Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Georgia1972 είπε:

Καλημερούδια μικροουλες μου! Ευτυχώς βλέπω ήλιο έξω!

Τι κανετε; Πως θα περάσετε την Κυριακή σας;

Miss Sunny τι θα κανουμε με τις δουλειες ωεω;;;

Καλημέρα!!! 

Τίποτα το ιδιαίτερο Γεωργία μου.. Δουλειές στο σπίτι. Αν θες να έρθω και απο εσένα και την miss sunny γιατί εσείς καλά θα κάνετε να κάτσετε στ αυγά σας... :-P

Φιλάκια πολλά σε όλες!! 

• Μου αρέσει 1

xsSnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλη δύναμη Pingu μου. Εγω σκεφτομαι πως θα βαζω σκουπα και θα πως σφουγγαριζω κατω απο τους καναπεδες και το κρεβατι. Θα κανω ενα προσεκτικο βαθυ καθισμα τωρα που δεν εχω ακομα κοιλια, με ανοικτα τα γονατα και θα σηκωνομαι με προσοχη. Καλη η τεχνικη αυτή; Τι λετε; Στη μπανιερα λεω να σκυβει ο αντρουλης μου.

4OQ2p3.png

Γεωργιαααα Κυριακή μερα του Θεου...δουλειες απαγορευεται!!Απο Δευτερα θα πάρετε κ εσυ κ η Λιακάδα μας γυναίκα να καθαρίσει να σιδερώσει εσεις μόνο μαγειρεμα κ ηρεμία!! Να μην βλεπετε τίποτα αντε υπομονή να πανε ολα καλά κ προσοχή 

Sam μου θα παω τόσο πίσω για να ξαναπερασω επιτροπή να μαζεψουμε λεφτά εχουμε να δωσουμε ΕΝΦΙΑ, ΦΟΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ, ΕΦΚΑ κ εγω παίρνω χαρτζηλίκι 250 ευρω μετα το Γενάρη θα μπορω να εχω στην ακρη 100 ευρώ για εξετασεις φαρμακα! Αν βρω δουλειά θα μπορεσω ισως πριν το Πασχα να κάνω προσπάθεια!! Οσο για το 37 την τελευταια φορα το ειχα από την 3η μερα απο ετ μέχρι την 14η..χοριακή εκανα κ ειχα καθυστερηση 

Μελενιααααα αντε να τα υποδεχτεις με το καλό κ να το χαρεις αυτη την φορα!!! 

Φιλάκια καλή μας Κυριακή

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , DIMITRAS είπε:

Γεωργιαααα Κυριακή μερα του Θεου...δουλειες απαγορευεται!!Απο Δευτερα θα πάρετε κ εσυ κ η Λιακάδα μας γυναίκα να καθαρίσει να σιδερώσει εσεις μόνο μαγειρεμα κ ηρεμία!! Να μην βλεπετε τίποτα αντε υπομονή να πανε ολα καλά κ προσοχή 

Sam μου θα παω τόσο πίσω για να ξαναπερασω επιτροπή να μαζεψουμε λεφτά εχουμε να δωσουμε ΕΝΦΙΑ, ΦΟΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ, ΕΦΚΑ κ εγω παίρνω χαρτζηλίκι 250 ευρω μετα το Γενάρη θα μπορω να εχω στην ακρη 100 ευρώ για εξετασεις φαρμακα! Αν βρω δουλειά θα μπορεσω ισως πριν το Πασχα να κάνω προσπάθεια!! Οσο για το 37 την τελευταια φορα το ειχα από την 3η μερα απο ετ μέχρι την 14η..χοριακή εκανα κ ειχα καθυστερηση 

Μελενιααααα αντε να τα υποδεχτεις με το καλό κ να το χαρεις αυτη την φορα!!! 

Φιλάκια καλή μας Κυριακή

Καλημερα!! Καλα το οικονομικο ειναι μεγαλο κεφαλαιο...δυστυχως οσο παμε κ χειροτερα. Ελπιζω συντομα να βρεις κατι πολυ καλο! Εμενα ανεβηκε το 37 αρκετα καλα,αλλα αυτη η αναμονη νομιζω χειροτερη.Εκανα μετα κ χοριακες μεχρι να μηδενισει για να αποφυγω την αποξεση κ γενικα εγω με τη χοριακη ειμαι τσακωμενη!

Μελενια με το καλο αυριο,ευχομαι ο Οκτωβρης να παραμεινει τυχερος για ολες μας!!Κ για την Μαρια που περναει δυσκολα μεσα σε ατελειωτη αναμονη! 

• Μου αρέσει 1

poWsp2.png

3 hours ago, Georgia1972 said:

Καλημερούδια μικροουλες μου! Ευτυχώς βλέπω ήλιο έξω!

Τι κανετε; Πως θα περάσετε την Κυριακή σας;

Miss Sunny τι θα κανουμε με τις δουλειες ωεω;;;

Καλημερα κοριτσια,χαρουμενη Κυριακη!!!

Γεωργια εμεις θα παμε πεθερικα να φαμε. Για μενα μονο η πεθερα κ η μαμα ξερει.. Θα μας εχει φτιαξει κ φαγια να παρουμε μαζι κ τουρτα γενεθλιων!

Οσον αφορα τις δουλειες εγω απλα μαζεματα κανω,πιατα,ελαφρες δουλειες. Ειπα στον αντρα να βαλει σκουπα,βλεπω μαλλια στο πατωμα κ μου τη δινει. Προς τα παρον εχει πιασει pc...Εχω πολλα για σιδερο αλλα δεν...

Τι θα κανετε σημερα?

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Samiam μη σκεφτεσαι τα προηγούμενα!!Εγω που εχω κάνει 3 κ εχω self clean μήτρα σου λέω ότι κάθε φορά είναι διαφορετική..Το μόνο ίδιο που είχα τις 2 τελευταίες φορες κ με θετικό ηταν τα τσιμπηματα εσωτερικά στον τράχηλο κ χαμηλά δεξια κ αριστερά αλλά παίζει κ το εντεράκι..Οι χοριακές είναι εφιάλτης δικός μου κ του άντρα αφου μου λέει την επόμενη φορά σε παρακαλώ να εχουμε 3ψηφιο να πάμε μόνο για υπέρηχο..

Όσο σκεφτομαι οτι ο λόγος που έμεινα χωρίς δουλειά ήταν οι άδειες κ ότι αν όλα πάνε καλά θα έπρεπε να πληρώνει εμένα αλλά κ αντικαταστατη εεε ταραζομαι αλλά δεν πειράζει!

Sunny μου αστα τα μαλλιά κ εσυ χαλαρά σκουπες σφουγγαρισματα βαρυες δουλειες γενικά οι άντρες κ καμιά γυναίκα αντε μη πάρω τα σύνεργα εγώ κ η Χρύσα κ σας αρχίσουμε όλες!! Αντε θα ερθουμε να σας βάλουμε τα χαλιά χαχαχα

• Μου αρέσει 1

11 minutes ago, DIMITRAS said:

Samiam μη σκεφτεσαι τα προηγούμενα!!Εγω που εχω κάνει 3 κ εχω self clean μήτρα σου λέω ότι κάθε φορά είναι διαφορετική..Το μόνο ίδιο που είχα τις 2 τελευταίες φορες κ με θετικό ηταν τα τσιμπηματα εσωτερικά στον τράχηλο κ χαμηλά δεξια κ αριστερά αλλά παίζει κ το εντεράκι..Οι χοριακές είναι εφιάλτης δικός μου κ του άντρα αφου μου λέει την επόμενη φορά σε παρακαλώ να εχουμε 3ψηφιο να πάμε μόνο για υπέρηχο..

Όσο σκεφτομαι οτι ο λόγος που έμεινα χωρίς δουλειά ήταν οι άδειες κ ότι αν όλα πάνε καλά θα έπρεπε να πληρώνει εμένα αλλά κ αντικαταστατη εεε ταραζομαι αλλά δεν πειράζει!

Sunny μου αστα τα μαλλιά κ εσυ χαλαρά σκουπες σφουγγαρισματα βαρυες δουλειες γενικά οι άντρες κ καμιά γυναίκα αντε μη πάρω τα σύνεργα εγώ κ η Χρύσα κ σας αρχίσουμε όλες!! Αντε θα ερθουμε να σας βάλουμε τα χαλιά χαχαχα

Χαχαχα θεα!!!

Οχι δεν κανω τπτ,μου τη δινει αλλα χαλαλι..

Οσον αφορα τη δουλεια.. Σκεφτομαι τι θα κανω αν εχω κσμια δυσκολια. Σκεφτομαι τα μπεμπεκια πανω απ'ολα σιγουρα.

• Μου αρέσει 1

Αχ, Δημητρουλα εχεις δικιο, αλλα εχω κι εγω τα κολληματα μου. Δεν θελω ξενο χερι μεσα στο σπιτι μου. Θα δω πως θα γινει. Σημερα δεν κανω τιποτα. Άντε ισως ενα ξεσκονισματακι με swiffer κι εγω. Για τα άλλα βλεπουμε απο αυριο.

Miss Sunny, σημερα εχεις γενέθλια;;; Ή μηπως εχθες που περιμενες και το αποτελεσμα; (Ειμαστε και πολλες και μπερδευομαι!). Χρονια σου πολλα κι ευτυχισμένα κορίτσι μου!!! Του χρονου θα γιορταζεις αγκαλια με το μπεμπακι σου!!! Απολαυσε τις περιποιήσεις των δικών σου! Το αξίζεις!

Samiam, κι εγω με την χοριακη είμασταν τσακωμένες τόσα χρονια , αλλα στο τέλος τα βρήκαμε! Την Τετάρτη είναι η σειρα σου!

Γεια σου Αριάδνη! Πως τα πας; Δεν εχω προλαβει να σου πω, ποσο μ' αρεσει το ονομα σου!

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

Κορίτσια φταίει η ξεκούραση κ η κλεισούρα περα από το γεγονός οτι κ γω δεν θέλω άλλον σπιτι μου να βοηθάει πέρα από τον άντρα μου εκνευρίζομαι όταν μου αλλάζουν την σειρά αλλά ανάγκα κ οι Θεοί πείθοντε!!Και στο σιδερωμα η κυρια μου τα διπλωνε αλλιώς κ συγχηζόμουν ελεγα είμαι αχρειστη δεν μπορώ να σηκώσω την στιρέλα ε μια 2 τρεις την εμαθα να τα κανει οπως θέλω..στην τελευταια προσπαθεια μόνο για σιδερο σφουγγαρισμα σκουπισμα την εφερνα όλα τα άλλα τα είχα γλύψει απο πριν τώρα τι θα εκανα η θα κάνω συνεχίζοντας εχω σκεφτει να μου τα στηνει ο αντρας κ χαλαρά να σιδερώνω καθιστή κ μετά τον 4ο όρθια κ με διαλείματα τα υπόλοιπα θα τα κάνει το αγόρι μου κ θα είμαστε 1 χαρά εχει στρωθει ο ερμος χθες εκανα τζάμια εκεινος ξεσκονισε εκανα το λουτρο εκανε τις σκάλες εχει γίνει νοικοκύρης 

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια!

Δημητρουλα μου σ' ευχαριστω πολυ. Μακαρι...

Samiam ευχαριστω πολυ, ευχομαι κ στις δυο μας ο Οκτωβριος να μας φερει χαρες!

Εμεις καθ'οδον για την πρωτευουσα. Το εχουμε δει εκδρομουλα κ πολυ το διασκεδαζουμε. 

Καλη Κυριακη σε ολες!!!!

• Μου αρέσει 1

36 minutes ago, Georgia1972 said:

Αχ, Δημητρουλα εχεις δικιο, αλλα εχω κι εγω τα κολληματα μου. Δεν θελω ξενο χερι μεσα στο σπιτι μου. Θα δω πως θα γινει. Σημερα δεν κανω τιποτα. Άντε ισως ενα ξεσκονισματακι με swiffer κι εγω. Για τα άλλα βλεπουμε απο αυριο.

Miss Sunny, σημερα εχεις γενέθλια;;; Ή μηπως εχθες που περιμενες και το αποτελεσμα; (Ειμαστε και πολλες και μπερδευομαι!). Χρονια σου πολλα κι ευτυχισμένα κορίτσι μου!!! Του χρονου θα γιορταζεις αγκαλια με το μπεμπακι σου!!! Απολαυσε τις περιποιήσεις των δικών σου! Το αξίζεις!

Samiam, κι εγω με την χοριακη είμασταν τσακωμένες τόσα χρονια , αλλα στο τέλος τα βρήκαμε! Την Τετάρτη είναι η σειρα σου!

Γεια σου Αριάδνη! Πως τα πας; Δεν εχω προλαβει να σου πω, ποσο μ' αρεσει το ονομα σου!

Σε ευχαριστω πολυ Γεωργια μου,αυριο ειναι τα γενεθλια μου!!! Ευχομαι στα επομενα να εχω υγιες μωρακι αγκαλιτσα κι εσυ του χρονου τετοια μερα με οσα μωρακια θες!!!

Κοριτσια δεν εχω παρει ποτε γυναικα να σας πω την αληθεια, αλλα αν χρειαστει γιατι οχι. Τωρα σκουπισε ο αντρουλης,μπανια στην μπιχλα αλλα θα τα κανει αλλη μερα.Την προηγουμενη Κυριακη ειχα κανει κι εγω swiffer χαλαρα.

• Μου αρέσει 1

Κοριτσια μου καλησπερα,

Εμεις χτες περασαμε πολυ ωραια, αν και γινοταν ψιλιχαμος απο τον κοσμο και δεν καταλαβα ποτε περασε η ωρα! Η μικρη χαρηκε παρα πολυ!!!

Εγω σημερα τελευταια μερα πριν τη δουλεια, αυριο ξανα στα βαθια αν και θα ειναι περισσοτερο μερα προσαρμογης αυριο. Χαιρομαι πολυ θα δω και τους φιλους μου στη δουλεια, προσπαθω να επικεντρωθω σε αυτο και οχι στη δουλεια!!!

Εγω πηρα γυναικα μονο την εβδομαδα πριν γεννησω για να μου κανει γενικη, ντουλαπια τοιχους,πατζουρια.

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Καλό μεσημέρι.... πως είστε;;;;

Μελένια ο μπουτάκιας λέει πως θα ανέβεις ψηλά ψηλά στην λίστα με τις μανουλίτσες!!!!!! Ετοιμάσου!!!!!

Τζώρτζια μου χαμογελάς ακόμα;;;;;

Πιγκουδάκι;;; Τι κάνεις;;;η κουκλίτσα;;;

Μίςς και Τζώρτζια με το μαλακό οι δουλειές,εμένα με βοηθούσε ο άντρας μου στα βαριά και τα υπόλοιπα χαλαρά τα έκανα εγώ.

Ελενάκι μου πόσο χαίρομαι που περάσατε τέλεια!!!!

Δήμητρα θα περάσει γρήγορα ο καιρός και θα έρθει η κοιλίτσα.

• Μου αρέσει 2

Qshbp2.png

4 ώρες πρίν, DIMITRAS είπε:

Έτσι Δημητρουλα. Αναλαμβανουμε χαλιά και όλες τις βαριές δουλειές για τις εγκυουλες.. Εσείς κορίτσια ξεκούραση.. Αντε μαγείρεμα και όχι δύσκολα φαγητά.. Για μουσακά εδώ.. :-P

xsSnp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...