Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Καλησπερααααα......Δεν ειχα υπνο κ σας θυμηθηκα....

Σουγκαρακι οντως παλι καλα που επιστρεφω μετα τις γιορτες.οσο για το νινι σου λενε οτι αρχιζεις να το νιωθεις γυρω στην 18η-20η εβδομαδα συνηθως.

Μαρια μου καλη επιτυχια.ευχομαι αυτη να ειναι κ η τυχερη σου φορα...

Δημητρουλα καλη επιτυχια.θα τα καταφερεις κοριτσακι κ εσυ...υπομονη κ τα καλυτερα θα ερθουν....

Ολες τις υπολοιπες σας φιλω γλυκα...

• Μου αρέσει 2

VXtmp2.pngdbarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια!

σουγκαρ μου συμφωνα με τον γιατρο ειμαι στη 15η εβδομαδα

στην πρωτη εγκυμοσυνη ενιωσα τον γιο μου αργοτερα. αρχες πεμπτου μηνα περιπου με μεση.

τωρα ξερω οτι αυτα τα ελαφρια φτερουγισματα, ειναι το μωρο γιατι τα εχω νιωσει στην πρωτη εγκυμοσυνη πιο εντονα απο ενα σημειο κι επειτα.

δηλ κι εσυ οταν βεβαιωθεις οτι νιωθεις το μωρο, θα συνειδητοποιησεις οτι και νωριτερα κατι ενιωθες απο τις κινησεις του. 

θυμαμαι στον γιο μου με ρωτουσαν στον πεμπτο μηνα "το ενιωσες το μωρο;" και απαντουσα "εεεμμμμ νομιζω, ισως, δεν ειμαι σιγουρη". μετα ενταθηκαν τα χτυπηματα σε ισχυ και διαρκεια και βεβαιωθηκα χαχχα

ε απο εκει και περα το ενιωθα καθε μερα και ηταν και χαδιαρικο! μεχρι που ηρθε μια μερα στον εβδομο μηνα περιπου που ειχε παει απογευμα και δεν ειχε κουνηθει καθολου. το λεω στον αντρα μου , μολις ειχε σχολασει, ανησυχησα φυσικα, οπως κι αυτος, μου λεει "φαε σοκολατα" και οντως εφαγα. υστερα απο λιγη ωρα αρχισε τα χτυπηματα και ηρεμησα!

• Μου αρέσει 1

Εγώ το μόνο που νιώθω είναι γουργουριτα στο έντερο, ανυπομονώ!! 

Μάλλον αγοράκι μας είπαν, τωρα την Τετάρτη θα το επιβεβαιώσουμε αν έχει καλή θέση! 

Φιλιά σε όλες, καλή επιτυχία Μαρία.σημερα η αυχενικη Μελένια; 

• Μου αρέσει 2

Καλημερα κοριτσια! 

Μαρια καλη επιτυχια! Αυτη τη φορα ολα θα πανε super!!!

Γεωργια, Pingudaki, Sugar μου σας ευχαριστω πολυ. Μακαρι να ειναι ολα οπως πρεπει.

Φιλια σε ολες.

• Μου αρέσει 1

Καλημερα κορίτσια! 

Μελενια τι ώρα θα πας? Όλα τέλεια θα είναι! 

Sugaraki υπομονή! Σε λίγο καιρό θα το νιώσεις το μωράκι σου και θα τρελαθείς! Δεν υπάρχει αυτό το συναίσθημα.. 

Φιλάκια σε όλες! 

• Μου αρέσει 2

xsSnp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μικρούλες μου! Πως είστε;

Μελένια σήμερα δεν θα χορταίνεις να βλέπεις το μπεμπάκι σου! :) Να ζητησεις και το dvd. Ευτυχώς που το ανέφερε εδώ η Pingu και ρώτησα αν δίνουν εκεί που πήγα εγώ  και ευτυχώς που ρώτησα, γιατι μου είπαν πως πρέπει να το ζητήσω.

Εγώ σήμερα κορίτσια έβλεπα στον ύπνο μου πως μου έλεγε ο γιατρος να με βάλει τώρα να γεννήσω και ξύπνησα αναστατωμένη. Μα τόσο νωρίς; Του έλεγα και εκείνος το έκανε τελικα και βγήκαν μεγαλα μωρα σαν 7 μηνων! Εκείνη την ώρα ειπα "α, ευτυχώς μεγαλα ειναι", αλλά δεν μου άρεσε καθόλου η αίσθηση όταν ξυπνησα...

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

Αλοοοο Μελένια πωωωω θα δεις τον ερωτα σου σήμερα all gooodd λέμε

Γεωργία μου είναι λογικό να τρομάξεις με το όνειρο άρα θα γεννηθούν επειδή δεν θα χωράνε άλλο χαχα μην ανυσηχείς εσύ θα βγουν μπαμπατσικα :wub:

Αααχχχ Παρασκευή ο αντρας θα γυρίσει αύριο πάει για το λάδι μας...θα ηρεμήσω τελειως σήμερα ααααχχχ

Φιλάκια κοριτσάρες 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

ωωω γεωργία με'γειά το τικερς με τα δύο ζουρλιχτά! :wub:   μελενια περιμένουμε νέα! πιγκου τι καμνεις; ή πεθερά; :ph34r:

καντυ που εισαιιιιι! νατασακι δεσποινακι μαρακι! σουγκαρ! αντζυ; οι υπόλοιπες; σας έπιασε το πνεύμα των γιορτών; πάτε βολτουλες; δημητρακο γύρισε ο σύζυγος λίγο λάδι στείλε μας! :-D

• Μου αρέσει 2

Κράτα το

Να μαι και εγώ...

άκουσα το λουκουμαδάκι να φωνάζει και ήρθα!!!!! :) 

Κάντι κάντι...κάθε μέρα με τον μικρούλη στην ζωή μας ονειρεύομαι και κάτι απο το μέλλον...και οχι το μακρινό...άμεσα πράγματα...

Όταν με το καλό το δικό σας έρθει θα το κάνεις ασυναίσθητα.

Τι κάνετε;;; Πως είστε;;; 

• Μου αρέσει 2

Qshbp2.png

Γυρισα κοριτσια μου! Μας εσκασε, δεν ηθελε με τιποτα να γυρισει σε καταλληλη θεση. Ολα ειναι μια χαρα! Κατα 90% ειναι αγορι. 

Ειχαμε κ αλλες εκπληξεις. Η πεθερα παλι στο νοσοκομειο, λιποθυμησε ξανα.

• Μου αρέσει 7

Τέλεια Μελένια μου, μπράβο! Κάτι γίνεται με τα αγόρια φέτος, όλο αγόρια ακούω και ειδικά από εξωσωματικές!! Δεν έχω ακούσει εξωσωματική και κορίτσι! Χαχαα θα ψάχνουμε νύφες!! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...