Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Alex@ είπε:

Είμαι δημόσιος υπάλληλος κ λειτουργεί διαφορετικα δυστυχώς, δεν δέχονται από ιδιώτη γιατρό 

Ε τότε μπορείς από οποίο νοσοκομείο θες . Μπορείς να πηγαίνεις στο νοσοκομείο που θα γεννήσεις Κ να στα γράφουν. Δεν χρειάζετε να είναι το ίδιο που πήγες αρκεί να είναι ένα νοσοκομείο ιδιωτικό ή δημόσιο από όσο ξέρω.  

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , λουκουμαδακι είπε:

καλημέρα! πλέον ναι! κάνει τις βόλτες της πέρα δώθε! ποδαράκια χεράκια τρακάρει κεφάλι είναι σαν μπαλίτσα! γκαβό εκεί μέσα δεν παρκάρει καλά,βρίσκει! :lol::wub: πως είσαι εσύ; τι κάνει η κούκλα σου;

Τι ωραια αίσθηση!!! Είναι μαγικό!!! 

Μια χαρά είναι η μικρουλα μου. Κάθεται στο πάρκο και παίζει τώρα. 

• Μου αρέσει 1

xsSnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αριάδνη συγχαρητήρια!!! Έρχονται τα ζουζούνια... Γιατί ένα δεν είναι με τπτ

Γεωργία μου περιμενω πως και πως να ακουσω τα ευχαριστα και Σαννυ μου σου ευχομαι μια τουλαχιστον τριπλασιασμενη χοριακη ωστε να φυγει το μυαλο απο τα ασχημα!!!

Τα υπολοιπα κοριτσια πως ειστε;

Χωρις να θελω να χαλασω αυτο το υπεροχο κλιμα που υπαρχει αυτες τις μερες, θα ηθελα ειτε δημοσια ειτε σε προσωπικο μηνυμα, να μου πουν κοπελες που εχουν περασει αποβολες, τι συνεβαινε στο σωμα τους. Δλδ ηρθε περιοδος χωρις να κοπουν τα ουτροτζεσταν; Ειχαν τπτ συμπτωματα; Επαιρνε καμια ενεσεις innohep; Τι επιδραση ειχαν πανω τους; και επισης τι εξετασεις εκαναν μετα.

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 2 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Αριάδνη συγχαρητήρια!!! Έρχονται τα ζουζούνια... Γιατί ένα δεν είναι με τπτ

Γεωργία μου περιμενω πως και πως να ακουσω τα ευχαριστα και Σαννυ μου σου ευχομαι μια τουλαχιστον τριπλασιασμενη χοριακη ωστε να φυγει το μυαλο απο τα ασχημα!!!

Τα υπολοιπα κοριτσια πως ειστε;

Χωρις να θελω να χαλασω αυτο το υπεροχο κλιμα που υπαρχει αυτες τις μερες, θα ηθελα ειτε δημοσια ειτε σε προσωπικο μηνυμα, να μου πουν κοπελες που εχουν περασει αποβολες, τι συνεβαινε στο σωμα τους. Δλδ ηρθε περιοδος χωρις να κοπουν τα ουτροτζεσταν; Ειχαν τπτ συμπτωματα; Επαιρνε καμια ενεσεις innohep; Τι επιδραση ειχαν πανω τους; και επισης τι εξετασεις εκαναν μετα.

Καλημέρα Μαράκι. Απ όσο γνωρίζω η αποβολή συνοδεύεται από πόνους και αιμορραγία. Περίοδος λογικά έρχεται αφού κοπούν τα ουτροτζεσταν. Γιατί τα ρωτάς αυτά κοπέλα μου? Έγινε κάτι? 

xsSnp3.png

Καλημέρα στην όμορφη παρέα, από τα βόρεια της χώρας όπου η βροχή μας χτύπησε την πόρτα!!!

Εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλα τα κορίτσια!!! Σας σκέφτομαι όλες στα διαλείμματα που κάνω από τα χαρτόνια κ τις κόλλες!!!!! Θα παρακολουθώ για νέα!!!

Να περάσετε τέλεια στο πάρτυ Ελενάκι!!!!! Στείλε φωτό από το Κατερινάκι να σβήνει την τούρτα!!!

• Μου αρέσει 1

OFubp3.png

TyB7p3.png

Μαράκι εγω είδα αίμα κ πήγα τουαλέτα κ απλά εφυγε μια μέρα μετά που είχα απλά υγρα διάφορα..ο καθε οργανισμος κ η καθε περιπτωση ειναι διαφορετική οποτε ελπίζω να μην εχει γίνει κάτι τέτοιο

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Pingu είπε:

Καλημέρα Μαράκι. Απ όσο γνωρίζω η αποβολή συνοδεύεται από πόνους και αιμορραγία. Περίοδος λογικά έρχεται αφού κοπούν τα ουτροτζεσταν. Γιατί τα ρωτάς αυτά κοπέλα μου? Έγινε κάτι? 

Προσπαθω να καταλαβω τι μου συμβαινει... στην προηγουμενη παλινδρομηση δεν ειχα τπτ απολυτως και μου ηρθε κεραμιδα. Τωρα που το περιμενω με παρατηρω και δεν ξερω τι παιζει

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 1 λεπτό , marakiinlove είπε:

Καλημέρα στην όμορφη παρέα, από τα βόρεια της χώρας όπου η βροχή μας χτύπησε την πόρτα!!!

Εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλα τα κορίτσια!!! Σας σκέφτομαι όλες στα διαλείμματα που κάνω από τα χαρτόνια κ τις κόλλες!!!!! Θα παρακολουθώ για νέα!!!

Να περάσετε τέλεια στο πάρτυ Ελενάκι!!!!! Στείλε φωτό από το Κατερινάκι να σβήνει την τούρτα!!!

Καλημέρα! Βροχουλα ε? Εμάς εδώ στην Αθήνα δεν μας έχει κάνει την τιμή να έρθει.. Στείλε λίγη και από εδώ.. 

xsSnp3.png

Αχ κοριτσακια μου ποσο με συγκινειτε! Ακομα κ καλα να μη βγουν οι ευχες σας μου αρκουν..

Αχ Γεωργια δεν ξερεις πως περιμενω για σενα! Σε 1 ωρα κ κατι θα ακουσεις τελεια νεα!!!

Εγω κοριτσια μετα τη 1:30-2. Κλασικα μεϊλ.

πρίν από 3 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Προσπαθω να καταλαβω τι μου συμβαινει... στην προηγουμενη παλινδρομηση δεν ειχα τπτ απολυτως και μου ηρθε κεραμιδα. Τωρα που το περιμενω με παρατηρω και δεν ξερω τι παιζει

Μαρακι ηρέμησε κορίτσι μου. Το άγχος δεν βοηθάει καθόλου. Ποτε θα κάνεις πάλι χοριακη? 

xsSnp3.png

Γενικα ειμαι πολυ ηρεμη και συνειδητοποιημενη. Οι πιθανοτητες να προχωρησει ειναι μηδαμινες. Οποτε με προετοιμαζω ωστε ψυχολογικα να μην τρελαθω. Οχι οτι εχω σταματησει να ελπιζω αλλα να πως να το κανουμε ειμαι και ρεαλιστρια. Κι επειδη κουραστηκα με την ουδετεροτητα οτι ειναι να γινει ας γινει γρηγορα.

Απο χθες εχω αυξημενη ροη παλι και λεω μηπως ερχεται η περιοδος. Κατα τα αλλα μια νυστα μονιμη την εχω και το στηθος ποτε πρησμενο ποτε 

Τωρα οσον αφορα τη χοριακη δεν μου εδωσαν σαφη εικονα. Ειπαν να περιμενω να κανω υπερηχο σε καμια βδομαδα κι αν δεν τα δουμε καλα τα πραγματα τοτε να κανω χοριακη. Μπορει να παω να χτυπησω κανα δυο ενδιαμεσα ωστε να δω τι να τις κανω τις ελπιδοφορες σκεψεις.

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

Ευχάριστωωωω!!! Όχι δεν κάνω δουλειά γραφείου ... όλη μέρα όρθια είμαι ...

1 ώρα πρίν, astrogea είπε:

Αριαδνη συγχαρητηρια!!σου ευχομαι μια τελεια τελειομηνη εγκυμοσυνη!

Ευχαριστώ πολύ!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Γενικα ειμαι πολυ ηρεμη και συνειδητοποιημενη. Οι πιθανοτητες να προχωρησει ειναι μηδαμινες. Οποτε με προετοιμαζω ωστε ψυχολογικα να μην τρελαθω. Οχι οτι εχω σταματησει να ελπιζω αλλα να πως να το κανουμε ειμαι και ρεαλιστρια. Κι επειδη κουραστηκα με την ουδετεροτητα οτι ειναι να γινει ας γινει γρηγορα.

Απο χθες εχω αυξημενη ροη παλι και λεω μηπως ερχεται η περιοδος. Κατα τα αλλα μια νυστα μονιμη την εχω και το στηθος ποτε πρησμενο ποτε 

Τωρα οσον αφορα τη χοριακη δεν μου εδωσαν σαφη εικονα. Ειπαν να περιμενω να κανω υπερηχο σε καμια βδομαδα κι αν δεν τα δουμε καλα τα πραγματα τοτε να κανω χοριακη. Μπορει να παω να χτυπησω κανα δυο ενδιαμεσα ωστε να δω τι να τις κανω τις ελπιδοφορες σκεψεις.

Σε καταλαβαίνω πως νιώθεις. Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό που περνάς. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να κρατηθεί το σπορακι σου.. 

xsSnp3.png

Μαρια μου εγω οταν ειχα την αποβολη απλα ξεκινησε απο την προηγουμενο μεσημερι κ ειχα ροζ στο σκουπισμα κ ολο κ αυξανοταν η ροη.ειχα μιλησει με το γυναικολογο κ μου ειχε πει οτι το λιγο ροζ δεν ηταν απαραιρητα κακο σημαδι.πηγα το πρωι στο ιασω οπου μεχρι να φτασω μεσα στο αμαξι ειχα κρυαδες κ ενιωθα σαν να κανει συσπασεις η μητρα.οταν εφτασα στο μαιευτηριο πια κ με εξετασε ο γιατρος δεν ειδε τπτ στον υπερηχο κ το αιμα ετρεχε στα ποδια μου.με εχει στηγματισει η εικονα αυτη.δεν φευγει καθολου απο το μυαλο μου. Κ καπως ετσι τελειωσαν ολα.απλα εγω δεν ημουν με εξωσωματικη κ δεν επσιρνα καθολου φάρμακα 

VXtmp2.pngdbarp3.png

Καλημερα

@Maria1430 ειχα τον αυγουστο παρομοια εμπειρια. Ιχνη αιματος μιση μερα μετα αυξανομενη ροη για μια μερα εκανα υπερηχο ο σακος ειχε μεγαλωσει μονο 1 χιλιοστο απο τον προηγοημενο υπερηχο κ ο γιατρος δεν μας εδωσε καμια ελπιδα. Το ιδιο βραδυ ο πονος εγινε οξυς. Η ροη συνεχιστηκε με παρομοιο ρυθμο και παραλληλα επαιρνα κολπικα προγεστερονη. Δυο μερες μετα απεβαλα στο σπιτι. Αυτα συνεβησαν 6-7η εβδομαδα. Αλλα αυτη ειναι προσωπικη εμπειρια απο την πρωτη φυσικη εγκυμοσυνη μ.

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...