Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Ετσι όλες μαζί θα τα καταφέρουμε!!!

Ναι Νατασσού μου θα φουσκώσω κ εγώ που θα πάει 

Πιγκου εγώ γεμιστά θα τους φτιάξω μελιτζάνα εγκυες κοπέλες??

Σήμερα έκανα πρώτη φορά κόκορα κρασάτο ο άντρας έλειωσε 2 ώρες μαγείρευα αλλά έγινε λουκούμι μιαμ !!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 42 λεπτά , NatasaP είπε:

Καλό μεσημέρι.... πως είστε;;;;

Μελένια ο μπουτάκιας λέει πως θα ανέβεις ψηλά ψηλά στην λίστα με τις μανουλίτσες!!!!!! Ετοιμάσου!!!!!

Τζώρτζια μου χαμογελάς ακόμα;;;;;

Πιγκουδάκι;;; Τι κάνεις;;;η κουκλίτσα;;;

Μίςς και Τζώρτζια με το μαλακό οι δουλειές,εμένα με βοηθούσε ο άντρας μου στα βαριά και τα υπόλοιπα χαλαρά τα έκανα εγώ.

Ελενάκι μου πόσο χαίρομαι που περάσατε τέλεια!!!!

Δήμητρα θα περάσει γρήγορα ο καιρός και θα έρθει η κοιλίτσα.

Γειά σου Νατασσάκι! Μια χαρά είμαστε και οι δυο. Σήμερα φτιάξαμε το πατάρι με τον άντρα μου και μας κοίταγε και γέλαγε.. Κατεβάσαμε και τα χειμωνιάτικα και από αύριο σίδερο σιγά σιγά.. Και μόνο που τα βλέπω κουράζομαι.. Να μου φιλήσεις τα μπουτινια.. 

xsSnp3.png

Μελένια μου καλό ταξίδι να έχετε και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΥΡΙΟ!!! Δεν μπορει να σπασει το σερί! Δεν μπορει!

Νατασσάκι μου ναι, χαμογελάω ακόμα :). Ο αντρούλης μου πετάει! Οι γονείς μου καταχάρηκαν! Το ειπαμε στους δικους μας ανθρώπους και όλοι χάρηκαν! Επιτέλους ελπιζω όλα να συνεχίσουν καλα. Πολύ πικρα ειχαμε και για αρκετα χρονια, οχι μονο με το θεμα του παιδιου αλλα και με πολλα αλλα. Καιρος ηταν να νιωσουμε ανακουφιση. Δόξα τω Θεώ!

Με τις δουλειες με τρομαξε μια φίλη μου. Μου ειπε ουτε σκουπα να βαζω. Μα ειναι τοσο επιβαρυντικη; Αφού ειναι τροχήλατη και το χερι της μακραίνει. Απλως κουναω το χερι μου μπρος πισω και δεν βαζω δυναμη, δεν σκυβω! Να κανω μονο swiffer καλυτερα και στα πατωματα, ε; Παντως εκανα σκουπα την παραμονη της χοριακης και πιστευω πως δεν ζορίστηκα. Φυσικα δεν θα κανω εγω στα χαλιά. Δεν ξερω, θα δω... Στη μπανιερα θα σκύβει ο αντρουλης και λεω να μου στιβει και τη σφουγγαριστα ο αντρουλης. Υπαρχει και η vileda turbo με πενταλ που στίβεται μονη της. Το εξεταζω κι αυτο. Στην μπανιέρα οπωσδήποτε θα σκυβει ο αντρουλης! Για το σίδερο το ειχα σκεφτει οπως το λεει και η Δήμητρα.

Ελενάκι και του χρόνου να είστε καλά να ξαναγιορτάσετε! Είχαν επιτυχια αυτα που εφτιαξες; Άρεσαν τα φορέματα; Καλή αρχή αύριο! Την ημέρα προσαρμογής κάνε την εβδομάδα προσαρμογής! Χαχα!

Pingu μου, η μικρούλα σας αφησε να κανετε δουλεια ή ήθελε να συμμετάσχει;

Δημητρούλα μου ετσι, φτιαξε πλανο γιατι έρχεται η σειρά σου!!!

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

Καλησπερα κοριτσια τι ωραιες δουλιτσες κανετε ολες!

Εμεις φαγαμε στα πεθερικα,εσβησα τουρτα,ωραια περασαμε!  Μια θεια μας πηρε κ μια τελεια στεφανοθηκη ενεκα επετειου..

Melenia ευχομαι καλη επιτυχια για αυριο!!! Και με μια μεγαλη χοριακη συντομα!!!

Ελενη κ του χρονου να γιορτασετε με υγεια!!!

Γεωργια χαλαρα μην ξεθαρρευουμε χιχι!

Δημητρα θα ερθει συντομα η σειρα σου!

Αντε ολα τα κοριτσια να εχουμε μια τελεια εβδομαδα με υπεροχα νεα!!!

Κοριτσια μου ευχαριστω!!!

Γεωργια μου τιποτα να μην κανεις! Καλα εκανε και σε τρομαξε!!! Ουτε καθισματα, που καπου τα πηρε το ματι μου. Ουτε με ανοικτα ουτε με κλειστα τα ποδια, γενικως καθολου καθισματα, σκυψιματα. ακομα και στην τουαλετα πρεπει να προσεχουμε να μην ζοριζομαστε! χιχι!!! Και οχι βαρη εννοειται!!! Αχ δεν μπορω να στειλω και φωτο, να μας δεις ασορτι!!!!!

Μελενια καλη επιτυχια για αυριο!!!!! Θα ειναι το πιο ομορφο ταξιδακι αυτο, θα δεις!!!

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 45 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Μελένια μου καλό ταξίδι να έχετε και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΥΡΙΟ!!! Δεν μπορει να σπασει το σερί! Δεν μπορει!

Νατασσάκι μου ναι, χαμογελάω ακόμα :). Ο αντρούλης μου πετάει! Οι γονείς μου καταχάρηκαν! Το ειπαμε στους δικους μας ανθρώπους και όλοι χάρηκαν! Επιτέλους ελπιζω όλα να συνεχίσουν καλα. Πολύ πικρα ειχαμε και για αρκετα χρονια, οχι μονο με το θεμα του παιδιου αλλα και με πολλα αλλα. Καιρος ηταν να νιωσουμε ανακουφιση. Δόξα τω Θεώ!

Με τις δουλειες με τρομαξε μια φίλη μου. Μου ειπε ουτε σκουπα να βαζω. Μα ειναι τοσο επιβαρυντικη; Αφού ειναι τροχήλατη και το χερι της μακραίνει. Απλως κουναω το χερι μου μπρος πισω και δεν βαζω δυναμη, δεν σκυβω! Να κανω μονο swiffer καλυτερα και στα πατωματα, ε; Παντως εκανα σκουπα την παραμονη της χοριακης και πιστευω πως δεν ζορίστηκα. Φυσικα δεν θα κανω εγω στα χαλιά. Δεν ξερω, θα δω... Στη μπανιερα θα σκύβει ο αντρουλης και λεω να μου στιβει και τη σφουγγαριστα ο αντρουλης. Υπαρχει και η vileda turbo με πενταλ που στίβεται μονη της. Το εξεταζω κι αυτο. Στην μπανιέρα οπωσδήποτε θα σκυβει ο αντρουλης! Για το σίδερο το ειχα σκεφτει οπως το λεει και η Δήμητρα.

Ελενάκι και του χρόνου να είστε καλά να ξαναγιορτάσετε! Είχαν επιτυχια αυτα που εφτιαξες; Άρεσαν τα φορέματα; Καλή αρχή αύριο! Την ημέρα προσαρμογής κάνε την εβδομάδα προσαρμογής! Χαχα!

Pingu μου, η μικρούλα σας αφησε να κανετε δουλεια ή ήθελε να συμμετάσχει;

Δημητρούλα μου ετσι, φτιαξε πλανο γιατι έρχεται η σειρά σου!!!

Καλύτερα ηλεκτρική μην χρησιμοποιείς. Καλύτερα με την σουιφερ. 

Στην αρχή ήθελε να βοηθήσει η μικρή και την έβαλα σε μια καρεκλιτσα που της έχω πάρει και το τραπεζάκι δραστηριοτήτων έπαιζε και μας έβλεπε και γέλαγε.. Ευτυχως είναι ήσυχη. 

Ελενακι και του χρόνου να το γιορτάσετε και καλή αρχή αύριο στην δουλειά! 

Μελένια μου καλή επιτυχία αύριο! 

xsSnp3.png

Γεια σας κορίτσια!!! Σας χαιρετώ ενώ βρίσκομαι χωμένη σε στίβα με χαρτόνια κ κόλλες!!! Είμαι πολύ χαρούμενη σμρ καθώς ήρθε η γιαγιά μου από Χίο! Κ θα καθίσει αρκετούς μήνες!!! Επιτέλους βοήθεια!!!! Είναι κ καλοστεκουμενη 64 χρόνων οπότε θα πω αλληλούια!!!!!

Γεωργία μου δεν επιβαρύνει κ τόσο μια ηλεκτρική την εβδομάδα αλλά αν ήμουν στη θέση σ θα φυσούσα κ το γιαούρτι!!! Άσε τις δουλειές!!!! Μετά το πρώτο τρίμηνο ξεκινά δειλά δειλα! Στο λέω εγώ που πιο πολλές δουλειές έκανα ως εγκυμονούσα!!! 

Με τη δουλειά τι θα κάνεις? Μπορείς με χαρτί να πάρεις άδεια? Σ αξίζει τόσο πολύ να το ζήσεις όλο αυτό με ηρεμία!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Κορίτσια μου γλυκά τι κάνετε;;;; Μα τι όμορφα νέα διάβασα!!!!

Γεωργία μου πόσο χάρηκα και πόσο συγκινήθηκα με εσένα!!! Το αξίζεις πραγματικά να πάρεις επιτέλους αυτή τη μεγάλη χαρά!!

Τελικά το λουκουμαδακι εφερε γούρι σε όλα τα κορίτσια, όπως πέρσι το καλοκαίρι η Δέσποινα που μετά από αυτήν είχαμε σερί θετικών χοριακών!!

Θα προσπαθήσω να μπαίνω πιο συχνά να τα λέμε, αν και τρέχω κι εγώ με τη μικρούλα μου.

Φιλιά σε όλες!!

EyHAp3.png

Καλησπέρα κουκλακια μου!!! Είστε καλά?

Γεωργία τι δουλειές διαβάζω???? Κάτσε κούκλα μου να χαρείς την εγκυμοσύνη σου και άσε τα σκυψιματα και τις σκούπες....

Πιγκουδακι και Δημητρούλα βάλτε κ εμένα στο κλαμπ του συνεργείου καθαρισμού.....

Μελενια μου καλή επιτυχία για αύριο.... 

Εγώ έφτιαξα κοτόπουλο στο φούρνο με τουτουμακια γλύκισμα έγινε....

Τουτουμακια = χιλοπιτακια 

Συγγνώμη το είπα όπως το λένε εδώ....

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου σας ευχαριστω πολυ-πολυ! Μακαρι να πανε ολα καλα. Δε σας κρυβω πως εχω αγωνια! Αχ... αυριο στις 12 ξεκιναει ενα ομορφο ταξιδι(ευχομαι)!

Ελενακι καλη αρχη αυριο! 

Melenia αυριο ειναι η αρχη απο ενα τελειο ταξιδι θα δεις!!!

10 minutes ago, annie1979 said:

Calliopi από που είσαι;;;

Miss Sunny συγχαρητήρια!! Θα κάνεις αύριο και νεα χοριακη;; 

(Θα μάθω σιγά σιγά τις νέες κοπέλες!)

Μελενια μου καλή επιτυχία αύριο!!! 

Annie ναι αυριο μου ειπαν να κανω κ νεα χοριακη...για να δουμε...εχω αγωνια! 

DIMITRAS στειλε μου vibes! 

Καλησπερααααα σε μανουλες,εγκυμονουσες και μελλουσες εγκυουλες!!!!!

Ναιιιι πολυυυυυ χαρηκα για τα νεα σας!!!!θα αρχισουν να φουσκωνουν παλι πολλες πολλες κοιλιτσες!!

Γεωργια μου το ποσο χαρηκα δεν περιγραφεται!!!!επιτελους το ονειρο(που σου αξιζει καο με το παραπανω) ξεκινησε!!!απολαυσε καθε στιγμη!!!

Μις μου συγχαρητηριααααα!!!τελεια η χοριακη!!μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι!!!

Αριαδνη συγχαρητηριααα!!!!με το καλοοο!!!

Μαρια ευχομαι ολα να ειναι καλα και να ηρεμησεις γρηγορα!εγω και στην αποβολη αλλα και στην προσφατη περιπετεια μου δεν ειχα αντιδρασεις σαν αυτες που περιγραφεις!γι αυτο εχω μια διαισθηση οτι ολα θα ειναι καλα και θα δεις που θα μας το πεις συντομα!

Μελενια μου,ευχομαι αυτη να ειναι η τυχερη σου προσπαθεια!!!διορισμος και φουσκωμενη κοιλιτσα μαζι!!και ναι,αυριο θα αρχισει ενα πολυ πολυ ομορφο ταξιδι!αισιοδοξια δεν ειπαμε??

Αααχχχχ μη μιλατε για δουλειες!!!σαν εγκυος εκανα τα παντα μονη μου(πιο πολυ δυσκολευομουν να σηκωθω απο το κρεβατι τις τελευταιες βδομαδες παρα να καθαρισω το μπανιο)...τωρα δεν προλαβαινω ουτε τα βασικα!!Κλαψ κλαψ κλαψ!!!

• Μου αρέσει 2

x6WFp2.pngYIVQp2.png

Annieee! Τι ωραία έκπληξη!!! Σ' ευχαριστω πολύ κορίτσι μου για τα καλα σου λόγια! Κι εσυ να χαιρεσαι το κοριτσακι σου και συντομα και ενα δευτερο μπεμπακι!

Μαρακι φτιαχνε, φτιαχνε ομορφιες! Εχω άδεια μεχρι και την Πεμπτη και έχω και υπολοιπο κανονικης αδειας και λεω να την κολλησω και μετα βλεπουμε. Αν παω σε γιατρο του ταμειου μου θα μπορεσει να μου δωσει στην πορεια και καμια αναρρωτικη. Θα δω...

Ωωωω! Κι άλλη όμορφη έκλπηξη! Δεσποινιώωω! Τι κανετε με τον μπεμπακο σου; Σ' ευχαριστω πολύ κοπέλα μου! Ευχομαι κι εσυ να το ξαναζησεις συντομα!

Miss Sunny, ολα θα ειναι τελεια! Θα δεις!

Μελένια φτάσατε; Με το καλο αυριο και εχε θετικη σκεψη. Περιμενουμε νεα!

Calliopi τουτουμακια! Τα ξερω γιατι απο καπου εκει κραταει η σκουφια μου κι εμενα! Χαχαχα!

Pingu μου στην εγκυμοσυνη επαιρνες glucophase; Ειχες ξεχασει ποτε καμια δοση; Αποψε πως μπερδευτηκα ετσι και δεν θυμαμαι αν το πηρα.... Υπηρχε μια βαβουρα με τηλεφωνηματα κλπ και δεν το θυμαμαι καθολου! Δεν πιστευω να εχω θεμα με την ινσουλινη για μια δοση, ε;;;; Πφφφφ! 

Όσο για τις δουλειες εχετε δικιο. Θα επιστρατευσω πιο δυναμικα τον αντρα μου. Απλα ειδα πολυ άνετο τον γιατρο όταν μου έλεγε να κανω τα παντα και δουλειες, αλλα με ηρεμια και χωρις βαρη.

Το Sugaraki που ειναι; Η νησιωτοπουλα Μαρια;...

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...