Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια μου!! 

Τωρα γυρισα και εγω απο το περπατημα!! Κανω οτι μπορω!

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια απλα ακουγα καποιες που μου ελεγαν πως η καισαρικη εχει πολυ ταλαιπωρια μετα γι' αυτο φοβηθηκα λιγο.και η δουλεια του αντρα μου ειναι προβληματικη, φανταστειτε του ελεγαν να φυγει ταξιδι αυτη την εβδομαδα αλλα τελικα τσακωθηκε ασχημα και τον αφησανε.

Γεωργια μου πρεπει να εμοιασε στον αντρα μου γιατι εγω ειμαι μικροκαμψμενη....Το ταμειο μου μπορουσε να γραψει την αυχενικη αλλα το ιασω δεν την δεχοταν οποτε την πληρωσα και εγω οπως και ολες τις αλλες.

Καλλιοπακι περαστικα στη μανουλα σου.

RaMVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσακια! Τι κανετε?

Τελικα οι αναγουλες ξεκινησαν ξανα. Απο χθες το μεσημερι δεν εχω ηρεμησει παρα μονο οταν κοιμαμαι. 

Καλλιοπακι περαστικα στη μανουλα σου!

Λιζακι με το καλο η μπουμπουκα :wub: ! Να μη σε φοβιζει ουτε η καισαρικη, ουτε τιποτα. Μονο την αγκαλιτσα με το μωρο σου να σκεφτεσαι!!!

Pingudaki μου τι ωραια που θα εχεις γη μανουλα εκει τις γιορτες!!! Θα περασετε ομορφα!!!

Γεωργια μου τι κανεις?

Αντζουλινι φιλακιααα...

• Μου αρέσει 2

Λιζακι μην ακούς τίποτα και κανέναν.. Κάθε γέννα είναι διαφορετική ακόμα και στην ίδια την γυναίκα. Ο πρώτος τοκετός δηλαδή μπορεί να είναι διαφορετικός από τον άλλον. 

Εσυ κοίτα να είσαι χαλαρή όταν έρθει η ώρα και ότι είναι να γίνει θα γίνει. Η φύση μας έχει φτιάξει έτσι που μπορούμε να τα αντέξουμε όλα. Ειδικά όταν πάρεις το μωράκι σου αγκαλιά θα τα ξεχάσεις όλα! 

• Ευχαριστώ 1

xsSnp3.png

Καλημέρα κορίτσια 

ήθελα να σας ρωτήσω αν κάποια από εσάς αντιμετώπισε μεγάλο πρόβλημα στο σπέρμα του άντρα με μορφολογία κοντά στο 0% ποσότητα κοντά στο ενα εκατομμύριο και κινητικότητα κοντά στο 5% οπου αντιμετώπισε επανειλημμένα αποτυχίες στην μικρογονιμοποίηση και χρησιμοποίησε δότη σπέρματος. ακούω ιστορίες οτι οι περισσότερες νέες γυναίκες κοντά στα 30 οπου αντιμετωπίζουν σοβαρό ανδρικό παράγοντα κάποια στιγμή πετυχαίνουν ένα καλό εμβρυάκι και αποκτούν υγιές παιδάκι. οι εμβυολόγοι προτείνουν δότη για σίγουρα αποτελέσματα γιατί ποτέ δεν ξες πότε θα συμβεί. όλο αυτό βέβαια ειναι αρκετα ψυχοφθόρα είτε περιμένεις σε καθε εμβρυομεταφορα να πανε όλα σουπερ είτε πρεπει να βαλεις στην σκέψη οτι ίσως καποια στιγμή δεχτείς δότη. 

ευχαριστώ πολύ

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο μένα κορίτσια! Πολύ με εκνευριζει αυτός ο αερας που σεν σταματαει. Ήθελα να βαλω πληντηρια και δεν έχω που ν' απλώσω!

Rainbow23 καλως ηρθες στην παρεα μας. Δεν γνωριζω να σου πω ακριβως για το θεμα του δότη, αλλα μέχρι να παρω την αποφαση περασα κατι παρομοιο ως προς το ψυχολογικο κομματι μιας και είμαι έγκυος με δανεικα ωαρια.

Κορίτσια αργησα να μπω γιατι όπως σας εχω πει εχω ενα προβλημα με το ταμπλετ και πριν το παμε για μπαταρια προσπαθει ο αντρας μου να το "καθαρισει" μήπως φταιει αυτο.

Πήγα για αιμα σημερα. Μου ειχε ζητησει καποιες ηπατικες,  TSH, γενικη αιματος και καμπυλη ζαχαρου. Εκνευριστηκε ο ενδοκρινολογος-διαβητολογος γιατι σε καποια απ' αυτα πρεπει να εχει εκεινος τον πρωτο λογο. Του εξηγησα πως το ειπα στον γυναικολογο, αλλα επεμενε να τις κανω τωρα και οχι στους χρονους που ζηταει εκεινος. Τελος παντων. Ευτυχως η γλυκοζη ηταν μονο 50 gr και οι ληψεις ηταν στα 0' και 60', οποτε ειχα λιγη ταλαιπωρια.

Εσεις πως είστε;

4OQ2p3.png

Γεια σας κουκλακια μου!!! Μόλις επιστρέψαμε και εμείς από τους δικούς μου.... Λιζακι όλα θα πάνε καλά μην ακούς την κάθε ιστορία τοκετού!! Όλα θα σου πάνε τέλεια... Ακόμα και στην ίδια γυναίκα ο κάθε τοκετός μπορεί να είναι διαφορετικός.... Εμένα τη μαμά μου την τρέλαναν με τη χολή όλοι οι γύρω γύρω ότι θα πονάει κ ότι μπορεί να έχει επιπλοκές και τρομοκρατήθηκε χωρίς λόγο.... Όλα κύλησαν ομαλά και αναρρώνει πολύ καλά... να σκεφτείς έλεγε να αναβάλει το χειρουργείο και χρειάστηκε να της φωνάξουμε λιγάκι να σταματήσει να λαμβάνει υπόψη της τα λόγια του καθενός....

Μελενια μου τσάμπα ανησυχησες τελικά οι αναγουλες σου σε επισκέφθηκαν ξανά...

Γεωργία μου τελικά με το τάμπλετ τι έκανες??

Πινγκουδακι Αντζη Δέσποινα Λουκουμαδακι Αστρογεα Σαννυ Δημητρα Μαρακι Λια Νατασακι Ελένη κ όποια άλλη ξεχνάω τι κάνετε???

• Μου αρέσει 1

Τι να κανω με το ταμπλετ;... Δούλεψε λίγο και μετά έκανε πάλι τα ίδια. Τώρα γράφω από το κινητό, αλλά με κουράζει.

Σας καληνυχτιζω λοιπόν και αύριο θα το μαστορεψουμε παλι.

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

Καλημέραααααα

Λιζάκι με το καλόοοοο βρε συ μην ανησυχείς σκέψου όπως σου είπαν τα κορίτσια η κάθε γέννα είναι διαφορετική η αδερφη μου πήγαινε για φυσιολογικό είχαν ρήξει περπάτημα με την μπουμπου τρέλλα ε πάμε μαιευτήριο να δούμε τι γίνεται κ απλά γεννήσαμε με καισαρική εκλαιγε γιατί δεν ήταν ετοιμη αλλά όταν την είδα η ευτυχία στην εκφραση της τα έλεγε όλα..(δεν είχε διαστολή κ η μικρη είχε μπλεξει τον λορο οταν πήρε θέση σαν αλεξιπτωτο). Μετά από 1 χρόνο στον ανηψιό μου απλα μπήκαμε γεννήσαμε κ μας εδιωξε βασικά εμένα για να πάω στην κόρη της οπότε no worries. Αν αρχισω να σου λεω εμπειριες απο φίλες αστα..πάντως όλες ήταν όρθιες γρήγορα μετά την καισαρική.

Rainbow είμαστε σε αυτή την φάση ξαναπροσπαθώ με δικό μας σπέρμα ή ξένο?? Και εγω εχω θέμα γιατι με το δικό μας ο αντρας μου ήταν πάνω μου σκσφτομαι εαν προσπαθήσουμε με ξένο ή μίξη θα είναι το ίδιο?? Η θα αποβάλλω από την στεναχώρια?

Καλλιοπιιιι φιλακιααα

Μελένια κ Λια ε κοιμηθειτε να μην ανακατευεστε!

Pingu Angiee φιλακιααα

Σήμερα θα στολίσουμε τραλαλα 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Καλημέρα κορίτσια! Πως είστε; Πότε θα σταματήσει αυτός ο αερας. Δεν μπορω ν' απλώσω πουθενα...

Ξέχασα να σας πω πως ενω η δότρια εχει εξεταστει για κυστική ίνωση, ο γιατρός θέλει να κανει την εξέταση αυτη και ο άντρας μου. Το ρωταω γιατι εχω διαβασει στο άλλο φορουμ πως την κανει ο ένας απ' τους δυο.

Δημητρούλα με το καλό να στολίσετε! Άντε και του χρόνου θα στολίζετε με μπεμπακι στην κοιλίτσα!

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

Καλλιόπη μου μόλις γύρισε επιτέλους ο πατέρας μου απο το χωριό και σε θυμήθηκα! Έφερε του κόσμου τα καλα και αμέσως "χτύπησα" 5-6 μανταρίνια που ήταν πεντάγλυκα! Α ρε πατρίδα! Το απόγευμα έρχεται η σειρα των πορτοκαλιων. Είναι τα μόνο φρουτα που τρωω με ευχαριστηση τον χειμώνα και αν τα βρω γλυκα τα τσακίζω. Και τώρα μαλλον που στην εγκυμοσύνη με τραβουν πολυ τα όξινα θα τα ταραξω! Αχ, μου έφερε ο γλυκός μου και μοσχομυριστα τριανταφυλλα απο τον κήπο μας!... Πολύ με συγκίνησε... Συνεχως σκέπτομαι πως μεγαλώνουν οι γονείς μου... Μακαρι να τους έχω για πολύ ακόμη κοντά μου.... Να προλαβουν να χαρουν και τα παιδακια μου γιατι το πρώτο το εγγόνι το στερήθηκαν...

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

2 ώρες πρίν, DIMITRAS είπε:

Καλημέραααααα

Λιζάκι με το καλόοοοο βρε συ μην ανησυχείς σκέψου όπως σου είπαν τα κορίτσια η κάθε γέννα είναι διαφορετική η αδερφη μου πήγαινε για φυσιολογικό είχαν ρήξει περπάτημα με την μπουμπου τρέλλα ε πάμε μαιευτήριο να δούμε τι γίνεται κ απλά γεννήσαμε με καισαρική εκλαιγε γιατί δεν ήταν ετοιμη αλλά όταν την είδα η ευτυχία στην εκφραση της τα έλεγε όλα..(δεν είχε διαστολή κ η μικρη είχε μπλεξει τον λορο οταν πήρε θέση σαν αλεξιπτωτο). Μετά από 1 χρόνο στον ανηψιό μου απλα μπήκαμε γεννήσαμε κ μας εδιωξε βασικά εμένα για να πάω στην κόρη της οπότε no worries. Αν αρχισω να σου λεω εμπειριες απο φίλες αστα..πάντως όλες ήταν όρθιες γρήγορα μετά την καισαρική.

Rainbow είμαστε σε αυτή την φάση ξαναπροσπαθώ με δικό μας σπέρμα ή ξένο?? Και εγω εχω θέμα γιατι με το δικό μας ο αντρας μου ήταν πάνω μου σκσφτομαι εαν προσπαθήσουμε με ξένο ή μίξη θα είναι το ίδιο?? Η θα αποβάλλω από την στεναχώρια?

Καλλιοπιιιι φιλακιααα

Μελένια κ Λια ε κοιμηθειτε να μην ανακατευεστε!

Pingu Angiee φιλακιααα

Σήμερα θα στολίσουμε τραλαλα 

Πόσες φορές προσπαθήσατε; και πόσες ωοληψίες έχεις κάνει; το σπέρμα του άντρα σου είναι περίπου στους αριθμούς τους δικούς μας; 

Δεν ξέρω, νιώθω ότι είναι νωρίς ακόμη να χρησιμοποιήσουμε δότη. είναι μεγάλη απόφαση

Ου ου??? Καλημέρα κ από εμένα!! Τι κάνετε κορίτσια? Διαβάζω τα νεακιά σας καθημερινά αλλά για να γράψω πρέπει να κρυφτώ να μην με βλέπει ο μικρός καθώς θα θέλει να πάρει το κινητό κ γενικότερα αποφεύγω να έχει επαφή με οθόνες!! Αλλά ρε κορίτσια τη διαφήμιση των τζάμπο κ του ιφαντη από μακριά τις ακούει κ τρέχει στην τηλεόραση!!!!! 

Βλέπω οι εγκυουλες τα πάνε πολύ καλα κ χαίρομαι πολύ!!!! Σε λίγους μήνες θα κρατάτε μωράκια!!! 

Λιζακι όντως ο κάθε τοκετός είναι διαφορετικός! Κ εγώ με καισαρική γέννησα... Σίγουρα χρειάζεσαι βοήθεια στην αρχή αλλά σε 2 εβδομάδες ούτε ενόχληση δεν είχα... Βέβαια ως την 40στη εβδομάδα έχεις! Εγώ γέννησα 40κ6! 

Αντζι με το καλό η βάφτιση του μπουμπουκου! Πόσο πολύ μεγάλωσε κ αυτός!!!! Φαντάζομαι τώρα παίζουν κ πιο καλά με τη Σοφία!

Ο Γιάννακης μου μεγάλωσε κορίτσια μου! Πια τρώει κ μόνος με το πηρούνι κ όλο λογακια είναι! Αν κ λίγο ακαταλαβιστικα! Εγώ τα πρωινά μαγαζί κ τα απογεύματα συμμαζεματα! Ευτυχώς έχω εδώ κ τη γιαγιά μου κ πολύ μας βοηθάει!!!!

Τα φιλιά μου!

• Μου αρέσει 2

OFubp3.png

TyB7p3.png

14 ώρες πρίν, Georgia1972 είπε:

Γεια σας και απο μένα κορίτσια! Πολύ με εκνευριζει αυτός ο αερας που σεν σταματαει. Ήθελα να βαλω πληντηρια και δεν έχω που ν' απλώσω!

Rainbow23 καλως ηρθες στην παρεα μας. Δεν γνωριζω να σου πω ακριβως για το θεμα του δότη, αλλα μέχρι να παρω την αποφαση περασα κατι παρομοιο ως προς το ψυχολογικο κομματι μιας και είμαι έγκυος με δανεικα ωαρια.

Κορίτσια αργησα να μπω γιατι όπως σας εχω πει εχω ενα προβλημα με το ταμπλετ και πριν το παμε για μπαταρια προσπαθει ο αντρας μου να το "καθαρισει" μήπως φταιει αυτο.

Πήγα για αιμα σημερα. Μου ειχε ζητησει καποιες ηπατικες,  TSH, γενικη αιματος και καμπυλη ζαχαρου. Εκνευριστηκε ο ενδοκρινολογος-διαβητολογος γιατι σε καποια απ' αυτα πρεπει να εχει εκεινος τον πρωτο λογο. Του εξηγησα πως το ειπα στον γυναικολογο, αλλα επεμενε να τις κανω τωρα και οχι στους χρονους που ζηταει εκεινος. Τελος παντων. Ευτυχως η γλυκοζη ηταν μονο 50 gr και οι ληψεις ηταν στα 0' και 60', οποτε ειχα λιγη ταλαιπωρια.

Εσεις πως είστε;

καλώς σας βρήκα!

:):) με το καλό εύχομαι με έναν πόνο και με υγεία το μωράκι σου!! 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, rainbow23 είπε:

Πόσες φορές προσπαθήσατε; και πόσες ωοληψίες έχεις κάνει; το σπέρμα του άντρα σου είναι περίπου στους αριθμούς τους δικούς μας; 

Δεν ξέρω, νιώθω ότι είναι νωρίς ακόμη να χρησιμοποιήσουμε δότη. είναι μεγάλη απόφαση

Καμάρι έχω κάνει 3 εξωσωματικές κ 2 ωοληψίες εφτασα 40 εχουμε αμυδρη ποσότητα σπέρματος εχουν μειωθεί οι καταβολές μου....δεν εχω χρόνο οπότε πιεζόμαστε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...