Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μπράβο Μελενια με το καλο...

Εμείς πήραμε 25 ωάρια. Τελικά όμως έχουμε 8 εμβρυακια. Την Τετάρτη θα μάθουμε ποσα θα ζήσουν και θα πανε για προεμφυτευτικο

• Μου αρέσει 7

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , Μαρία1430 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μπράβο Μελενια με το καλο...

Εμείς πήραμε 25 ωάρια. Τελικά όμως έχουμε 8 εμβρυακια. Την Τετάρτη θα μάθουμε ποσα θα ζήσουν και θα πανε για προεμφυτευτικο

να πανε ολα κατευχην κοριτσακι!!! εισαι καλητερα σημερα απο ζαλαδες? 

Κοριτσαρες μου πως ειστε??

Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω γιατι αυτο το αγγελουδι μου εχει παρει τα μυαλα!

Τη θηλαζω και μετα καθομαστε αγκαλια! Νομιζω πως ζω ενα ονειρο!!Ευτυχως ειχα γρηγορη αναρρωση, εβαλα και το σπιτι σε μια σειρα και απολαμβανω!!

Σας φιλω πολυ πολυ πολυ!!!

• Μου αρέσει 3

RaMVp2.png

Μαρακι με το καλό! Να πάνε όλα τέλεια!!! 

Γεωργία μου μου άρεσε κι ολας η γυμναστική. Σήμερα νιώθω και πιο καλά! Άσχετα που πιάστηκα αλλά σιγά σιγά θα συνηθίσω. 

Λιζακι μου απόλαυσε το μωράκι σου!! Είναι οι πιο ωραίες σας στιγμές!!! Δώσε της ένα φιλάκι στην κοιλίτσα από εμάς! 

Δημητρουλα μου όπως λέει και η Γεωργία είναι πολύ ακριβό ταξίδι. Είχα κοιτάξει κάποια στιγμή εισιτήρια γιατί ήθελα να πάμε αλλά είναι κοντά στα 2000... Οπότε πήγαμε στην Βουδαπέστη με 200€.. 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

xsSnp3.png

Διαφημίσεις

Lizaki, τι όμορφες εικόνες μας περιγράφεις! Τι λέει ο συνάδελφός μου; Θα έχει τεελαθει κι εκείνος, έτσι; Ελπίζω να μην λείπει αυτόν τον καιρό.

Pingu μου θα γίνεις άλλος άνθρωπος! Θα δεις πως θα ανακουφιστεις και στον αυχένα.

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

Καλησπερα κοριτσακια!

Μαρια συγχαρητηρια για τα εμβρυακια!!! Ευχομαι καλα αποτελεσματα με τον προεμφυτευτικο κ μεσα στις γιορτες εγγυουλα!

Αγορακια πολλα διαβαζω στο φορουμ! Εγω ειχα διαισθηση οτι ειχα κοριτσι αλλα παει. Θα σας ετοιμασω νυφες ελπιζω συντομα!

Σας θαυμαζω που αντεχετε τετοιες πεθερες! Εγω δεν εχω τετοια υπομονη θα ειχα πατησει βρισιδια.

DIMITRA υπομονη... Περαστε επιτροπη κ βαλτε μπροστα!Και του χρονου να κοιταμε δεντρακια μαζι με μωρακια!

Εγω 1 μηνα μετα την αποξεση ηρθε ενα κατι σαν περιοδο πολυ μικρη με καφε μονο. Πολυ περιεργο για περιοδο, αν συνεχισει θα παω γιατρο να με δει.. Αυτα!

Φιλακια σε κοιλιτσες κ μωρακια!

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

Καλησπέρα κορίτσια μου... Είστε καλά??? 

Μελενια μου το χάρηκες το μωράκι σας... Άντε με το καλό!!!

Ωρε αγόρια που έρχονται...  Άντε και στις υπόλοιπες τώρα γερά μωράκια....

Εγώ πήγα στη γιατρό και με βρήκε σούπερ... Από 20/1/18 πρωτα ο Θεός ξεκινάμε...

Χθες έφτιαξα κουραμπιέδες και σήμερα μαφινακια σοκολάτας... 

Δήμητρα μου μεγάλο το κόστος για ένα τέτοιο ταξίδι.... Ελπίζω όλα να πάνε καλά...!

Καλό υπόλοιπο σκ να έχουμε..!!!

• Μου αρέσει 3

Πω πωωω βρε Καλλιοπη τι μας κανεις με τις νοστιμιες σου! Με το καλο να ξεκινήσεις κι εσύ κοπέλα μου! Πάμε για το 2ο γκρουπ! :)

Κορίτσια από που θα προτείνατε να πάρω εσώρουχα και κανένα ρούχο εγκυμοσύνης; Νομίζω πως αρχίζω και τα χρειάζομαι.

4OQ2p3.png

Κορίτσια καλησπέρα κ από εμένα!είμαι σχετικά καινούρια στην παρέα,και δυστυχώς αυτές τις μέρες μάθαμε πως έχουμε αζωοσπερμια.τι να σας πω?το κλάμα που έχω ρίξει?έχουν στερέψει τα μάτια μου, αισθάνομαι να πνιγομαι....

Διαφημίσεις

Καλλιόπη χρυσοχερα μας άνοιξες την όρεξη!!! Και του χρόνου με το μωράκι δίπλα σου!!! 

Γεωργία μου εγώ είχα πάρει από το Λητώ και το πρεναταλ. Το πρεναταλ έχει και καλές τιμές. Φουσκώνει η κοιλίτσα ε? Τι ωραια!!! 

Hope girl καλώς ήρθες στην παρέα μας! Μην στεναχωριέσαι κορίτσι μου. Για όλα υπάρχουν λύσεις. Τα κορίτσια που έχουν περάσει κάτι παρόμοιο θα σε βοηθήσουν. 

Εγώ κορίτσια βγήκα με την κουμπάρα μου για κρασάκι και αφήσαμε τις μικρές στους μπαμπάδες. Μια χαρά τα κατάφεραν μαζί. Ήταν και οι δυο στο σπίτι μας και ευτυχώς όταν γύρισα το βρήκα όρθιο... Ξεσκασαμε λίγο.. 

• Μου αρέσει 1

xsSnp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Pingu είπε:

Καλλιόπη χρυσοχερα μας άνοιξες την όρεξη!!! Και του χρόνου με το μωράκι δίπλα σου!!! 

Γεωργία μου εγώ είχα πάρει από το Λητώ και το πρεναταλ. Το πρεναταλ έχει και καλές τιμές. Φουσκώνει η κοιλίτσα ε? Τι ωραια!!! 

Hope girl καλώς ήρθες στην παρέα μας! Μην στεναχωριέσαι κορίτσι μου. Για όλα υπάρχουν λύσεις. Τα κορίτσια που έχουν περάσει κάτι παρόμοιο θα σε βοηθήσουν. 

Εγώ κορίτσια βγήκα με την κουμπάρα μου για κρασάκι και αφήσαμε τις μικρές στους μπαμπάδες. Μια χαρά τα κατάφεραν μαζί. Ήταν και οι δυο στο σπίτι μας και ευτυχώς όταν γύρισα το βρήκα όρθιο... Ξεσκασαμε λίγο.. 

Να είσαι καλά βρε Pingu σε ευχαριστώ πολύ.αυτη τη βδομάδα έχουμε ραντεβού στο κέντρο που μας σύστησε ο γυναικολόγος και το περιμένω σαν να είναι Θεός! Να είστε καλά να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!!

• Μου αρέσει 1

11 ώρες πρίν, linaa είπε:

να πανε ολα κατευχην κοριτσακι!!! εισαι καλητερα σημερα απο ζαλαδες? 

Ναι ειμαι πολυ καλύτερα ευχαριστώ... λιγο πονακια εχω χαμηλα αλλά είναι φυσιολογικά

3 ώρες πρίν, Miss Sunny είπε:

Καλησπερα κοριτσακια!

Μαρια συγχαρητηρια για τα εμβρυακια!!! Ευχομαι καλα αποτελεσματα με τον προεμφυτευτικο κ μεσα στις γιορτες εγγυουλα!

Αγορακια πολλα διαβαζω στο φορουμ! Εγω ειχα διαισθηση οτι ειχα κοριτσι αλλα παει. Θα σας ετοιμασω νυφες ελπιζω συντομα!

Σας θαυμαζω που αντεχετε τετοιες πεθερες! Εγω δεν εχω τετοια υπομονη θα ειχα πατησει βρισιδια.

DIMITRA υπομονη... Περαστε επιτροπη κ βαλτε μπροστα!Και του χρονου να κοιταμε δεντρακια μαζι με μωρακια!

Εγω 1 μηνα μετα την αποξεση ηρθε ενα κατι σαν περιοδο πολυ μικρη με καφε μονο. Πολυ περιεργο για περιοδο, αν συνεχισει θα παω γιατρο να με δει.. Αυτα!

Φιλακια σε κοιλιτσες κ μωρακια!

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ομως ο προεμφυτευτικος θέλει 2 εβδομάδες που λογω γιορτων θα γίνουν 3 οπότε εχω δρόμο μπροστά μου. Για την περιοδο τελη γεναρη με κοβω να ξεκινάω προετοιμασια ενδομητριου.

Εύχομαι να έχουμε και οι δυο καλα νεακια με το νέο ετος. Όσον αφορά το αιμα που έχεις νομίζω ότι είναι φυσιολογικό.

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 5 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Ναι ειμαι πολυ καλύτερα ευχαριστώ... λιγο πονακια εχω χαμηλα αλλά είναι φυσιολογικά

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ομως ο προεμφυτευτικος θέλει 2 εβδομάδες που λογω γιορτων θα γίνουν 3 οπότε εχω δρόμο μπροστά μου. Για την περιοδο τελη γεναρη με κοβω να ξεκινάω προετοιμασια ενδομητριου.

Εύχομαι να έχουμε και οι δυο καλα νεακια με το νέο ετος

Μέσα από την καρδιά μου να σου πάνε όλα καλά και τα νέα να είναι πολύ ευχάριστα!!!για εμένα τώρα ξεκινάει αυτή η περιπέτεια

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 49 λεπτά , Hope girl είπε:

Κορίτσια καλησπέρα κ από εμένα!είμαι σχετικά καινούρια στην παρέα,και δυστυχώς αυτές τις μέρες μάθαμε πως έχουμε αζωοσπερμια.τι να σας πω?το κλάμα που έχω ρίξει?έχουν στερέψει τα μάτια μου, αισθάνομαι να πνιγομαι....

Κορίτσι μου καλησπέρα!

Όπως θα έχεις ήδη διαβάσει είμαστε πολλά τα ζευγάρια που προσπαθουμε να γίνουμε γονείς. Αρχικά θα σου πω να μην πέσεις ψυχολογικά το κλαμα χρησιμεύει ως ξέσπασμα και θεωρω ότι ο άντρας σου χρειάζεται στηριξη να δεχτεί τα γεγονότα και να το παλέψετε ενωμένοι. Υπάρχουν λύσεις για όλους. Τουλάχιστον αυτό ελπίζω. Οτι χρειάζεσαι θα είμαστε ολες κοντα σου γτ καταλαβαινομαστε

• Μου αρέσει 1

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...