεται στηριξη να δεχτεί τα γεγονότα και να το παλέψετε ενωμένοι. Υπάρχουν λύσεις για όλους. Τουλάχιστον αυτό ελπίζω. Οτι χρειάζεσαι θα είμαστε ολες κοντα σου γτ καταλαβαινομαστε

Σε ευχαριστώ τόσο πολύ για τις καλές σου τις κουβέντες!ξέρω ότι έχετε περάσει πολλά που εγώ ούτε καν τα ξέρω ακόμα κ με καταλαβαινετε.μακαρι να πάνε όλα καλά για όλες μας ξέρω πόσο το λαχταραμε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαράκι κ Καλλιόπη τελικά μαζί θα είμαστε μανούλες του 2018 κ εμεις αλλά φθινοπωρινες:)

Hope μου το ιδιο θέμα εχω να φανταστείς το 2016 το περισσοτερο σπςρμα που εβγαλε ο αντρας μου ήταν75000 φτιάξαμε 6 έμβρυα κ είχα 2 παλλίνδρομες που δεν περιμέναμε καν να πετυχουμε εμφυτευση τώρα έχει μηδεν πάλι είχαμε κάνει βιοψία δεν βρήκαμε παιδευτήκαμε 5 χρόνια για να προχωρήσουμε σε εξωσωματική επειδή δεν βρίσκαμε σπέρμα περάσαμε κλαματα χωρισμούς (παρολίγο) επειδή ήθελε να με διωξει να κάνω οικογένεια μιλήστε με το γιατρό οχι δεξια αριστερα στην οικογένεια κ προχωρείστε σε ότι σας πει! Μην το αφήσετε εμάς η περιπέτεια άρχισε στα 34 κ πήγαμε 39 για να τολμήσουμε να προσπαθήσουμε 

Κουράγιο υπομονή κ επιμονή εχω να πω!!!

• Μου αρέσει 2

καλημερα κοριτσια!

Μ επιασε μια συχνοουρια αποψε αλλιωτικη.

εγω γεωργια απο τα h&m αγοραζω ρουχα κι εσωρουχα εγκυμοσυνης. ειχα παρει και στην πρωτη εγκυμοσυνη απο εκει. τα ρουχα  αντεξαν και γι αυτη την εγκυμοσυνη, ειναι σε καλη κατασταση και τα ειχα δανεισει και στην κουμπαρα μου να τα φορεσει. τωρα τα σουτιεν θηλασμου θα τα πεταξω και θα παρω αλλα. οχι επειδη ηταν αχρηστα, αλλα επειδη 2 χρονια τα ειχα μονοφορι, λογω θηλασμου, ε ποσο ν αντεξουν κι αυτα. παντως μια χαρα μ εβγαλαν!

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα όμορφες! Πως είστε; Ευτυχώς ηρέμησε πάλι ο καιρός.

Hope girl καλώς μας ήρθες! Θα σε συμβουλέψω ό,τι και τα κορίτσια. Για όλους υπάρχουν λύσεις. Όχι κουβέντες στην οικογένεια για να μπορεσετε να το διαχειριστείτε καλύτερα. Αν αρχίσουν να παρεμβαίνουν και τρίτοι δυσκολευει το πράγμα. Ψυχραιμία, αλληλοστήριξη και να σκεφτεστε θετικά. Εγώ έζησα το πρόβλημα αντίστροφα. Δεν είχα καλά ωάρια λόγω ηλικιάς και προχωρήσαμε με δανεικα. Πέρασα πολύ δύσκολα μέχρι να το δεχτω, αλλα σήμερα νιώθω καλά με την απόφασή μου. Θα δείτε τι θα σας πουν και από το κέντρο και με ωριμότητα θα προχωρήσετε. Καλή επιτυχία! :)

Pingu, Lia ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δεν ήξερα πως τα H&M έχουν ρούχα εγκυμοσύνης.

4OQ2p3.png

πρίν από 23 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Καλημέρα όμορφες! Πως είστε; Ευτυχώς ηρέμησε πάλι ο καιρός.

Hope girl καλώς μας ήρθες! Θα σε συμβουλέψω ό,τι και τα κορίτσια. Για όλους υπάρχουν λύσεις. Όχι κουβέντες στην οικογένεια για να μπορεσετε να το διαχειριστείτε καλύτερα. Αν αρχίσουν να παρεμβαίνουν και τρίτοι δυσκολευει το πράγμα. Ψυχραιμία, αλληλοστήριξη και να σκεφτεστε θετικά. Εγώ έζησα το πρόβλημα αντίστροφα. Δεν είχα καλά ωάρια λόγω ηλικιάς και προχωρήσαμε με δανεικα. Πέρασα πολύ δύσκολα μέχρι να το δεχτω, αλλα σήμερα νιώθω καλά με την απόφασή μου. Θα δείτε τι θα σας πουν και από το κέντρο και με ωριμότητα θα προχωρήσετε. Καλή επιτυχία! :)

Pingu, Lia ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δεν ήξερα πως τα H&M έχουν ρούχα εγκυμοσύνης.

Καλημερα,ευχαριστω πολυ για την απαντηση!ειχα φανταστεί ότι μετά απο ένα χρόνο  θα υπήρχε κάποιο θέματα κι άλλα η αλήθεια είναι δεν ήθελα νά σκεφτω την αζωοσπερμια.οσο για τα hm ξέρω ότι έχουν όλη ωραία ρούχα,να φανταστεί ς ότι μία φλη μου γεματουλα ψωνίζει από εκεί συνέχεια κ είναι τοσο χαριτωμένα!σου ευχομαι να χαρείτε αυτή την περίοδο τόσο πολύ κ με το καλό το μωράκι σας!!!!

3 ώρες πρίν, DIMITRAS είπε:

Μαράκι κ Καλλιόπη τελικά μαζί θα είμαστε μανούλες του 2018 κ εμεις αλλά φθινοπωρινες:)

Hope μου το ιδιο θέμα εχω να φανταστείς το 2016 το περισσοτερο σπςρμα που εβγαλε ο αντρας μου ήταν75000 φτιάξαμε 6 έμβρυα κ είχα 2 παλλίνδρομες που δεν περιμέναμε καν να πετυχουμε εμφυτευση τώρα έχει μηδεν πάλι είχαμε κάνει βιοψία δεν βρήκαμε παιδευτήκαμε 5 χρόνια για να προχωρήσουμε σε εξωσωματική επειδή δεν βρίσκαμε σπέρμα περάσαμε κλαματα χωρισμούς (παρολίγο) επειδή ήθελε να με διωξει να κάνω οικογένεια μιλήστε με το γιατρό οχι δεξια αριστερα στην οικογένεια κ προχωρείστε σε ότι σας πει! Μην το αφήσετε εμάς η περιπέτεια άρχισε στα 34 κ πήγαμε 39 για να τολμήσουμε να προσπαθήσουμε 

Κουράγιο υπομονή κ επιμονή εχω να πω!!!

Καλημέρα Δημητρα μου!και εσείς αζωοσπερμια?σε τι φάση βρίσκεστε δλδ? συγγνώμη που ρωτάω,αν θες μου λες!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλημερα κορίτσια. 

Εγώ σήμερα δεν είμαι και πολύ καλά. Ο παππούς του άντρα μου απο στιγμή σε στιγμή μπορεί να φύγει... Εντάξει είναι 92 χρονών αλλά όσο να ναι στεναχωριομαστε.. 

Ναι Γεωργία το ξέχασα το H&M. Είχα πάρει και από εκεί. Μια χαρά είναι τα ρούχα.. 

Τα υπόλοιπα κορίτσια μας? 

xsSnp3.png

1 hour ago, Hope girl είπε:

Καλημερα,ευχαριστω πολυ για την απαντηση!ειχα φανταστεί ότι μετά απο ένα χρόνο  θα υπήρχε κάποιο θέματα κι άλλα η αλήθεια είναι δεν ήθελα νά σκεφτω την αζωοσπερμια.οσο για τα hm ξέρω ότι έχουν όλη ωραία ρούχα,να φανταστεί ς ότι μία φλη μου γεματουλα ψωνίζει από εκεί συνέχεια κ είναι τοσο χαριτωμένα!σου ευχομαι να χαρείτε αυτή την περίοδο τόσο πολύ κ με το καλό το μωράκι σας!!!!

Καλημέρα Δημητρα μου!και εσείς αζωοσπερμια?σε τι φάση βρίσκεστε δλδ? συγγνώμη που ρωτάω,αν θες μου λες!

Καλημέρα 

Είμαστε στη φάση να περάσω επιτροπή κ εφόσων προσπαθήσαμε με δικό μας κ είδαμε την πορεία κ ότι δεν οφειλοντε σε εμενα οι αποβολές αλλα στα εμβρυα θα πάρουμε δανεικό σπέρμα κ δικό μας από την κατάψυξη που καταφέραμε κ αν τα καταφέρουμε εχει καλώς (μιλάω για τελειόμηνη εγκυμοσύνη κ οχι απλά θετική χοριακή).Αλλιώς θα το σκεφτούμε μετα από κανα χρόνο πάλιιιι

Hope girl σ' ευχαριστώ πολύ! Έχουμε διδυμάκια :). Με το καλό και στα δικά σου!

Pingu μου, κουράγιο. Είναι πλήρης ημερών ο παππους, αλλά δεν παυει να είναι ένας δικός σας άνθρωπος και να πονάτε...

4OQ2p3.png

1 hour ago, Pingu είπε:

Καλημερα κορίτσια. 

Εγώ σήμερα δεν είμαι και πολύ καλά. Ο παππούς του άντρα μου απο στιγμή σε στιγμή μπορεί να φύγει... Εντάξει είναι 92 χρονών αλλά όσο να ναι στεναχωριομαστε.. 

Ναι Γεωργία το ξέχασα το H&M. Είχα πάρει και από εκεί. Μια χαρά είναι τα ρούχα.. 

Τα υπόλοιπα κορίτσια μας? 

Κορίτσι μου μη στεναχωριέσαι,το ξέρω ότι ο πόνος είναι πόνος αλλά να σκέφτεσαι ότι ήσουν τυχερη που τον γνώρισες και μπήκε στη ζωή σου.στο λέω γτ ξέρω πως είναι αυτό το συναίσθημα,να ξέρεις ότι σε νιωθω

πρίν από 31 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Hope girl σ' ευχαριστώ πολύ! Έχουμε διδυμάκια :). Με το καλό και στα δικά σου!

Pingu μου, κουράγιο. Είναι πλήρης ημερών ο παππους, αλλά δεν παυει να είναι ένας δικός σας άνθρωπος και να πονάτε...

Μπράβο,με το καλό να τα κρατήσετε στην αγκαλιά σας!

• Μου αρέσει 2

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Εγώ δεν γνώρισα παππούδες. Είχαν πεθάνει νέοι. Και είναι ο μόνος που τον φώναζω παππού και τον νιώθω σαν δικό μου.. Είναι όμως καλύτερα για εκείνον γιατί ταλεπωρειται..

• Μου αρέσει 1

xsSnp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 57 λεπτά , Pingu είπε:

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Εγώ δεν γνώρισα παππούδες. Είχαν πεθάνει νέοι. Και είναι ο μόνος που τον φώναζω παππού και τον νιώθω σαν δικό μου.. Είναι όμως καλύτερα για εκείνον γιατί ταλεπωρειται..

Ανεκτίμητη αξία οι παππούδες το ξέρω αλλά είναι κρίμα να ταλαιπωρούνται.τουλαχιστον τον χαρηκατε και σας έχει αφήσει και όμορφες αναμνήσεις!

• Μου αρέσει 1

Γεια σας κορίτσια μου!!! Όλα καλά??? 

Πινγκου μου λυπάμαι για τον παππού... Αλλά από το να ταλαιπωρείται ο άνθρωπος...

Hope καλώς ήρθες!!! Όλα θα γίνουν... Ενωθείτε και με αισιοδοξία θα κρατήσετε το μωράκι σας... Πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα και τα καταφέρνουν... Σήμερα η επιστήμη είναι πολύ μπροστά... 

Δήμητρα μου και εγώ μαζί σας στο γκρουπ του 2018... Ανυπομονώ όπως πολύ καλά με νιώθεις και εσύ και οι υπόλοιπες κοπέλες εδώ....

Πω πω πω μεγαλώνουν οι κοιλιτσες!!!!!! :-P

• Μου αρέσει 3

Pingu κριμα για τον παππου... όσο κ να ειναι, που μακαρι να φτασουμε τοσο, ο πονος ειναι μεγαλος. Παντα θα τους θυμομαστε..

Hope καλως ηρθες στην παρεα μας! Ολα τα κοριτσια εδω εχουμε τη δικη μας ιστορια αλλα ολες με αισιοδοξια προχωραμε. Εγω καθε μερα σκεφτομαι συνεχεια μια αισιοδοξα, μια με μαυριλα. Το σπερμα μας ψιλοχαλια με μια παλλινδρομη μεσω εξωσωματικης. Κι εγω να αναρωτιεμαι κ αν τα υπολοιπα εβρυακια ειναι χαλι μαυρο με τους γιατρους να μας διαβεβαιωνουν πως καμια σχεση. Δειτε τι θα σας πουν οι γιατροι κ σιγουρα θα τα καταφερετε! Μακαρι ολα τα κοριτσακια μεσα στο 2018 να εχουμε μια υπεροχη εγκυμοσυνη!

• Μου αρέσει 1

Κοριτσακιαααα τι κανετε? Εχω καιρο να γραψω αλλα μπαινω κ σας διαβαζω..

Μελενια,Γεωργια,Sugaraki ξεχωριστα Χριστουγεννα με φουσκωμενη κοιλιτσα! 

Pingu, Natassa, Sunnaki,Calliopi, Dimitra,Melina,  lizaki, linaa καλα Χριστουγεννα κ καλες γιορτες σε ολες σας με υγεια και αισιοδοξια!! 

Το 2018 να ναι μια χρονια ελπιδοφορα!

Καλωσηρθαν τα καινουρια κοριτσια!!

• Μου αρέσει 6

poWsp2.png

πρίν από 33 λεπτά , samiam είπε:

Κοριτσακιαααα τι κανετε? Εχω καιρο να γραψω αλλα μπαινω κ σας διαβαζω..

Μελενια,Γεωργια,Sugaraki ξεχωριστα Χριστουγεννα με φουσκωμενη κοιλιτσα! 

Pingu, Natassa, Sunnaki,Calliopi, Dimitra,Melina,  lizaki, linaa καλα Χριστουγεννα κ καλες γιορτες σε ολες σας με υγεια και αισιοδοξια!! 

Το 2018 να ναι μια χρονια ελπιδοφορα!

Καλωσηρθαν τα καινουρια κοριτσια!!

Σαμιαμ.... Πόσο καιρό έχω να σε δω... Είσαι καλά??? Σε τι φάση βρίσκεστε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...