Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μελενια μου μπραβοοοοο....κ περαστικα στη πεθερα...

Εμεις 2ο μηδενικο σπερμοδιαγραμμα ολεεεεε ο αντρας μου λεει οτι εβγαλα εβγαλα παει στερεψα το χει ριξει στη πλακα για να μη του στριψει!! 

Λουκουμαδενια ευχαριστως θα στειλω κ μηδεν οξυτητα παρακαλω κορωνεικο χαχα αυριο θα το παρω!!

Νατασσου μου ετσι ειναι οπως τα λες 

Σουγκαρ μου κ γω αγορακια ολο ακουω γυρω τριγυρω αντε θα σας κανω αν μπορεσω καμια νυφη 

• Μου αρέσει 3

Παράθεση

Ευχαριστω Sugaraki μου. Κ εγω αυτο σκεφτομουν πολλα αγορια φετος. 

Δημητρουλονι μου ευχαριστω! Με το καλο συντομα θα ακουσουμε τα δικα σου ευχαριστα!

Λουκουμαδακι η κουκλιτσα σου θα 'χει πολλους υποψηφιους γαμπρους για να επιλεξει!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

μέλι και συ αγοράκι; :wub: έχουμε νύφες φραουλιτσα αννυ τζουνιορ καρπε τζουνιορ μαρκελακι τζουνιορ λουκουμαδακι τζουνιορ ετοιμαστειτε! :-D δημητρακο κόρη ετοίμασε μαζί με το λαδακι το κορωνέικο! -δώσε δώσε σπέρμα θα ξαναβρεθεί τι στο καλό , έτσι πιστεύω!

• Μου αρέσει 2

Κράτα το

Χαχαχα δεν μπορω να αγχωθω με το σπερμα ειπαμε μιξη εχουμε κ καταψυξη αντε μπας κ κανουμε μπεμπε κ αν βγει κόρη θα εχει θεμα ο μπαμπας της που θελει γιοκαρο θα με πρηξει για δευτερο χαχαχα

Γειά σας κορίτσια. Είχα πάει για πιλατες και μέχρι να γυρίσω να τακτοποιήσω την μικρή τώρα μπήκα και σας διάβασα. 

Μελενια μου μπράβο!!!!!!! Κι άλλο αγοράκι στην παρέα.. 

Δημητρουλα για ετοίμασε την νύφη.. 

Καλώς το λουκουμαδακι και την Νατασουλα με τον όμορφο μπούτια! 

Μαρακι που είσαι? 

xsSnp3.png

Που είσαι βρε λουκουμαδάκι κομάντο; Μαύρα μάτια κάναμε να σε δούμε! Τι κάνει η νυφούλα μας; :-D

Νατασσάκι κάνε όνειρα για το επόμενο μπεμπάκι! Αν θες ετοίμασε κι εσύ καμια νυφούλα Κι όποιος προλάβει! :-D

Μπράβο Μελένια! Πρέπει να τη χάρηκες πολύ αυτή την εξέταση ετσι; Αγορομάνα κι εσύ :).Περαστικα και παλι στην πεθερα σου...

Δημητρούλα "ψήνεται" και η δικιά σου! Χι χι χι! Θα του τη φερουμε του αντρουλη σου! :cool:

Lia πολύ ωραίο το δεντράκι σου!

Καληνύχτα κορίτσια... Όνειρα γλυκά...

• Μου αρέσει 2

4OQ2p3.png

On 13 Δεκεμβρίου 2017 at 11:34 ΜΜ, Georgia1972 είπε:

Ναι, καταλαβαίνω, αλλα πρόσεξε μόνο μην είναι τίποτε άλλο. Της ιλαρας τα εξανθήματα πχ ετσι ειναι; Έχει και πυρετο; Έχεις σε όλο το σώμα ή μόνο στο πρόσωπο;

Καλε σπυριά ακμής λέμε καμια σχέση με κολλητικό κλπ. Τα εχω απο τον οκτωβριο που εκανα την προσπαθεια κι όλο λέω άντε να αδιαθετησω να φύγουν. Ηρεμούν 5 μερες και τωρα έχουν φουντώσει! Αυτα μου έλειπαν.

On 14 Δεκεμβρίου 2017 at 10:15 ΠΜ, Angie'84 είπε:

Καλημερα τσουπριτσες μου....τι κανετε;;;

Καντι μου ειναι τεχνολογος ιατρικων εργαστηριων κ δουλευω σε μια εταιρία τυπου διαγνωστικο μεσα στα εργαστηρια.Ξεκιναω 12 Γεναρη μετα απο 1,5 χρονο που καθομαι λογω εγκυμοσυνης.

Πωε ειστε οι υπολοιπες;εμεις λεμε να παμε Σαλαμινα το σ/κ να δουμε κατι φιλους μας.το ζευγαρι που σας έλεγα που γεννησε η κοπελα τον οκτωβρη.

Αχ ναι βρε κοριτσάκι το έχουμε ξαναπεί για την δουλειά σου. Η εκδρομουλα θα ειναι τελεια!

On 14 Δεκεμβρίου 2017 at 5:57 ΜΜ, Sugar86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου, 

Μαρία όλα καλά να πάνε αύριο, αντε καλή αρχή και τυχερή! 

Λία μου πόσο εβδομάδων άρχισες να το νιώθεις; εγώ ακόμα τίποτα και νιώθω μια ανασφάλεια, έχω μπει στην 16.

Αντζι ευτυχώς επιστρέφει ς μετά τις γιορτές. 

Αχ αυτές οι πεθερές, ησυχία δεν έχουν κορίτσια!! 

Καντι κι εγώ φουλ σπυράκια! 

Μου έφυγαν οι καθημερινές  αναγούλες Γεωργία μου, καμία φορά μπορεί να πιάσει. Μελένια κι εγώ παχύνα πολύ, πρωτη φορα βλέπω τη ζυγαριά, και πήρα μια διατροφολόγο, μου είπε δε θα χάσω αλλά ναη βάλω άλλα, μέχρι 65 με 66 το πολύ πρέπει να γεννήσω! 

Τουλάχιστον εσυ εισαι εγκυος. Ρώτησες κανέναν γιατρο απο τι μηχανισμό εξαρτώνται τα σπυράκια?

5 ώρες πρίν, λουκουμαδακι είπε:

ωωω γεωργία με'γειά το τικερς με τα δύο ζουρλιχτά! :wub:   μελενια περιμένουμε νέα! πιγκου τι καμνεις; ή πεθερά; :ph34r:

καντυ που εισαιιιιι! νατασακι δεσποινακι μαρακι! σουγκαρ! αντζυ; οι υπόλοιπες; σας έπιασε το πνεύμα των γιορτών; πάτε βολτουλες; δημητρακο γύρισε ο σύζυγος λίγο λάδι στείλε μας! :-D

Που να ειμαι; Χωμένη στην χρυσόσκονη και στα gliter glou και απο γιορτουλα σε γιορτουλα! 

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Δημητρουλα νύφη, νύφη,!! 

Λουκουμαδάκι μου!!! :)

Κάντι δε ρώτησα ορμονικο θέλω να πιστεύω! 

Γεωργία, Νατάσα, αντζι, Μελένια, πιγκου, Λία κι έχω ξεχάσει πολλές τώρα σας φιλώ γλυκά, καλό σκ να έχουμε! 

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα κοριτσια

Ναι σουγκαρενια ροζ παντου χαζαχα

Αααχχχ εγω εχω τον πεθερό στο νοσοκομείο δεν μπορει να αναπνευσει με οξυγονο ειναι πηγαινε για οιδημα δεν ξερω τι να κανω να βγαλω διαβατηριο κ εισητηρια? Εχω τρελλαθεί ουφ!!Το 17 δεν μας παει καλά μεχρι τέλους.

Καλημέρα μικρούλες! Τι κάνετε; Καλό ΣΚ να έχουμε.

Καντι μου, ουφ, ευτυχως που εισαι σιγουρη πως είναι ακμή. Όλα καλά. Ορμονικό θα είναι τότε.

Σουγκαρ εσένα σίγουρα είναι απο το αγοράκι σου! Χιχιχι!

Δημητρούλα περαστικα στον πεθερό σου, αλλα που θες να πας πουλάκι μου στην άλλη άκρη του κόσμου; Είναι πολύ ακριβό τέτοιο ταξίδι... Καταλαβαίνω πως θελεις να τους συμπαρασταθεις και μπράβο σου, αυτο είναι το σωστο, αλλα απ' την αλλη ό,τι μαζευετε για την προσπάθεια να ξοδευτει;...

Γεια σου Pingulini! Χάρηκα πολύ που είδα πως ξεκίνησες γυμναστική!

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...