Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια! 

Γεωργια μου τι τελεια νεα!!! Υπεροχα τα μπεμπακια σου. Οτι πρεπει να εισαι προσεκτικη το ξερεις. Ολα ειναι μια χαρα. Οσο για το αγορακια ή κοριτσακια θα συμφωνησω μαζι σου, να ειναι γερα παιδια κ απο εκει κ περα ο,τι θελει ο Θεος.

Καλλιοπακι να χαιρεσαι τον μπαμπα σου.

Αντζη μου περαστικα στον μικρο. Ο φετινος χειμωνας θα ειναι λιγο δυσκολος με τη Σοφια στον παιδικο. Υπομονη!!!

Pingudaki τι κανετε?

Ελενη μου τελικα το στολισμα "σταθεροποιηθηκε"? Ασε το φραουλακι να κανει τη δουλεια του. Χαχαχα...

• Μου αρέσει 1

Καλημερα κορίτσια τι κάνετε? 

Αντζη μου περαστικά στα μικρούλια σου.. Είναι μαρτύριο για τα μικρά ειδικά για τον μπέμπη που είναι μωράκι. 

Periergi εγώ έκανα καθυστερημένη ωορηξια κάποιες φορές. Περίμενε 2 εβδομάδες και αν δεν σου έρθει περίοδος κάνε μια χοριακη. 

Sugaraki λουκουμαδακι που χαθηκατε? 

Μελενια μου καλά είμαστε. Εσυ πώς είσαι? 

Miss sunny καλημερα! 

Lizaki κανένα νέο? 

• Μου αρέσει 2

xsSnp3.png

Παράθεση

Καλησπέρα κορίτσια μου, τι Κάνεις κάνετε; είχα Ν μπω μέρες, Γεωργία μου υπέροχα νέα με την αυχενικη, φεύγει μεγάλο άγχος! Αντε η Μελένια τώρα. 

Μαρία μου καλή αρχή 

Δήμητρα και σε σένα με τη χαρτουρα 

Περαστικά στα κορίτσια και στα μικρά σας, αυτές οι ιώσεις δίνουν και παίρνουν! 

Εμένα ακόμα με ταλαιπωρούν οι αναγούλες, σχεδόν κάθε βράδυ, Γεωργία έχω τα είχα κόψει τα φάρμακα πριν την αυχενικη και συνεχίζω με ένα μόνο ουτροζεσταν μέχρι ν α κλείσω τον 5!

Σήμερα κάνω μελομακαρονα! Γιαμιι 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Sugar86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου, τι Κάνεις κάνετε; είχα Ν μπω μέρες, Γεωργία μου υπέροχα νέα με την αυχενικη, φεύγει μεγάλο άγχος! Αντε η Μελένια τώρα. 

Μαρία μου καλή αρχή 

Δήμητρα και σε σένα με τη χαρτουρα 

Περαστικά στα κορίτσια και στα μικρά σας, αυτές οι ιώσεις δίνουν και παίρνουν! 

Εμένα ακόμα με ταλαιπωρούν οι αναγούλες, σχεδόν κάθε βράδυ, Γεωργία έχω τα είχα κόψει τα φάρμακα πριν την αυχενικη και συνεχίζω με ένα μόνο ουτροζεσταν μέχρι ν α κλείσω τον 5!

Σήμερα κάνω μελομακαρονα! Γιαμιι 

Υπομονή.. Μερικές γυναίκες έχουν αναγούλες μέχρι να "ακούσουν" το μωρο. Σε ποια εβδομάδα είσαι τώρα? 

Καλη επιτυχια με τα μελομακάρονα. 

xsSnp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Πως είστε;

Angie μου περαστικά στα μικρά σου. Ναι, ήταν συγκινητική εμπειρία...

Miss Sunny, χαμός δε θα πει τίποτα!

Μελένια μου νομίζω πως προσεχω οσο μπορω. Εσύ πως είσαι; Άντε να κανεις κι εσυ την αυχενικη και να ηρεμήσεις.

Pingu σας πέρασε ευτυχως το κρυωμα απ' ότι κατάλαβα. Πως περνατε με τη μανούλα σου παρεούλα;

Sugaraki εγω που είχα καθε απόγευμα πολυ χαλασμενο στομαχι καταλαβα πως, αν και δεν ξαπλωνα αμεσως μετα το μεσημεριανο, δυσκολευομουν να χωνεψω οποτε τη βγαζω στον καναπε και δεν ξαπλώνω οπως στο κρεββατι τις τελευταιες ημερες για να χωνευω καλύτερα και με βοηθησε. Πω πωωωω!... Μελομακαρονα!... Τι μου κανεις τωρα!!! Καλή επιτυχια.

Εγω σήμερα κορίτσια ξυπνησα για τουαλέτα στις 04.30 και απο εκείνη την ωρα και μετα, γαρίδα το ματι! Σκεπτομουν το λουκουμαδακι και την ταβανοθερεπαεια που έλεγε. Χαχαχα!

Καποια στιγμη κατα τις 13.00 με πηρε ο υπνος στον καναπε για κανενα 45λεπτο. Γενικως παντως δεν έχω υπνηλίες.

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

4OQ2p3.png

Καλησπερα κοριτσια μου!!

Αρχισαν οι συσπασουλες απο χτες!!Πηγα σημερα και για καρδιοτοκογραφο ολα καλα και ναι η μητρα εχει αρχισει να ενεργοποιειται!!!Αν συνεχισουμε ετσι μπορει και το βραδυ να τρεχουμε αλλιως αυριο το πρωι να παω παλι!!Ανυπομονω κοριτσια! Θελω να την παρω αγκαλια!!!!

• Μου αρέσει 4

RaMVp2.png

πρίν από 14 λεπτά , lizaki1111 είπε:

Καλησπερα κοριτσια μου!!

Αρχισαν οι συσπασουλες απο χτες!!Πηγα σημερα και για καρδιοτοκογραφο ολα καλα και ναι η μητρα εχει αρχισει να ενεργοποιειται!!!Αν συνεχισουμε ετσι μπορει και το βραδυ να τρεχουμε αλλιως αυριο το πρωι να παω παλι!!Ανυπομονω κοριτσια! Θελω να την παρω αγκαλια!!!!

Μπράβο Λιζακι!!! Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση!!! Έχεις πονακια? Διαστολή? 

Σε λιγο θα πάρεις το μωράκι σου αγκαλιά!!! Θα περιμένουμε νέα σου!!! Με το καλό και με έναν πόνο!!! 

xsSnp3.png

πρίν από 42 λεπτά , Pingu είπε:

Μπράβο Λιζακι!!! Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση!!! Έχεις πονακια? Διαστολή? 

Σε λιγο θα πάρεις το μωράκι σου αγκαλιά!!! Θα περιμένουμε νέα σου!!! Με το καλό και με έναν πόνο!!! 

Σ'  ευχαριστω πολυ pingu μου.Δεν μου ειπε για διαστολη.Νιωθω η κοιλια μου να πετρωνει συνεχεια και οι πονοι περιοδου να γινονται ολο και πιο συχνοι.Θα δουμε αυριο, μου ειπε να παρω και τη βαλιτσα μου.

Απ' οτι καταλαβαινω αν παω δεν θα την γλυτωσω :)

• Μου αρέσει 3

RaMVp2.png

Καλεεεε εχουμε γεννητούρια;;;; Καλότυχο το κοριτσακι μας Λιζάκιιιιι με το καλο να την παρεις αγκαλια!!!!!!

Γεωργίτσα γιούς;;; Δεν το λεω στον αντρα θα ζηλεψει:wub:

Αντε περνουμε μπροστααα Χριστουγεννιατικο μπεμπε....

Α στολισα το δέντρο ολα μια χαρα μόνο που χαλασε 1 σειρα λαμπακια αυτη τη βδομαδα τελειωνω τα χαρτιααα

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , lizaki1111 είπε:

Σ'  ευχαριστω πολυ pingu μου.Δεν μου ειπε για διαστολη.Νιωθω η κοιλια μου να πετρωνει συνεχεια και οι πονοι περιοδου να γινονται ολο και πιο συχνοι.Θα δουμε αυριο, μου ειπε να παρω και τη βαλιτσα μου.

Απ' οτι καταλαβαινω αν παω δεν θα την γλυτωσω :)

Άμα γίνονται πιο συχνοι σε βλέπω για το βράδυ!!! 

Κάθε πόσο έρχονται οι πονοι? 

πρίν από 1 λεπτό , DIMITRAS είπε:

Καλεεεε εχουμε γεννητούρια;;;; Καλότυχο το κοριτσακι μας Λιζάκιιιιι με το καλο να την παρεις αγκαλια!!!!!!

Α στολισα το δέντρο ολα μια χαρα μόνο που χαλασε 1 σειρα λαμπακια αυτη τη βδομαδα τελειωνω τα χαρτιααα

Α ρε Δημητρουλα δεν σε πάει με το δέντρο..  

Αντε να τελειώνεις με την χαρτουρα.. 

• Μου αρέσει 1

xsSnp3.png

Καλησπερααααααα!!!!

λιζακιιιιι με το καλο κουκλα μου ολα να πανε καλα και να κρατησεις την κορουλα σου αγκαλια!!!! Περιμενουμε την περιγραφουλα του θαυματος σου...

γεωργια μου υπεροχα νεα κουκλα μου!!!

αντζη μου περαστικα στα παιδακια σου...

μελενια μου εσυ ποτε εχεις ραντεβου;;;

τα υπολοιπα κοριτσια μας;;;

πρίν από 28 λεπτά , DIMITRAS είπε:

Αχ βρε Δημητρα το δεντρο φετος βλεπω να σε ταλαιπωρει...

• Μου αρέσει 2

4 ώρες πρίν, lizaki1111 είπε:

Καλησπερα κοριτσια μου!!

Με το καλό κοπέλα μου! Μ' έναν πόνο!

Ευχαριστω, Δημητρούλα και Καλλιόπη! Κι εσεις του χρόνου θα στολίζετε με άλλη χαρα τα σπιτικα σας!

• Μου αρέσει 2

4OQ2p3.png

Λιζακι με το καλο κ μ'ενα πονο...αααααχ μωρουδιλα...

Σουγκαρακι κ του χρονου....μελομακαρονα ε;;;;μιαμ μιαμ.Εγω ειπα φετος να αγορασω μελομακαρονα κ κουραμπιεδες κ να φτιαξω κουλουρακια με ζαχαροπαστα κ να τα δθακοσμισουμε μρ τη Σοφια μου με χρωματα ,γλασο κλπ κλπ

Εμενα η Σοφια μου ειναι καλυτερα κ ο μικρος καλυτερα ειναι θα δω πως θα είναι αυριο κ οι δυο κ αν ειναι καλα θα τους παμε στο santa claus kingdom στο mec παιανιας.

Δημητρουλα αχ φετος με αυτο το δεντρο τι εχεις τραβηξει...Ασε με τα λαμπακια την πατουσα κ εγω καθε χρονο.αγιραζα καινουρια,τις τοτε ψειρες κ με το που το εβαζα κατι καιγοταν.ωσπου βγηκαν τα led κ σωθηκα.δεν παθαινουν τπτ... φτου φτου....χαχαχα

Πιγκουλινι,καλιοπακι,Νατασουλι, Δεσποινα,λουκουμαδακι,Ελενάκι,Γεωργια,Μαρακι κ σε οσες ξεχνω στα στελνω τα φιλια μου...Μην χανεστε να μπαινετε να μαθαινουμε νεα σας....

Καλο βραδυ

• Μου αρέσει 6

VXtmp2.pngdbarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...