Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Κοριτσακια γλυκα που δεν μιλησαμε το μεσημερι σας ευχαριστωωω!

Καντι, MelinaFo, Calliopi, Pingu ειστε στο επομενο baby boom 2018 μαζι με Δημητρουλα και Μελενια! Ετοιμαστειτε! (Αχ! Μηπως ξεχασα καμια;!)

Lizaki με το καλο να δεχτεις τη μπεμπουλα σου!

Angie μου καιρο ειχαμε να τον δουμε τον φουσκωμαγουλίθρα μπεμπακο σου!

Ελενακιιιι ετοιμασου για το δευτερο μπεμπακι! Πως περασατε; Φανταζομαι φραουλοφανταστικά!!!

Νατασσακι εστειλες την τυχερολιστουλα!!! Δεν πιστευω πως βλεπω το ονομα μου στο επανω γκρουπ!

Samiam την Τετάρτη αναμένουμε τα ευχαριστα! Τετάρτη δεν ειναι;

• Μου αρέσει 6

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Georgia1972 είπε:

Κορίτσια, μήπως ο υπερηχος πρεπει να γίνει στον κανονικο μου γυναικολόγο; Έσεις τον κάνατε στο κέντρο; Και φανταζομαι δεν ειναι διακολπικος, ε;

Ευχαριστώ κορίτσι μου! Και σε σένα κάθε καλό!

Ωωωπ! Άρχισε η βρόχα.

Γεωργια μου εγω πηγα μια μερα νωριτερα στη γυναικολογο μου επειδη δεν ανεβηκε η χοριακη και φοβηθηκα για εξωμητριο και ετρεξα αρων αρων( και ας ειχα την επομενη μερα ραντεβου στο κεντρο εξωσ. για υπερηχο). Η γυναικολογος δεν ειδε τιποτα. και λεω δεν παω και την επομενη  στο κεντρο εξωσ να δω τι θα μου πει και αυτος; και πηγα και ειδαμε ενδομητριο σακο προς εκπληξη μας. Κατι με κανει να πιστευω πως στο κεντρο εχουν  καλυτερα μηχανηματα. Εγω στο κεντρο θα πηγαινα. αφου ειναι και μεσα στην τιμη, μεχρι να ακουσεις καρδια!

Ναι κολπικο εννοειται και μεχρι την αυχενικη κολπικος γινεται.

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Ωστε κοριτσια κολπικος υπερηχος, ε; Και ειπα πως ξεμπερδεψα μ' αυτο το σταδιο.

Λοιπον η χοριακοπιτα ειναι πολυ πετυχημενη ιδεα! Και το βιταμ της ταιριαζει απόλυτα. Εκεινα τα τσιτσιραυλα (ετσι δεν τα λετε;) δεν εχω καταλαβει τι ειναι γιατι τοτε δεν ημουν ακομα στην παρεα σας.

Lizaki μου σ' ευχαριστω που εχεις την καλη θεληση οταν θα πας στο μοναστηρι να με θυμηθεις. Εισαι πολυ γλυκια! Βοήθειά σου κορίτσι μου. Πιστευω πως όλα τα κορίτσια μας θα τα βοηθησει η Παναγία και το Μαράκι μας πρωτο-πρωτο!

• Μου αρέσει 2

4OQ2p3.png

πω πω πω!!!!!

συγχαρητηρια κοπελες!!! ε-ε-ερχονται τα μωρακια!!!!

πολυ χαρηκα κι εγω με τα νεα σας!!!!!!! σας ευχομαι καλες εγκυμοσυνες!

σημερα ειχα παει στο παιδων γιατι ταλαιπωρειται ο μικρος μου με μια ιωση και εβλεπα εκει κατι μωρακια κουτσικα λιγων μηνων κι ελεγα: αχουυυυ θελω κι εγωωωωωω μπεμπεκακι!!! να σκεφτειτε βαλαμε τον γιο μου πλεον σε κρεβατι κ την κουνια δεν τη λυσαμε, ειναι ακομα στη μεση του δωματιου! περιμενουμε ποτε θα μας σκασει το μπεμπε!

ηθελα λοιπον να καταληξω πως οσες κοπελες προσπαθουν, μη χανουν το ηθικο τους. θα ερθει η χαρμοσυνη ειδηση βρε κοριτσια. το θεμα μονο ειναι το ποτε. υπομονη!

γεωργια οταν ημουν εγγυος, ο γιατρος μου εκανε κολπικο υπερηχο τελευταια φορα στην αυχενικη διαφανεια. νταξει, ενοχλητικος αυτος ο υπεροχος, αλλα οταν εισαι εγγυος βρε παιδακι μου εχει τη γλυκα του. ανυπομονεις να δεις πώς μεγαλωνει η ψυχουλα και δεν σ ενοχλει τιποτα!

καληνυχτα σε ολες σας!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 54 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Κοριτσακια γλυκα που δεν μιλησαμε το μεσημερι σας ευχαριστωωω!

Καντι, MelinaFo, Calliopi, Pingu ειστε στο επομενο baby boom 2018 μαζι με Δημητρουλα και Μελενια! Ετοιμαστειτε! (Αχ! Μηπως ξεχασα καμια;!)

Lizaki με το καλο να δεχτεις τη μπεμπουλα σου!

Angie μου καιρο ειχαμε να τον δουμε τον φουσκωμαγουλίθρα μπεμπακο σου!

Ελενακιιιι ετοιμασου για το δευτερο μπεμπακι! Πως περασατε; Φανταζομαι φραουλοφανταστικά!!!

Νατασσακι εστειλες την τυχερολιστουλα!!! Δεν πιστευω πως βλεπω το ονομα μου στο επανω γκρουπ!

Samiam την Τετάρτη αναμένουμε τα ευχαριστα! Τετάρτη δεν ειναι;

Ναι...αλλα δεν ξερω αν θα παωωω

poWsp2.png

Γεωργία μου!! Συγχαρητήρια κορίτσι μου, χάρηκα τόσο μα τόσο πολύ!!!! :-D Μπήκα τυχαία σήμερα να δω κανένα νέο κι έπεσα πάνω στα καλύτερα! Με το καλό, μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και ένα γερό παιδάκι (ή και περισσότερα χιχι)

Με τα περισσότερα κορίτσια απ ότι βλέπω δεν έχουμε ξαναμιλήσει, εύχομαι σε όλες τις εγκυούλες συγχαρητήρια και καλά αποτελέσματα σε όσες είναι στην προσπάθεια. 

Εγώ είμαι καλά, αρκετά κουρασμένη γιατί είμαι σχεδόν όλη μέρα μόνη μου και με τρέχει το μικράκι μου πολύ αλλά δεν παραπονιέμαι, είναι υπέροχο αυτό που ζω.. ένα της χαμόγελο και ξεχνάω κάθε κούραση! :) Τέτοια κούραση εύχομαι σε όλες! 

Θα μου επιτρέψετε μια ξεχωριστή καλησπέρα σε Κάντι και Μελένια (περιμένω να μπω μια μέρα και να δω τα δικά σας ευχάριστα) καθώς και στη Νατάσα με τον μπέμπαρο :) Η stroll αλήθεια τι κάνει; 2-3 σελίδες πίσω που κοίταξα δεν είδα κάποιο νέο. Τα υπόλοιπα κορίτσια τα "βλέπω" και στο φμπ (όποτε προλαβαίνω δηλαδή). Σας φιλώ! 

• Μου αρέσει 3

vQjrp2.png

Sami μου τι να σου πω!!! Οι 9 μέρες είναι κάπως ε πήγαινε στις 10 βρε παιδί μου κ συ δεν μπορώ να ξέρω πως στα μέτρησε έτσι πες 16η μέρα του κύκλου να εκανες ετ την 25η θα δείξει?? Ολα να πάνε καλά σε ότι κ αν αποφασίσεις!! Όσο για μένα βλέπω να περνάμε Πρωτοχρονιά, Ανάσταση κ βλέπουμε!!! Ολα καλά να έχουμε μέρες σαν την σημερινή!!

πρίν από 6 λεπτά , melitini81 είπε:

Γεωργία μου!! Συγχαρητήρια κορίτσι μου, χάρηκα τόσο μα τόσο πολύ!!!! :-D Μπήκα τυχαία σήμερα να δω κανένα νέο κι έπεσα πάνω στα καλύτερα! Με το καλό, μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και ένα γερό παιδάκι (ή και περισσότερα χιχι)

Με τα περισσότερα κορίτσια απ ότι βλέπω δεν έχουμε ξαναμιλήσει, εύχομαι σε όλες τις εγκυούλες συγχαρητήρια και καλά αποτελέσματα σε όσες είναι στην προσπάθεια. 

Εγώ είμαι καλά, αρκετά κουρασμένη γιατί είμαι σχεδόν όλη μέρα μόνη μου και με τρέχει το μικράκι μου πολύ αλλά δεν παραπονιέμαι, είναι υπέροχο αυτό που ζω.. ένα της χαμόγελο και ξεχνάω κάθε κούραση! :) Τέτοια κούραση εύχομαι σε όλες! 

Θα μου επιτρέψετε μια ξεχωριστή καλησπέρα σε Κάντι και Μελένια (περιμένω να μπω μια μέρα και να δω τα δικά σας ευχάριστα) καθώς και στη Νατάσα με τον μπέμπαρο :) Η stroll αλήθεια τι κάνει; 2-3 σελίδες πίσω που κοίταξα δεν είδα κάποιο νέο. Τα υπόλοιπα κορίτσια τα "βλέπω" και στο φμπ (όποτε προλαβαίνω δηλαδή). Σας φιλώ! 

Μελιτινάκι μου;;;;;;; Τι κάνεις;;;;πως είσαι;;;

αχχχ αυτό το χαμόγελο τους,έχεις δίκιο τα ξεχνάς όλα και φωτίζει όλοοοοο το δωμάτιο!!!!! :) 

Κούραση και στο δικό μας σπιτικό,και εγω μοναχούλα και τρέχω με τις δουλειές που δεν τελειώνουν ποτέ και με τον μπουμπούκο μας.

Να είναι γερά...και χαλάλι τους όλα!!!

• Μου αρέσει 1

Qshbp2.png

Αχ, Μελιτινάκιιιι; Πόσο χαίρομαι που μαθαίνω νέα σου! Σ' ευχαριστώ για τις ευχές! Και σε σενα και την οικογενεια σου καθε καλο κοπέλα μου! Τρέχεις πίσω απ' τη μικρουλα, ε; Έτσι, ευχαριστη κουραση!

Ναι, το χασαμε το Stroolάκι. Την σκεφτομαι κι εγω. Ελπίζω να ειναι ολα καλα. Και άλλα κορίτσια μας λειπουν, αλλα πιστευω πως κάποια στιγμη θα μας ξαναθυμηθουν.

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, DIMITRAS είπε:

Sami μου τι να σου πω!!! Οι 9 μέρες είναι κάπως ε πήγαινε στις 10 βρε παιδί μου κ συ δεν μπορώ να ξέρω πως στα μέτρησε έτσι πες 16η μέρα του κύκλου να εκανες ετ την 25η θα δείξει?? Ολα να πάνε καλά σε ότι κ αν αποφασίσεις!! Όσο για μένα βλέπω να περνάμε Πρωτοχρονιά, Ανάσταση κ βλέπουμε!!! Ολα καλά να έχουμε μέρες σαν την σημερινή!!

Θα χει το λογο του τι να πω.Ετσι κ την αλλη φορα κ ειχα 37 την 9η μερα.

Αβυσσος! Μερσι,εσυ γιατι να πας τοσο μετα?! Ολα θετικα να πανε σε ολες:mad:

poWsp2.png

Ομορφη ημερα η σημερινη! Ευχομαι να συνεχισουμε ετσι! 

Μαρακι μου ολα θα πανε καλα, θα δεις! Αφου το λεει κ η Δημητρουλα μη φοβασαι τιποτα!

Melitinaki μου ποσο χαιρομαι που εμφανιστηκες!!! Μας ελειψες! Σε τρεχει η ζουζουνιτσα... πολυ μ' αρεσει αυτο το τρεξιμο. Ευχομαι ολες μας να το βιωσουμε συντομα. Να μπαινεις οποτε μπορεις να μας λες τα νεα σου.

Δημητρουλα μου κανε εστ τα μαγικα σου να πανε ολα καλα. Σ' ευχαριστω τοοοοσο πολυ για τη θετικη σου ενεργεια! Συντομα ομως θα ερθει η σειρα σου, ασε χριστουγεννα, Πασχα. Θα δεις οτι θα ρθει πολυ συντομα.

Ελενακι περασατε ωραια? Κ του χρονου να ειστε καλα να γιορτασετε το κοριτσακι σας. Κ με το καλο το 2ο.

Pingu μου ολο σε ξεχναω κ μετα στεναχωριεμαι! 

Νατασακι επιτελους εμφανιστηκες!!! Ευχομαι τα προγνωστικα του μπουτια να επιβεβαιωθουν σε λιγες ημερες!

Λουκουμαδακι πολυ γουρικη η μπεμπουλα σου με το μελι! :wub:

Κατα το μεσημερακι ξεκιναμε για Αθηνα κ η Παναγια μαζι μας!

Σας φιλω. Ευχομαι παντα ευχαριστα σε ολες μας. 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 49 λεπτά , Me-Lenia είπε:

Ομορφη ημερα η σημερινη! Ευχομαι να συνεχισουμε ετσι! 

Μαρακι μου ολα θα πανε καλα, θα δεις! Αφου το λεει κ η Δημητρουλα μη φοβασαι τιποτα!

Melitinaki μου ποσο χαιρομαι που εμφανιστηκες!!! Μας ελειψες! Σε τρεχει η ζουζουνιτσα... πολυ μ' αρεσει αυτο το τρεξιμο. Ευχομαι ολες μας να το βιωσουμε συντομα. Να μπαινεις οποτε μπορεις να μας λες τα νεα σου.

Δημητρουλα μου κανε εστ τα μαγικα σου να πανε ολα καλα. Σ' ευχαριστω τοοοοσο πολυ για τη θετικη σου ενεργεια! Συντομα ομως θα ερθει η σειρα σου, ασε χριστουγεννα, Πασχα. Θα δεις οτι θα ρθει πολυ συντομα.

Ελενακι περασατε ωραια? Κ του χρονου να ειστε καλα να γιορτασετε το κοριτσακι σας. Κ με το καλο το 2ο.

Pingu μου ολο σε ξεχναω κ μετα στεναχωριεμαι! 

Νατασακι επιτελους εμφανιστηκες!!! Ευχομαι τα προγνωστικα του μπουτια να επιβεβαιωθουν σε λιγες ημερες!

Λουκουμαδακι πολυ γουρικη η μπεμπουλα σου με το μελι! :wub:

Κατα το μεσημερακι ξεκιναμε για Αθηνα κ η Παναγια μαζι μας!

Σας φιλω. Ευχομαι παντα ευχαριστα σε ολες μας. 

Μη στεναχωριέσαι μικρή μου. Είμαστε τόσες πολλές που να θυμηθούμε όλα τα ονόματα.. Φιλάκια πολλά!! 

Καληνύχτα κορίτσια όνειρα γλυκά!! 

• Μου αρέσει 1

xsSnp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...