Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Εμείς κάναμε και υπέρηχο στην 2η μέρα του κύκλου και ορμονολογικές εξετάσεις και συνεχίσαμε έτσι μέχρι το τέλος με υπέρηχο και ορμονολογικές και τα φάρμακα δηλαδή. 

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Miss Sunny είπε:

Οι πονοι δεν ειναι κατι ουτε η σταγονιτσα. Αυριο θα ξανακανω ναι..Μη φοβασαι ολα καλα θα ειναι! 

Ευχαριστώ !!! Μου δίνεις κουράγιο γιατί λίγο έχω απογοητευτεί ... καλή επιτυχία για αύριο !!! Πρόσεχε μην κουράζεσαι καθολου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 11 λεπτά , Eleni1986 είπε:

Μελενια μου καλη αρχη και εσυ και καλη επιτυχια και στα δυο θεματα!!!

Γεωργια γελαω με την παροιμια!!!! Κυριολεκτικα!!!

Αριαδνη η αναμονη ειναι δυσκολη αλλα εχομαι το αποτελεσμα να αξιζει την ταλαιπωρια!!!

Εγω με τον αντρα μου καθε φορα που περιμεναμε κατι στην προσπαθεια και την εγκυμοσυνη λεγαμε " Να δουμε τι ψαρια θα πιασουμε σημερα;" Και απανταγαμε "Κεφαλους". Γελαγαμε και το εχουμε για γουρι! Σου ευχομαι να πιασεις 2 τεραστιους κεφαλους αυριο!!!!!χιχιχιχι!!!!

Κεφαλους, ε; Χαχαχα! Ευχαριστωωωώ!

4OQ2p3.png

πρίν από 4 λεπτά , Ariathni είπε:

Ευχαριστώ !!! Μου δίνεις κουράγιο γιατί λίγο έχω απογοητευτεί ... καλή επιτυχία για αύριο !!! Πρόσεχε μην κουράζεσαι καθολου

Πονους περιοδου ειχα και εγ και συνεχιστηκαν για πολυ μετα το θετικο, ειναι απο την προγεστερονη! Και το αιμα εμφυτευση μου μυριζει! Θα εχεις επιτυχια σημερα, θα το δεις!

πρίν από 1 λεπτό , Georgia1972 είπε:

Κεφαλους, ε; Χαχαχα! Ευχαριστωωωώ!

Ναι μας βγηκε αυθορμητα μια φορα και απο τοτε το λεμε συνεχεια! Ολη μερα σαν διχρονα κανουμε γενικοτερα!!!

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Κι εγω αυτο πιστευω Αριάδνη! :)

πρίν από 4 λεπτά , Eleni1986 είπε:

Πονους περιοδου ειχα και εγ και συνεχιστηκαν για πολυ μετα το θετικο, ειναι απο την προγεστερονη! Και το αιμα εμφυτευση μου μυριζει! Θα εχεις επιτυχια σημερα, θα το δεις!

Ναι μας βγηκε αυθορμητα μια φορα και απο τοτε το λεμε συνεχεια! Ολη μερα σαν διχρονα κανουμε γενικοτερα!!!

Χα χα! Καλα κανετε! Κι εμεις, αν και μεγαλύτεροι εναν παλιμπαιδισμο τον εχουμε!

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

Καλέ ας μην αγχωνόμαστε...βάλτε εγω σε 2 εβδομάδες κλεινω 10 χρονια σχεσης...8 γαμου...ελεος με τον ίδιο αντρα τόσο καιρόοο!!!Στο Μητέρα απαντηση θα εχεις εαν δεν εχουν κόσμο μεσα σε 1 ωρα για απογευματινες ωρες δεν ξέρω εγω πηγαινα 8,,,,στις 9:30 χοροπήδαγα συγκρατημένα!!Κοριτσάρες εμπειρικά να δίνετε σημασία στους διπλασιασμούς..εγω στην πρώτη θετική που είδα ανεβαινε σαν την χελώνα καμια σχεση με τις δικες σας!!! Την πρώτη εβδομάδα που είμαστε σχεδον 5 εβδομάδων τα νουμερα κ η εμφυτευση παιζουν ρόλο την δευτερη εβδομάδα σε αφήνουν κάνεις αλλες 2 επαναληπτικές κ υπέρηχο!!Για 2 εβδομάδες ήμουν έτσι αλλά δεν στάθηκα τυχερή φανταστείτε κ σποράκι είδα αλλά χωρίς εμβρυικά στοιχεία...ακόμα το εχω σαν εφιαλτη όλο αυτο το βασανο αλλα είναι μια διαδικασία που θέλει χρόνο κ υπομονή γι αυτό ας δίνουμε ευκαιρία στα μωράκια μας...ας ανεβάζουμε ψυχολογία κ μην ανησυχείτε τα θαυματάκια μας θα τα πάρουμε αγκαλίτσα πιο γρήγορα απο όυι πιστεύουμε!! Ακούτε Γεωργία κ Με λένια γρήγοράαααα

• Μου αρέσει 1

Ελενακι μου σ' ευχαριστω πολυ!

Δημητρουλα μου γλυκια εισαι τοσο θετικος ανθρωπος!!! Εισαι υπεροχη κ σ' ευχαριστω πολυ για το κουραγιο που δινεις!

Οπως λεει κ η Γεωργια, ακουμε, ακουμε!

Ε μα τα like οτι θέλει κάνει το σύστημα...να ακούτε γιατί όταν ξαναρχίσω θα σας πρήξωωωω χαχαχα ήδη εχω αρχίσει με το αίμα που έδωσα χθές...τι αποτέλεσμα θα έχω κ αν εχω κάτι κ αν το ένα κ αν το άλλο αμάν μαζεύω κ τις εξετάσεις του ντόκ άντε να δούμεεε

Διαφημίσεις

1 hour ago, Ariathni said:

Ευχαριστω πολυ! Κουραζομαι λιγο γιατι δουλευω. Αν ειναι να κολλησει κολλησε... Μην απελπιζεσαι,θετικη σκεψη κ ολα καλα! Κ εμενα εφω τα κοριτσια με βοηθησαν κ με βοηθουν πολυ!

17 minutes ago, DIMITRAS said:

Ε μα τα like οτι θέλει κάνει το σύστημα...να ακούτε γιατί όταν ξαναρχίσω θα σας πρήξωωωω χαχαχα ήδη εχω αρχίσει με το αίμα που έδωσα χθές...τι αποτέλεσμα θα έχω κ αν εχω κάτι κ αν το ένα κ αν το άλλο αμάν μαζεύω κ τις εξετάσεις του ντόκ άντε να δούμεεε

Καλα αποτελεσματα Δημητρα!!!!!

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα σας. Miss εύχομαι από δω και πέρα να πάρει μια μεγάλη άνοδο η χοριακη σου. Καλή επιτυχία στα κορίτσια που περιμένουν. Εγώ απολαμβάνω τις τελευταίες μέρες από Δευτέρα στη δουλειά Eleni νομίζω μπορείς να με καταλάβεις. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 40 λεπτά , BEBOULI είπε:

Καλημέρα σας. Miss εύχομαι από δω και πέρα να πάρει μια μεγάλη άνοδο η χοριακη σου. Καλή επιτυχία στα κορίτσια που περιμένουν. Εγώ απολαμβάνω τις τελευταίες μέρες από Δευτέρα στη δουλειά Eleni νομίζω μπορείς να με καταλάβεις. 

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι και εσυ;;;;;;;;!!!! πφφφφφφφφφφφφφφφ!!!! Καλη μας επιστροφη....πφφφφ!!!!

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...