Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , DIMITRAS είπε:

Τα αρέσει μου μέσα δεν με αφήνει...αντε πήραμε κουράγιο...Μελένια ακους;;;;;

ΘΑ κάνω 3πλη δόση βουντού να μας πεις ενα 3ψηφιο κ συ αντε να τελειώνουμε λέμε χαχαχα:)

Stroll που είσαι καλέεεεε;;;;

Samiam δεν σε εχω ξεχασει επεξεργαζομαι το νουμερο βολεύεσαι με 80;;

Δεν κανεις κανα βουντου και για εμενα μπας και παρει τα πανω του και το δικο μου σπορακι και σταματησει να με αγχωνει και να με ταλαιπωρει; :P

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

53 minutes ago, Μαρία1430 said:

Μπραβο κοριτσια μου!!! 

Με το καλο τα μωρακια σας Γεωργία και Σαννυ. Επιτελους χοριακες χωρις προβληματα.

Συγχαρητηρια πολλα πολλα!!! Ανεφελες, χαλαρες και τελειομηνες εγκυμοσυνες ευχομαι!

Φιλια πολλα

Μαρια μου σε ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια! Διαβασα το ποστ σου και ευχομαι πραγματικα ολα τα τελειωσουν γρηγορα κ να γινεις σε λιγους μηνες μια υπεροχη μανουλα με υγιες μωρακι κ να σταματησει η αγωνια!!! Ολες μας με υγιη μωρακια!

πρίν από 3 λεπτά , Miss Sunny είπε:

Μαρια μου σε ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια! Διαβασα το ποστ σου και ευχομαι πραγματικα ολα τα τελειωσουν γρηγορα κ να γινεις σε λιγους μηνες μια υπεροχη μανουλα με υγιες μωρακι κ να σταματησει η αγωνια!!! Ολες μας με υγιη μωρακια!

Σε ευχαριστω πολυ!!! Παιρνω δυναμη κι ελπιδα απο ολες εσας που πατε υπεροχα

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιχχιχχιχιχιχιι! τι τέλεια νέα!!! γεωργία και σάννυ εύχομαι τις καλύτερες εγκυμοσύνες και σε εννέα μηνάκια τα ζουμπουρλά μωράκια στις αγκαλιές σας!!!! :wub:

μαράκι υπομονή και τσούκου τσούκου θα έχουμε αποτελέσματα όπως τα θέλουμε! αν δεν μας παιδέψει και λίγο ε; όλα θα πάνε μια χαρά θα το δεις! :-D

Κράτα το

Διαφημίσεις

Οντως το λουκουμαδακι μας μοιρασε απλοχερα μπεμπεδοσκονες!

Πρεπει να ξαναμετρηθω βεβαια τη Δευτερα.. Χαρηκα που πηγε τοσο αλλα δε σας κρυβω οτι μια αγωνιουλα την εχω..Ελπιζω στα γενεθλια μου να ειναι το πιο ομορφο δωρο!

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια συγχαρητήρια για τα τέλεια νούμερα και σε δυο βδομάδες να ακούσετε τον πιο ωραίο ήχο της ζωή σας αυτό από τις καρδούλες τον μωρό σας. Ευχομαι τέλειο μήνες εγκυμοσύνες. 

πρίν από 22 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Σε ευχαριστω πολυ!!! Παιρνω δυναμη κι ελπιδα απο ολες εσας που πατε υπεροχα

πρίν από 33 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Δεν κανεις κανα βουντου και για εμενα μπας και παρει τα πανω του και το δικο μου σπορακι και σταματησει να με αγχωνει και να με ταλαιπωρει; :P

Μην αγχωνεσαι κοιτα να δεις που θα εχεις αγόρι εαν δεν παιδευτουμε δεν γίνεται τίποτα στα λέω εγω που εχω να τα κάνω όλα απο την αρχή!!!!Ασε το σποράκι σου να ανθίσει αστο και μην αγωνιας η καθεμια μας περναει τον Γολγοθά της για να γίνει μανούλα!!!Το μόνο σίγουρο είναι οτι με τον ενα ή τον άλλο τρόπο αργά η πιο σύντομα όλες θα παραβρεθούμε σε λίγο καιρό στο ωραιότερο ραντεβού της ζής μας την ώρα που θα δίνουμε ζωή σε ένα ή δύο ζουμπουρλούδικα ανθρωπάκια!!!:)

Όσο για την Νατάσσα πιστεύω θα εφεύρει τη συνταγή για την χοριακόπιτα !!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

26 minutes ago, Georgia1972 said:

Ευχαριστουμε Bebouli! Και για σενα καθε καλο ευχομαι στη ζωη σου!

Miss Sunny το πινακακι παραδοσιακα το ανεβαζει η Νατασσα :).

Αααα οκ δεν το ηξερα! Χα εχει να διαβασει νεα!

πρίν από 28 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Ευχαριστουμε Bebouli! Και για σενα καθε καλο ευχομαι στη ζωη σου!

Miss Sunny το πινακακι παραδοσιακα το ανεβαζει η Νατασσα :).

συνχαρητηρια!!!!! μια τελεια εγκυμοσυνη σου αξιζουν τα καλητερα!! τι τελεια!!!

Κορίτσια, μήπως ο υπερηχος πρεπει να γίνει στον κανονικο μου γυναικολόγο; Έσεις τον κάνατε στο κέντρο; Και φανταζομαι δεν ειναι διακολπικος, ε;

1 hour ago, linaa είπε:

συνχαρητηρια!!!!! μια τελεια εγκυμοσυνη σου αξιζουν τα καλητερα!! τι τελεια!!!

Ευχαριστώ κορίτσι μου! Και σε σένα κάθε καλό!

Ωωωπ! Άρχισε η βρόχα.

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...