Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Καλημερα κορίτσια!! Τι κάνετε? 

Λία μου σίγουρα ζηλεύει επειδή είναι η μαμά μου εδώ και είναι συνέχεια με την μικρή. Δεν σκέφτεται όμως ότι μετα θα την ξανά δει το Πάσχα. Αυτή την βλέπει κάθε μέρα. Είναι πολύ αχάριστη! Εγώ περιμένω να κάνει παιδί η κόρη της που είναι στο εξωτερικό να δει την γλυκα.. 

Τι ωραια που άρχισες να νιώθεις το μωράκι σου! Λένε στην δεύτερη εγκυμοσύνη το νιώθεις πιο γρήγορα από την πρώτη. 

• Μου αρέσει 1

xsSnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα τσουπριτσες μου....τι κανετε;;;

Καντι μου ειναι τεχνολογος ιατρικων εργαστηριων κ δουλευω σε μια εταιρία τυπου διαγνωστικο μεσα στα εργαστηρια.Ξεκιναω 12 Γεναρη μετα απο 1,5 χρονο που καθομαι λογω εγκυμοσυνης.

Πωε ειστε οι υπολοιπες;εμεις λεμε να παμε Σαλαμινα το σ/κ να δουμε κατι φιλους μας.το ζευγαρι που σας έλεγα που γεννησε η κοπελα τον οκτωβρη.

VXtmp2.pngdbarp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρεεεςςςς!!

Βλέπω αρχίζουν οι κλωτσιές γιούπιιιιιι

Εμείς αύριο τελειώνουμε τα χαρτιά κ θα κλείσω ραντεβού για την άλλη εβδομάδα οριακά το πρόλαβα..

Το μόνο κακό είναι ότι το σπέρμα μας μηδενίστηκε πάλιιιιιι....Εχω στην κατάψυξη λίγουλάκι ε όπως καταλαβαίνεται η μίξη (δανεικό κ δικό μας έρχεται)!!! Ας πάνε όλα καλά κ το παιδάκι μας που θα πάει θα έρθει!!

11 ΜΈΡΕΣ ΩΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Ε ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ Κ ΜΩΡΟΥΔΙΣΤΙΚΕΣ ΜΥΡΩΔΙΤΣΕΣ Να έχουμε γεννήσει ή να κοντεύουμε έστω κ να χαζεύουμε 3 ή 4 τα λαμπάκια αααααχχχ

• Μου αρέσει 5

οντως γεωργια μου το νιωθω εδω και καιρο! στην αυχενικη βεβαιωθηκα γιατι την ωρα που το βλεπαμε να κουνιεται στην οθονη, το ενιωθα κι εγω ετσι απειροελαχιστα. τωρα το νιωθω με μεγαλυτερη σιγουρια, ολο και περισσοτερο μερα με τη μερα. στην πρωτη εγκυμοσυνη ομως δεν  ειχα αποκωδικοποιησει αυτα που ενιωθα οτι ηταν οι κινησεις του μωρου. αλλα τωρα στη δευτερη ξερω χαχαχχ!

βγηκα με τον αδερφο μου για εναν καφε εδω στη νεα ιωνια, πηγαμε μια μικρη βολτα στα μαγαζια! ειχε πολλη κινηση, εχουν στις πλατειες καποια μικρα χριστουγεννιατικα events, ωραια μερα και χαρηκα πολυ γιατι αυτη η κλεισουρα στο σπιτι μ εχει ρημαξει!

Δημητρα θεμα χρονου ειναι ν ακουσουμε κι απο σενα το καλο νεο! εισαι και τοσο χαρουμενος ανθρωπος, αυτο καταλαβαινω απο σενα!

• Μου αρέσει 4

Κορίτσια καλησπέρα πως είστε; Αύριο παω για ωοληψια αλλα σήμερα είμαι χαλια. Το στομαχι μου ανακατευεται συνέχεια. Αρρωσταινω; ή να είναι απο τα φάρμακα; έχει τύχει σε καμια;

• Μου αρέσει 1

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 13 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα πως είστε; Αύριο παω για ωοληψια αλλα σήμερα είμαι χαλια. Το στομαχι μου ανακατευεται συνέχεια. Αρρωσταινω; ή να είναι απο τα φάρμακα; έχει τύχει σε καμια;

κοριτσι να μιλησεις με τον γιατρο σου γιατι υπαρχει κ ο φοβος υπερδιεργεσης.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου, 

Μαρία όλα καλά να πάνε αύριο, αντε καλή αρχή και τυχερή! 

Λία μου πόσο εβδομάδων άρχισες να το νιώθεις; εγώ ακόμα τίποτα και νιώθω μια ανασφάλεια, έχω μπει στην 16.

Αντζι ευτυχώς επιστρέφει ς μετά τις γιορτές. 

Αχ αυτές οι πεθερές, ησυχία δεν έχουν κορίτσια!! 

Καντι κι εγώ φουλ σπυράκια! 

Μου έφυγαν οι καθημερινές  αναγούλες Γεωργία μου, καμία φορά μπορεί να πιάσει. Μελένια κι εγώ παχύνα πολύ, πρωτη φορα βλέπω τη ζυγαριά, και πήρα μια διατροφολόγο, μου είπε δε θα χάσω αλλά ναη βάλω άλλα, μέχρι 65 με 66 το πολύ πρέπει να γεννήσω! 

• Μου αρέσει 2

Μαράκι καλή επιτυχία αύριο!!!

Μελένια με το καλό η αυχενική!!!

Sugaraki,  περασαν οι αναγούλες; Τέλεια! Θυμησε μου, εχεις αγορακι; Λέγεται πως συνήθως τα αγόρια αργουμε να τα καταλαβουμε. Ή ίσως να δείχνει σημάδια αλλα να μην τα εχεις καταλαβει ακόμα, όπως εγραψε η Lia παραπάνω για την πρώτη εγκυμοσυνη της.

4OQ2p3.png

πρίν από 35 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Καλά είμαι Χρύσα μου. Τώρα που τέλειωσαν οι αναγούλες, έφυγαν και τα χάπια απ' μέση ειμαι μια χαρά!

Εσύ καλύτερα μετα τις συγχυσεις;

Μπράβο κορίτσι μου!!! 

Καλύτερα είμαι κ εγώ. Πήγα και μια βόλτα σήμερα με την μικρή στον νονό της και έπαιξε με το κοριτσάκι που έχουν και τις χαιρόμουν! 

• Μου αρέσει 1

xsSnp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...