Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

.... άλλοι γιατροί ήθελα να γράψω... 

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα, αντε Παρασκευή πάει κι αυτή η βδομάδα για τις εργαζόμενες

Δήμητρα Αντε σιγά σιγά και εσύ!

Τα μπαλόνια αύριο για τη Γεωργία;; όλες θα τις τα ετοιμάσουμε!

ΑΡΙΆΔΝΗ Καλή επιτυχία για σήμερα, 

Μις μου αν δεν είναι κόκκινο δεν είναι Ανησυχητικό, ξάπλα εσύ και τα πόδια πάνω! 

Σημερα πάλι ξύπνησα στις 5.30 για τουαλέτα, λες και έχει ρολόι ο οργανισμος! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Ωωωωω! Ελενακι, ωραιο και ρομαντικο το νεο σου τικερακι!

Επρεπε να βαλω αλλο για τη μικρη και ειπα να βαλω ενα και για εμας!! χεχε!!!Πιγκουινακια!!!!

Πωπω αυριο η μεγαλη μερα για εσενα! Θα πας στο κεντρο για την εξεταση;

• Μου αρέσει 1

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Με το καλο Ariathni, περιμενουμε τα νεα σου με χαρα!!!

Κ αυριο οπως λεει η Δημητρουλα παρτυ για τη Γεωργια! :)

Δημητρα μου ολα καλα, παντα κεφια να εχεις κοριτσακι μου!!!

Lizaki ευχομαι να ηταν περαστικα τα ασχημα νεα που εμαθες. Καλως να δεχτεις τον αντρουλη σου! Χα'ι'δεψε την κοιλιτσα σου κ ολα θα 'ναι πιο ομορφα!

Ελενακι μπηκες στην τελικη ευθεια! Αυριο το super φραουλενιο παρτυ κ τη Δευτερα δουλιτσα. Ολα με το καλο κοριτσι μου.

Miss προσπαθησε να εισαι ηρεμη. Τιποτα δε θα ειναι, θα δεις! Ολα θα πανε καλα.

Sugaraki-Angie καλημερα ! 

• Μου αρέσει 2

Κοριτσια μου το πιστευω το καλο πραγμα αργεί δεν γίνεται η Παναγίτσα θα μας βοηθήσει όλες..

Ε μα αύριο πάρτυ πάμε για σερί θετικών κ δεν χαμπαριάζουμεεεε

26 minutes ago, DIMITRAS said:

Καλημέραααααα 

Για να αρχίζουν τα θετικά Αριάνθη να μας το πείς ε???

Γεωργίτσα αύριο πάρτυ ετοιμάζω τα μπαλόνιααα

Εχώ κέφια πέρασα απο ΕΟΠΥΥ θα πληρωθώ στις επόμενες 10 μέρες κ για τις 2 προσπάθειες ολέεεεεε όπως μου είπαν τα τωρινά τα πήρα πιο γρήγορα μέσα σε 3 εβδομάδες!!!

Μις αίμα μην δούμε αλλά αν αγχώνεσαι πάρε γιατρό

DIMITRAS καλοφαγωτα! Υπαρχει περιθωριο μεσα σε καποιο διαδτημα απο την προσπαθεια να το κανουμε;

Καλημέρα κορίτσια !!! Ευχαριστώ παρά πολύ για τις ευχές σας!!! Το απόγευμα θα πάμε γιατί ο άντρας μου δουλεύει κ πρέπει να πάμε στο μητέρα για την εξέταση... από το πολύ άγχος με έχει πιάσει ένας πόνος στο στομάχι ....

Διαφημίσεις

19 minutes ago, Sugar86 said:

Καλημέρα, αντε Παρασκευή πάει κι αυτή η βδομάδα για τις εργαζόμενες

Δήμητρα Αντε σιγά σιγά και εσύ!

Τα μπαλόνια αύριο για τη Γεωργία;; όλες θα τις τα ετοιμάσουμε!

ΑΡΙΆΔΝΗ Καλή επιτυχία για σήμερα, 

Μις μου αν δεν είναι κόκκινο δεν είναι Ανησυχητικό, ξάπλα εσύ και τα πόδια πάνω! 

Σημερα πάλι ξύπνησα στις 5.30 για τουαλέτα, λες και έχει ρολόι ο οργανισμος! 

Αχ sugaraki μου μακαρι να μπορουσα ξαπλα... Μετα,Παρασκευη εχουμε!

Just now, Ariathni said:

Καλημέρα κορίτσια !!! Ευχαριστώ παρά πολύ για τις ευχές σας!!! Το απόγευμα θα πάμε γιατί ο άντρας μου δουλεύει κ πρέπει να πάμε στο μητέρα για την εξέταση... από το πολύ άγχος με έχει πιάσει ένας πόνος στο στομάχι ....

Πως σε καταλαβαινω...Χτες τα ιδια κ τωρα αγχωμενη ειμαι γιατι ειχα χαμηλη χοριακη κ δεν ξερω την εξελιξη. Ευχομαι καλα αποτελεσματα κ μετα θα το γιορτασεις με τον αντρουλη σου!!! Θα περιμενουμε...

Μελενια μου καλη αρχη και εσυ και καλη επιτυχια και στα δυο θεματα!!!

Γεωργια γελαω με την παροιμια!!!! Κυριολεκτικα!!!

Αριαδνη η αναμονη ειναι δυσκολη αλλα εχομαι το αποτελεσμα να αξιζει την ταλαιπωρια!!!

πρίν από 1 λεπτό , Georgia1972 είπε:

Τελειωσαν κιολας τα likes... Σας ευχαριστω κοριτσια για τις θετικες σκεψεις και για την υποστηριξη γενικοτερα! :) Για να δουμε τι θα δουμε.

Εγω με τον αντρα μου καθε φορα που περιμεναμε κατι στην προσπαθεια και την εγκυμοσυνη λεγαμε " Να δουμε τι ψαρια θα πιασουμε σημερα;" Και απανταγαμε "Κεφαλους". Γελαγαμε και το εχουμε για γουρι! Σου ευχομαι να πιασεις 2 τεραστιους κεφαλους αυριο!!!!!χιχιχιχι!!!!

• Μου αρέσει 2

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Miss Sunny είπε:

Αχ sugaraki μου μακαρι να μπορουσα ξαπλα... Μετα,Παρασκευη εχουμε!

Πως σε καταλαβαινω...Χτες τα ιδια κ τωρα αγχωμενη ειμαι γιατι ειχα χαμηλη χοριακη κ δεν ξερω την εξελιξη. Ευχομαι καλα αποτελεσματα κ μετα θα το γιορτασεις με τον αντρουλη σου!!! Θα περιμενουμε...

Ευχαριστώ παρά παρά πολύ ... φοβάμαι μην δεν έχει πετύχει.. έχω πονουσ Περιόδου κ πριν μέρες είδα μια σταγόνα αίμα ...Θα κανείς επαναληπτική να δεις αν ανέβηκε; 

Just now, Ariathni said:

Ευχαριστώ παρά παρά πολύ ... φοβάμαι μην δεν έχει πετύχει.. έχω πονουσ Περιόδου κ πριν μέρες είδα μια σταγόνα αίμα ...Θα κανείς επαναληπτική να δεις αν ανέβηκε; 

Οι πονοι δεν ειναι κατι ουτε η σταγονιτσα. Αυριο θα ξανακανω ναι..Μη φοβασαι ολα καλα θα ειναι! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...